- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2685 üzenetére
számtek téren nekünk midneig sikerül megcáfolni, szerintem 1szer próbálnánk meg folyékony nitrogént használni mi mennénk le először 0K alá
emléxel, a ht101-re, ha így fordítod elindul a gép, ha úgy akkor nem
akár csak most az én lapom... itt sem érvényesülnek a fizika törvényei
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2683 üzenetére
Hát igen, azért szépen hasított az a gép, de a 3db 939-es alaplap közűl ami megfordúlt a kezem között, ott is az abit volt a legjobb. ha tuningba nem is, de annál stabilabb semelyik sem volt... a dfi csak szép volt
KÉP Aztán a te tepasztalataidból hagytam is a búsba az X2 -t és jött az intel korszak
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2677 üzenetére
lehet
én giannitól vettem, ő meg ausztriából hozatta! asszem 1.45V-on ment 2200-at és 1.55ön ment 2420at, vmi iesmire emléxem! csak hát a jó kis ht101-emet úgy ráhúztam h amikor levettem, jött vele a proci sarka is
, mit össze kerestem én mobilbarcit, aztán eladtam egy olyannak aki már 8at kinyirt, mert olyat keresett ami 2800at megy ln2-vel! egészségére
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
buherka #2671 üzenetére
Lehet igazad van, de nem volt ezüstel gondom, majd lehet 1szer lemérem, h vezet-e egyáltalán vmit; mer eddig én csak pletyka szinten hallotam h kinyirtak vele ezt azt, de több tagadást láttam erre, meg hát a saját tapasztalat...
egybknt jóminőségű pasztával 2-3fokokat is lehet nyerni, szóval akinek van erre igénye annak tényleg ajánlatos ien 1500ftot áldozni erre
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Gucunja #2668 üzenetére
bocsi, hgy így beleszólok, de a paszta az amitől egyáltalán nem kell félni! annyire kevés az ezüst tartalma (ha egyáltalán van), hgy azoknak a vezetése 0! Maxxter a tanum rá, hgy én annó a bartonomat kentem össze ezüst pasztával; ment is mint a huzat! pasztát meg ITT találsz legolcsobban! a lesarkazással tényleg vigyázz, mert ott konkrétan chipsetel fogsz érintkezni, nem egy kényes dolog, de az éles sarkára vigyázz, mert az letud pattanni!
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Cobrusz #2636 üzenetére
hidd el, ha senkinek sem volt baja win alóli bios frisssitésel akkor neked se lesz
én még a régi an7-semnek is innen frisitettem a biosát! ha floopyról akarod, akkor indítólemezt csinálsz felrakod ezt a .bin fájlt és egy flash.exe -t! aztán irogasd a parancsokat; körülményes, ezt hamarabb elrontod mint win alól
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
buherka #2405 üzenetére
ha már itt a cod4-nél járunk, nekem a multiba az nem tetszik, h rom-xar fegyvert kapok amivel 30at beleküldök a gyerekbe és meg se csuklik csórikám, én kapok tőle 2golyót és nyomhatom az F-et
Ez elég kiakasztó tud lenni, ha már 3.órája szenvedek egyhuzamba és még se kapok új fegyvert, de lehet én vagyok ennyire béna
! Nekem a cod2 a mániám amióta csak kijött, számomra az az alap!
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2381 üzenetére
ooh, az még vga tuningos korszakomba volt és akkor sikerült egy abit 9550uguru-t kinyirni, nem is csoda egésznap 9600xt fölötti órajelen ment és egyszer csak zöld szemcsék lepték el a moncsit 1280x1024ben, de 1024ben tökélets volt még húzva is
ABIT! jah meg kiskoromba egy fx5200-t de azt nagyon, el se indult a gép csak csipogott össze-vissza! Azóta hanyagolom a vga tuningot, sokba fájt az nekem! De azért a hűtésre sosem volt panasz nálam, mondjuk vért izzadtam amig a zalmit felerőszakoltam a vga-ra
! köszönhető egy jól tájékozott ph-snak
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
buherka #2345 üzenetére
Igen, tudom, csak reménykedtem h tehetünk egy próbát egy ugyanolyan procival hátha valami az enyémmel van! Térképen megnéztelek, háát hallod, az má vidék
De lehet benézek, legalább te is megtod nézni mivan ezzel a géppel; de elötte megcsörgetlek az tuti, ne legyek váratlan vendég!
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Quan-Chi #2281 üzenetére
Jaja, nagyon jó kis lap ez, főleg a 939-es dfi-m után! nagyon stabil, ha kinyom a memók szemét se roskad össze kékhalállal! Ha e4xxx-s procit veszel akkor csak 4500 -ast vagy fölötte lévőt, mer lehet hgy meggyűlik a bajod a tuningnál! Meg ha ár/értéket nézel, akkor ennél nincs jobb lap! ABIT
-
Wikuzz89
csendes tag
-
Wikuzz89
csendes tag
azzal nem ment a cucc 9x332 -t, csak 10x300at! ennyi, ha majd unatkozom lehet megnézem, hátha a fentiek tudatában előrébb tudok lépni! de azt még mindig nem tom hgy a 15ös mod mért nem ment, csak alapórajele...ez még mindig egy rejtély a számomra! jó mondjuk nem az 1etlen
-
-
Wikuzz89
csendes tag
paranormális az tuti
Tuti h nem melexik... kéz meleg a cucc hajtva is! am most kibányásztam a házból, és rájöttem 1-2 dologra: CSAK 6-os szorzón és 1.35V-os proc feszen lehet truningolni a lapot! 1500ig siekrült eljutnom itthon, 1.5V-on de ha azon elindul, visszavehetem 1.24-re a szorzót visszarhatom 8ra és a procit is letom tenni alapfeszre! de ha vmi megin csak nem kóser, akkor kezdhetek midnet előröl mer képtelenség utána még 1400on is elindítani... ennyi
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
Maxxter #2265 üzenetére
bocs srácok, most kelltem fel! nah szóval... Maxxterral összedobtuk a gépünket; az 1. próba az volt, h az én procimat beraktuk az ő gépébe és megnéztük, h nem-e a proci fogja vissza a lapot! belöttük szépen és asszem vmi 1600ig meg is néztük, azaz ment, eléggé ment! következő lépés, az ő procija az én lapommal és memómmal! a végerdmény az a 492... az az a lap az hasít, nagyon! Szóval arra jutottunk, h az én lapomba megy az ő procija az övébe meg mind2! következő lépés, h az én gépemet összeraktuk és láss csodát az én lapom az én procimmal elkezdett hasítani... azaz az ő e6600osa adott egy pofont a lapnak és elindult! Nagy boldogság, fülig érő szájak... hát akkor rakjuk össze a gépeket az menjünk is haza! összerakom, mondom azé egy gyors bepöcentést azé csináljuk az enyémmel! És baszki...ismét csak 1330ba ütköztünk
! itt má rágtuk a kefét rendesen; próbáltuk úgy hgy az ő videókártyájával, tápjával, az uv-kat is kinyomtuk, kihűztuk a vinyót meg a dvd írót is de semmi...
! szóval most úgy állok, h a ház lesz a hibás, és kikell vegyem a házból a gépet h meginduljon! nemsoká neki is esek
valaki megmagyarázná ezt?
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
buherka #2234 üzenetére
Nah, ma megnéztem Linked beállítással, ismét csak érdekes dolgok történtek: 1330ra löttem 1re 1.35V, hibátlanú bepöccent, de ami fura volt hgy 1333on már nem, pedig 1330at sikerült auto feszel is elindítani! most komolyan 1Mhz-hez nem elég 0.15V
szal marad a bios csere! I'll be back
-
Wikuzz89
csendes tag
válasz
buherka #2225 üzenetére
Akkor tovább részletezem a dolgot
, az 1.4es mod már kezdetektől rajta van, c1e az eist is kivan nyomva sőt még a thermal contol is! pokol ura, nekem a proc teljesítménnyel semmi bajom, vigan rohangál 1.25v-on 10x300on, de még 4es szorzón se megy 1320 fölé a lap ami 330mhz(még a 939es dfi-m is 360fölött ment
), efölött adhatok 1.5v-ot is a lapnak 1.75öt a sb-nek és 1.35v-on a procnak akor se röffen be! a memót is ameddig csak lehet visszaosztva Linked állapotban! már pár éve tuningolgatok mindent ami megfordult a kezem között, de ennél a lapnál elfogyott a tudományom, ezért is jöttem ide
-
Wikuzz89
csendes tag
sziasztok! már egy ideje megvan ez a lapom, minden szép és jó, elmondhatom h végülis kihajthatok vele mindent! De ma gondoltam, hgy megnézem mi a lap vége. olvasgattam h nem egy tuningbarát lap és kell neki a fesz, de az hgy akár mennyi feszt adok neki akkor se engedi 1320fölé tolni az fsb az gáz!
ennek vajon mi az oka? proc visszaosztva, memó is, borda langyos! valakinek vmi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest