- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #66699 üzenetére
Hát nem győztél meg ezzel a catwalkon minenki egy térben mozog, az pont olyan mint a távszex. Nincs érintés, és valami mű izével csinálja mind a két ember a dolgokat miközben mind a kettőbe (jó esetben) be van építve a konnektor, vagy a dugó.
Egyetértek veled, hogy a németeknél van erre fizetőképes kereslet, ezt nem is tudtam, hogy van sexrobot bordély (mi abban a bordély? Ha mosószalonba megyek ot is egy gépet használok) de ez már csak a magyar nyelv szépsége, hogy bármit bármi mögé tudunk rakni. Az ékes német nyelven hogy hívják egyébként?
És szerintem és mindíg hozzáteszem, hogy szerintem, a kérdésben az volt, hogy van e arra lehetőség, hogy együtt vannak (nem egy térben két catwalkba kötve) és mégis mást lássanak a párjuk helyett. (Ami megint csak szerintem marha illúzióromboló, hogy az asszony a Brat Pittel akar dugni, Te meg Halle Bery-vel. Nekem ez nem férne bele, de nem vagyunk egyformák. Ha van rá kereslet, hajrá, legyen akárki villamos. -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #66685 üzenetére
Hát már bocsi, de még mindíg nem értem hogy lesz szinkron a mozgás, mikor két külön programot futtatnak a két headseten.
Szerinem ez egy piaci rés. Egy szinkronizált multi sex program. Szerintem a kérdezőnek valami hasonló kéne, nem farkásakarmikkel akar táncolni.
Hát öreg vagyok én már ehhez. -
a2d2
addikt
válasz
Magyarfarkas #66673 üzenetére
Ezért szeretem a PH-t, minden nap tanul valami újat az ember.
Köszönjük a részletes leírást, érdekes volt -
Raymond
titán
válasz
Magyarfarkas #66680 üzenetére
"Sokkal de sokkal hosszabban kellett volna ezt kifejteni de nem éreztem szükségesnek a téma miatt."
Pedig ott ki kellett volna mert ugy leirva finoman szolva "erdekesek" azok a kijelentesek.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #66686 üzenetére
Okézsoké.
-
gulasoft
őstag
válasz
Hát ez a lovense cucc amit próbáltam finoman körülírni, de hogy egy vr hot vagy egy ilyen captain hardcore hogy segít egy párkapcsolatban, azt nem igazán értem. Mind a kettő single player, itt nincs együtt mozgás, az egyik fél egy csajt választ és mozog a másik fél egy pasit, és mozog.
Ez natúr maszturbáció, nem értem hogy jön ez össze azzal, amit kérdező kért, hogy együtt vannak, csak mást látnak a szemüvegben!? -
xandrush0831
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #66680 üzenetére
Nem olvasom, csak még anno csatlakoztam a facebook oldalhoz mielőtt átment az egész önpromóba, és párat megnyitottam. De azért szivi.
-
Raymond
titán
válasz
Magyarfarkas #66676 üzenetére
"értem én, hogy neked az van és jó neked..."
Szerintem nem arrol van szo hanem arrol, hogy ez
"Kezdetben a Pico headseteket javasolták – főleg mert csak azon futott az app ami kellett a dokiknak –, de ezek annyira kényelmetlenek voltak, mintha egy sült csirkét próbálnál sapkaként hordani..."
ez
"A meta quest 2-.nél szörnyen sok negatív visszajelzés történt a lencsék miatt mert kupakolás közben a lencsék sértették az orrot, de a meta quest 3-al ez megszűnt."
es ez
"Mivel a pico pancake lencséi elmaradnak a meta quest 3-tól sokan éltek panasszal, hogy nem találják a közepét és állandóan mosott képet kaptak. A MQ3 lencséi nem okoztak ilyen problémát"
nehezen ertelmezheto azok szamara akik mar hasznaltak a P4-et vagy a Q3-at vagy mindkettot.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #66676 üzenetére
.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Azt a részét fejtsd ki kérlek ahol a Picot lecserélték Questre a kényelem miatt.
-
0utsider
tag
válasz
Magyarfarkas #66294 üzenetére
Hát ha senki sem emlékszik, akkor max akkor derülne ki számomra a dolgok előzménye, ha vissza olvasnám mind a kb 64-65 ezer kommentet, ami előttem keletkezett.
Így inkább elengedem. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Magyarfarkas #47939 üzenetére
Tőled nem is vártam mást de a többieknek köszönöm az infókat, nagyjából követem a topikot de valóban lemaradtam kicsit, igyekszem behozni.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Hiányoztál...
Ezért kár volt megtörnöd a majd egy éves csendet. -
fatal`
titán
válasz
Azért ez "kicsit" túlzás...
Csak betett egy hírt, nem kellene rögtön leugatni.
Szerintem semmi probléma nem volt ezzel, a cikk címét pedig nem ő írta (ahogy beleolvastam a tartalma egyébként rendben van).
-
szala86
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #44440 üzenetére
Köszönöm, ez már meg van. Már játszottam is vele, működött is, viszont egy két napja valamiért, ha elindul a játék, akkor nem reagál sem a billentyűzetre, sem a gamepadre. Mint ha valami kikapcsolná őket. Ha vr nélkül indítom, akkor működik minden. Nem tudok rájönni, hogy mi okozhatta. Neten sem találtam semmit.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Magyarfarkas #44442 üzenetére
Akkor majd egyszer, ha már nem kerülnek a középkategóriás kártyák egy havi fizetésbe!
-
-Solt-
veterán
válasz
Magyarfarkas #43931 üzenetére
Én nem látok itt problémát és gyanítom a Valve sem. Az Index jelenleg a két hete megjelent Farming Simulator és a szintén két hete megjelent BF2042 között van a listán. Nem tudom, hogy a lista milyen intervallumot vizsgálva áll össze, de a Farming Simulator-ból 1 hét alatt 1.5 milliót adtak el, ami 60 millió eurós bevételt jelent. Gyanítom, hogy a BF2042-ből is elment legalább 0.5 millió, ami a 60 eurós árral 30 millió eurós bevételt jelent. Az Index pedig ott van ebben a 30 és 60 millió eurós sávban valahol a kettő között.
Egy egy több mint 2 éve megjelent, szűk rétegre célzó eszköz esetén minden, csak nem csalódást keltő, vagy éppen problémás. Nyilván okosabbak lennénk, ha tudnánk, hogy a lista mekkora időintervallumot foglal magába, de szerintem a számok így is beszédesek.
@: Mire befejeztem a hszt-t, addigra az Index beelőzte a Farming Simulator-t, tehát a mért időszakban több mint 60 millió euró értékben adtak el belőle... bárcsak egyszer nekem lenne egy ilyen problémás termékem!
-
fatal`
titán
válasz
Magyarfarkas #43914 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy akkor nem lesz PC-re tartalaom. Pl. a mai hírek engem is elbizonytalanítottak, hogy egyáltlalán vegyek-e headsetet, mert a saját platformja az Oculusnak hidegen hagy.
-
-Solt-
veterán
válasz
Magyarfarkas #43788 üzenetére
Csak, hogy én is értsem... ez lenne a profi verseny szint?
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #43788 üzenetére
Én spec azért szeretem, hogy erős a mágnes, mert így tényleges a válhoz lehet szorítani ami nekem a célzás pontossága miatt fontos. Én elhiszem neked, hogy a tölcséresbe hipp hopp beletalálsz pár nap szokása után, de a videót 1 óra után csináltam. Pár nap után biztos könnyebben visszatalálok a mágnesesbe is, de ebben Ti vagytok a profik, hiszek neked, hogy a felső tölcséres az nagyon jó, főleg ha napi 2-3 órát ezzel játszol, de számomra a mágneses bőven megfelel, és szerintem az átlag játékosok számára szintén. Nem ismerek olyanokat akik versenyeken vesznek részt, de ha tudod küld el a tervet erről a tölcséresről, és ha kell valakinek, akkor azt is meg lehet csinálni. (Ahogy elnéztem pár cső, pár könyök, meg két tartó+a tus, egyszerűbb is mint a mágneses)
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #43784 üzenetére
Azért fura amit mondasz, mert a felső tartósnál még kevésbé fogsz beletalálni a tölcsérbe, ha mind a két kezeddel elengeded pl. egy gránátdobásnál. Vagy ott nem a tölcsérbe lkell visszatalálni? egyébként meg taláb a szíj állításával be lehetne állítani, hogy elengedés után a tus a melleden maradjon. Csináltam egy videót szemcsi nélkül. De mondom ezt amatőrként, úgy hogy ezt a típusú játékpt annyira nem, is kedvelem. Ebben biztos több tapasztalatod van, szerintem ugyan úgy szokni kell mint a felső tölcsérest. De mond ha tévedek. Ja a video:
[link] -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #43769 üzenetére
Ezzel mi a probléma? Oda csattintod a mágnesest részt ahova akarod, ahogy éppen kézre esik, előre és hátra billentheted le róla, oldalra nem jön le és nem lötyög. Az előző verziót csináltam meg magamnak, aminek nem állítható a tus méret és még normális szíjjat kéne hozzá szerezni, de nekem a pontosságomat 300%-al növelte meg, de mondjuk finoman fogalmazva sem agysebész precíz kezeim vannak.
https://www.thingiverse.com/thing:4825324 -
Kokoluszman
újonc
válasz
Magyarfarkas #43769 üzenetére
köszönöm! Ez segített a döntésben. A mágnesest akkor kerülöm
-
Kokoluszman
újonc
válasz
Magyarfarkas #43752 üzenetére
Most mentetted meg a pénztárcámat mert pont ilyen mágneses ,alulról beakaszthatós dolgot akartak rámerőltetni! Akkor ha lehet kérdésem szerinted melyik játékkal érdemes foglalkozni ami katonai szimuláció? Pop 1et már nagyon unom
-
s:zozo
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43757 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy olvasva, csak itt a tulajok írásait, mennyi az az ár azokra az órákra lebontva, amit játszanak vele?
Költői a kérdés. -
a2d2
addikt
válasz
Magyarfarkas #43757 üzenetére
Ezt az okfejtést most nem értem.
Pont fordítva kell hogy működjön szerintem.
Vagy legyen drága és cserébe simán moddolható custom számokkal, vagy legyen olcsó és a jelenlegi szinten tiltva legyen a mod, a dlc-ken behozzák a pénzt.
A Synth Riders pl olcsó (akcióban fél áron van BS-hez képest) is és sima másolással behúzhatóak a zenék. Szóval ez a BS drága is és hivatalosan a modding is tiltott rajta és még a DLC-k is drágák.
Csak azt sajnálom hogy behúztam Questre és nem néztem rá egyből a custom számokra -
LazaCCC
tag
válasz
Magyarfarkas #43736 üzenetére
A PSVR-el nem is akarok játszani, nem volt a fejemen, mióta megvan a G2
Ehhez van egy viszonylag használható gépem VR-ra (Ryzen5 5600X + RTX2060), ami jelenleg bően kenterbe veri a PSVR-es kinézetet, pláne a natív Quest2-t ... és hát ugye ha tehetem, akkor mindent jobb minőségben játszanék, és összehasonlítva a natív Quest2-es WD-t a többivel még a PSVR verziót is alulmúlja (ez utóbbi ha nem is éles, nincsen lebutítva objektum szinten), szóval biztosan PC-n lesz játszva. A lényeg, hogy PC-ről menjen Q2-vel és G2-vel is egyaránt.Aztán ahogy elnézem a Q2 vezeték nélküli használhatóságát, lehet a végén a G2 is utoljára volt rajtam ... utálom a vastag és merev kábelköteget
-
kevike576
senior tag
válasz
Magyarfarkas #43714 üzenetére
Köszi az infót ! Ez a yt video tényleg hasznos, már majdnem elkezdtem utána nézni, hol van a mod, mert a steamen csak vr tamogatás nélkülinek láttam
Először még majd gyakorolgatunk kicsitde azért mentettem a discord linket, thx !
-
LazaCCC
tag
válasz
Magyarfarkas #43709 üzenetére
Nekem úgy se adta, pedig néztem már felfelé is dobás közben, meg lentről dobásnál magam elé ... ha meg mellkasból dobtam kifelé volt, hogy elszállt a végtelenbe és tovább
Dobással azokban a játékokban boldogulok, ahol nem kell valóságszerű lendítés, mint pl a SkyrimVR HIGGS VR modban ... ami egyébként brutál jó. -
LazaCCC
tag
válasz
Magyarfarkas #43714 üzenetére
Én is filózom a Valheim VR modoláson. A játék megjelenése után nem sokkal pikk pakk beletettem 60 órát ... csak azért nem álltam még neki kipróbálni, mert attól félek félbe fogok hagyni minden mást egy jó darabig
-
luikay
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43707 üzenetére
Én is agyalok rajta... most olyanom van, mint a képen a baloldali (utángyártott halo).
-
luikay
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43705 üzenetére
M2 Pro-ra gondoltam... a VR rossz beidegződés.
-
luikay
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43703 üzenetére
Ez a Bobo VR2 Pro?
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43647 üzenetére
Amúgy én tényleg az amatőr ligába tartozom
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43645 üzenetére
Mintha nem is olvastad volna a hozzászólásom. Ember, te miről beszélsz?
"tehát van akinek a véleményére adok"
Ennek a tekintélyelvű érvelési hibának most sincs semmi értelme, nem véletlen érvelési hiba kategória. Most arról van szó, hogy az egyes embereknek a különféle felhasználási módja alatt melyik használhatóbb. Hiába mondják meg a tekintélyek, hogy nekem mi a jobb, ezt én döntöm el magam számára és a miértjét sem te mondod meg nekem, hanem én mondom meg: kényelem, jobb használhatóság bizonyos esetekben, nem pedig a 20 euro. És nem általánosságban jelentettem ki, hogy "jobb", ne adj olyan szavakat a számba, amit nem írtam. Ha valami nem világos, kérdezz vissza, az mindig szerencsésebb!
Amúgy van, amiben egyetértek veled, pl. erősebb gépigényű játékra nem használom VD-t, arra jobb az airlink, az általad is leírt okok miatt.Amúgy bármennyi profi ismerősöd van, nekem mindig eggyel több van, ezt ne feledd
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43642 üzenetére
Azt ugye tudjuk, hogy a Oculust nem csak játékra lehet használni? Én minden másnál, amikor nem játszom, de kell a PC képe, akkor a VD-t használom, mert csak az amatőrök nem tudják, hogy sokkal használhatóbb.
Én még soha nem gondoltam arra, h 20 eurót kidobtam, ne a magad kicsinyességéből indulj ki. Te sajnálod a 20 eurót, inkább szenvedsz az airlinkkel, akkor is, amikor a VD használhatóbb lenne. 20 euró nem nagy reszkír, hidd el, ha már futja Oculusra.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Magyarfarkas #43625 üzenetére
Engem lehet erdekelne, csak miert pont Kirito van a kepen, aki egy "ha meghalsz VR-ban, meghalsz a valosagban" jatekkal kezd?
Nem biztos, hogy jo omen
-
Szauron
csendes tag
válasz
Magyarfarkas #43423 üzenetére
Koszonom a lehetoseget !
Feljegyzem, majd lehet, hogy elek vele karacsony utan (gyerekeimnek vettem karacsonyra) , jelenleg stikaban probalgatom a eszkozt
!
-
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43356 üzenetére
Többek között a PC Guru oldalt sem olvasom
Nagyon sok oldalon, (nem csak VR) dezinformáció és fél igazságok vannak az írásokban.
A cél, hogy sokan olvassák (kattintsanak a cikkre). Sok hozzászólás előny
Az eredeti cikk töredékét hozzák át és sokszor forrás link sincs a végén.
Nem is kell tovább ragozni -
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43353 üzenetére
"google-nek több felhasználója van ,mint a facebooknak mégis mindenki nagy mosollyal adja hozzá a telefonjához a gmail fiókját kezdésnél
"
és használja a keresőt nap mint nap. Alig győzőm törölni a sok spam-t a gmailből.
Bizony csillagos 5-s-t érdemel az észrevétel. -
kiskuplung
őstag
válasz
Magyarfarkas #43324 üzenetére
Egy kisvárosból származom, és 12 évvel ezelőtt vettem lakást Bp-n, egy 126 lakásos lakóparkban.
Sose felejtem el, mikor felhoztam a szüleimet a bejárásra, apám odament a mellettem lévő lakásba éppen befele igyekvő lány + szüleihez beszélgetni, azok meg szó nélkül ráb*szták az ajtót, csak ne kelljen egy barátságos idegennel interaktálni.
5 éve a feleségem egyedül volt itthon, és valahogy (bár a teljes igazság sose derül ki
) sikerült felgyújtania a páraelszívót. Lehet tippelni, hogy amikor elkezdett szellőztetni, és szó szerint hömpölygött a füst a folyosón, hány szomszéd jött-ment, és kérdezte meg, hogy segíthet-e (na jó segítek: nulla).
Vagy hasonló példának mondhatnám, mikor a ház levelezőcsoportjába egy jóképességű megírta, hogy füstöl az egész második emelet. Erre megkérdezték, hogy meggyőződött-e hogy nincs-e tűz amúgy a házban, és valaki más esetleg veszélyben van-e. Erre megsértődött, hogy neki ment a villamosa, ő nem ér rá ilyenekre, és legközelebb akkor inkább nem ír semmit, mert csak lecseszik érte
Még jobb példa az online függőségre, hogy amikor megszólal a tűzjelző, akkor előbb írja meg a csoportba, hogy most mi van, mint hogy kimenne a folyosóra legalább, hogy meggyőződjön, hogy amúgy ég-e a ház.
Egy lakógyűlés 10 emberből áll. A maradék 116 inkább online csoportban köpdösi az epét, hogy milyen bajai vannak. De résztvenni egy gyűlésen, hovatovább tevékenykedni egy közösségért, az teljesen elképzelhetetlen. Már ott tartunk, hogy ha valaki hétköznap délelőtt fúr, akkor 15-en írnak a csoportba, hogy égjen el a Pokolban az ilyen, ahelyett, hogy bekopogna egy csokival, hogy bocs, de 10-11-ig online meetingem van, addig tudnál kicsit mást csinálni?
Ez egy általános jelenség, semmi köze a VR-hoz. Tök felesleges ide Zuckerberget vizionálni, mint a Sátán földi helytartóját.
Ha már a reklámot nézem, nekem már az is fura, hogy a 2 szomszéd egy lifttel közlekedik, mert itt már ott tartanak az emberek, hogy ha kilépek a folyosóra, és hallom, hogy valaki más éppen liftet hív, akkor már direkt lassítom a lépteimet, mert hallom hogy tigrisbukfencben vetódik be a fülkébe és két kézzel nyomja a liftzárót, csak ne kelljen egy EMBERREL egy lifttel utaznia 12 másodpercig
-
camaro79
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43292 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy sok egyéb körülmény függő
Pont emiatt a kábeles G2 atomstabil, nincsen egyéb vodoo, ami vagy oke vagy nem. -
v2
senior tag
válasz
Magyarfarkas #43282 üzenetére
Köszi. nem tudtam kideríteni, hogy másnak sem jó. De így már világos.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Magyarfarkas #43234 üzenetére
Köszi a segítséget neked, barcalaci84 és Cshavez fórumtársnak is!
Vidéki vagyok, így sok ismerősöm nincs aki VR setupot tartana otthon.
FPV-s ismerőseim viszont vannak. DJI Google-t már próbáltam és nagyon jó, szerintem a VR-el sem lesz gond.
Quest 2 kábellel is megy, wifivel is és mindenre is jó. Szerintem az lesz, max ha nagyon nem szokom meg marad a családban, öcsém is érdeklődik a téma iránt, legalább nem hever parlagon. Ha meg más lenne a csapásirány megkeresem a tökéletes utódot és váltok rá.
Elsőnek szerintem kiváló.
Hol érdemes megvenni és milyen kiegészítőket érdemes betárazni hozzá? -
repvez
addikt
válasz
Magyarfarkas #43152 üzenetére
[link]
Prezentácio hozzá Pimax12k -
wollnerd
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #43096 üzenetére
* HSZ-em hosszú lett, de vannak kérdések, amiket másoktól is szeretném kérdezni.
*
"A bázisállomásos rendszer 2 bázissal csak mese hogy tökéletes, de 4 bázissal már perfekt!"
Nekem kisebb a szobám (ággyal-bútorokkal együtt 2,9 m széles és 4,2 m hosszú) A kialakított játékterem úgy van hogy SteamVR kezdőpontja (a játékok listája) ágyam előtt van, ágymelletti fal felé nézve és igen, úgy állítottam be a játéktér határa ágy felett a falközelben van. (kb. 220 cm hosszú (X tengely) kb. 170 cm széles (Y tengely), mozogni igaz, nincs nagyon sok terem (X tengely mentén több), de nekem tökéletes. Szinte sose ütköztem nagyon bútorokba és ágyamnak puha matracának sose ütöttem be a térdemet sem.Ja és mindig aktívan használom a boundary rácsok használatát h tudjam mikor vagyoke a játéktér szélén.
Így nekem 2 bázisállomással számomra tökéletes a követés, egymással szemben vannak sarkokban 370-400 cm távolságra.Hát igen... A VIVEPro2 tökéletes headset lenne, ha nem lennének kisebb és nagyobb hibái... Örömmel megvenném mert akkor a kontrollert és bázisállomásokat megtarthatnám...
Nem tudom milyen mérnökök és dolgozik-e elég és őszinte tesztelő a HTC-nél, de hogy méregdrága Pro árat kérni egy olyan termékért -aminek hibáit nem vehették észre a piacra dobás előtt, vagy nem is akartak tudomást venni- így nem is érdemli ki a Pro jelzőt... Pofátlanság... Tényleg azt gondolom maguk alá ássák a sírt... Süllyesztőbe akarnak menni? Hát tessék csak!
Az egyik hibája hogy melegszik... Az OG VIVE is melegszik, hosszabb játékoknál éreztem h a fejszettnek a burkolata meleg lett, de nagyon nem zavart. De megtudjátok Ti mondani hogy jobban melegszik a Pro2 mint a OG VIVE? Erről hiába túrtam a netet.Igazság az hogy a Quest 2 és HP Reverb G2 közti dilemmámban HP Reverb felé húz jobban a szívem, [Intel PC-m van, lásd aláírásom] mert én inkább szimulátoros vagyok. (van 6 szimes eszközöm(!) PC-be dugva), mostanság nagyon szeretem a repülést is a MSFS2020-al.
De szobaléptékű VR is érdekel.
Szóval tudom hogy Reverbnek a követési rendszere nem tökéletes, de a szobám fényességén kedvem szerint állíthatom, mert ugye a 4 kamerás követési rendszer elvileg jobbak mint a korábbiak, korábban voltak kétségeim, de ezen videó alapján, a youtuber szerint fast paced játékokban is kiválóan működnek... (Ha jó veszem ki, a szobájának a mérete, hasonló lehet az enyémhez és ilyen fényességet eltudok érni. (Nappal biztosan.)
Ja és a Beat Saberben (sem) nem vagyok profi.
A "Hard" fokozatot már alig bírom, normál a max.) Nem is vagyok veterán VR játékos, csak szeretek edzés jellegben is szeretek gyors játékokkal is játszani.
És tudom hogy úgy kell legjobban használni kicsit lefelé kell nézni h a kamerák lássák a kontrollert és az igazság az hogy mindig is úgy játszottam... Értsd: mindig láttam a kontrollereket-virtuális kezeket a kijelzőben.
Azért bevallom, a Reverb tracking-gal így is van kis félelmem...
De főként a kényelmetlenség és ezzel együtt nem túl jó képminőség miatt szeretnék váltani VIVE-ről és HP-nak ott a elsőosztályú képtisztasága, ami tényleg nagyon segítene a repcsi műszereit jobban tudjam olvasni, miután a VIVE-al a folyamatos fókuszvesztés miatt nem nagyon éreztem az immerziót.Úgy tűnik hogy mindkettővel kéne rendelkezni hogy mindkét területen tökéletes legyen a VR, ha a fény alapú nekem se válna be...
-
Ombre85
tag
válasz
Magyarfarkas #42784 üzenetére
Remek, köszi!
Ez alapján lehet, hogy beszerzek egyet. -
kiskuplung
őstag
válasz
Magyarfarkas #42772 üzenetére
Az Outer wilds meg csendesen sír a sarokban?
-
Raymond
titán
válasz
Magyarfarkas #42724 üzenetére
"Egy nagyon speckó ar/vr headsetet kellett kipróbálnunk, majd ha vége a titoktartási kötelezettségnek csinálok róla videót"
Na, csak nem lesz vegre valami a Vality-bol?
Nagy csend volt/van a ceg korul mar regota, azt hittem eltuntek a szinrol. Ha volt seed vagy mas funding akkor azt alltalaban be szoktak jelenteni hogy legyen hype a kovetkezo korre. Persze lehet masrol van szo, de eleg sok az egybeeses
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #42620 üzenetére
Ez a DOOM 3 VR PC-re is van, vagy csak PS-re?
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42628 üzenetére
Látod, látod, kicsit nem figyelsz... :-) Zéró caliber egyszer jött szóba mikor a magyar fejlesztésű játékokat sorolták itt a többiek. azért 4-nél megállt as zámláló :-)
A bean stalkerbe szerinted kéne a magyar nyelv? (most eladási szempontoktól tekints el)
Ja és olyan aki játszott vele, és hiányolja nyugodtan írjon nekik, tök normálisk voltak, nem azért segítettem teszeleni az elején, mert egy kulcsot akakartam, hanem csak ha megkér valaki, akkor lehetőségeimhez képest segítek. Az már az Ő jófejségük volt, hogy minden segítőnek (bármilyen kicsi is volt) adtak kulcsot. -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42626 üzenetére
Hát igen az oculusnál ott a climb, ki kellett adni a climb2-őt, ez meg ezért hasonlít egy kicsit hozzá. Szerintem questre nem tudják megcsinálni (vagy erős kompromiszumokkal) , mert nem statikus a pálya, random generált a növényztet, elég girbe gurba, ezt gondolom nehezebb kezelni mit egy aránylag egyenesekből álló "statikus" pályát. Memóriában is többet eszik, és processzoridőben is több itt az ütközéseket kezelni, még így is van, hogy benézel a textúra mögé. Többször leizzadtam, és nem csak a mászás miatt, de alapjában nem szeretem a horror játékokat, itt meg azért kirázott párszor hideg, mikor hallottam hogy kaparászik a pók, és nem láttam hol van, mert az ág alsó felén volt. Az hogy valamiből 30-40 darab megy el a stemen, annak meg 2 oka lehet. 1 a VR haldoklik :-), 2:a hekkerek miatt megjelenik mindenféle platformon lopott verzióban. Mondjuk pont az oculus tehetne róla, hogy ne így legyen de mostanában vett egy emberke egy használt questet és tele volt lopott progikkal, és nem volt semmi retorzió.
Egyébként igaz az ilyen játékok questre sokkal kényelmesebbek, meglátjuk mi lesz a menet, most a 4 pályát gyűrik még kiakarják adni december előtt, meg a multin dolgoznak, amit nem is igazán tudok elképzelni, mert néha az is kihívás, hogy ne lépj mellé egy mobbal történő harc során ami sokkal statikusabb mint egy human player. -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42621 üzenetére
Te most melyik játékról beszélsz. A bean stalkerben átvezető szöveg? Mert itt arról szólt a dolog, hogy a BS-ben miért nincs magyarítás, és olyanok szólnak hozzá, hogy márpedig ha magyar fejlesztés akkor kell bele, akik nem is ismerik. Senki nem vitatja,hogy egy nagyobb sztori alapúba kellene, de Én ebben nagyon nem éreztem a magyarítás hiányát. Igaz van 4-5 szöveg benne. Egy amikor meghúzod a kart, és a tutoral-ban benne van hogy mit kell utána keresned, ezt elmondja angolul, akkor van az amikor éjszaka lesz, és talán 3 mikor közeledsz a következő kivonási ponthoz. Ezen kívül szöveget csak a főquestek egy egy mondatánál láttam, ugyan még nem játszottam végig, de eddig volt cirka 10.
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #42618 üzenetére
Egyébként a 30 euró nekem is sok, főleg úgy, hogy még nem megy benne a multi, és a 4 pálya sincs kész. De ezzel kezdeni nem tudok semmit. A magyarítás meg programozásban több lenne mint amitt ithhoniak megvesznek. Ez van, ez egy kis piac. Az oculus verzónál volt valami nézeteltérés a fb és a cég között, ézért álltak át. Több mint egy éve volt nálam a játék tzesztelésre, akkor még nem támogatta az index vezérlőket és cirka 5 opciót lehett átmeppelni a steamen belül. Ezt azóta javították. Nekem 25 órám van benne, de marha óvatosan tolom, és az első pályán lévő főellenséghez kicsit sokat készültem. ekem bejöna játék, de most jutottam el oda, hogy lehet már 3 kardot csinálni, de nem tudom mik a statjai, így nem tudom eldönteni melyik legyen nálam. Ez pl. gond, erről lehetne a recept alján valami szám. Jelezni kell, és lehet bekerül. Ez is leginkább külföldre készült, és az hogy kinek mennyire jön be egy climb-ba oltott gyüjtögetős lövöldözős verekedős játék, az emberfüggő. BF típusú játékokat is azért nem szeretem, mert nem az Én tempómban folyik a játék, hanem rákényszerítenek egy másik stílusra. Itt meindenki a saját tempójában haladhat, és ha bekerül minden amit ígértek, akkor talán meg fog érni 30 eurót.
Azon lehet vitatkozni, hogy ezt mondjuk adhatták volna 15-ért, és a + pálya dlc lett volna 5-7 euróért és a multi is dlc lett volna 5-7 euróért a jobb megoldás, vagy ha kifizeted az egészet előre (ezzel támogatva a fejlesztést) és ingyen kapod a többi tartalmat.
Most ehhez képest olyanon pörögni, hogy annak a 100 magyarnak 150 csehnek érdemes e nyelvi verziót belefejleszteni valamibe amibe nincs 30 mondat az szerintem felesleges, de lehet ettől eltérő vélemény is.
Én pl. quest2-őn játszom vele, mert mikor meg kell fordulni mászás közben ott kábel zavarna, és abban is igazad van, hogy a steames játékok olcsóbbak szoktak lenni. Az lett volna szerinted a megoldás ha maradnak az oculusnál é ott simán elfogadott ehy 30 eurós ár? Nem ismerem a részleteket, nem tudom mennyit csíp le a steam és mennyit az fb, de míg oculussal minden varázslat nélkül játszatsz steames játékot, addíg oculusos járékot egy nem hivatalosan támogtott transferen keresztül játszhatsz és ez talán ezért is hajtotta őket át a steam irányba.
Egyébként nagyrészt eggyetértek veled, ezt privátban megünnepelhetjük. -
pRoject22
őstag
válasz
Magyarfarkas #42310 üzenetére
Az a discord a tiétek ahova pár napja beírtam ,hogy rendeltem egy quest 2-t és kíváncsi vagyok milyen lesz nekem és az egyik admin ennyit írt rá flegmán: fehér.
Azzal a lendülettel fogtam is magam és leléptem onnan, szóval köszi inkább a gulasofték féle discordot választom, ott segítőkészek voltak nem full bunkók
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Magyarfarkas #42305 üzenetére
Ez amúgy kezel arcade romokat, vagy csak régi konzolokat?
-
izomman1
senior tag
válasz
Magyarfarkas #41519 üzenetére
Maximum szimulátorosoknak ajánlható aki nem ugrál annyit a szobába (FOV a sebesség érzékelésénél lehet jó ) ... Egyébként nagyon zavaró a lencsék teljesen kifárasztották a szemem meneküni akart vissza a G2 be..A G2 teljesen elkényeztetett az elmúlt fél év alatt.
Pitool 1.0 ba és 100 % felbontásban kb kép élességben egy Quest 2 hozhatja ha emlékeim nem csalnak és az is már 4800x 4500 as felbontás volt.. ha még feljebb tekered még magasabb akkor már közelíti a G2 őt de alap felbontásának élessége kritikán aluli.
Megpróbáltam egyszer upscale módba is hát egyből beugrott milyen volt annó a 8k plus.. még homályosabb majdhogynem egy sima Rifttel ért fel.. Igen egy jó lencse ráférne a Pimaxra és akkor talán jobb lenne a helyzet. -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #41488 üzenetére
Ja egyébként megoldották a multi user 1 game opciót, de hogy hogynem az aranyat tojó tyúk beat saber valahogy kikerült ebből a pixisből, pedig felvásárolták a csapatot, csak le kellett volna szólni hogy hé fiúk.... De hát ugye valahol be kell hozni a veszteséget és ez meg mégy egy pár ilyen játék és márnem veszteséges a dolog. A többi fejlesztőt meg majd felvásárolja, és akkor nem lesznek PC VR címek, és ha elsorvasztotta, akkor egyeduralkodó lesz.
Nem hasznos ám ha valaki monopol helyzetbe kerül. (illetve annak nagyon aki monopol helyzetben van, de az emberek akkor ki lesznek szolgáltatva.)
Szóval ne tárgyaljuk, mert az sem igaz amit kérdez! -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #41488 üzenetére
Nem tartom normális dolognak, hogy kétszer fizessek valamiért, mert fejlesztő úréknak még két hónapot kell dolgozni, hogy megvehesse a Ferrariját! Azt meg had ne te mond meg hogy fejlesztő vagyok e, mert 35 éve ezt csinálom (jó volt 5 év üzemeltetés is benne, akkor csak 30) tehát csak jobban tudom mint Te, mert úgy tűnik mégsem tudsz mindent :-)
Az emberek meg fogják büntetni azokat a játékokat amik folyamatos reklámmal zaklatják őket. A fiatalok ezért nem néznek tv-t tele van a tökük hogy egy 2 órás filmben van 1 óra tampon reklám. Áttétek a netflixre meg a hasonló videómegosztókra.
Írtam ha jó helyen van és oda illik, legyen de egy mmorpg-be (fantasy) milyen reklám illik? M&M csak szádba olvad, nem a sárkányleheletben? Használjon betétet, hogy ne kelljen levenni a páncélt........ -
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #41485 üzenetére
A játékokért (főleg a AAA címekért) 50-60eurót kérnek el. Kisebb stúdió kevesebb emberrel dolgozik olcsóbb a játék.
Lehet hihetetlen, de lehet több játék fejlesztőt ismerek mint Te, soha nem panaszkodtak a bérezésre.
Feljesztő vagyok magam is, én sem panaszkodom. Mindenki beárazza maga kis programját, és ha ne adj uram a fejlesztő nem 800.000.1.000.000 kötzött kap csak havonta hanem "csak" 5-600.000-et, akkor mehet szakácsnak a balatonhoz 3 hónapra napi 12 órában, vagy brókernek, vagy valami nagyobb cég informatikai vezetőjének, ott többet kap, de ez jócskán a magyar fizetések felett van, és egy kényelmes klimatizált irodában dolgozik, vagy otthonról.
Külföldön is baromi jól keresnek, és ha annyira a szívükön viselnék a játékosokat, akkor félpénzért is bőven az átlag felett lennének. Kijön egy cyberpunk ami tele van hibával..... kijön egy MOHAB úgy hogy a célkeresztet kitarja a kezed? Mintha egyszer nem tesztelték volna le olyan hulladék némelyik, és hidd el sokkal jobban keresnek mint azok akik megveszik (vagy "kipróbálásra" letöltik) a játékot.
Jobban csípem azt a csapatot, ami ad valami + cuccot amivel nem leszel erősebb, de egyedibbé teheted a karakteredet. Én még az EQ1-en nevelkedtem ami havidíjas volt, most meg nem VR-ra tömegével jönnek a free mmorpg-k. Az hogy a VR-ra nem született normáls (jó Elit és a NMS talán annak számít) azt a mai napig nem értem. Az orbus egy fostalicska, a Zenithre simán kiadok 30 eurót, ahogy az Ilysiára is, ha bizonyít.
Nem én nem veszem meg a játékokat, és ha már fizetek érte, nem akarok hirdetést látni benne, csak ha mint írtam a játék részeként be tudják rakni a környezetbe.
Értem hogy egy fantasy MMORPG-be nehéz berakni hirdetést, de a mai csapatok (kiadók) a pénzhajhászásra mennek, ezért gyorsan kidobnak valamit, azután patchelik. Lehet pont azért, hogy akik nem veszik meg, azok várjanak az új törésekre, de inkább a szeretjük a sok pénzt most motivél.
Az NMS fejleszőit ezért becsülöm kiadtak egy olyat ami nem fedte a marketingesek állításait, és azóta annyit fejlődött, hogy rá sem ismerni, és nem kell reklámokat bámulnom benne, mégis 3 éve gyúrják lassan, és nem DLC-ként kell megvenem azt amit eredetileg igértek.
Ott a Township tale. 2 éve gyúrják, ingyenes, de támogathatod, és kapsz saját virtuális szervert, most fogják kihozni questre, lesz 10$.
Marhára nem értem az orbus hogy a retekben él meg, úgy hogy még ingyenesen sem kéne. Illetve értem, nincs más normális fantasy MMORPG. Ha kiadnak egyet arra hidd el sokan áldoznának, és akkor dőlni fog a lé.
Igen a VR piac még kicsi, de ne feledjük, hogy cukibergék 10 millió darab fejszettet szeretnének eladni 1 max 2 éven belül, és igen írtam, hogy valószínűleg mindegyiken buknak, de hogy keresni nem keresnek az tuti. Meg is kaptam megint hogy "butaságokat" beszélek, és tesség kiderült, hogy tényleg veszteséggel árulják, de eladnak 3 játékot rá (a saját stúdióiktól) és máris vastagon nyereséges az egész. Ennyire "szarul" vannak fizetve. Független stúdió mindíg úgy tesz bele munkát, hogy nem biztos hogy megtérül. Lelkes fiatalok akiknek nem kell családot eltartani viszik előre a dolgot, és nem is baj, hogy ha kijönnek, akkor pénzt kérnek a termékért, és ha valami igazán jóval jönnek ki akkor fognak is keresni rendesen. ez a kockázat.
Ha viszont fizetek, akkor nem akarok reklámot az arcomba, útálom a pay to Win játékokat, és útálom amikor degeszre tömött nagyokosok sírnak, hogy jaj de szarul keresnek.
A filmek sem azért kerülnek annyiba amennyibe kerülnek, mert ott meg a színészek és a stáb keres marha jól, és pár éve temették a filmet és azenét, és nézd meg még mindíg virágzik, ugyanis ezek az emberek máshol fele vagy negyed annyit keresnének, csak a film, játék, és zeneipar tud ilyen fizetéseket kitermelni.(na meg a bankszektor)
Az én pénzemen, meg a tiéden, meg itt a többiekén. Úgyhogy ne sajnáltasd őket. Moziba bemész a film előtt reklám. Film közben nincs. Tegyenek bele reklámot, de akkor legyen marha olcsó a játék. (ne adj isten ingyenes)
Szóval ha fizetek ne legyen reklám, ha reklám van legyen marha olcsó. A kettőt összekeverni nem egészséges. -
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #41431 üzenetére
Szerintem ez gyenge kifogás a reklámok bevezetésére Zuckenbergéktől, amolyan tipikus kamu. Pontosan tudták, hogy milyen a piac, most meg játsszák a meglepődöttet, mint akik hat hónapja tartózkodnak a Földön és a szórakoztató-elektronika iparban.
Az meg, hogy valaki feletén szerzi meg a játékot, de elvárja az update-e, kit érdekel. Nem mellesleg az update általában nem egy bónusz, hanem javítás, amit még jó, hogy kiadnak, ha nem csinálták meg rendesen a gamet. HA minden ok éenne, nem lenne az update elvárás.
Az in-game vásárlás meg soha nem volt népszerű, lásd EA. HA nem vásárolnak in-game, akkor váltsanak, ne siránkozanak. Ha a cég, amit vezetek nem termel eléggé, akkor változtatok, nem siránkozom és nem az ügyfeleket szidalmazom.
Ok, elismerem, hogy nem egyszerű a történet, de ez tipikus sunyi lépés volt a sunyi Zuckenbergtől. Pontosan tudta már az elején, hogy reklámozni fog. El kellett érni bizonyos számokat, addig nem lehetett bevezetni. Megveszed az eszközt, megveszed a játékot és kapod a reklámot? Ha a PC-s játékokban is lesz reklám, akkor ezzel tolják a feketézés felé a felhasználókat."sajnos ha nagyon sokan feketéznek és ahhoz hogy itt maradjanak a fejlesztők, a facebooknak ki kell találnia valamit hogy tovább folytassák a munkát"
Mondjuk azért a mi érdekünk is, hogy megoldást találjanak, mert elég gáz lenne, ha nem lenne fejlesztés, de találhatnának elegánsabb megoldást is. -
sberci
tag
válasz
Magyarfarkas #41181 üzenetére
Ok, hogy oregszem, meg mar nem nagyon van ujdonsag varazsa, de amikor 2016 megszereztem a vive-ot emlekszem becsbol hoztak es ejjel mentem el erte, hogy aztan harom napig minimalisat aludjak. De igazabol honapokig lekotott.
Ez meg most annyira elvette a kedvem, hogy ma max 10 percet volt rajtam, de akkor is csak arra jutottam, hogy a regit veszem fel inkabbA regi lencsevel egy ekkora felbontasu oled kijelzovel engem mar meg is vettek volna. Na meg egy normalisabb fejhallgatoval. Az indexes verzio az nekem is bejott.
De, hogy nincs egy lelkes emberke, aki kivancsi a pro2-re es van egy 2080-as, 30xx-es sorozatu nv kartyaja valami basestation-os vr-es megoldassal, nem hiszem el. Bovitsuk a kort pest es kornyeken. Megse kukaznam ugy, hogy nem latom nativba, milyen kepe van.
-
sberci
tag
válasz
Magyarfarkas #41171 üzenetére
A felevel nem ertenek egyet, szoval ontja mindenki magabol a sajat hulyeseget altalaban.
Amirol viszont senki nem beszel, hogy maga a ket lencse borzaszto tavol van egymastol, a vive prohoz kepest legalabb 3x tavolabb van a ket lencse legkozelebbi pontja. (ja cserebe elmondhatjak, hogy nagyobb a fov...) Feltetelezem ennek hala, ha nagyon valaminek a szelere nezel, vagy nagyon kozel van, total elmegy a terlatas a ket szemeddel, mert az egyik szemeddel a feketeseget bamulod, megszunik az illuzio is, hogy ott vagy. Errol mit mondanak a nagy "youtuberek" kivancsi lennek.
-
izomman1
senior tag
válasz
Magyarfarkas #41171 üzenetére
Hát ez az nagyjából erre lehet számítani.. Akkor meg minek szivattam volna magam vissza posta költséggel csomagolással? kell a fenének.. jó a G2 egyenlőre talán Index 2 de kétségem van a felől, hogy dupla lecsével ilyen éles képet lehet elérni godray mentesen.. kizárt szerintem sajnos de majd a jövő eldönti mit virit a valve.. a horizontális FOV egy dolog hogy nagyobb de ha pont annyival kissebb a vertikális akkor van előrre lépés? egy frászt! Gyakorlatilag a csupasz tényeket nézzük akkor semmiben sincs előrre lépés ha így nézzük sőt nagyon sok mindenben erős visszalépés! Pénzkidobás váltani rá... [link]
-
izomman1
senior tag
válasz
Magyarfarkas #41091 üzenetére
Áh Magyarfarkas marad a G2 eldöntöttem és lemondtam az elő rendelést a Vive Pro 2 re.. Nincs értelme még tesztelni sem olvastam akkora az FOV ja alapból mint a G2 moddolva sőt kissebb vertikálisan.. túró előrre lépés az egész a lencsék godray effektje meg egy csomó mindenben meg visszalépés kell a fenének! Nincs kedvem 10 e még vissza postára sem fizetnem így lemondtam másodjára is.. A HTC első lemondásom gyorsan megcsinálta válaszoltak fél napon belül most viszont nem hiszitek el 4-5 napig válaszra sem méltattak írtam nekik 4 szer levelet ( telefonon nem lehet felhivni őket nincs ilyen opció! ) és chat en kellett csesztetni őket, hogy végre méltóztassanak válaszoni míg végül tegnap kaptam egy olyan választ, hogy refund megtörtént ( levélre azóta se semmilyen válasz) .. A refund meg mire bankszámlára kerül az 5-7 nap.. lassan már megjön.. Szóval lehet pipák voltak és rohadt sokan mondhatják le a Vive Pro 2 rendelésüket.. Kevés a jó VR játék? Hát ja.. sajnos nekem mondjuk Medal of Honor is tetszett még a gyengeségei ellenére is csak VR a többi is fog... G2 be az új Warhammer is tű éles gyönnyörű színek tökéletes 3d -s hatás és viszonylag egész jó FOV kell ennél több? (tökéletes monitor feeling ) nem nagyon persze jobb lenne picit nagyobb FOV de majd talán az Index 2 ha megjelenik.. azt viszont ha a tesztek alapján azt írják pontosan olyan éles mint a G2 vagy élesebb egyentetűen a vélekedés csak akkor fogom berendelni és letesztelni.. G2 páratlan sehol sincs a Vive Pro 2 hozzá képest ahogy a tested csapata is nyilatkozta ( akkor mondtam le amint lehuzta Norm azonnal írtam a mailt azóta szívattak - lehet mondani jogosan de jogom van másodjára is meggondolni magam) Sajnos sok lemondás lehet nem győzik vissza küldeni és refundoltatni a cuccot azt gyanítom.. alig akarják megcsinálni ..
-
Raymond
titán
válasz
Magyarfarkas #41091 üzenetére
Egyaltalan nem. Ahogy irtam ez egy Sniper Elite jatek, ez elott a VR verzio elott mar volt 4 (2005, 2012, 2014 es 2017) es megnezheted a videokat a YT-on ha nem lattad meg vagy nem jatszottal egyikkel sem. Ugyanaz a jatek ez is mint az elozo Sniper Elite jatekok csak most VR-ban. Semmi koze ahhoz hogy van vagy nincs MoH VR vagy hogy mi volt abban.
-
Raymond
titán
válasz
Magyarfarkas #41088 üzenetére
Nem igazan ertem a felhaborodast. Ez egy Sniper Elite jatek, a VR verzio elozetese ugyanaz mint az osszes eddigi Sniper Elite jatek is volt. Ez a jatek errol szol.
-
izomman1
senior tag
válasz
Magyarfarkas #41033 üzenetére
Próbálkozok, de Norm tesztje után már látom nem lesz jó a Pro 2 sem sajnos.. Én a G2 élességéért adtam fel a Pimax 5k plus ot az FOV brutálisan jó volt , de minden más nem annyira..
Még a Valve Index 2 se biztos élességben fel tudja venni a versenyt vagyis utól érni a G2 őt akkor nekem az is felejtős lehet.
2,5 év garim van még a G2 re mikor megkaptam tudtam ez az ez lesz sokáig aztán jönnek a megjelenések , de egyenlőre ez így fél év távlatában is kezd beigazolódni nincs értelme váltani .. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Magyarfarkas #40993 üzenetére
no ezt ki fogom próbálni, köszönöm
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Magyarfarkas #40990 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Magyarfarkas #40974 üzenetére
-
jilian
addikt
válasz
Magyarfarkas #40967 üzenetére
Az utolsó mondatodban meg is van fogalmazva, szerintem annyival nem tud többet a g2 mint amennyivel drágább...
Jó persze látni videókat, hogy szebb a képe de vannak videók ahol a Quest 2 is odab@sz.
A router - em ez lenne, a játszó helységben csücsül kb. 2 m-re ahol játszom.
Melyik kábelre ruházzak be, hogy ne az legyen a szűk keresztmetszet? -
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #40865 üzenetére
Köszi, most elláttatok egy jó ideig, mivel nincs túl sok időm játszani. Mondjuk pont nem igazán kedvelem a repülős meg scifi játékokat, de a VR mindenre képes egyelőre nálam
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #40838 üzenetére
"Én is szeretem a szép grafikát, de mit csinálok egy játékkal ami jól nez ki, de semmi tartalom nincs benne? Vagy lesz benne 10 ora játékidő és soha többet nem veszed elő ,kb mint az Alyx..."
Ezzel egyetértek, nekem is volt sok ilyen "tízórás" játékom PC-n. Bár nekem személy szerint az Alyx bejön, de lehet, hogy csak azért, mert én mind szellemi fogyatékos is végig tudtam menni rajta úgy, hogy alig youtube-oztam segítségképpJó játéktippek mindig jöhetnek
-
bali777
aktív tag
válasz
Magyarfarkas #40824 üzenetére
Köszi. Én is be vagyok ragadva egy 1660Ti-mal, de most nem vagyok hajlandó VGA-t venni. Ahogy kezd a VR élmény alábbhagyni, úgy nő az igényem jobb grafikára. Én szépnek nem mondanám a látványt, amit 1660Ti-mal produkáltam pl. az Alyxben
. Processzor és VGA fejlesztés is vár rám PC vonalon, bár nem vagyok egy nagy játékos, úgyhogy ráérek kivárni a VGA árcsökkenést
-
gulasoft
őstag
válasz
Magyarfarkas #40595 üzenetére
Azért ez a Dungeon Full Dive messze túlmutat a Demeó keretein, eleve mesélős igazi D&D és mar early alpha tesztben van, ráadásul nem kötelező hozzá vr, tehát nagyobb a célközönsége.
Most próbálom tabletopban összerakni Az Andor legendáit, angolul fent van a workshopban, nekem meg megvan magyarul a dobozos játék, kártyákat már bescanneltem és beraktam, és írtam progit ami leszed mindent a tabletopos játékokból (képeket, zenét, pdf-eket, és 3d-s objekteket), csak ezekkel az utóbiakkal nem tudok egyenlóre mit kezdeni, mert látom őket, de hogy hogy kell berakni a játékba az még nem világos. Szóval tabletopban is vannak coop hasonló játékok, de az a Dungeon Full Dive már most lehetővé teszi saját pályák építését, és nagyon jónak tűnik. Lessz itt móka skacagás. -
izomman1
senior tag
válasz
Magyarfarkas #40550 üzenetére
Na srácok most mégis lemondtam az elő rendelésem...
Az alábbiak miatt:
FOV mérések :
[link]
Látható 10:57 nél a táblából, hogy az index nem ráközelített mért horizontális FOV ja 100 as csak a Reverb G 2 FOV ja mérten pedig tényleg 98 as tehát majdhogynem ugyanaz igaz Vertikális FOV kisebb, de nem sokkal. 108 pedig közelebb húzva +8 csak! úgy, hogy a marketingbe átlós FOV be van harangozva 135 re.. Na már most megeszem a kalapom , ha a Vive Pro 2 ugynazon házba ( tehát a két panel nincs megdőlve) tud mért horizontális 120 at .. kizárt .. Még az Index se tudja azt a lencse ehhez szerintem kevés. Még ha +8 fokkal több lenne az FOV akkor sem érné meg nekem ez a plusz kiadást . Tehát nagyobb FOV nagyobb felbontás egyenlő kb. Reverb G 2 felbontás ha annyira brilliánsra sikerült megcsinálni a lencsét. Teszteltem otthon a Régi Vive om FOV ba mert van 6 mm es vékonyított Foam om (G2 höz is az kell ) Szal mért horizontális FOV 100 vagy 102 körül van egy hangyányit több és valóban a függőleges FOV nagyobb , de ez nem jelentős..
Elkzedtem játszadozni a régi Vive al is , hogy érezzem mi a G2 és a Vive között a különbség.. Nagy megrökönyödésemre a Alyx nem szaggat a moddolt pályákon.. úgy, hogy 3000x3000 re húztam a supersamplingot.. Itt esett le, hogy igen számít a plusz WMR layer a háttérben ami teljesítmény áldozattal jár.
Jobban futnak a programok rajta ergó a Vive Pro 2 vel is jobban futna.. Valamint bemértem, hogy a G2 esetén CPU limitem van 100 közelében van a 4 mag 8 szálas 6700 K m az a baj! Valószínűleg azért, mert a WMR nyomkövetés CPU erőforrást igényel a Vive esetén ez csak 50 % körül mozgott.
Talán a 8 mag 16 szállas 10700 K segítene? Gondolom igen.. De 1 játék miatt beruházni majd plusz 180 e f tot nem tudom nem akaródzik.. Főleg annak tudatában, hogy ha csak lézeres rendszerre majd áttérek év végén vagy jövő év elején amikorra megjelenhet a Valve Index 2 ami kihagyhatatlan lesz szerintem mert erre a sok felbontás emelt headsetre a Valve is fog szerintem válaszolni tekintettel arra, hogy 2019 nyarán jelnet meg az eszköz..
Na de itt mondhatnánk azt , hogy jobb a teljesítmény jöjjön a Vive Pro 2 de nem.. Sajnos nagy megrökönyödésemre nem tudom miért a vékonyított foam miatt vagy mi okozza ( gondolom a nagyobb FOV vagy a lencse vagy mindkettő ) Szóval a 3d mélység a G2 ben párját ritkítja nagyon összerakták.
A Vive esetén felbontás ide felbontás oda unalmas kissé lapos kép van nem jönnek ki a távolságban a mélységek. (Pimax esetén is ez volt óriási probléma ) Valószínűleg azért, mert a sztereó 3d képet a szem csak 100-120 fokon látja ? gondolom azért illetve a lencse milyensége miatt.
Szóval ez nekem óriási mínusz nem tudom a Valve Index milyen 3d mélység téren leírhatná valaki G2 vel össze vetve.. Kép élességben se biztos ,hogy fel fogja tudni venni a versenyt a Vive Pro 2 erősen kérdéses.
Szóval teljesítmény ide teljesítmény oda nekem a 3d -s mélység a gyönyőrű tökéletes kép fontosabb bárminél és a G2 ezt megadja.. Index 2 vel majd teszek egy próbát , de ha nem lesz 3-d-s mélysége megfelelő akkor megy vissza az is a feladónak.. ha kijön a teszt a Pro 2 esetén és bizonyítja, hogy tévedtem az FOV és a felbontást 3-d -s mélységet illetően akkor berendelem , de nem hinném és a puskaport nem akarom egy másodrangú eszközre ellőni fél év múlva meg foghatom a fejem, hogy a Valve Index 2 re kéne a lé és minek lőttem el felesleges kütyükre a lovét.. -
a2d2
addikt
válasz
Na nézzétek már ki tért vissza! Gyula merre vagy?
Én személy szerint egyetlen érvet látok most a HTC mellett - bár csillió trillióba kerülne a rendszere - van egy 60Ghz-es wireless adaptere ami ugyan 90 Hz-en de meg tudja hajtani ezt a fejszettet ilyen felbontáson vezeték nélkül. Szóval lottónyerteseknek, maffiózó csemetéknek jó lehet hogy vesznek mellé egy pár index kontrollert meg pár basestation-t meg ugye ezt a wireless adaptert ami annyiba kerül mint egy olcsóbb fejszett. Nem merem összeszámolni de tuti nem lesz az ajánlott vételek között
A felbontásnövekedésnek én mindenképpen örülök azért. Nekem teljesen bejön most az ASW az Airlinken keresztül. Csak pár helyen vettem észre hogy be van kapcsolva. A régi 1070-es kártyám meg a 45 FPS-t meg még simán kiköhögi magából. Szóval ilyen trükkökkel mint az ASW meg a DLSS meghajthatóak lesznek a nagyobb felbontású kijelzők is.
UI: avatar-t kár volt lecserélni, jobban passzolt a régi.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Nem kell drámázni, a Cosmos rendelésbe sem halt bele senki. 14 napon belül ezt is vissza lehet küldeni indoklás nélkül, ha nem tetszik.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Magyarfarkas #32293 üzenetére
Irigykedsz Gyulára? Ezt is megéltük!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Magyarfarkas #32290 üzenetére
Ha Gyula üzenget neked, miért nem válaszolsz rá ott ahol keresett? Miért ide jössz és itt írod tele vele a fórumot? Már egyszer volt ebből balhé, megbeszéltük, hogy a fórum nem kíváncsi a személyes afférotokra. Ott beszéld meg vele, ahol üzengetett neked, privátban és ne a fórumon mert senki nem kíváncsi a gyerekes cívódásotokra. Ha végképp nem találsz megoldást a problémátokra, minden platformon (itt PH-n is) adott az opció, hogy letiltsd őt. Azért az ovodába ne menjünk már vissza légyszi...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Magyarfarkas #32290 üzenetére
Hagyjuk.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Magyarfarkas #32277 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve, plusz nagyon el vagy szállva magadtól mert te több headsetet kipróbáltál, mint én. Ez tény és én el tudom fogadni de attól a véleményed még szakmaiatlan és csupán csak egy vélemény marad a sok közül ezt pedig nagyon nehezedre esik elfogadni mert tipikus megmondó embernek gondolod magad akinek a szava szent és sérthetetlen.
Az ilyen emberekkel nem szoktam vitatkozni, mert felesleges sehová nem vezető vitákat szül. Én a konstruktív vitákat szeretem amiből lehet tanulni, már ha az egyik fél képes belátni, hogy hibázik. Te az a fajta ember vagy aki erre képtelen és csak a saját igazát hajhássza, akkor is ha téved. Így mindenki hülye aki Index-et vett, mindenki hülye, aki Vive-ot vett, csak te vagy helikopter. Egy ilyen hozzáállással semmit nem lehet kezdeni. Az empátia, mint olyan teljes mértékben hiányzik belőled. Gyakorlatilag képtelen vagy belegondolni, hogy az emberek egyének és mindenkinek más a fontos, más-más paramétereket keresnek az emberek a VR HMD-kben ezért valakinek ez jön be másnak meg az.CV1-en kívül volt 2 másik saját VR headsetem és kipróbáltam még ismerősöknél és bemutatótermekben 6 másikat is. Ez nem a teljes paletta, de hogy jössz te ahhoz, hogy a zsebemben turkálj és számon kérj, hogy topikgazdaként én miért nem vásárolom fel a piacon található összes headsetet?
Itt PH-n a topikgazdaság nem arról szól, hogy nekem kell a legtájékozottabbnak lennem a témában. Ez arról szól, hogy karbantartsam a topikot, a topik összefoglalót napra készen tartsam és az ide érkező új érdeklődőknek tudjak segítséget nyújtani szakmai kérdésekben. Úgy gondolom ennek én eleget teszek és nagyon sok embernek segítettem is. Ha úgy gondolod alkalmatlan vagyok a posztra, abban is lehet valami, fáradj a megfelelő helyre és jelezd ezt az illetékeseknek. Vannak emberek akik nálam sokkal többet tudnak a témában, pl Raymond, szimulátorosok, mint s:zozo, sheep, Solt, Quest témában főleg a2d2 és még lehetne sorolni. Én ezt el tudom fogadni, sőt, örülök neki mert nekem nem egyedül kell tartani a frontot. Rengeteget segítenek az ilyen emberek a topik építésében, az összefoglaló értékes infókkal való kiegészítésében, de ha neked azt nehezedre esik elfogadni, hogy ez a topik nem csak egy emberről szól azon nem tudok segíteni, az a te problémád.
-
törölt tag
válasz
Magyarfarkas #32275 üzenetére
Nyilván nem szerződésben garantált ígéretről van szó, csak amikor a Facebook megvette az Oculust és az üzlet sokakban aggodalmat keltett, akkor mind az Oculus, mind a Facebook azt kommunikálta, hogy az Oculus önálló vállalat marad, saját ökoszisztémát fog kiépíteni és nem lesz kötelező a Facebook regisztráció hozzá.
Különben is - mondták - a cég tulajdonosi háttere technikai részletkérdés, mert a Facebook nem fog beleugatni az Oculus üzleti döntéseibe.
Ehhez képest ami történt, az már messze nem az adatvédelmi aggályokról, hanem az Oculus brand hitelességéről szól.
Meggyőződésem, hogy ezzel az Oculusnak, mint önálló márkának vége. Ha ugyanis egy cég az ügyfelei helyett a tulajdonosa érdekeinek kiszolgálását helyezi előtérbe, az a cég gyakorlatilag feladta azt a célt, amiért létrejött.
Márpedig a kötelező Facebook regisztráció egyedül a Facebooknak és nem az Oculus ügyfeleinek állt érdekében. -
barcalaci84
őstag
válasz
Magyarfarkas #32286 üzenetére
mint írtam : rövid távon jó...ha már kinyírtak minden konkurenciát , majd akkor lehet jó drágán adni a következőket
a potenciális versenytársak meg évekkel lemardva már nem fognak tudni versenyre kelni...
mondjuk pcvr-ra az eddigiek alapján szerintem a g2 sokaknak megérheti , még ha drágább is
+hang
+nagyobb felbontás
+tömörítés mentes
+latency is kisebb vélhetőenpersze ha valaki játszana a natív quest appokkal is , akkor quest2 bestbuy
az mondjuk durva h index árából kijön mindkettő , vagy lehet 3 questet apa , anya ,gyerek
-
barcalaci84
őstag
válasz
Magyarfarkas #32281 üzenetére
én örülök az olcsó jó headsetnek , csak úgy érzem ez most azért olcsó h ne legyen versenytárs (eddig se volt ) és monopolizálják a piacot...rövidtávon tök jó , de meg lesz ennek a böjtje...
kb nincs értelme más gyártónak belekezdeni a fejlesztésbe , mert aki csak eszközt és tartalmat akar árulni az hasonló eszközt csak dupla ,tripla áron fog tudni árulni...esetleg majd a google -
barcalaci84
őstag
válasz
Magyarfarkas #32274 üzenetére
majd meglátjuk hány új pcvr címet jelentenek be a facebook studio-k...
engem a questes tartalmak nem igazán hoznak lázba , de megértem h erre fognak inkább fókuszálni...elsősorban a social vr-ra
a kontroll nem ártana egyébként , csak pl a facebook( és a többiek) nem kontrollálja az embereket hanem polarizálja a társadalmat és gyűlöletet szít , hisz csak a profit a lényeg...Netflixen van most egy "doku" Társadalmi dilemma címmel...szerintem érdemes megnézni...
a facebook alapító pl "rövidtávon" a polgárháborútól tart...
nagyon komoly lépések kellenének h betiltsák ezeket az üzleti modelleket , de sajnos nem fogjáktúl sok ember függ már tőlük (én is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest