- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2669 üzenetére
Ezüst pasztát azért nem ajánlottam, mert itt tele van a NB teteje kis kondival és felesleges az ördögöt kísérteni, nehogy zárlatot csináljon vele.
Lehet, hogy te alacsony ezüst tartalmú pasztát használtál, de sokan hazavágták az AMD XP porcijukat ezüst pasztával
1500 Ft-ot szerintem nem szabad erre a dologra sajnálni, és így legalább nincs rizikó. -
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2407 üzenetére
Hát igen.... az elején míg nincs sok XP-d, addig kaki vagy.
Az elején AK-47-el, vagy MP-5-el próbálj operálni, mert ezek erős fegyverek és sok tapasztalati pontot gyűjthetsz vele.
plusz ha jól állítod be a Perk-eket, akkor nagyobbat sebeznek a te fegyvereid is.Mondjuk egy MP5-ös és egy Stopping Power (nagyobb sebzés ad) Perk, ideális párosítás.
2-3 lövés elég a parasztnak és neki is annyi... -
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2339 üzenetére
A E6700-es procira cseréltem el az E4400-es prockóm + ráfizetés. De meg is bántam, mert semmivel sem volt jobb.
Tehát sajna már nincs meg.Hétvégén benn vagyok a melóhelyen...4.ker Megyeri u 53. ...Prime Rate kft.
Ha gondolod jöhetsz...de már mondtam egyszer[link]
most 08-20-ig benn vagyok szombat és vasárnap is...és egyedül leszek
A gépem mindig velem van -
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2276 üzenetére
Nekem is tetszene egy 1.6-os Mod verzió, elhiheted...főleg mert már E8-asom van.
Az 1.6-os Bios-al már 0.5-es lépésekben lehet állítani a szórzót az E8200-es procimnál.Hiába állítom mundjuk 7.5-re a szórzót akkor is 8-as szorzóval indul a deszka...kicsit zizi ez a bios, de kénytelen vagyok ezt használni, mert mással nem indul a deszka
Vagy már jöhetne az 1.7-es...főleg mert már adja ki az Intel a 7-es szériát
-
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2273 üzenetére
Megnyugtatlak...az 1.5-ős ModBios-al nekem sem ment 1Mhz-el sem többet az E4400-es, de a gyári 1.5-el is ez volt a helyzet.
Szóval akár hogy állítgattam feszelgettem, csak alapórajelen volt hajlandó elindulni.
Ez a dolog nekem is fekete lyuk volt, de az 1.4-es Mod megoldotta a problémát.
De ahogy olvasgattam neked sem jön össze a tuning. Amúgy nagyon jó az a 10X300 is, amit sikeresen visz a procid.
-
grunge
addikt
válasz
Wikuzz89 #2236 üzenetére
nem hinném h csak anny lenne a vége..mi a 200.hsz-ben lévö biost használjuk! ramok unlinked! van "memoria lyuk" jelenség, azaz némely fsb tartományban egyszerüen nem megy a lap..ez a chipset számlájára irhato, van ilyen..probáld meg azt h ramok unlinked, nb-nek adsz max 1.43-at, és egyböl 400-ra vagy a fölé teszed az fsb-t. a ramokat állitsd akár 5-5-5-15-re hogy legelöször a max fsb-t sikerüljön kihozni!
ha ezekkel sem érnél el sikereket, akkor átpasszoljuk a 13as modbiost, mert külföldi forumokon a 4***-es procikhoz inkáb azt ajálnják tuningra. lapja válogatja, lehet nálad is jo lesz... -
-
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2226 üzenetére
hmmm...hmmm
, ki tudja mi lehet ott a gebasz.
Nekem az E4400-es ment 1500-as FSB-t, úgy hogy semminek nem adtam + feszt...még a NB-nek sem.Én is Unliked-ben járattam minden procimat, tehát ezt állítsd erre és ramokat manuálisan 800-ra rakd.
Aztán próbálokozz meg egy 9X333-al v. 8X375-el, de közben rakd a NB-et 1.35V-ra...hátha -
Maxxter
senior tag
válasz
Wikuzz89 #2226 üzenetére
Na Töki csak megjelenttél Te is. . . De neked nem angolra kellene tanulni?
És nekem
Nézz meg egy olyat, hogy LDT frequency, asszem 1-5-ig állítható szorzó, vedd vissza 3-ra mondjuk. Ott találod ahhol a memó időzítésekhez tudsz belépni. Szerintem nem ez lesz a baj, mert nekem 5-ön volt mikor megnéztem a végét.
-
buherka
addikt
válasz
Wikuzz89 #2223 üzenetére
Kapcsold ki az EIST és a C1E funkciót a biosban, mert ez gátolja legjobban a tuningot!
És rakjad fel az 1.4-es Modbiost-->[link]. Nekem is volt E4400-es procim M0 steppimges. Röhögve ment alapfeszen 1600-as FSB-t ebben a lapban 1.35V-os NB fesszel.
Ez neked is meg kell hogy legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest