-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
Nergalos #45487 üzenetére
Egyik oldal másik oldal. Ezt írtad.Lehet félreértettem, mert nekem ebből az jött le, hogy egyetértessz mind a kettővel. Innen meg akkor egyet értesz a kalózkodással. De lehet félregondoltam. Mindegy, itt akkor se essen szó a sötét oldalról, és ahogy a2d2 meg Én is írtam, várni kell egy kicsit és utána megvenni ha leakciózzák ha a 2 óra nem elég, hogy eldöntsd akarod e nagyon vagy tudsz várni, akkor meg így jártál. Azért 2 óra alatt sokminden kiderül. Az meg hogy visszaadod valami miatt az tök normális. Interneten veszel valamit 14 napig visszaküldheted, hogy nem ezt vártad. Itt 2 órát még nyüstölheted is.
-
-
gulasoft
őstag
válasz
Nergalos #45480 üzenetére
Akkor egyértelmű le kell kalózkodni, mert hátha bugos. 2 óra alatt csak kiderül elindulás után összeomlik e. A 2 óra nem a telepítéstől indul, hanem az első indítástól. Ha 2 órán keresztül megy, és a 3-aban összeomlik, és nincs rá javítás akkor is visszaadják a pénzt, csak akkor jobban meg kell indokolni esetleg képernyőképet vagy logot vagy valamit, de Vaze-nek 3 óra játék után szó nélkül adták vissza a pénzt.
-
csibruaa
újonc
válasz
Nergalos #45407 üzenetére
Hasonló hibám volt, csak más résznél dobott ki, eredetileg kalóz voltam, hogy kipróbáljam, majd megvettem amikor leolcsózták. Az előbbinél semmi probléma nem volt, viszont amikor már legálba nyomtam ugyan ez volt a hibám, nekem pl az segített, hogy SSD-re raktam a játékot (eközben újra is raktam a gépemet), szóval próbáld ki az ssd-t és ha az sem segít, lehet hogy a win reinstall fogja csak megoldani
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Nergalos #43344 üzenetére
Köszi a választ. Így már jobban értem, de az a igazság hogy nem én magam mértem le még évekkel ezelőtt hanem a szemorvos.
És az emlékezemből hoztam le amikor receptből olvastam ki ezt a 54nm számot, amihez nem írták hogy mi az, csak a VR HDM-ekhez köthetően sejtettem hogy mi az. Közeljövőben újra megyek a szemorvoshoz. A témát lezárnám.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Nergalos #42411 üzenetére
Semmi használtasság nincs rajta, egyszerűen így néz ki a nyomtatás. (Nézd a fentről 2. képet, az a belseje és az érintkezik a tarkóddal, az szépen néz ki.)
Az első bütyök akkor tört le róla amikor kijött a nyomtató alól. A második akkor amikor az ágyra volt letéve és egyszer véletlenül ráültem, így nem is csoda, hogy letört.Ami miatt kicsit csúnyácska, az az, hogy nem végeztem utómunkát rajta. Ez így jött ki a nyomtatóból. Hogy ez "szép" legyen, ahhoz le kell csiszolni, utána le kell alapozni. Ezt még vagy 3x -szor megismételni amíg az alapozó minden rést ki nem tölt. Majd ez után jöhet 1-2-3 réteg festés, ízlés szerint.
De majd készítek szebbet és teszekfel arról is képet. De a lényeg szerintem az, hogy teljesen jól ellátja a feladatát. Az elite strapnek olyan 180 gramm körüli a súlya. Ez 35 g, ami az ötöde...
-
gulasoft
őstag
válasz
Nergalos #42285 üzenetére
Nézd az adatlapot!
Supported PlatformsRift, Rift S -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Nergalos #41707 üzenetére
Gyula az Nvidia 4000-res szériás videókártyáiról szóló pletykákról írt. Én arra írtam, hogy lehet mindig mindent várni de csak azzal kell beérni ami van. Most ezt a teljesítményt tudják nyújtani a jelenlegi VGA-k, majd a következő széria persze hogy nagyobb teljesítményt fog nyújtani, ez evidens. Viszont VR headsetekből is fog jönni új, biztos nagyobb felbontással is, de azt senki nem tudja, hogy mikor érjünk el egy olyan pontot mikor összhangban lesz a teljesítmény a VR eszközökkel.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #41662 üzenetére
A fejlesztő a natív quest verziót szokta ajánlani...
A PC-sen mindig azon agyalnal h most a késés miatt hibáztal-e...
Illetve a questest fejlesztik (nyilván a PC-s is kap updatet, de a quest van focusban...
A questest verziót jobban is szeretem, mint régen a rift s-sel a PC-st... A kabrlmentesseg Pl ennél sokat dob az elmenyen -
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #41435 üzenetére
vélhetőleg ez nem volt benne az eredeti tervben és most jött a lehetőség , amivel lesz olyan aki él lesz olyan aki marad az eredeti elképzelésnél ...
de h mi nem korrekt ezen azt nagyon nem értem: vettél egy fizetős appot amivel játszhattál... most a Blaston koncepciót vált és ha nem tetszik akkor visszakapod a teljes árát.... akár több száz órát is játszhattál teljesen ingyen... miért a picsogás? jobban jártál mintha előre szólnak , mert akkor egyáltalán nem is játszottál volna vele , mert haragszol a reklámokra
amiben lesz reklám azt nem használod : problem solved -
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #40512 üzenetére
Én értem h miért írtad amit, de:
Bejott valaki a topicba h meg kérdezze van e olcsóbban az Alzanal... Leirtam h legtöbben Amazonrol rendeltünk 140 ezer környéki árért.
Erre te bebofogod h az amazonrol hibásakat küldenek, meg használtat... Egyszerűen ez nem igaz... Elofordul, ahogy Alzanal vagy bármelyik másik boltnal is... És ahogy elofordul más terméknél is...
Elromlott a kenyérpirítónk... Jobb ha tudjátok MM - bol vásároltuk...
Közben meg csak ragaszkodsz az Amazon hoz :)
Kérd vissza a pénzt és akkor vedd meg az Alzabol a nyavalyás helyett... -
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #40492 üzenetére
A kettőt a használtra írtam... Te meg savoo kapott 2x használtat... De ilyen máshol is elofurdulhat nemcsak amazonon... Amazon cseréli, mert nem szándékosan küldik a használtat, hisz ők szoktak árulni a használták olcsóbban...
H hibás terméket kapsz-e, annak ugyanannyi az esélye ha Alzarol veszed vagy máshonnan... Elofordul mint minden más terméknél...Ui: alza nekem legutóbb nem azt a terméket küldte mint amit rendeltem... Ettől függetlenül nem terjesztem azt h veszélyes az Alzarol rendelni bármit, mert sokat hibáznak... Én magam is fogok még onnan rendelni...
Elofordul nak az ilyen dolgok sajnos... -
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #40487 üzenetére
Nem igaz :)... A topicban kB ketten voltatok ilyen problémával....Ennél én egyedül több Q2-t rendeltem Amazonrol és mind hibátlan volt :)
Nem gondolom egyébként h bármivel is rosszabb lenne a helyzet mint egy playstation vagy egy xbox esetében... Ott is olvasni sok hibás darabról... Ettől még nem ez az általános... -
a2d2
addikt
válasz
Nergalos #40426 üzenetére
Na akkor nekem mákom volt az olasz amazonnal.
Én a helyedben azért belenéznék milyen lencsék vannak benne. Hátha másért küldték vissza és pont kifogtál egy godray mentes csodalencséset.
Aztán ha így van még mindig írhatsz nekik hogy kérsz kártérítést a bontott doboz miatt. -
kiskuplung
őstag
válasz
Nergalos #40253 üzenetére
Igen, közben aludtam rá egyet. Az éves díj szerintem sokat nem játszik, de Raymondnak valószínűleg megint igaza van, és ha már van egy bejáratott SW ökoszisztéma egy cégnél, azt nagyon nehéz kirobbantani, mert az új tooling bevezetése, a képzések, stb, nem éri meg, hiába olcsóbb maga a hardver. És igen, ha tisztán csak a specet nézzük, akkor is érdekesebb lehet egy ilyen.
-
gulasoft
őstag
válasz
Nergalos #40240 üzenetére
Igaz a business ott is drága. Nem is fogja venni senki.
De ott legalább van mögötte fejlesztő csapat, itt meg találtak egy rendőrt, egy kínai szófosó tyúkot, meg pár palimadarat. Ha 1300$ lesz akkor ezek nem vesznek belőle 10-et így ingyen kapni reklámra jó, de nem tudtak benne egy alkalmazást sem mutatni, csak valami animált home-ot ahol nem volt hand tracking, viszont beígérték, hogy ellopják a quest kézérzékelő szoftverét is nemsokára. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Nergalos #40156 üzenetére
Épp most cikkeztek az MS xbox árazásáról... ők is bukóval adták mindig.
-
gulasoft
őstag
válasz
Nergalos #40156 üzenetére
Azt tudod ugye hogy van fb regisztráció nélküli? +400$ és évi 180$ Ennyit ér hogy majd személyes reklámokat dobáljon neked, mert mondjuk a kamerával lát egy sony TV-t és amikor a sony azt mondja a FB-nak, hogy kellene olyan ember akinek el tudom adni a PS5-öt akkor a FB fel fog dobni téged, mint lehetséges célpont. Ezért szórják "ész" nélkül fillérekért.
100$-al olcsóbb mint az előző gyengébb hardvert.
Ki van ez találva. -
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
gulasoft
őstag
válasz
Nergalos #39775 üzenetére
Irgalmatlan tömegeknek van FB regisztrációja, és van aki azt is kiposztolja mit csinál a fentebb említett mellékhelységben. Szerintem a kütyüt előállítási költségen, vagy az alatt adják, pont azért, hogy megjegyezze a lakásod, és a sony TV-d mellé tudjon egy sony hangfalat ajánlani. Ez benne van. Tükröződő felület előtt ne táncolj meztelenül. Ha ezt bevállalod nincs gond. Ha nem, vegyél más vr-t ami PC nélkül is működik, és nem kell vele mókolni semmit.Ja ilyen nincs.
Én nem mókoltam semmit, megjött az update magától. Az airlinkhez mókolni kellet, rá 2 órára jött a hír, hogy már mókolni sem kell.VD-nek még van létjogosultsága, mert ott ahol az oculus szoftver azt mondja, hogy a videókártyád nem megfelelő (egy laptop gtx1650 pl.), és nincs is airlink támogatás, ott a VD még simán elviszi a skyrimet igaz low és 60 fps-el, és jelenleg nem nagyon lehet kátrtyát kapni, a 1070-nek is 140.000 az ára. Tehát a VD a gyengébb hardvereken is elfut, az airlink meg nem is támogatja (ahogy a sima link sem). És még egy nagyon fontos. ehhez semmit nem kelllett mókolni, csak felraktam a laptopra az oculus szoftvert, és a vd streamert a VD oldaláról. Értem hogy van olyan aki bekapcsolni sem tud egy gépet, de a questhez az sem kell, és ez baromi nagy előny minden mással szemben.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #39775 üzenetére
Kvázi 2 milliárd embernek van Facebook regje... Nyugdíjasok tudnak maguknak csinálni FB profilt...(nem nézem le se a nyugdíjasokat se a bushmanok át :)) Szerintem ez nem olyan magas lec
A gyári szoftverfrissites pedig megy magától... Mindenkinek... Ha van internetkapcsolatod és neha toltore rakod az eszközt, akkor megkapod előbb vagy utóbb... Szándékosan nem egyszerre mindenki...
Szóval az egyszeri felhasználónak maximum türelemre van szüksége (sőt még arra se, mert vélhetőleg nem is tudja hvalaki már frissebb verziót használ :))Feleségemet pl abszolút nem érdekli a technika, vagy a PC, de simán tudja használni a Q2-t és simán be is tudná üzemelni első használatakor, mert mindent a szádbarag, tutorial az első használatakor stb...
Pont ez a durva, h olyanok is könnyedén használják akik amúgy nincsenek otthon a technikában, vagy a gamingben
-
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #39771 üzenetére
A tömegeket eleve nem érinti a Pcvr... A pcvr valóban retegigeny, de a q2 - t megveszi a háziasszony és simán beuzemeli és játszik, netflixezik rajta...
Azt meg szerintem kár hibának felroni a q2 - nek h amúgy rengeteg plusz feature-t pakolnak bele, amik retegigenyeket szolgálnak ki és azokhoz már lehet utána is kell nézni h mi merre hány meter...
A tömegek csak szimplán megveszik és használják, megha digitális bushmanok is... -
bali777
aktív tag
válasz
Nergalos #39759 üzenetére
Nekem sincs vele bajom, annak ellenére, hogy az airlinket adb-vel kellett megoldanom. Legalább felfrissítem az egy évtizede porosodó relatív tudásomat. Én amúgy is v28-generációs vagyok
, ezzel vettem a Q2-t, pontosabban egyből updatelt.
Mindig felfedezek valami újdonságot. Pl. lakáson belül több boundaryt is megjegyez. Persze ez nektek nem újdonság, csak egy ötnapos usernek
-
kiskuplung
őstag
válasz
Nergalos #39759 üzenetére
Jaaa, értem.
Hát, ez sajnos ilyen, minden kezdet nehéz. 5 éve az USB-vel szoptunk, most meg a Wifi-vel. Ezen kár csodálkozni. A fórumozás egyetlen előnye, hogy mindenki beírhatja a tapasztalatait, és látod, jött rá értelmes válasz is, hogy mégse kell külön routert venni, ha van a szolgáltató kínálatában is Wifi6-os, ami megfelelő. Az enyém nem ilyen.
Ha ilyen válasz nem jött volna, akkor is szerintem a 30k egy routerért nem sok, ha tényleg jó lesz tőle a kábelmentes élet, amivel engem szintén itt fertőzött meg a2d2 a kitartásával
Ha az Oculus úgy dönt, hogy mégis külön HW dongle-vel oldja meg az Airlinket (ami még mindig egy lehetőség, látva, hogy milyen sok embernek van rossz tapasztalata), itt szerintem jópáran kicsengettük volna azért is a pénzt, csak működjön. -
bali777
aktív tag
-
Márton
nagyúr
válasz
Nergalos #39589 üzenetére
Én hosszabb filmet egyszerűen nem tudok végignézni Q2-ben. Olyan 5-10 perc maximum, az is csak ha leköt.
Nagy, nehéz, kényelmetlen, nyomot hagy az arcomon, kb 720p minőség, nem kadenciahelyes lejátszás.. soroljam?
Egy kategóriával nagyobb élmény amikor bekapcsolom a 3D projim és a 3m-es kép lejön a falról. -
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #39471 üzenetére
a linkelt cikkben az volt h semmit nem szállít az amazon Magyarországra átmenetileg...Ez nincs így, mert tegnap rendeltem és úton van...
Queste 2-t valóban nem enged venni, de minden mást igen...lehet az oculus nem engedi mostmár h nem támogatott országba küldjék...persze lehet a cikkben szereplő adózási változások az ok...csak furcsa h minden mást enged rendelni ahogy néztem
-
Htjet
tag
válasz
Nergalos #39196 üzenetére
Hétvégén tudtam a quest2-vel kicsit foglalkozni és csak nem jó ez sem. Ha balra/jobbra mozgatom a fejem akkor állandóan becsíkoz ez is. Annyi a külömbség, hogy itt nem egyfolytában láthatók a csíkok, hanem mozgásra jelennek meg. A főmenüben a sötétszürke részeknél látszik leginkább. Nemtudom, hogy merjek-e ezért is reklamálni, ez már a harmadik lenne.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Nergalos #39264 üzenetére
én azt látom h olaszban 449 eurora -hozza a 256 GB-ost és aprilis 12 -16 közt érkezne...
a francián 7 db van már csak 449 euroért...ez is új
spanyolon elfogyott időközben...ott csak amazon partnereket hoz már kiamikor Raymond linkelt, akkor még mindhárom oldalon simán hozta 449 euróért az újakat...
csak ez ugye elég jól fogyó termék a VR haldoklása ellenére , így gyorsan változnak a dolgok...
biztos jön majd hamarosan új készlet európába megint és , akkor lesz megint hivatalos áron...
minden hónapban ez van október óta... -
Htjet
tag
válasz
Nergalos #39142 üzenetére
Megjött az alzás csere Quest 2 (2020/12). A múltkorinál htározottan jobb, csíkok nincsenek, de mintha kicsit több lenne a godray, elitestrap-el sem tudtam úgy belőni, hogy ne húzanak a betűk csíkot, ha mozgatom a fejem. Még nézegetem, egyenlőre úgy tünik, hogy nem kell visszaküldenem
-
nyaflaty
tag
válasz
Nergalos #39124 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy win telepítés után hogy jött vissza a letiltás. Azért tiltottam le, mert kapirgáltam egy kicsit a VGA-val és kíváncsi voltam hogy ha csak két mag megy kevesebbet fogyaszt e a gép. Viszont utána vissza is kapcsoltam, és elvileg rendben is volt. A legdurvább pedig az, hogy windowson belül tiltottam le ryzen masterrel. Az új telepítésen pedig nem is volt feltéve a ryzen master. Úgy derült ki az egész, hogy meg akartam nézni a proci terhelést, és láttam hogy csak két mag van
-
-
Raymond
titán
válasz
Nergalos #39091 üzenetére
Az IPD egyedul nem eleg. A 70mm meg jo is lenne, de sokminden fugg az arcformatol es a szem/szemgodor formajatol is vagy epp a dominans szemtol. Foleg az extrem esetekben ahol a beallitas nem pontosan a megadott erteken van mert annal nagyobb vagy kisebb.
Nalam pl. az IDP 63-64mm semmi gond nincs igazan egy HMD-vel se, de mivel a bal szemem a dominans (vagy csak siman jobb, regen voltam mar meresen) igy ahhoz kell jol pozicionalva lenni a lencsenek hogy jo legyen a kep. Plusz meg van az is hogy a szemek sokszor nem ugyanolyan tavolsagra vannak az orrtol/kozeprol igy az se mindegy. Nalam is van ez (lehet nem is a dominans szem a lenyeg) es ha mondjuk a fix 64mm Oculus Go-t ugy teszem fel hogy az orromon legyen egyenletesen akkor az egyik oldalon latom a FOV szelet (eleg szorosra van huzva), igazitanom kell a HMD-n hogy a kep olyan legyen hogy nem latszik a FOV szele egyik oldalon se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest