- iPhone topik
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #52409 üzenetére
köszi
Esetleg PÜ-ben elküldenéd? HA a lajosmizsei, akkor megtaláltam
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #52407 üzenetére
Sziasztok!
Bal kontrollerem joystickja kontakthibás felfelé tolásnál, így játékban nehezen mozgok előrefelé. Gondolom kontrollert esélytelen venni. Mit tanácsoltok?(bocs, véletlenül a válaszra nyomtam)
-
fatal`
titán
válasz
Lacielvtárs #52405 üzenetére
Megfordíthatod, de egy AX router simán el kell, hogy vigye az Air linket és a többi eszközt is. Nekem is sok eszköz lóg rajta, telefonok, tablet és semmi baja az air linknek 200 megabiten se. Persze azok az eszközök nem forgalmaznak éjjel nappal adatot, de böngésznek rajta.
De ha hagysz egy dedikált eszközt csak a Q2-nek, az a legjobb. Több routernél viszont figyelj arra, hogy külön csatornán legyen a WiFi különben interferencia is okozhat problémákat.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52401 üzenetére
Tehát vettél egy asus routert amire mondtam, hogy semmi ne csatlakozzon a q2-n kívül majd rákötöttél mindent?
Miért nem kötöd a többieket egyenesen a szolgáltató routerre, ossza csak az a dhcp-t és nem kell 3 router, vagy kösd a gyengébb routert középre és tarts meg at asust csak a q2-höz. Nem hiszem, hogy a többieknek annyira fontos lenne a válaszidő mint neked. Tök mindegy, hogy az asszony kedvenc kötegetős weboldala 50, vagy 200ms alatt kezd el válaszolni. -
fatal`
titán
válasz
Lacielvtárs #52401 üzenetére
Ha az sok eszköz forgalmaz is adatot a wifin folyamatosan, akkor lehet ez az ok. Vagy ha messze van.
Nekem két AX58U-m van, mindkettőt használom Air Linkre (külön szoba), az egyik a fő router is, de nincs gond egyikkel se. A két router persze kábellel van összekötve és a PC is kábelen csatlakozik az egyikhez. És mindkét esetben szobán belül vagyok a Questtel.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52399 üzenetére
Akkor most tisztázzuk. Van egy router ami kapja a netet (szolgáltató) és ehhez raktad a vett ax-es routert AP módban (ahogy leírtam) és slussz, vagy valahol belekeveredett még egy harmadik router is a képbe?
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52397 üzenetére
A hard reset nem az, hogy kihúzod a tápból!
Van rajta egy kis luk, amiben van egy kis gomb azt kell nyomva tartani a leírásban leírt x mp-ig. Na az a hard reset. Be kell állítanod minent újra, de ha már egyszer beállítottad, akkorez már nem okoz gondot. Próbáld ki. -
Raymond
titán
válasz
Lacielvtárs #52395 üzenetére
En a regebbi Belkin-em miatt a nuklearis opciot szoktam meg.
-
Raymond
titán
válasz
Lacielvtárs #52393 üzenetére
Hard restart a routernek, tehat olyat hogy kihuzod a tapkabelt. En ezzel kezdenem.
-
d@vee
őstag
válasz
Lacielvtárs #52338 üzenetére
Meg amúgyis, 32GB ram? Az SSD-men több a hely
-
d@vee
őstag
válasz
Lacielvtárs #52336 üzenetére
Sztem gyenge a gép hozzá.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52291 üzenetére
Mikor 5-6 óra múlva lemegy a töltés 0-ra, akkor kihúzom az aksi kábelt a fejszettből, rádugom a töltőt, és rádugom a töltőre is az aksit. Másnapra mind a 2 100%-on van. Ha elindítom, akkor mindíg rádugom a powerbankot, úgyis oda van aplikálva a fejszett hátuljára. (bobo vr m2 ha jól emlékszem)
Ehhez lett csinálva:
[link]
Ez akkor 4.000 forint körül volt, most 12.000Ft vicc! Nem lett 3*-os az euró árfolyam! -
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52276 üzenetére
Nem kell ám rá atom powerbank. Az enyém nem ad le 3A-t, de mire lemerül a 10.000-esaksi a szemüveg 70%-on van még mindíg, és az cirka 5-6 óra.
-
fatal`
titán
válasz
Lacielvtárs #52280 üzenetére
A Samsungra 2A-t írnak.
-
fatal`
titán
válasz
Nekem ilyen van, ha jól látom ez 3A-t tud leadni, tartja a töltöttséget (mindig be van kapcsolva, nem tudom, hogy rátölt-e):
-
Raymond
titán
válasz
A max 2.4A-t leado problemas lehet, de egy 3.0A-t leado eleg kell hogy legyen.
Az is fontos hogy a multban azert jatszottak a toltesi algoritmussal, peldaul nem kezedett utanntolteni amig az akku le nem esett 80% ala. Most nem tudom hogy van.
-
Danecay
addikt
válasz
Lacielvtárs #52264 üzenetére
A hozzáértőktől érdemes lehet megkérdezni, hogy egy jobb routerrel nem lenne e érdemes fentebb állítani az Oculus Debug Tool-ban az Encode Bitrate értéket, ami mint legutóbb kiderült a WIFI-s kapcsolatra is kihatással van. Vagy a kódolás miatt bőven elég az elméleti 200Mbps?
-
fatal`
titán
válasz
Lacielvtárs #52232 üzenetére
Nekem volt ilyen routerem Air Linkre egy rövid ideig, atomstabil volt, de egyéb szoftveres hibái voltak, ezeket azóta javították.
-
whiterat
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #52246 üzenetére
Steam-en ingyenes az Adventure climb vr.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52244 üzenetére
Ha mászni akarsz akkor jó, de a beanstalker is mászós. Ráadásul a pálya generált a climb statikus pályáival szemben :-) Múltkor volt ilyen 1-2$-os bundle-ban
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52236 üzenetére
Hát ha pénz nem akadály leadnám a listámat mit kérek a nyuszitól :-)
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52232 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
Lacielvtárs #52153 üzenetére
Oculus kód, a headsethez nem fogsz steam kódot kapni.
Nem tudom, hogy crossbuy-e, de ha igen, akkor a Rift storeból ingyen beszerezheted a PC verziót.
-
6absbulldog
tag
válasz
Lacielvtárs #52117 üzenetére
Eleinte én is elbámészkodtam 1-2 órát, aztán jöttek a problémák
-
6absbulldog
tag
válasz
Lacielvtárs #52113 üzenetére
Én ott adtam fel, hogy a nagyobb tűzharc elég nehéz VR-ban. Ezt hogyan abszolváltátok? Vagy én vagyok túl csirke?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #52112 üzenetére
hát srácok, ez a CP77 VR iszonyat brutális mod, köszönöm a segítséget hozzá
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #52110 üzenetére
Keress rá Luke Ross VR mode.
Ez egy patreonos oldal..
Előfizetsz egy hónapot
Le tudod tölteni a zip-et
vagy 8 játék modj van benne, többek között a cp2077.
A cybepunkot egyszer elindítod. Kilépsz. (itt valami konfigokat csinál a cp2077 azt fogja módosítani a realconfig.bat.)A zip-ben lévő cuccot bemásolod a cp2077 megfelelő mappájába (ahol a cp exéje van) az almappákkal együtt cakli pakli.
Elindítod a realconfig.bat-ot
A következő indulásnál már VR lesz. (A bevezető videó és a beállítások nem, ne ijedj meg). Ennyi.
Ja mindíg elsején indul a havi fizetés, tehát most 7 napra kapod meg, ha tudsz várni érdemes elseje után fizetni, hátha kijön még valamivel a hónapban -
izomman1
senior tag
válasz
Lacielvtárs #52108 üzenetére
Nem az nem az eggyel kezdetlegesebb VR verzió azzal ne törödőj!
Luke Ross VR mod ot érdemes használni rá az a videó majd 1 éves kezdetleges próbálkozás!
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #51817 üzenetére
Meg amennyit tud adni a töltő. Nekem a powerbankom 2.5A-t tud, és 4-5 óra játék után mikor a powerbank lemerül, nem 100%-on van a fejszett hanem csak 80-on. Alapban 3A-el tudja magát szinten tartani, de lehet ott is van leszabályozás a végén mint az elektromos autókban. Ha valami csak 2A-t tud az lassabban tölti fel, és melegszik tőle a töltő mert nem arra való, hogy 5-6 órán kesresztül tolja a maximális teljesítményt.
Nem tudom Te milyen töltőt kaptál, de a 10W az 2A-es nem hiszem hogy az lenne a gyári töltő. -
proly01
őstag
válasz
Lacielvtárs #51787 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Half life alyx -et lehet játszani benne? Mármint quest 2 ben?
-
proly01
őstag
válasz
Lacielvtárs #51780 üzenetére
Tehát akkor összefoglalva fogom a letöltött tartalmat felmásolom egy Movies nevű mappába majd felveszem a fejest megnyitom a sky vr-t és ott lesznek a 360 as Vr tartalmak amiket "általában" gond náélkül le is játszik?
Pendrivot nem lehet a fejesbe dugni? -
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #51780 üzenetére
Mondjuk a bigscreen dlna-jat még sosem próbáltam, de hát miért ne tudná ha már benne van?
-
proly01
őstag
válasz
Lacielvtárs #51775 üzenetére
128Gb osban gondolkodom.Akkor megfelel a meta quest 2 ?
Mit értesz hálozati tartalmak alatt? -
proly01
őstag
válasz
Lacielvtárs #51771 üzenetére
Köszönöm!
Akkor igazából tök mind 1 melyiket veszem.
Filmeket hová kell másolni? tök mind1 vagy a SKY VR mappájába? Vagy mindenhonnan látja a lejátszó mikor megnyitom? -
s7evcsenko
addikt
válasz
Lacielvtárs #51679 üzenetére
Te most vettél egy Q2-t és egy psvr2-t is egyszerre?
Összehasonlítás végett?
Vagy csak hogy legyen mindkettő?
Sokkal jobb a Q2 kábellel? -
fatal`
titán
válasz
Nincs magyar.
-
luikay
aktív tag
válasz
Nincs magyar menüje.
-
beci43
senior tag
válasz
Lacielvtárs #50461 üzenetére
-
Jacek
veterán
válasz
Lacielvtárs #50461 üzenetére
-
pRoject22
őstag
válasz
Lacielvtárs #50459 üzenetére
Nem fogsz tudni rábeszélni, meghagyom nektek az élményt 😅
-
Jacek
veterán
válasz
Lacielvtárs #50459 üzenetére
Felraktam egy haverom fejere alig birtam levenni rola
nem akart haza menni
-
pRoject22
őstag
válasz
Lacielvtárs #50457 üzenetére
Én eddig még nem
-
FingR86
őstag
válasz
Lacielvtárs #49401 üzenetére
quest 2 ?
ne kösd rá a nagy gépre, toljad wifin vezeték nélkül -
a2d2
addikt
válasz
Lacielvtárs #49401 üzenetére
Szia!
Supersamplinget el kell felejteni, meg vissza kell venni közepesre a játékokban a grafikai beállításokat, ha ez nem gond akkor szerintem jó lehet. -
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #42056 üzenetére
Nem baj Laci, elleszünk a V30-cal életünk végéig
Vagy majd fastboottal feltoljuk, vagy ADB-vel, vagy mittudomén -
kiskuplung
őstag
válasz
Lacielvtárs #42056 üzenetére
Az, hogy a frissítés nem megy ki egyszerre mindenkinek, sajnos teljesen normális.
Raymondnak volt valami jó kis linkje rá, de a lényeg, hogy nem egyszerre küldik ki mindenkinek, hanem szépen lassan, lépésekben, hogy ha valami nagyon nagy baj van, akkor le lehessen állítani a frissítést, és csökkentsék (de legalábbis ne növeljék) a problémás headsetek számát
Pl. remek alkalom lett volna a V30-nál, amikor kiderült, hogy rossz a wifi kezelése, akkor leállítják, és akkor mindenki maradt volna V29-en, ami legalább jó volt. De úgy látom, a V31 se oldja meg a problémát, valamiért az új feauterök bepasszírozása fontosabb az Oculusnál, mint a régi hibák betapasztása.
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #42052 üzenetére
Nálam a kezdettől fogva jó volt a wifi, de az utóbbi 2 hétben nekem is ledobta kétszer. Újracsatlakozás után már stabil volt. Viszont azóta megint stabil már egy hete. Nem tudom, mi változott, lehet, hogy frissült a PC-s oculus app, gondolom valami driver is frissült vele, de nem tudom. A fejszett továbbra sem hajlandó v31-re frissíteni
-
kiskuplung
őstag
válasz
Lacielvtárs #42052 üzenetére
Fórumozás első szabálya: visszaolvasok.
Kb egy hete erről szól a topik : [link]
-
Sati1984
tag
válasz
Lacielvtárs #41618 üzenetére
Én is egy hasonló fejpántot használok, ilyenből lehet találni sokfélét. A csavarós kialakítás miatt jó nagyra ki lehet tágítani, bár nekem kb. átlagos fejméretem van, jó nagyra ki lehet tágítani, úgyhogy szerintem sem lehet a fejmérettel baj.
@Nikla
Nekem február óta van meg, le nem ejtettem, a lencsékre nagyon vigyázok, tehát sem strapabírásról, sem a lencsék karcosságának hatásáról nem tudok nyilatkozni, majd megteszik itt a kollégák talán
Úgy tudom, hogy ha bannolják az adott accountot, vagy bármi más miatt másik accounttal akarnál bejelentkezni, akkor factory reset után be tudsz jelentkezni, tehát az eszköz tudtommal nem válik papírnehezékké.
A fejpántot már Lacielvtárs megmutatta, én is azt ajánlom, ahogy a fentiekből kiderült
Arcpárna-témában nekem a szilikonos vált be, a gyári szövettel ellentétben nem szívja be az izzadtságot, tehát gyors törlés után kényelmesen felvehető akkor is, ha intenzív, edzésszerű sessionöket nyomsz (vagy ebben a melegben gyakorlatilag ötpercenként
). Szilikonosból lehet találni pár eurós darabokat Amazonon, itt-ott.
Lencsevédő: én egy csomagban rendeltem arcpárnát, fejpántot, kontrollerborításokat és lencsevédőt. A lencsevédő gyakorlatilag egy darab szivacs, ami úgy van kiképezve, hogy rögzíteni tudd a lencsék elé. Ebből is biztos lehet külön is venni pár eurós darabokat.
Akksi: Egy erős powerbank és egy megfelelő hosszúságú kábel kell ahhoz, hogy meg tudd hosszabbítani az üzemidőt. Ezt én nem szoktam, mert általában nem szoktam olyan hosszan játszani, hogy elfogyjon a nafta. Ha kell a plusz üzemidő, akkor érdemes már egyúttal a fejpánt tarkó felőli részére ellensúlyként feltenni powerbankot és a fejpánt alatt elvezetni a kábelt. Így a nyakat sem terheli annyira, hogy "fejnehéz" az eszköz, márpedig ha sűrűn órákig rajtad van, akkor ez is szempont lehet hosszú távon.
Jó szórakozást egyébként, jó döntés, hogy megveszed
Nagyon durván szórakoztató, változatos játékok vannak VR-ban már, és az sem utolsó szempont, hogy a gaming végre nem csak abból áll, hogy órákig egy székben tespedsz, hanem tényleg edzésben tud tartani, legalábbis nálam ez nagyon sokat számít, mert amúgy egész nap ülök, az egyszemélyes mozgásformákat unom (nem tudom rávenni magam futásra és hasonlókra), a VR-ral viszont végre be tudtam hozni a rendszeres mozgást az életembe. Az, hogy a Quest 2 ezt mind natív játékokat játszva, mind PC-s cuccokat tolva vezeték nélkül teszi ezt lehetővé, az pedig a nonpluszultra. Tényleg brutális, hogy mit tud ennyi pénzért ez az eszköz.
-
a2d2
addikt
válasz
Lacielvtárs #41618 üzenetére
Nekem is ez van, elég nagy a fejem is de kényelmes.
Az IPD-m 73-as, arra azért figyelni kell mert már nekem sem kényelmes ilyen szempontból a Quest 2 de megszoktam kb már első este mikor átvettem. -
Uzi74
senior tag
válasz
Lacielvtárs #41606 üzenetére
Rise of the Tomb Raider megvettem 6 éve, jó hogy mondod van VR support is már benne, lehet újra kipróbálom. Az autóversenyektől kicsit beszédülök (főleg ha pörgés van
) , ebből a szempontból jobb a GRIP, hogy külő kamerás nézet?
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41327 üzenetére
Nem zörög a haraszt ...
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41310 üzenetére
És ha nem, akkor mondjuk a játékok és a videók alatt is felugrálna a reklám? Mert akkor én is búcsúzom a Questtől, nagy valószínűséggel
-
savoo
addikt
válasz
Lacielvtárs #41277 üzenetére
Jó nagy hülyeséget mondtak..
Na jó, de a 3090-nek 360+ W-os peak fogyasztása van..
Ja és félreértés ne essék, nem azt akarom mondani, hogy vegyen 500-as tápot, de az 550-es bőven kiszolgálja a 3070-et.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #41275 üzenetére
A legnagyobb gond az lehet ha túlterhelik a tápot és úgy megy tönkre, hogy viszi az egész konfigot. Az most egy 500.000 forintos kár egy ilyen konfignál csak azért, hogy spórolj 30.000Ft-ot a tápon. Mindenki maga dönti el, csak jó ha tisztázzuk ezt a táp kérdést.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs #41250 üzenetére
felül váltsd át riftre.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #41165 üzenetére
Tárgytalan, rajottem
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Lacielvtárs #41145 üzenetére
akkor offban kérdezem, steamben vr-re szűrésnél valamelyik HL-t is feldobja nekem, és az Alyx nincs meg nekem. még nem foglalkoztam vele, de valamelyik részt portolták, vagy kapott upgradet?
ui: vr tesók (barátok) már rágják a fülemet, hogy vegyek demeo-t
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41144 üzenetére
Nincs mit. Javaslatom a harmadik, a sima continuous
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41137 üzenetére
Parancsolj:
[link]
0:18-tól -
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41135 üzenetére
Inkább igyál két felest, az a célzásban is segít
Nem tudom sajnos így fejből, h a beállításokban hol van. HA estig nincs meg, akkor otthon megnézem neked
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41132 üzenetére
Ja, hát teleportálva nehéz mozogni harc közben. Nekem alapból nem is volt teleport a default. Amúgy, ha lépésre van beállítva, akkor is tudsz teleportálni jobb joyjal. Beállításokban állítsd át
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41127 üzenetére
tuti a stressz miatt van. Másodszor már sokkal nyugodtabb vagyok, pontosabb is a célzás.
A fejrágókra még egy tipp. Mielőtt ugrik, felágaskodik, olyankor hasba lehet lőni -
Bagoly81
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41129 üzenetére
szerintem még 1 fontos dolog volna, a sorozatlovést kapcsold ki, csak a lőszert pazarolja, pár pontos lövéssal hatékonyabb vagy mintha szornád a skulót, inkább taktikázzál, hátrálj piztonságoss területek felé
-
Raymond
titán
válasz
Lacielvtárs #41127 üzenetére
A red dot ebben a jatekban szerintem is egy fail, a lezeres jo lehet. Viszont egy dologra meg figyelned kell - ne mozduljon a kezed amikor meghuzod a ravaszt! Ha mozdul akkor mindegy hogyan, mivel es milyen jol celzol a loves elott. Csak az ujjad mozduljon.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #41105 üzenetére
Szerezz egy távolságtartási végzést!
Én végigvittem és sosem volt gondom velük. Párszor rámugrottak, de engem nem irritáltak, de ha tartod a távolságot akkor nincs gond. Váratlan helyzetekkel meg nincs mit tenni, erre van kihegyezve a játék.
Ha gyengén célzol arra megoldás a gyakorlás. Higgadtan, ellenfelek nélkül tapasztald ki a fegyvert, hogy hogy kell célozni és hová kell lőni. Ha ez után is bénázol a fegyverrel, az azt jelenti, hogy a játék elérte a célját: hasonlít a valósághoz, azaz stresszhelyzetben nehéz pontosan célozni, ez pedig természetes.
Egyébként szerintem mindegy mit viselsz, lehet sapka, bányászkalap, minden amit a fejedre teszel ad +1 esélyt.
Ha így sem megy akkorupgradeld a fegyvered egy lézercélzóval. -
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41122 üzenetére
Hol akadsz el?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #41120 üzenetére
grafika nem feltetlenul annyira erdekes. ha jol megy a celzas superhot is ajanlott: grafikailag minimalista, de az egyik legjobb moka VRben.
viszont Superhot elott jo, ha erzed a cuccot, mert foleg a vege eszmeletlenul nehezedik es ott tenyleg szamolni kell mindent is
.
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41115 üzenetére
mindenhová menj be, nézz be, húzd ki a fiókokat, stb. Akkor lesz elég lőszer, és megtalálod a társaság fegyverét is, ami elég jól muzsikál, főleg lézer irányzékkal (fejlesztés, csak gyűjtsd ezerrel a gyantát) Nagy távolságból is pár fejlövéssel leszeded a páncélozott földönkívülieket
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #41115 üzenetére
Hl:Alyxban picit szamolni kell a loszert.
ha nem megy a pontos loves akkor en elotte meg az Arizona Sunshine ajanlanam, annal is ki van centizve a loszer, de azert lenyegesen kevesbe. esetleg ott a Robo Recall is. ertelemszeruleg easyn. mechanikailag latszik, hogy az Alyx fejlettebb naluk, viszont mindketto hatalmas moka es kezdo baratok, tehat remekul meg lehet rajtuk tanulni par ora alatt hasznalni a controllert.
-
bali777
aktív tag
válasz
"mert tegnap vettem észre mintha nehezebben kapcsolt volna be, nem akart bejönni a kép, megjelent bekapcsoláskor a szokott fektetett O, de után minden sötét maradt..."
Ilyet nekem is csinál stadbynál, én is ezért kapcsolom ki inkább, még rövid időre is.
Engem inkább az idegesít, hogy képtelen egy guardiant és egy kanapét megjegyezni hosszabb ideig, midig újra kell rajzolnom őket -
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41107 üzenetére
gulasoft is írta, hogy ha a hasára fordul ugrás után, akkor könnyebb lelőni őket, illetve csak a tüskés-páncélost. A másikat simán le tudod szedni. Muníció mindig lesz. Ha valahol sok lőszer van meg élet-injekció, akkor tudom, hogy nagy lövöldözés várható . Figyeld a tereptárgyakat, sokszor van a közelben valami felrobbantható piros cucc
Amúgy ezek a kis genyák vakok, szóval, várd meg, míg ugrás előtt felveszi a pozíciót, utána menj hátrébb és akkor ugrás közben is hasba lőheted őket. Ha nem bírsz velük, spórolj a shutgunnal, tartalékold rájuk -
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #41107 üzenetére
Esetleg próbálj meg nem atom bénán célozni lehet rá tenni reddotot is de az annyira nekem nem jött be. Lehet a fegyvert konfigolni ahol bemész a metróállomásra.
Ha ez sem megy hogy nyúvasztod majd a nagyokat? -
gulasoft
őstag
válasz
Le kell őket lőni ha meglövöd és felfordul a hasán lesz folt ott könnyen nyúvad
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #41101 üzenetére
Nálam is fura az airlink, de azért többnyire elindul. Még béta állapotban van. VD-t használok, stabil, gyors, nekem is megérte az ára
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #41101 üzenetére
Sikerült a cyberpunkot beüzemelned?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #41071 üzenetére
2 kb ugyanugy mukodik, viszont van egy effekt ami VRben rosszabbul nez ki, meg egy picit gyengebb a kormany tamogatasa egzotikusabb cuccok fele. viszont masban meg elorelepes.
Dirt Rally 2 is azert eleg gyonyoru.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs #41060 üzenetére
Dirt Rally 1, A110 pl teljesen jo mert kezes tanulni. csak ne veszd el az ajtod, mert az ugy nagyon intenziv VRben
.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #41060 üzenetére
Lesz különbség?
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #41049 üzenetére
Nem tudod átadni. Már azt egy év volt megmagyarázni a steamnek, hogy a retek fejszett ami egy kézzel fogható tárgy nem az eredeti vevőnél van hanem nálam!
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #41026 üzenetére
Pedig kíváncsi lettem volna a véleményedre.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #40997 üzenetére
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #40996 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lett. Írd majd meg.
-
Gigi01
őstag
válasz
Lacielvtárs #40991 üzenetére
vorpx nekem is megvan.Sztem hanyagold.
-
Magyarfarkas
tag
válasz
Lacielvtárs #40991 üzenetére
https://youtu.be/g6i4AHFfjJ4 ez szerintem segítség lesz! Sorry...meloztam, nem tudtam korábban válaszolni
-
Magyarfarkas
tag
válasz
Lacielvtárs #40988 üzenetére
Megkeresed a Cyberpunk profilt a vorpxben,beállítod azbexe file helyét asszem és annyi!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #40987 üzenetére
Srácok, nálam ezt írja ki, gondolom ez rendben is lenne, de a kép amit látok a szemüvegben csak egy hatalmas nagy kijelző, mintha filmet néznék a netflix appban, de nincs semmi olyan hatás mint a yuotube videókon
mit kell esetleg beállítanom?
előre is köszönöm a segítséget
itt kell valamit beállítani?
-
Gigi01
őstag
válasz
Lacielvtárs #40976 üzenetére
Van hasonló,nem néztem milyen állapotban van.Régen próbáltam,durva lesz. [link]
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #40935 üzenetére
A rift-s külön széria a pc-s szemüvegek között, ezt "emulálja" le a quest 2 az airlinkkel. Mint említettem feljebb rift-s-et csinál a quest2-ből, tehát a quest2 az 2 az egyben, és ezt semelyik másik szemüveg nem tudja :-) Natív pc nélkül, és PC VR Pc-vel.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #40932 üzenetére
De hát rift-sed lesz ha összekötöd airlinkkel a questet a géppel!
-
whiterat
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #40930 üzenetére
Asztali oculus alkalmazásból kell letölteni. Gondolom PC-ről akarnád futtatni.
-
whiterat
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #40816 üzenetére
Ezt próbáltad? [link]
-
s:zozo
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #40835 üzenetére
Jól emlékeztem, az oculus rift app és a Microsoft store minecraft elindult nálam trükközés nélkül (VR-ban) Quest 1-n link kábelt használva. Virtual Desktop-n keresztül, már nem VR-s. Van pár játék, (program) ami VD-n keresztül nem indul vagy nem tökéletes.
Régről én úgy emlékszem, hogy az Oculus store-s minecraft app-hoz az volt az instrukció, hogy a microsoft store-ban elérhető Minecraft for Windows 10 változat VR-s, csak.
Azóta lehet, hogy a minecraft.net-n megvásárolható változat is működik vr-ban.
Ill. régen hiába volt meg a minecraft-net változat a microsoft store-ról meg kellett venni újra.
A régi java-s volt a microsoft-os már nem.
Okozhat rosszullét a játék, érdemes a folyamatos fordulást (fps) hanyagolni. Sokáig ugrabugrálsz a kockákon le, fel egy idő után megérzed, ezt én megszoktam egy idő elteltével.
Nagyon jó lenne egy quest natív változat. -
s:zozo
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #40833 üzenetére
Szia!
gulasoft szerintem, összekever valamit.
A windows 10 minecraft verzió és az oculus store app, működik mindenféle trükk nélkül.
Virtual desktoppal és nálam quest 1-n nem jó, de link kábellel és szerintem ebben az esetben airlink-l működnie kell. késő délután ránézek és megerősíthetem az infót.
A komplett leírás szerintem a nem win10-s verzióhoz van. -
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #40830 üzenetére
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #40826 üzenetére
-
gulasoft
őstag
válasz
Azért nézd meg előbb valami youtubon, mert a2d2-nek nem indult el!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
MIcrosoft store. (tehát start menü
) Ugyanott ingyen kipróbálható.
-
gulasoft
őstag
válasz
Lacielvtárs #40805 üzenetére
A minecraftot meg kell venned gépen, és ez valami vr kiegészítést ad hozzá, de az eredeti minecraft kell hozzá! Röpke 10.000Ft
-
bali777
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #40777 üzenetére
Ha abbahagyod, kijössz a formából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged