- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
McFly78 #61529 üzenetére
én azt nem vágom, hogy az adott üzlet hivatalos márkaszerviz, vagy sem?!
ha nem, akkor mi alapján akarja megjavítani, egyáltalán hogy nyúlhat hozzá?
barkácsolás után, ha kiküldik a Meta-nak, ők látni fogják, hogy piszkálták és felemelik a kezüket...Nagyon olyan ez, hogy ki akarnak bújni, mert egy szürkeimportos cuccot adtak el és tudják, hogy az ilyennel nem foglakozik a gyártó....
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
McFly78 #61529 üzenetére
Igen, pont ezt találtam én is több helyen. Elég egyértelműnek hangzik, a kérdés hogy mennyire alkalmazható a gyakorlatban. Nincs-e valami kiskapu az eladónak, amit bemondva rácseszek. Mert ez az eladó befogja mondani, már az elején éreztem a simlit amikor először saját technikusokat mondtak, majd a Metához küldtek akikről még én is tudtam hogy elhajtanak, nemhogy valaki aki eladott már 1000 darabot.
Nekem az az érzésem, hogy simán csak megakarja úszni azt a szitut, hogy ő nekem kicseréli, neki meg befakkol a Meta utólag, aztán mínusz 2 készülékben lesz, vagy használtan kell eladnia ha megjavítják. De bakker, ez egy üzlet, ne már... -
Dr.NX
addikt
-
gulasoft
őstag
válasz
McFly78 #60684 üzenetére
Melyik nem világos? Minden marad a régiben, csak bekerül egy +acces point, aminek az erdeti router fog ip-t is osztani, és átlátszó a teljes hálózat felől, és belülről is látszik minden. Semmit nem kell átkonfigolni! Ezért nem értem miért fosnakl az emberek egy +routert berakni AP módba.
-
Necc
addikt
válasz
McFly78 #58945 üzenetére
Igen. RTX4090
Viccet felreteve, VR-ra joval nagyobb gepigeny kell mivel magasabb felbontason (ne, ismetlem NE a VR headset kijelzo felbontasat vedd figyelembe! Egy tipikus VR render resolution ~3000x3000) es 2 kulonbozo szogben kell a kepkockat lerenderelni, es tul alacsoy framerate -en vagy tul sok microstutter-tol elojohet a kis vukk akarom mondani a motion sickness.
Ha megengedheted, celszeru par hoapig rasporolni hogy az eggyel nagyobb kategoriat vedd meg, mint ami eppen most a koltsegvetesedbe beleferne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest