- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
A kábel szerintem vélhetőleg jó amit a szolgáltató adott, felesleges rafeszulni szvsz... Persze parszaz Ft-os tétel...
Az Eszközkezeloben kikeresed a hálózati kartyadat és ott állítsd be a tulajdonsagokban az 1GB full duplexet, illetve ugyanitt menj végig a beállításokon és nézd meg h nem - e valami energiatakarekossagi funkció kapcsol be...(olyan ez minthogy USB - s kapcsolatnak szoktuk javasolni h kapcsolatok ki az USB szelektív felfüggesztést) -
a2d2
addikt
Na, akkor nem mentél végig a pontokon.
Keress rá itt a topikban, párszor már össze lett foglalva egy 8-10 pontos lista hol mit kell beállítani a Wifi streaminghez.A kábel fajtája amúgy rá van nyomva a kábelre. Legalább CAT5E legyen rajta. Én lecseréltem CAT6-osra a biztonság kedvéért.
A lan kártya sebességét az eszközkezelőben tudod beállítani a kártya tulajdonságai alatt (Speed). -
FUTURE87
csendes tag
UPC routeren nálam is az 5ghz 802.11a+n+ac és 20/40/80 -el van beállítva. Nálam tökéletesen működik, nem hiszem h azzal lenne a gond...
Ha a gépeden is megfagy a játék meg 1-2 fps-re leesik, akkor azzal lesz a baj és nem a networkkel. A másik meg h nem kell eredeti link kábel, Alzás 2e Ft-os usb3 kábellel is ugyanúgy működik.
-
barcalaci84
őstag
aha jól értem akkor a routert egyáltalán nem állítottad még
http://192.168.0.1/
felhasználónév: admin , jelszó admin
az 5 ghz-en csináld meg a másik felhasználónév -jelszót meg az ac only módot +én 80 MHz-et használokha kész: ehhez kapcsolódjon a q2 és semmi más
UI: kitartás , én pl 1 napig állítgattam h menjen a wake on lan interneten keresztül is távolról... mégegyszer nem tudnám megcsinálni , de addig meddig h úgy néz ki működik
-
Jinxb1rd
addikt
Steam játékoknál a tulajdonságoknál érdemes beírni hogy -vrmode oculus. Hogy most ALyx-nál érdemes-e, azt nem tudom, de az a biztos ha mindenhez beírod, mert több játék is, pl I Expect You To Die is Vive kontrollereket hoz be, ha nem írom be és kb játszhatatlan lesz.
-
barcalaci84
őstag
először itt menj végig a gyakran ismételt kérdéseken [link] pl :HDR kikapcsolása monitoron , xbox gamebar kikapcsolása , nvidia -nak az az overlaye ami monitorozik , meg felvenni tud stb ...minden más overlay pl tuningszoftver VGA-hoz MSI AB kikapcs stb...
ha N-es windowsod van , akkor legyen fent a Media feature pack
Steamen legyen kikapcsolva a mozimód vagy nagykpernyős mód a játéknálLegfrissebb Nvidia driver legyen felrakva
de mivel azt írod 433 Mbps-t ír így azzal mindenképp van valami gond, mert 866-ot kellene írnia...olyan mintha más is használná az 5ghz-es sávot...a T routerében változtasd meg az 5 GHz-es sáv nevét és jelszavát (ezt nyilván így nem tudja más használni) és próbálj rá kapcsolódni a quest 2-vel...(a mobilod se erre kapcsolódjon)
ac only módban legyen a router
Walking deadbe a steavr beállításoknál lehet másik kiosztást választani ...de én nem emlékszem h ezt kellett volna állítanom...tökéletesen megy nálam
steamvr-ból érdemes a steamvr bétát használni
amúgy VD-ben a gaming fülről indítottad ezeket a játékokat ?(más kontroller tipikusan ekkor jöhet elő , de mint írtam ez változtatható...
ha nem a gaming fülről indítottad VD-ben , akkor lehet csak ennyi a bibi...
mindenesetre a routert nézd meg...UI: amúgy RIFT S-nél at tudod rendezni a lakást?
vagy csak a linkhez nem vagy hajlandó hosszabb kábelt használni ?
mindenesetre a VD a király , és ne add fel... sikerülni fog beállítani... -
Jinxb1rd
addikt
Őszintén nekem valahogy a 3d-s érzés se volt olyan hiteles, mint a Rift S esetén, inkább mint egy körém terített vászon. Lehet az van, amit Raymond említett, hogy függ az ember fejétől. Vagy a streameléses megjelenítés miatt alakul ki ez az érzésem, hogy 'nem vagyok benne a térben'.
Screendoor effekt számomra nem zavaró, erről nem tudok nyilatkozni.
Újonnan vettem Amazon.co.uk-ból.
A quest 2-es játékok, ami headseten futnak natívan azok biztos jobbak egyébként, csak azok engem nem érdekelnek, mert nem akarok egyáltalán mobiljáték grafikával játszani.
-
Raymond
titán
A glare egy ismert dolog mar a megjelenes ota. Azert nem panaszkodik ra mindenki mert nagyon arc es fejforma fuggo. Nem mindenkinek jon elo annyira. A megoldasok is kulonbozoek. Van akinek az lett jo hogy kozelebb kerult a szeme a lencsekhez van akinek az ellenkezoje. Van akinek eleg volt egy masik arcparna van akinek a szemuveg spacer kellett stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest