- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Örülök neki, hogy bejött, használd egészséggel! Tényleg nagyon más. Nekem korábban egy szintén drága, 18 éve vásárolt vezetői fotelem volt, de még ahhoz képest is annyira más, pedig az bőr volt. Kb. ugyan ennyi lett volna most egy olyan is, de ez volt a jobb választás. Egyszerűen imádom használni.
-
rolandg
tag
Nekem egy Hero van. Gépészmérnök vagyok és elnézve a méreteket, az anyaghasználatot, egyetlen szűk keresztmetszetet látok: a háttámla dőlésszöget állító fogaskereket. De az is eléggé túl van méretezve szvsz. A tény, hogy cipzáros rajta a borítás, arra enged következtetni, hogy elkopást ott prognosztizálnak, nem a többi résznél. De az is brutál erősnek tűnik. Szóval - nagyon remélem saját magam miatt is -, hogy tartós és strapabíró lesz.
-
rolandg
tag
Nekem egy Hero van. A testmagasságomhoz ideális (191 cm). Pont ott van a deréktámasz, ahol lennie kell, pont jó az ülőfelület hossza... Én nagyon szeretem, és nagyon megérte számomra. Sokaknak szokni kell a keménységét, én kedvelem. Nézd meg, hogy a kisebb testmagassághoz kínált székük nem lenne-e jobb Neked (Icon, Epic), mert egyrészt olcsóbbak, másrészt lehet, Neked az lenne a kényelmes.
-
rolandg
tag
A Hero Black Editiont vettem. A beépített deréktámasz "púp" magassága állítható, és baromi kényelmes. Nekem az autóban is ilyen volt, és nagyon szerettem. A párnákkal csak az a baj, hogy nehezen fixálható a helye, csúszkál, nehéz olyat találni, ami pont jó. Én ezzel nagyon elégedett vagyok.
-
rolandg
tag
Szervusztok!
190 cm és 105 kiló vagyok, és keresek egy kényelmes széket magamnak, amely tartós is lesz. Ha leülök a gép elé dolgozni, akár 8...10 órát is ülnöm kell előtte, de nem minden nap. Néztem a HP Omen-t, illetve az Arenaracert. Van valakinek tapasztalata ezekkel, ilyesmi magassággal? Nekem fontos, hogy kényelmes, nagy legyen az ülőfelület, illetve erősen tartsa a hátam, a nyakam, ne essen hátra a fejem. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- További aktív témák...