- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
Sziasztok
...hallottatok már olyat,hogy beilleszted az os-be a loadert,elfogadja,reboot,és ott beragad,a startingwindows-nál?
....de nem is ez a szép....hanem,utána legyalulom az HDD-t,újratelepítem,semmi progi rajta,csak a loader,és ugyanúgy beragad,ugyanott.....
Aztán,tuti-ami fix,kiveszem a laptopból,idegen gépbe csatlakozva,formattálom a lemez,MINDEN RÉSZÉT,ujrainstallálom,és a loader telepítésénél ugyanez.....de most jön az igazi
eleteszek egy teljesen MÁSIK HDD-t,ujrainstall.....loader...és ugyanott beragad?????
jaaaa....és ezek mellett,mindegyik HDD-ről el tudom indítani azt a redszert,ami még nincs crackkelve.....na errevarjágombot....
Ha valaki tudna megoldást,hállás lennék
Nem bírom befejezni ezt a gépetElőre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
Köszönöm
....én is hasonlóra gondoltam,Nv...de, most meg nem mondom,melyik
Annak a driverét már frissítettem....a chipset eszembe sem jutott,meg fogom próbálni
Beszámolok a fejleményekről,de sztem újratelepítés lesz....gondoltam arra is,hogy alaplapi probléma....valamilyen szálszakadás,vagy connect....mit gondoltok?....ezt hogyan lehetne egyszerűen ellenőrizni?
Mindent köszönök,minden kedves kolegának Boldog Mikulást
Hali
-
stephenpoe
tag
Sziasztok
....ezer,meg egy éve
Számomra érdekes problémával találkoztam....coprocesszor......mond ez valamit,valakinek?A device managerben,csak ezt hozza hibának,mintha nem lenne megfelelő driver hozzá....de fogalmam sincs,mi az,így keresgélni sem nagyon tudok utána.A hibajelenség:a gép,mintha gerjedne,olyan búgó hangot ad,ez tart pár pillanattól,akár fél percig is,s közben le van fagyva,kikapcsolni sem tudod,csak ha kihúzod az áramellátást...Kíváncsi vagyok,kifűzi-e valaki
....remélem,minden kedves kartárssal,minden rendben
...ahm....egyébként én is újítokASRock H77M-ITX I5 2500k....most épül,valami aranyos házacskát keresek éppen
....osztán meglássuk
Vigyázzatok Magatokra,a segítséget előre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
ezt megint megcsodáltam
Boldog Anyáknapját Mesterek
-
stephenpoe
tag
Minden Kedves Fatális Tulajnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok
-
stephenpoe
tag
: azóta újjítottam egy Xonart is
Tényleg fantasztikusan szól,a szomszédok is bizonyíthatják
-
stephenpoe
tag
...nos....megvan
Nincs vele gond,minden szépen fut.Van pár új dolog,ebben a catalyst-ban
,párszor elvesztettem a képernyőket,de lassan hozzászokom
Most a hydravision fáraszt,rá szeretnék jönni,mire is jó
Ez az első ATI cucc,amit magamnak vettem,remélem,hozza a hozzá fűzött reményeket
-
stephenpoe
tag
Ez az,most elég jó az ára is
-
stephenpoe
tag
Sziasztok Skacok
...rég voltunk erreNaponta benéztem,de kihalt volt minden
Nekem is marad a Kicsike,de már egy ideje gondolkodom egy I5-ös konfiguráción,csak a megfelelő pillanatra várok
Nekem, is szimpatikusak a *770-es kártyák,most pontosan a 6770 van jó akcióban,mit gondoltok róla?
Mennyivel jobb a 7770?Nem kimondottan játékra kellene,inkább többképernyős megjelenítés.Én megválltam az NV-től,a legutóbbi,(420?-460?...nem is emlékszem)nem nagyon vállt be
Mindenkinek,minden jót
-
stephenpoe
tag
Boldog karácsonyt Srácok
-
stephenpoe
tag
Hali Srácok
...tudtok valamit a Bigfoot-ról,vagy a K1.es hálókártyákról?....Érdemes belefeccölni a lóvét?
-
stephenpoe
tag
...
táp lesz
Nekem asszem,a 420 gt-vel csinálta ugyanezt,emlékeztek?...ampert nézegettünk
Most asszem 650/max 25 amp-os van,az visz mindent
Sok szerencsét
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5592 üzenetére
Köszönöm,már megoldódott
Bár nem tudom,mi volt a megoldás,mert százszor telepítettem,mindenféle drivert,aztán egyszercsak azt vettem észre,hogy ott az ikon a hangnak
Minden rendben megy...kicsit le vannak lassúlva a dolgok,de ez így,tél felé,normális
Nemsokára jön a hó,alig várom,viszem a Drágámat snowboardozni
Vigyázzatok Magtokra
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5590 üzenetére
Kemény sztori
...sajnálom,ami történt
Nem is hallottam még ilyet,hogy leolvadjon a műanyag szigetelés
nem megy ekkora feszültségtől tönkre valami?
Volt nekem is pár érdekesség már,amikor laikusokkal beszélek,mindig azzal magyarázom,hogy ezekmárnaaagyonbonyolultrendszerek,néha összekavarodnak a dolgok"Ha ilyen mentési dolgokról van szó,nekem mindig van egy tartalék,kis hulladék masina,csak olyan terminátorosan,kilógó tyúkbelekkel,és abba szoktam csatlakoztatni azokat az HDD-ket,amikről menteni kell....rendszergazdai jogosultságokat ugyan kér,meg néha nehezen akarja beolvasni,de egyébként alapjában véve,mindent sikerül rendszerint menteni
....a tápot,mindenkép' kiméregetném,meg utánanéznék,egyesével,minden hardver megmaradt-e
....éééééés: A fontos dolgokról,MINDIG készítek biztonsági másolatokat....én mostanában,ősöreg notebookokkal szenvedek,valahogy mindegyiken szivat a hang
Most is egy ilyet bűvölök,európai,MSI Mega Book-carság valami,amihez supportot sem találok,az MSI hivatalos honlapján,nem is találom a megfelelő számú gépetA kicsikém fut rendületlenűl,csak a samu 500 GB-s F3-as hallt meg,mindenféle bevezetés nélkül,magam sem értem,mi okból.Hulladék 9500-as NV hajt most ezerrel,mert várja az új videókártyát.5770-est gondoltam....meséljetek,a 6'''-osok,milyenek?Olcsóbb,mint az 5770-es...miért?Érik a terv az I 2500K-ra,de az már valami takarékos,kisházas kreáció lesz
Mindenkinek szép hétvégét
Hali
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5565 üzenetére
Sziasztok
...nem volt netem
Szóval....
....az a lap,csak egy villanás volt,és csak megmutattam,nem tudtam,otthon mi a helyzet,vannak-e ilyenek,vagy akár jobbak
Gondolkodom még,mi legyen az új,nagyon szeretem az én kicsikémet,nem lesz egyszerű felülmúlni
Nekem,3 OS van a gépen,külön-külön telepítve,simán megférnek egymás mellett,csak a biosban van egy választómenü...
Csak az a fontos,hogy a sorrend jó legyen.....ha W7 után telepíted az XP-t,az régebbi rendszer,és nem ismeri fel az újabbat....sokat kell vesződni,mire visszaállítod a 7-est.Én úgy szoktam,hogy a meghajtóknak nevet adok(W7....XP....UBUNTU....STB)és akkor,mikor arra kerül a sor,hogy melyik rendszer,mit foglalhat,nincs kavarodás.Ha először felteszed az XP-t és utána a W7-et...semmi bajuk sem lesz egymással.....ha aktuális lesz az új gép építése,mindenkép' tanácsotokat fogom kérni
Legyen szép időtők,a maradék nyárból
Hali..
-
stephenpoe
tag
meséljetek mááá nekem
Én is most gondolkodom egy i5 ben.....Asus lenne az alap,mert az jó
A cpu...2500 i5.....ssd....nemtom,talán samu......meg ilyesmi...
a kérdés a következő lenne.....csak az ár-értékarány miatt jobb az 5,mint a 7?
Mertugye...a több száll.....háát...vacilálok....szakvélemény kelleneMit-s,miért
Akinek kedve van
Előre is köszönöm -
stephenpoe
tag
Hali
A barracudát,ajánlhatom,nekem,majd két éve fut....500 Gb....van még két WD...500.500,de,ami a legmegbízhatobb,az egy 1 Tb-s samsung eco F3....azt nagyon szeretem
....a tesztekben,csak jót olvastam
Nekem,még nem halt meg egy vinyom sem
...hogy csináljátok??
....elmesélnétek,miért jobb az I5,az I7 nél?...csak az ár-érték arány?
-
stephenpoe
tag
.....ezt nekem is csinálta anno,mikor még a 9800-ast kapta.....Táp probléma volt
-
stephenpoe
tag
Nnnna..
Sziasztok..
1:mi az a c0 stepping??....nememlékszem2:milyen proci kellene?Már itt sem nagyon vannak a boltokban,de az e-bayon,bármit megtalálok
Én is most gondolkodom,a a válltáson,de a kicsike,akkor is megmarad
Mit javasolnátok?
Hali
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #5366 üzenetére
Nekem 8400 wolfdale van benne,talán emlékszel...Nem lehet,hogy nálam is ilyesmi volt a gond?...Emlékszel,én is erre gyanakodtam,hogy kevés a gép már ehhez a kártyához
Persze,csak találgatok
...lehet,nekem is válltani kellene...de akkor sem megy a levesbe a kicsike...valymi Számára megfelelőt kitalálnék,csakhogy a nyugdíjas évei békében teljenekDolgozott eleget...
-
stephenpoe
tag
...hm...
Emlékeztek,mit szívtam annak idején,mikor ezt a hangkártyát bevállaltam?Mármint,hogy a W7-en,nem akart normálisan futni....Az XP-n,akkor is jó volt,most is.100. frissítésen vagyok túl,telepítettem már lemezről,régebben elmentett fájlból,és a SB-oldaláról is,de minden hiába.Hullámzik a hangja.De csak a 7-en.So...nem hiszem,hogy a kártya lenne a hibás.Átkapcsolok az XP-re,és kristálytisztán üvölt,ugyanazokat a zenéket-médialéjátszókat használva...
Valaki tapasztalt hasonlót?...vagy csak engem szivat? -
stephenpoe
tag
Meg Mester...bár nem tudom,mi volt a megoldás,egyszercsak megjavúlt
...most más gondok vannak......szereztem egy harmadik megjelenítőt....szépen kiadná,de nem akarja meghajtani a 3 monitort egyszerre....talán,valami progi kellene...sokáig Googleztam,de semmi érdemlegeset nem találtam.
Látja egyszerre mind a három megjelenítőt,de amikor aktiválni akarom a harmadikat,azt írja,hogy nincs supportom,3 monitorhoz....még ilyen ökörséget...akkor minek rá a 3 kimenet???Csak idegíljen fel,megegyengetem...
...ha tudtok valamit,gyorsan,amíg életben van
Előre is köszönöm
Sziasztok -
stephenpoe
tag
ilyet nekem is csinált,egy 2,5-es kűlsóssel.....majdnem eldobtam
Akkor ez lehet a baj?....ki fogom próbálni
...mindig tanul az ember -
stephenpoe
tag
EZ kell?
A tyúkbelek nemes egyszerűséggel el vannak vágva...keresgéljek,vagy megvegyem? -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5332 üzenetére
Akkor köszönd Mester,ha a kezedben van
de ígérem,nem merül feledésbe
az XP-s dolog megoldódni látszik.Van egy kiegészítő RAID a gépben....ez hajtja a 4. HDD-t.Na ez nem kompatibilis valamivel...ha azt kiiktatom,megszünik a gond.....újratelepítek,és kihagyom
a többi elválik
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5329 üzenetére
ok...utánanézek...
....ezeket a kulcsokat,én is úgy vettem,mint EREDETI....sokáig,mentek is,frissítéssel-mindennel.Neked az EREDETI alatt boltban vett os-hozzá való kulcs van?Vagy ha nem,akkor tudsz webboltot,ahonnan vehetnék?
...az új MSN-en,nekem is nagy szívás volt....alig bírtam leszedni
azóta,az egyel öregebbel nyomom,azzal nincs gond..
Most feltettem az XP-t...már kékhalálom is volt azóta...nem tudom,mi lehet a gond:S:S
-
stephenpoe
tag
...és lenne kérdés is....
Mostanában elég sok a bajom a W7-tel.Nem csak az én gépem,hanem az ÖSSZES carakodik.Vettem kulcsokatinnen....ésinnenis,ami első telepítésnél működött is.Aztán,mostanában,ha újratelepítek,és behelyezem az alaplaphoz tartozó kulcsot,már nem fogadja el.Az lenne a kérdés,Nektek mivel mennek a masinák?....vagy csak itt jönnek olyan frissítések,amik bezavarják?.....és vajon hogyan szűrhetném őket?...nos...ilyen bajaim vannak.....tud-e valaki megoldást?....egyáltalán...Nektek van ilyen???
Előre is köszönöm -
stephenpoe
tag
....én a közeljövőbeni talikról még lemaradok
De ha hazaértem,nem hagyom ki
Érezzétek jól Magatokat
-
stephenpoe
tag
...megyek éééén is
Nemsokára otthon leszek
Belépnék a csapatba,ha beférek -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5276 üzenetére
Legutolsó próbával sem sikerült a frissítés,viszont megint történt változás...
Kipróbáltam a kártyát egy ASUSban,nem vettem észre semmit,nem is loggolt.Azután hoztak egy 9600GSO-tjavításra.Nem akart elindulni.A Kicsikém beindította,azzal a lendülettel el is kezdtem játszani vele,hogy meglássam,azzal is van-e gond.Nem volt,csak lényegesen lassúbb volt,mint az én 460-asom.Kűldtem egy darabig,aztán visszatettem az én kártyámat.....azóta nincs vele gondHogy mi változott,ne kérdezzétek,fogalmam sincs
Meg fogom nézni a directx-et is,hátha változik valami.A sárkányos játéknál,néha megakad,de csak pillanatokra,és nem fagy be....szerintem az már RAM,de ebben sem vagyok biztos.
Mindent köszönök -
stephenpoe
tag
Próbáltam,a 3Dmarkot.Nem tünt fel semmi,hogy ne lenne normális.
Kitakarítottam a masinát...
Újratelepítettem,és bár a W7 megkeresett magának minden drivert,én a gyári telepítőről,újra felpakoltam.
Minden vissza van véve alapra...
Mindkét játék le lett törölve,és újra lett telepítve....
....ahm...nem jut több az eszembe...
Semmilyen ismerősőmnek nincs ilyen kártyája,és nem vettem rá garanciát.Most az jutott az eszembe,hogy ép' egy ASUSt csinálok,hasonló felépítésű lesz a én Kicsikémhez,és kisérletképpen beleteszem a kártyát,és felteszem az egyik játékot,azzal is loggol-e...ha igen.......akkor nincs tovább...akkor megyek,és felelőségre vonom NV-éket
Mondjatok valamit,mit tegyek...egyébként tetszene ez a kártya.5770-est akartam,de hagytam magam rábeszélni erre,mert félek az ATI-tólde már egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy jól tettem
-
stephenpoe
tag
Hali Srácok
Van már valakinek hasonló kártyája,mint a 460GTX?Semmi pozitív változás...már nem tudom,mitévő legyek....ha csak a gép futtatásáról van szó,kiegyensúlyozott a működés,de mikor indítom a játékot,GRID-VÉRVONALAK,pár perc után akad,aztán megállítja a gépet,és csak a reset segítNem vagyok túl boldog
Előre is köszönöm,sziasztok -
stephenpoe
tag
...nos....a lemezen lévő drivereket,mind feltettem.Eddig,nem voltak fenn,mert a W7,kikeresett magának mindent..
A vga driver,úgy gondolom,a legfrissebb...most vettem
Ami a power supplyra van írva,a következő:
-+12V1 20A
-+12V2 20A
--12V 0.8A...nem tudom,ezek az adatok segítenek-e
Még szaggat,de tényleg,mintha jobb lenne....most van 4gb RAM,ami 800-on fut...lehet ezzel a baj
Vagy lehet,hogy a vga xar?Létezhet az
Előre is köszönöm -
stephenpoe
tag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt
-
stephenpoe
tag
A táp
FG 650w.hogy az ampert hogy nézem meg,fogalmam sincs.A meghajtó alatt a v.kártyát érted
Azt frissítettem..A bios pedig...öööö...nem emlékszem a számra,de azt hiszem,amit a leginkább ajánlottatok...Úgy emlékszem
.....(és én még néha azt hiszem,konyítok ehhez
)
Köszönöm
-
stephenpoe
tag
Sziasztok
Engem továbbra is szivat a kicsike,bár nem sok időm van foglalkozni vele.Ha nagyritkán meghajtom,akadni kezd,néha be is fagy.Ezt csak azóta teszi,amióta megkapta a 460 GTX-et.Létezik olyan,hogy túlvezérli?Mármint,nagyobb teljesítményre lenne szükség,a vkártya optimális működéséhez,és ezért akadozik?Fogalmam sincs..lehet,valamit emelnem kellene a biosban,de emlékszem,mikor utoljára próbáltuk,nem sikerült.....van ötlet?Vagy adjam el a kártyát?
-
stephenpoe
tag
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani egy normális ingyenes vírusírtót?Amit eddig szórtam,az pénzes lett....oda a bonusz-szoftver -
stephenpoe
tag
válasz
stephenpoe #5221 üzenetére
lefutott a 3dmark....nem tudom,minek kellett volna történnie,én semmi furcsát nem tapasztaltam....Abban sem vagyok biztos,hogy jót csináltam
Mintha játék demok futottak volna....közben monitoroztam a kártyát,igaz,néha kiugrottak a mutatók,de csak pillanatokra.Fogalmam sincs,mitévő legyek....először újratelepítek,aztán meglátjuk....
-
stephenpoe
tag
Az órajel minimumon fut...csak a hűtést vettem magasabb fordulatra.Most csak a grid van fenn,de mostanában,más is van vele,so lehet,hogy nem a kari a hibás.Nem akarja felismerni a billentyűzetet sem....
nem tudom,mi lehet....szerintem ma,vagy holnap ujratelepítek,akkor majd meglátom.megprobálom a 3d-t
Mondom a fejleményeket...köszönöm,a segítséget
-
stephenpoe
tag
....ahm...azóta olvasgattam...Lehet,nem is a kártya a hibás..lehetséges szerintetek,hogy amiatt laggol,mert ez erősebb kártya,mint az előző volt,és ehhez már kevés a 800-as FPS?Van valakinek ötlete,vagy menjen vasaló alá az új kari???
-
stephenpoe
tag
baj van skacok....ez az új kártya...hm...valami nem kóser....akad vele a játék....olyan szinten,hogy befagyasztja a gépem...
Minden fel van telepítve...monitorozók is vannak...figyelem is,semmi furcsát nem vettem észre....ezelőtt 9800gt-m volt,musashi hűtővel,azzal nem volt ilyen gond...létezik,hogy ez xarabb?Mit tegyek?Visszacseréljem?
-
stephenpoe
tag
Hali Mester
Ja..javítgatok,pár éveTi sokat segítettetek...
Én már beújítottamerreén is az 5xxxseriában gondolkoztam,de erre rábeszéltek..jobb eredményeket mutatott,olcsóbb volt,és kicsit félek is a "másik"cégtőlDe nagyon meg vagyok elégedve
Imádom!!
Nekem is a Fatality marad,már gondolkoztam, újításban,de nem sok értelmét látom.Rakok I seriát,és nem találom annyival jobbnak,amennyibe kerül.Talán egyszer...de a Kicsike olyan szépen muzsikál,teszi,amit kérek,hogy sztem nem válok meg Tőle soha
...hm...a helyzet változatlan,semmi érdekeset sem tudok írni,de ha kíváncsi vagy valamire,tedd fel a kérdést,válaszolokVigyázzatok Magatokra
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5171 üzenetére
...hm....mindkettő,elméletileg ugyanazon az elven működik.....ha kimondottan bankszámlára utalsz,kell a fogadó fél kártyaszáma,aztán felveszed a kapcsolatot a bankoddal,és ők intézik a többit.A pay pall annyiban különbözik,hogy már egy meglévő online bankot használsz.Ha van accontod a pay pallnal,akkor a fogadó fél adataira van megintcsak szükséged....pontosan én sem tudom sajna,mindig az ebayon keresztül intézem.Nem tudom,segítettem-e....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest