- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Oculus App Version 28.0.0.222.469 (28.0.0.222.469)
Pc-n nálam megjelent csak úgy,Questen nincs.Rákötöttem gépre,semmi.Azon is majd megjelenik gondolom,addig töltöm.
Jó ez a Quest2,de minőségben azért leveri a G1.Amíg tehetem,marad mindekettő.
Bár ma is idegörlő volt a G1,oculussal soha semmi nem volt,egyikkel sem.
Még esetleg egy Index próba. -
Raymond
titán
Igen, de az a tablazat az egyenesen az Oculus-tol valo elerhetosegrol szol:
"We checked stock availability for direct purchases from Oculus.com for Quest (64GB), Quest (128GB), and Rift S across all regions where the headsets are sold."
-
Raymond
titán
Nem bantam meg, de nem az volt az elsodleges cel hogy a CV1-et levaltsam hanem az hogy legyen Quest
Amikor kijott a Quest akkor meg nem volt PC-re kotes lehetosege. ALVR is csak a 3DOF Go-ra volt meg akkor, nyaron jott aztan Quest build, de az eredeti szerzo sajnos kiegett es nem votl kedve folyatni. Egy masik aztan atvette osszel es akkor jelentettek be a Link-et is ami aztan az ev elejen EU-ba is eljutott.
-
a2d2
addikt
Én ugyanilyen 395 eurosat vettem fél éve, csak az elemek hiányoztak a csomagból és a külső dobozon volt egy kis szakadás. Semmi gond nem volt vele.
Questeseknek pár akció:
- Endspace (kb az első crossbuy cím ami Quest felől olcsóbb) 10$ [link]
- Curious tale ... 9.74$ [link]
- Last Labyrinth 30$ [link]
- Apex construct 15$ [link] -
Raymond
titán
Ha sokat utazol akkor jo a Quest, en konkretan arra gondoltam hogy lecserelni nem erdemes, ha lehet tartsd meg mindkettot. Ha meg nem lehet akkor eloszor hasznald a Quest-et es probald egy darabig hogy mennyire birod az ergonomiat (vagyis annak hianyat a CV1-hez kepest). Ugy konyebb lesz donteni. A Quest kepe jobb mint a CV1 mert a kijelzo ugyanugy pentile OLED, de magasabb felbontas. Raadasul a FOV is picit nagyobb. Nekem van mindketto.
-
Raymond
titán
"Egy CV1-et valtana le, a kabelmentesseg ami vonz benne."
Erre sajnos alkalmatlan. A kenyelem messze a CV1 mogott van. Erre mondjuk hamar rajossz magadtol is miutan megvetted. A masik dolog hogy az Oculus es SteamVR jatekok problemamentesen csak a Link kabellel mennek. A wifi streaming az ALVR-al vagy a VD-al meg nem 100%, nem minden jatek mukodik vagy mukodik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged