- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz
stephenpoe #5916 üzenetére
használj másik telepítőt és loadert (van vagy százféle) valszínüleg a loader lesz a ludas de nem a lap tehet róla
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5870 üzenetére
Na már csak egy vga kell vele és életre ke la Fatal1ty. Egy költséghatékony keveset foygasztó GTX 650 kerül bele. Jó kis "netezős" mediacenter lesz
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5859 üzenetére
Tuti nem lap hiba lesz, azaz nem hardveres
menj fel a lap honlapjára és a összes drivert tedd fel ami kell. Vagy pattintsd fel a Win8at
-
tompi113
csendes tag
válasz
stephenpoe #5856 üzenetére
Hm, tippem éppen lenne: összeakad az alaplapi chipset valamivel, leginkább a videókártyára gondolnék.
Én azzal kezdeném, hogy újrarakom az alaplapi chipset drivert és a videókari drivert.
Milyen videókártya van bent? -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5856 üzenetére
Hello!
Csinálj egy screenshotot, igy nehéz megmondani mi is ez
Milyen kártyák vannak a gépben?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5683 üzenetére
Neke mnem is lesz más. Nagyon jó cuccosok!
besides 18k-t dob egyelőre ez a gép iyg ahogy van aida 64 mem olvasásnál
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5677 üzenetére
Ugye? Nekem kettő is van! Az "oclsójános" DS is zseniálisan szól, mivel a chip az összesen ua.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5672 üzenetére
Anno azt sem bántam meg hogy nem ref. hűtőset vettem a 8800GT-ből. Igaz a végén én is cseréltem rajta a hűtést. Zalman VF1000-re.
Most ahogy elnézem ez az új 7770-es AMD nem lesz valami nagy durranás. Főleg az a 128bit-es memória tántorít el. GDDR5 ide vagy oda...ez azért karcsú szerintem.
Még a 8800GT-m is 256bit-es.
Azért ez vicc szerintem.
Szóval most még mindig a 6850-es a befutó.Furi hogy valahogy a játékok nem képesek felnőni a mostani VGA-khoz. A napokban toltam végig a RAGE-t HD-ban és gyönyörűen ment a konfigommal. Sehol egy akadás vagy valami.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5672 üzenetére
Anno volt egy Diamond Viper V770-es TNT2es vidókarim. Akkoriban messze a legjobb gyártóként tartották számon Diamondékat. A 3dfX kártyáik miatt egy kis időre csődbe mentek, de ujraindult a biznisz. Nagyon sajnálom hogy itthon nem lehet tőlük kapni semmit, szeretnék majd újr egy Diamond kártyát valamikor
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5669 üzenetére
Szia Lali....
Én is a váltáson filózom, de ref hűtőset én tutkó hogy nem veszek. Ezek hangosak, mint a dög. Már halottam ilyent működés közben...és hajaj. Nem lopta be magát a szívembe. Úgy süvít, mint a dög.
MSI Cyclone hűtős VGA-kat nagyon dicsérik. Terhelés közben is kussban van. Én ezt nézegetem...[link] -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5669 üzenetére
Akkor go for it!
Tetszik ez a ref hűtés. Nekem a gtx is iylen, nincs hangja és kifujja a meleget a gépházból, nem pedig ott kevergeti. Legjobb
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5667 üzenetére
Lehet hogy a gyártóval volt ott gond, nem az nv-vel magával
HD7770 nagy jó kis cumó lesz, bár kétlem hog a Core2Duo elég lesz hozzá.
6770esben sem fogsz csalodni, kérdés hogy mennyi az ára. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5646 üzenetére
Hello! Nemigen...Abbol a pénzből VGA-t vegyél vagy procit, attol jobban kevesebb lesz a lag.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5593 üzenetére
Mondtam, hogy ez ilyen szerencse játék a régi driverekkel.
Egy barátom most készül hazajönni 2 év után Tampából, náluk még javulhatna a helyzet, azt mondja. Biztos változó területenként.
Én is várom a havat, megyek majd hókocsizni.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5591 üzenetére
Jó kis nap volt.
Minden működik, már akkor is olyan volt a táp csati mikor szétszedtük. Pupilláztam is rendesen, hogy watafuck?
Táp megy a levesbe, új érkezik. Lehet, hogy egy picit túlterhelem az 500w-os tápot?
Winyó is lesz új. Nagyon király lesz a gépsárkány.
Közben tegnap még meghalt a wifi router is, szóval ez egy ilyen meghalós hétvége volt.
Remélem sikerül majd mindent leszedni a régi winyóról, pár doksi lenne csak fontos.
Háát, nem igazán tudok segíteni neked a problémában. Régi gépes driver ügyben én is szenvedtem egy sort, mire a GF Mx400hoz találtam drivert.
Ez a próbálkozzunk, egyik majd beválik story.
Amúgy milyen az élet odakint?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5582 üzenetére
Nos, 800MHz 4-4-4-12-re van lőve, feljebb nem is akarom nézni mert a memo sávszél még igy is nagyobb mint ami kel la 400as fsb-nek. Viszont 1.95 V-on nem volt meg a 10k olvasás memtestben. Feltettem 2.0Vra és most 10felett olvas igy is
Amúgy 2.1 V 1066MHz@5-5-6 szerepel a matricán. A nagyobb késleltets miatt kérdéses hogy van-e értelme huzogatni..
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5566 üzenetére
Köszi Stephen! Akkor jön a szenvedeés vagy kibírom még pár hónapig, hogy nem játszok. Nem visz rá semmi, hogy újrarakjam a winfost. Már gondolkoztam azon is, hogy veszek egy régi gépet 10k-ért amin régi játékokat fogok játszani, mert az a fos win7 semmit nem indít el.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5529 üzenetére
Próbáld ki, én is kiváncsi vagyok..Egyi kvolt Fórumtársunk Gabisan ilyet használ az i5-öse alatt. Neki bejön.
Várom a referálásod, mivel már itthon is elérhetőek a deszkák
Amúgy még a Gigabyte P67 UD4 B3-at néztem ki. Lassan négymagosítok én is, a "kis" duo a Fatálissal meg leváltja a Tualatint
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5521 üzenetére
Ejj ejj nocsak
szép darab! Lecseréled a kis fatalityt?
Majd referálj hogy mit tud a kicsike
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5483 üzenetére
Igazán nincs mit!
Neked is szép nyarat, azért nézz be időnként
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5481 üzenetére
Az i5 költséghatékonyab. Szép és jó a HT meg a sok szál de sokan letiltják mert nemigen van még erre elterjedt szoft ami rendesen menne ha jol olvastam. Nomeg i5-ből is a K jelűeket kell megvenni, mert azok nem szorzó lock-osak ergó mehet a tuning. Ezeket már csak aszeorzó állítással lehet húzni az fsb mint oylan megszűnt létezni az fix 100 MHz. Szal 100*40 a cél azt elivekben az összes tudja alapfesz körül
Giga lapokról is jókat hallottam, pl az UD4-es nekem is bejövős. Asusuból a Sabertooth tetszik. Oda kell még figyelni a ram-ra meg kell nézni hogy a kiválasztott lap melyeket kezeli. 1600MHz-s elég lesz minden esetben. -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5470 üzenetére
Rossz válasz! Ülj le egyes!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5454 üzenetére
Semmit se mcsinálok vele
Neten nézelődve ez a tipus tud olyan hibát hogy egyszercsak eltűnne ka SMART adatok. Azaz nem lehet őket kiolvasni. Amugy működik rendesen (egyelőre). Nem igazán tudom mióta áll fenn ez a helyzet, mikor beletettem egy P35-ösbe akkor jött elő, mivel az kiirta bootkor hogy nincs smart a vinyón
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5419 üzenetére
Azt mondjad inkább, hogy tudom megkrekkelni.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5418 üzenetére
Core i5, socket 1155. erre érdemes váltani, másra nemigen
Konfigot én is megtartom az fix!
C0 a steppingje a procinak, cpu-z kiirja.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5374 üzenetére
Én is lennék a toppon mindig, de sok értelme nincsen. Látod, a 3és fél évvel ezelőtt összerakott konfigom is vígan elvisz mindent. Igaz csak 1360-as felbontásban, de nekem ez is jó.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5370 üzenetére
Egy monitorom van csak, szóval ezt ne mtudom kipróbálni sajnos
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5359 üzenetére
A hang problémákat még a codecpack-ok is okozhetják. Abból is gyalulj le mindnet, én személy szerint a k-lite mefa codec-et használom, abbol sincs minden feltéve. ezzel ne mvolt gond.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5357 üzenetére
Az a xfi-audio nem éppen hires a támogatottságrol, nincs is hivatalos jo driver win7-hez. nézz be az x-fi topicba! tedd visza az alaplapit, aztán próbálgasd!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5353 üzenetére
Ez erősen driver issue, vagy harver
nv tudom max 3 monitort kéne hogy támogasson, erre van egy valami fícsör is elnevezve...nézd át tüzetesen a drivert, esetleg pattintsd fel a legújabbat. win 7 alatt megy persze.
Az jó ha megoldódtak a gondok, én köv fizuval veszek valami erősebbet én is, most már tuti
csak az árazás a lényeg..
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5348 üzenetére
Kolléga! neked megoldódtak végül a gtx 460 bajok?
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5341 üzenetére
Csakis komplett kell, minden tyúkbéllel. Túrok én is még.
Az USB-t lassan leforrasztom a lapról!!!
Szerintem valami táp problémám lesz vagy az egész winfos hülyült be.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5337 üzenetére
Ez nem jó nekem sajnos, mert minden tyúkbél kell hozzá.
Valami ilyesmi. [link] Ebayen nem lehet alkudni valahogy?
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5334 üzenetére
Mindig csak bonyolítod a dolgokat.
4 winyó meg társai.....Annak már súlya is van
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5330 üzenetére
Buhi megoldja az eredeti problémádat.
Ez az Xp-s kékhalól elég gáz, minden rendben van ott? Memóriák?
Ja, és köszöntem Uram!!!
Ha itthon leszel meghálálom! Talán...
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5323 üzenetére
Mondasz valamit.
Te mikor jössz haza?...kb.
(#5328) stephenpoe...én eleve tiltom a frissítések telepítését. Megnézem, hogy mit talált és aztán kiválogatom, hogy mit telepítsen. Amit nem tudok hogy mi az, azt eleve nem engedem, hogy felkerüljön a gépre. Amúgy is csak feleslegesen hízik a W7 a sok hülye frissítéstől.
Megy privát üzenet... -
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5327 üzenetére
A ventiszabályzó felett a sok gombos cucc.
Win7....hááát, nekem nincsen bajom vele. Valahogy tök jól működik az eredeti kulcsommal. Igaz azóta én engedélyem mit frissítsem, mióta felrakta nekem azt a hugy új msn-t és félnapot kerestem egy régit amire nem mondta azt, hogy túl régi.....és működésre bírtam. Nem tudom nálad mi lehet a probléma.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5325 üzenetére
Ezt nem tudni
Ez a jobb szélen:
[link]minden tyúkbelével tudnál szerezni az zsír lenne. Ha itthon van ilyen véletlenül eladó, akkor pofátlanul kérnek érte 60k+ akár......
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5323 üzenetére
Ne a hülyeség dőljön már megint belőled, ha nem lőjél nekem e30-hoz nagy boardot postával együtt 20-kért!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5303 üzenetére
Lehet a végén megvárunk téged is az első talival.
Ez kell ide is
[link] -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5292 üzenetére
Jól van, gyere csak Te is
jo kis hepaj lesz ez
kicsit más: Miből van Szilveszter Sztállóne memóriája? Há' Rambó' !
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5292 üzenetére
Cső Lali...
Csak nem hazahúz a szíved.
Mikor jössz haza?
Simán beleférsz a csapatba, eddig is benne voltál.
-
3shae
aktív tag
válasz
stephenpoe #5282 üzenetére
Meeegy!
Én is mindenféle jót kívánok nektek az új évre, kedves fórumtársak!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5277 üzenetére
Ez kb. olyan, mint mikor már leszállt nálam a vörös köd, mert nem tudom mi baja. Belerúgok, fáj a lábam két napig, de a gép megjavul. Mitől???
Szerintem lelke van.
Egy a lényeg, megjavult!!!
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5272 üzenetére
Lehet hülye ötlet, de directx-től nem lehet?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5274 üzenetére
Itt kiválasztot legfelül hogy nforca, az alatt meg a chipet, hogy 650i SLI.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5272 üzenetére
Ne tessék félni már az ATI-tól kérem, régóta nincs erre észszerű magyarázat
amióta az AMD átvette a bizniszt, teljesen más minden.
NV oldalrol töltsd le a drivereket, az alaplaphoz is (nforce 650i SLI) meg a vga-hoz is. amugy mindent jol csináltál. Tanácsos lenne egy másik tápot is kiprószálni. Csak az emlitett játékoknál jelentkezik, vagy mindenhol lelassul és lefagy? ha meg minden kötél szakad, probáld ki a másik masinában, az mindenképp jo ötlet. ha ott is ezeket a jelenségeket produkálja, akkor a kártya rossz. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5270 üzenetére
Hello! Mi mindent próbáltál ki hogy jobb legyen a helyzet?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5259 üzenetére
Haliho!! 20A nem rosz, de már joval régebbről is volt oylan deszka ami nek 30A kellett ezen az ágon. fene tudja, kipróbálnék egy másik tápot
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5254 üzenetére
Mi sem értünk hozzá, csak úgy adjuk elő, mintha igen.
Megint Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5254 üzenetére
Meghajtó alatt az alaplap driverét értem! A vga drivere is jo ha midig a legfrissebb. Everest megmutatja a biost ha jol emlékszem, de ez nem kéne hogy probléma legyen. Ampert ugy tudsz nézni, hogy a legtöbb neves tápnál fel van tüntetve valahol hogy a 12V-os ágon hány ampert tud leadni (vga-nál ez számit).
Lányegében minden lakatrész driverét frissitsd a legujabbra. régen mikor gondom volt a hangkártya driverével, akkor szaggatott be egy idő után minden. -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5249 üzenetére
olyan nincs hogy "tulvezérlés". tápod milyen? kap-e elég Ampert a kicsike? esetleg probáld meg másik joféle táppal a dolgot. ezek az nv-k azért szeretnek fogyasztani. itt nem feltétlen a Watt a lényeg, hanem a 12V-os ágon menniy Ampert ad le a táp pl. segithet ez is
alaplap meghajtót is frissitsd! amugy melyik biost használod kis lapunknál?
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5251 üzenetére
Ha már a mag felépítés hasonló, szerintem az is segíthet. Nem fontos, hogy ugyanilyen legyen. Talán.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5249 üzenetére
Na ez jó kérdés.
Ha nem lennél ilyen messze mondanám, hogy ugorj át és megnézzük.
Ha van valami hasonló kártya a közelben próbáld bele. Más ötletem nem igazán van.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5238 üzenetére
Nincs mit, az uj oldal valoban kicsit zavaros
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5236 üzenetére
mit kell választani?
barátnémnak a minap tettem fel, oké hogy alapbol a fizetős extrásakat akarja feltenni, de ott van a free is
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5234 üzenetére
Végülis mi lett?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5232 üzenetére
Avira antivir Personal edition! inygenes és jo! kb egy éve használom teljes megelégedéssel
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5226 üzenetére
Azt írd meg hogy megy a deszkánkban ez a GTX 460-as VGA....karmolja?
Ember már állandóan buzerál hogy mikor adom el neki a 8800GT-m. Mást nem nagyon vennék bele csak ilyen GTX-es NV. kártyát ami neked van.
Valamikor Skype-ra felkúszok és csacsoghatnánk, hogy mi van veled.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5222 üzenetére
jol csinálrta
ha fut 1-2 orát loop-ban, akkor eléggé megterheli a gépet. ez a program csak erre jo szvsz, hogy lehessen ele némileg a stabilitást nézegetni. esetleg jegyezd fel a bios beállitásokat, megprobálhatod kisebb prockotuninggal a dolgot. vagy pucold ki a vasat endesen, kapd szét az egész gépet, ez is csodákra képes néha
-
stephenpoe
tag
válasz
stephenpoe #5221 üzenetére
lefutott a 3dmark....nem tudom,minek kellett volna történnie,én semmi furcsát nem tapasztaltam....Abban sem vagyok biztos,hogy jót csináltam
Mintha játék demok futottak volna....közben monitoroztam a kártyát,igaz,néha kiugrottak a mutatók,de csak pillanatokra.Fogalmam sincs,mitévő legyek....először újratelepítek,aztán meglátjuk....
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5218 üzenetére
nem hangzik jól. csökkents órajeler referencia alá. ha akkor jó, akkro a kártya hibás! minden játéknál fagy vagy csak egynél? próbálj ki valami vga stresser programot, hátha ott is elöjön ez. vagy futtass 3d-markot loop-ban 1-2 órát. ez a program másra nem is jo
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5215 üzenetére
Hello! Felőled is hallani! illetve olvsani...
javitasz? oylat is tudsz? mi a baja szegénykének?
itt dübörög még a fatality, semmi problem továbbra sem (kop-kop). hiába, mégiscsak abit
nézegetem az uj vga-kat, kéne váltani egyet. te amugy probáltál valami hd5***-öset a lapban?
Üdv a pocsolyán túlra! -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5188 üzenetére
bocs tesó...tegnap otthon voltam, vagyis nem teljesen, mert ügyvéd cimbivel kicsit berúgtunk.
Ő hívott meg....nem tudtam nemet mondani.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5186 üzenetére
Csütörtök este otthon leszek, ha minden jól megy.
Előtte rádcsörgök a kinti számodon -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5176 üzenetére
Úgy ám...
(#5177) grunge...szerintem biztos megy a lappal, de most ez a gtx460-as jobban izgat. Ha nagyot fog durranni, lehet bevállalok egyet.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5172 üzenetére
Ja-ja ezt vágom még én is.
Csak egyszerűbb elkérni egy e-mail címet, mint a bank számlaszámot, bank swift kódot, rövid azonosítót stb stb... Éljenek a bankok.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5163 üzenetére
Kb. ott elakadtam, hogyan tudok utalni az accountomra.
Lehet egyszerűbb lenne PayPal-on keresztül kifizetni az angolnak a csomagot, mind bankon keresztül utalni. Ezért gondolkozom benne.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5169 üzenetére
Megvárom a június 23.-át és akkor eldől minden
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5167 üzenetére
Kib***-ul be vagyok ám sózva...tudod e?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5165 üzenetére
Még most is sasolom a repjegyeket...
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5163 üzenetére
Cső Lali
Végre itthon is jó idő van, így még kevesebbet gépezek, de azért jól szuperál a kis masina.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5151 üzenetére
ezek nem épp a legjobb hírek...kitartást Neked a pocsolyán túlra...
(#5152) buherka: pontosan! bár a ház adottságai miatt most sincs dzsungel, de a takaritást meghosszabbítja rendesen...
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5153 üzenetére
Most melózom, de este felmegyek a skype-ra és megcsörgetlek
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5147 üzenetére
Huhh...
Kiváncsivá tettélSkypon be vagy jelentkezve, de nem válaszolsz
(#5148) grunge...kár hogy ha berakod a gépbe semmi nem látszik belőle
..esetleg ha alul lenne a táp, akkor talán. Mondjuk a 600W-os Zalman hőcsöves, moduláris tápomnál jobban már nem kívánhatok
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5147 üzenetére
mesélj, mi történt?
Srácok! ez még frankón passzol a géphez
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5141 üzenetére
Azt hiszem...mennem kell a postrára és fel kell adnom neked egy csomagot
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5141 üzenetére
hogy van ez a kulcsos dolog? mi a verzioja a cuccnak?
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5142 üzenetére
hali
sajna nem tudom mi lehet a probléma nem vagyok benne ebbe a win7 témába -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5138 üzenetére
Hella! nekem semmi gond az összeköttetéssel. routeren van itt három gép és szakit mindegyik. máshol lesz ott a gond...64bitest használok. anno az RC1es időknél sem volt ilyesmi.
Vettem egy Sennheiser HD485-öt. hülye azé nem vagyok bótban most le van értékelve. midig is ilyet akartam, iszonyat kényelmes és nagyon brutálisan szól! mintha más gép előtt ülnék
) passzol a fatal1ty karihoz
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5128 üzenetére
Én is kiváncis vagyo, h mit tud a xonarhoz képest hangzásban...avval a 64mega rammal meg majd én is vakithatok ,akárcsak a gyárto
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5119 üzenetére
Hi all
jelentem itt is minden ok rendületlenül hasít a gép van hogy napokig ki sincs kapcsolva
egy ilyen zalman fatala1tys házikó nagy álmom de inkább a chieftech et fogom kicsi át alakítani "fatal1tys " dizánjra majd küldök képet -
buherka
addikt
válasz
Szia Lali...
Van hogy 2 napig be sem lépek a PH-ra. Rohanok most mindenfelé. Itt a jó idő és egyre többet is edzek. Valahogy nincs már kedvem annyit gépezni, mint régen.
Majd valamelyik nap megcsörgetlek és dumálhatunk Skype-on
(#5121) grunge...ez a kis kártya már ott van a toppon. Fog menni a deszkához
Már csak egy ilyen 100 rongyos Fatal1ty házikó hiányzik a repertoárból.
-
grunge
addikt
válasz
Hello! részeről mindne rendben, gép is megy mint a golyó
igaz kissé poros szegényke de ha lesz időm, kipucolom...ráfér..amugy pörgök a melo, egyetem, barátnő, haverok-al
egyre kevesebbet jutok ide.
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5107 üzenetére
szintetikus teztekben huznak el inkább a leginjkább. ha játékra kell, akkor valami jóféle C2Quad..ahhoz nem is kell a ddr3 sem..arra meg ugyis érzékeny az i széria
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5098 üzenetére
persze, ugy könnyű
nekem a z5300jelenleg a tualatin mellett van castasorban otthon. pécsen fülessel küldöm. ji lenne ezért valami passziv. anno nagyon tetszett a némaság
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5089 üzenetére
lehet, hogy a többiek már eladták a gépüket?
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5081 üzenetére
Hali lehet félre érthető voltam
ez eladóNokia e66
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5077 üzenetére
Akkor legközelebb neked szólok, hogy rakj össze nekem is...hátha úgy jó lesz
De ez attól is függ, hogy milyen vinyót használsz fel. mert sajna vannak olyan típusok, amelyek sokat vesznek fel és képtelen USB-ről elindulni.
A 250-es M7-es Samu 2.5"-os megy nekem is USB-ről, mert az keveset eszik...de az a notimban van.Kiszedegetni, meg nem fogom
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5075 üzenetére
Az csak egy dolog, hogy ott van a nyomtatott áramkör, abban nincs inverter.
Tehát ha képtelen USB-n felvenni azt az áramerősséget ill. feszültséget ami kell neki, akkor nem fog menni.
Ez a dolog főleg az alaplap hibája. Kérdés hogy a Fatal1ty-nál hogy van megoldva az USB csatik tápáramköre. Szerintem egy tápáramkörön van a 4db. hátsó USB kimenet.
Minél több eszközt dugsz a gépre, annál kevesebb esélye van annak, hogy menni fog egy USB-s rack, amihez nincs külső táp.
Főleg a 7200-es 2.5"-os vinyók nem mennek ezzel a megoldással, mert azok igen sokat felvesznek -
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5073 üzenetére
Ez az USB hub sem rossz dolog...de ugye itt megint az van hogy kell hozzá külső táp. Mindenki ezt próbálja ezeknél a kütyüknél elkerülni.
Amiről mi konkrétan írtunk az ez a 2.5"-os külső rack, amibe te raksz bele noti vinyót, amekkorát akarsz.
Van ebből kész verzió is. Amiben már gyárilag benne van a kis vinyó.Nekem konkrétan az a DATABITE van csak barna borítású bőr kötésű és egy 160GB Seagate Momentus van benne.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5039 üzenetére
Vannak dolgok amik jelentősen olcsóbbak, de van ami egy árban van. Érdekes
5770 alig olcsóbb kint, csak ha nem tudsz olcsón leütni ebay-en egyet.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5031 üzenetére
Itthon olyan 40-43K körül láttam ezeket a 5770-es kártyákat. Egész elfogadható ár szerintem
(#5034) stephenpoe...nekem már segítettél...hálás is vagyok
(#5035) stephenpoe ...remélem, mi pacsizunk egyszer
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5035 üzenetére
De 1 gallon közel 4liter, 1 dollár most 195Ft. 4liter nálatok 780Ft, míg nálunk 1200Ft.
Ez Mo
A biztosítás az már más téma, de itt is vannak ökörségek. A 20 éves 171LE-s autód már luxus
Tiszta hülyék.
Majd pacsizunk, nem kell aggódni.
-
Maxxter
senior tag
válasz
Remélem tudod, hogy ilyenkor utálunk!
De akkor még jobban fogunk, ha előhozakodsz a benzin árakkal is. Nem lehet ilyen téren mindenki olyan szerencsés, mint te.
-
grunge
addikt
válasz
a tó innenső oldalán akkor 100 euro lesz...
még ennek is tudnék örülni
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #5017 üzenetére
Örülök, ügyes vagy.
Amúgy nemcsak a basszus oldja meg Windows 7-en a driver specifikáció. Valószínűsítem h. minden csatornára a megfelelő hangot kapod a specifikációmmal. -
törölt tag
válasz
stephenpoe #5013 üzenetére
Ezt a márkát még nem szedtem szét de, ami középen van valószínű h. ugyanolyan csavar mint a HP laptopnál amivel találkoztam, tehát a laptop hátsó részén kicsavarva egy csavart, megengedte a laptop h. kiszedhető fázisba kerüljön a billentyűzet. Óvatosan kell csinálni a szétszedést, annyi tipus, még jó alvázú laptoppal amire azt mondom h. szupi olyannal nem találkoztam, mindenesetre sok sikert, csak ügyesen csavarozd. Javaslom a service (szervíz) manual (kézikönyvet) pdf formátumba le lehet tölteni ott faszán ábrákkal megstékelve megtudhatod h. melyik csavar mit tart, ha nem megy akkor a tipusa kellene a Gatewaynek.
-
törölt tag
válasz
stephenpoe #5003 üzenetére
Megtudtad csinálni?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5004 üzenetére
ennyi pénzért csak használtan kapsz jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dune: Awakening
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged