Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuMemCpy
csendes tag
Sziasztok!
Szimpatikus számomra a Steelcase Please, a belinkelt használt árak is megfelelők. Önmagában a használtsággal nincs bajom, van az az árkülönbözet, amiért elfogadom ha nem én pukizom az elsőt a székbe, de ha egyáltalán nem értek az irodai székekhez, akkor miként tudom elkerülni hogy sz.rt vegyek?
Mit érdemes megnézni, kipróbálni? Nyilván ha törött/recseg valami azt látom, de pl. ha ki van ülve a szivacs, stb. (van ilyen egyáltalán)?
Ha utólag derülne ki, hogy valami mégse tökéletes, akkor van Magyarországon szervíz aki érdemben tudja javítani ezeket?
Igazából azért vagyok bizalmatlan, mert nem értem, hogy miért éri meg bárkinek eladni egy egyébként tökéletes széket olyan áron, hogy még felújítva, haszonnal, áfával is csak negyede lesz az új árának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független hibátlan 2028.12.29. Apple jótállás
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe