- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Persze, hogy embere válogatja... ugyanúgy, mint ahogy van aki vigyorogva ül elsőre egy versenyautóban és van aki a buszon is rosszul van!
PCVR esetén figyelni kell arra, hogy meglegyen a kijelző felbontással azonos fix és stabil FPS szám, (vagy annak a fele ASW-l) és szoktatni kell magunkat annak fényében, hogy mennyire bírjuk...
Viszont ettől függetlenül a készítőktől is függ... simán rohangálok minden gond nélkül Onward-ban, esek-kelek nyitott szemmel DR2-ben és semmi bajom, de 10 perc The Vanishing of Ethan Carter után órákig rosszul vagyok.
-
Magyarfarkas
tag
Eddig a vader immortal volt az ami a legtöbb hatást kihozta a személyekből aki ki akarták próbálni a vadert....A legtöbb Star Wars rajongó könnyezett mikor találkoztak vaderrel és van olyan aki mai napig hetente kijátsza
Maga a sorozat bőven megér 20 eurót is, hiszen olyan mint egy 3 órás film
-
Raymond
titán
A standard $24 arat is megeri szerintem. Foleg hogy cross-buy es ha szebb grafika kell akkor jatszod PC-rol streamelve. Egyebkent pedig nem 3x20 perc, meg egy jatek single resze is tovabb tart plusz ott a dojo is.
barcalaci84:
"ha valaki újnak akarom mutatni a VR-t akkor pl mindig előkerül és általában leesik az álluk..."Pontosan, az elso resz elso 15 perce allejto foleg Star Wars rajongoknak.
-
barcalaci84
őstag
szerintem egy tök jó experience kb 3x40 perc egyébként és ott van mindegyikben a DOJO amivel sok órát el lehet szórakozni...
aki szereti a Star warst annak kötelező szerintem
a 15 dollár is baráti szerintem , főleg ha ahhoz méred h hasonló experience van Disneylandben és az többe kerül 1x félóraha valaki újnak akarom mutatni a VR-t akkor pl mindig előkerül és általában leesik az álluk...
-
PNP
őstag
Sokan odavannak érte, én csak az első epizódba néztem bele, szerintem nagyon gyenge.
Ott kezdődik a gond, hogy nem játék, nem is hívják annak ("experience"). Teljesen lineáris cselekmény, némi ál-interaktivitással (kinyithatok egy ajtót egy gombbal, yaaaay). Bár eleve VR-nak készült, olyan - szerintem alap - dolgokra nem figyeltek, hogy pl. a kezem simán belemegy a falba, tárgyakba.
Rögtön az elején már találkozunk Vaderrel. Ennek epicnek kellene lennie, gyakorlatilag teljesen súlytalan az egész, simán hátat fordíthatok neki, miközben fenyegetve beszél hozzám, felpofozhatom, ő nem esik ki a szerepéből.
Grafikailag persze rendben van, és aki SW fan, annak meg kell, hogy érjen 5 dollárt a 3 rész. -
kevike576
senior tag
Azért azt nem mondanám, korábban is javasoltam.
Én már másodszor ugrottam neki platinázni ! Olyan emotional impact-et kaptam többször is, hogy még egyszer át kell élnem. (kényelmes tempóban csak a main story 42 óra XD )
Közben ez is tudom javasolni a friss VR playereknek, kötelező darab és nagyon szép game: Moss
Le szokták akciózni, figyelgetni kell. -
gulasoft
őstag
Lehet igazad van, és az is lehet a háttérben a windows is frissíti magát rendszeresen, az eset az szerintem naprakészebb. És persze az egyik fizetős, és elvileg ugye a másik is, csak az be van építva a windowsba. De ez irreleváns, mert mint írtam le kell húzni a routert a netről és ki lehet próbálni úgy is a tűzfal kikapcsolását.
Lehet rossz cikket olvastam csak:
[link] -
kiskuplung
őstag
Megoszlanak a vélemények, a sajtós tesztek szerint remek játék (szerintem is az), de nekem pl 3 ismerős aki megvette, 3-an refundolták, mert az irányítás része az enyhén szólva is véleményes.
Nagyon nehéz eltalálni, hogy pont ott és úgy fogd meg a fegyvert ahogy a játék gondolja, különösen ha van valami a földön, és (az amúgy random a derekad körül pörgő) öveden is van valami tárgy, akkor néha egyszerűen képtelenség eltalálni, hogy azt fogja meg a kezed, amit szeretnél. Ezen kívül olyan, mintha lenne benne kézremegés elleni algoritmus, de nem tökéletes és minden alkalommal kicsit eldriftel a kezedből a fegyver, és olyankor újra és újra rá kell markolni, különben képtelenség vele célozni. Ha megnézed a user reviewkat róla, ott is túlnyomórészt ezek miatt vonnak le csillagokat.
Különben most jött hozzá patch, kilométeres javításlistával szóval valószínűleg jobb lett azóta, de nem tudom kipróbálni, mert még érkezik a csere-headsetem
Mielőtt becsomagoltam, még kipróbáltam, van benne egy olyan opció, hogy nem neked kell minden lövés után felhúzni a fegyvert, na így a hibák 90%-a megszűnik, csak hát odavész a hangulat is.
Amúgy 18 küldetés van benne, változó 5-től 20 percesig, felváltva akciódús és lopakodós. Kb 5-6 óra egy végigjátszás, de nagyon sok újrajátszási lehetőség van benne, már csak azért is mert 3 nehézség közül lehet választani.
Én a -30% kuponnal tuti megvenném, mert amúgy cross-buy cím is lett, és szerintem valahogy a Quest-es verzió még jobban is megy, mint a PC VR-os (kétszer akkora pontokkal fejeztem a ugyanazokat a pályákat)
Bocsi, az ON-ért, folytassátok a joystick-es, GPU-s eszmecserét!
-
kiskuplung
őstag
Demeo után megnéztem újra, ez a VR támogatás már benne van a XWAU megapackban, ami amúgyis kell a TIE TC-hez. De ez nem segít semmit, teljesen jól beindu VR-banl, de olyan szinten hullámzik, laggol, hogy ez így játszhatatlan.
Még a menüben a kurzor is, lehet látni ahogy alatta újrarajzolja a hátteretMásnak is ilyen, találtam valaki aki órákat szöszölt mindenféle felbontással, meg FOV beállítással. Ha sikerül megcsinálnod, akkor tényleg oszd meg, mert amúgy elég jó élménynek tűnik.
-
kiskuplung
őstag
És sikerült beizgatni a modot VR-ban? Én most megpróbáltam, de elsőre nem az igazi, olyan szinten lagol, hogy használhatlan.
Aztán utánanéztem és ezt a Effects by Blue Max-et írják, hogy kell a rendes VR supporthoz, de annak meg nincs installere, csak egy valag DLL, amihez most nincs türelmem kitalálni, hogy hova rakjam.
Ha esetleg Neked működik, oszd meg itt, kérlekAmúgy a TC működik rendesen, csak hát én VR-ban nézném meg. Bár már most így ennyiből is megmondom, hogy maradok a Squadronsnál
-
gulasoft
őstag
Én a neten talált leírásokat ajánlottam figyelmedbe, illeteve nekem a bolt ahol vásároltam ajánlott tápot. Nekem egy 550-es tápom egyik fele halt csak meg eddig, szerencsére nem úgy hogy vitte a rendszert, csak a 1080ti mikor kicsit többet akart felvenni tőle akkor nem kapta meg, és fagyott az egész rendszer. Elvittem szervízbe, mert nem tudtam mi a baja, ott is szenvedtek 2 napig, azt látták, hogy ha beindul a 1080ti és valami bonyolultabbat akar csinálni, akkor esik szét a rendszer. Újrapasztázták, már mindent végignéztek, aztán berakták egy másik gépbe amiben simán futott, és akkor derült ki hogy a táp egyik fele félig a halott. Ott ajánlottak egy nagyobb tápot, azóta volt már videókártya csere, de szerencsére nem lett alulméretezve a táp, és elvitte a 2080supert is. Ezért Én azt gondolom hogy egy 500.000Ft-os rendszeren nem érdemes a tápon spórolni, mert sok gonddól kíméled meg magad, ráadásul egy minőségi tápra 3-5 év gari van nem 1 max 2 év.
Sajnos nem tudok mindenkinél többet, és azért egy neves hardvertesztelő oldal ajánlásait megfogadom, illetve több helyen is utánanézek, és megpróbálom ebből levonni a számomra jó ajánlásokat, én biztos nem bíznám a 3070-et egy 550-es bronz tápra , de mindenkinek lelke rajta.
-
gulasoft
őstag
Pont az értelmesebbel lehet beszélni, hogy csatornákat Állítsák másra, így te sem fogod zavarni őket, és ők sem téged, illetve ha nekik kettejüknek azonos a csatornájuk akkor a tiedet tedd másra, a 22. szomszéd jelei nem fognak zavarni. Link kábelnek akkor van értelme, ha szimulátorozol, és nem forgolódsz.
-
v2
senior tag
Még azt megnézheted, hogy amikor megy a játék nyomj egy gombot amivel a monitoron elő hozod az asztalt. Nekem ez a start win. Azt csinálta, hogy amikor elindult az ACC a steam vr pink színű volt teljesen, de ha az asztal feljött helyre állt a rend. Ezt menet közben is használnom kell néha mikor képet vált a játék, kilépek a pitbe például.
-
gulasoft
őstag
Kérdezz ,eg egy családost, pl A2D2-őt hogy Ő hol játszik eleven table tenist. Vagy kérdezz meg engem, pedig már nagyok a pulyák. Egy mozgós játék a nappaliban halál. Orrbavered a másikat beleütközöl a bútorokba. Ha nem üldögélős a játék, akkor kell minimum 2m*2m (az index 2.5 alatt nem is csinál szobaléptéket, a quest nem ennyire finnyás) Még a BS-ben is vannak olyan pályák ahol ugrálni kell, ráadásul a tv-nek chromecastosnak kell lenni, vagy a pc képét valahogy ki kell tolni rá, hogy más is élvezze, különben csak azt látják hogy hadonászik, és hát azt pár őra alatt megunható, és csak idegesíteni fog. De persze mindenkinek egyéni problémája hol alakít ki maganának játszóteret. Lehet nincs is család, csak ezeket nem szokták figyelembe venni.
-
Raymond
titán
Nalam az Archer C6-at (Wifi5) nagyritkan lemegy 10 ala, de alltalaban 10-15 kozott van ha magas bitrate-et allitok be. 76Mbit-el olyan 12ms-en tartja magat egesz jol. Persze Quest 1-el ott van a magasabb (10-13ms) decode latency es a 72Hz-bol adodo plusz keseletetes is.
Egy Quest 2 egy normalis WiFi6-os kapcsolattal joval elorebb van mint a Quest 1 a WiFi5-el. Ott a 11.11ms vs 13.89ms frametime, az 5-7ms vs 10-12ms decode latency es a kb. 3-5ms-t ero 33%-al gyorsabb atviteli sebesseg is (866 vs 1200 linkspeed). Mindent osszeadva az a 11-13ms elony egy full frame ideje.
-
Hyena
senior tag
[link] Nem az app beta hanem a feature amit a beallitasok/beta szekcioban lehet(ne) bekapcsolni.
Viszont kozben ezt is megtalaltam, szoval varni kell meg.Not all updates come out at the same time, updates are rolling including features on updates. Your quest will likely not have all the features of the update when you get V28. Currently no one has Air Link. (Including those on PC V28)
Arrol is szo volt, hogy netan a gaming showcase utan kapcsoljak majd be , de azt meg nem probaltam.
-
gubabela
senior tag
Miért lenne az? Az amazon egy kereskedelmi platform mint az e-bay, csak nem kicsit jobb supportal. Ha az eladó az amazon, akkor a visszaküldött termékeket (már ha nem hibásként lettek visszaküldve és a higiéniás dolgokat kivéve) gyakran olcsóbban de használtként újra megpróbálják értékesíteni, ahol fel van tüntetve a használat mértéke is.Vagyis nem fogja neked mégegyszer újként ugyanazt eladni, hacsak nem a gyártóhoz visszakerült javított/újrahasznosított és újracsomagolt terméket nem, de ez megint egy másik történet
-
-
a2d2
addikt
Az komoly.
Mielőtt bármit is csinálnál vele, nézz bele a lencsébe hogy milyen! Hátha kifogsz pont egy godray menteset. Ha esetleg belenyúltál pont egybe akkor tarts meg és kérj inkább partial refundot rá valahogy. Nekem a másodiknál nincs már szemmel látható hiba de sajnos ez is godrayezik: [link]
Akkor jó ha forgatod körbe a lencsét és körbe körbe megtörés nélkül látod végig a szivárvány színeket benne. -
a2d2
addikt
-
-
Tomdriver
őstag
Néztem én is. Mondjuk nekem 256GB kellene, olyant olaszon találtam.
De érdekes, alapból 449€, kosárba teszem már 467, mert UK store-ból hozzák. (ha jól értettem). A szállítási költség viszont teljesen jó.Össz. 475€ jó ár szerintetek ezért? Itthon kb. a 64 GB-os van ennyiért...
-
Viktoár
addikt
Kinek mi az élvezhető.
Fiam már végigjátszotta az alyx-ot ami nagyon tetszett neki, pedig akkor mégcsak egy i5 2400 volt a vga mellé.
Nem feltétlenül a grafika a legfontosabb.Ha tényleg nem sikerült még semmit sem élvezhetően futtatni azzal vga-val akkor vagy nagyok az igényeid vagy valami hiba/bug van a rendszerben.
Bár én nem néztem fps-eket, játszható volt és ennyi elég volt a gyerkőcnek.
Én is csak tapogatózok hogy mit hogy kell beállítani ebben az új ALVR-ban.
-
savoo
addikt
Na szóval: [Currently Amazon.it doesn't offer pre-paid return labels for international returns.] Ezt megerősítették emailben is.
-
-
savoo
addikt
Felvették velem a kapcsolatot angolul. Szánják bánják, és küldenek is helyette másikat asap. Ha tényleg hamar megkapom akkor le a kalappal. (Nyílván ez meg megy vissza, de nem várják meg míg beérkezik).
Viszont kérdésem lenne. Azt írják, hogy én választom ki, hogy milyen céggel küldöm vissza a csomagot azt fizessem ki előre, majd visszautalják az összeget ha megkapták. Én úgy tudtam, hogy a postán keresztül ingyenes. Most akkor nem így van mégsem? Nem gond, csak nem futnék plusz köröket ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest