- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Viktoár #57799 üzenetére
Szerintem a legjobb ár/tudás arányú eszköz toronymagasan a Q3. A standalone se kis dolog, ott a PCVR (wired vagy wireless), AR, pancake lencsék, a Q1-es játékaid nótaszóval mennek a Q3-on is. Utóbbit csak azért írom, mert a böszme Sony a PSVR 2 esetében pofátlanul meglépte, hogy a PSVR 1-es kollekciód dobhattad ki a kukába. Ráadásul nem standalone, cserébe wired. Vicc az egész vergődésük.
Ja és ingyen Asgard's Wrath 2 tudtommal bárhol is veszed járni fog hozzá, az is kis értéknövelő tényező, ellenben ~60 órás baromi jó játék!
Szinte havonta van olyan bundle netszerte (Humble, Fanatical, stb.), amikor vagy direkt a Meta accodra, vagy Steam-hez vehetsz baromi olcsón VR játékokat. Legutóbb egy kulcsos boltból a Fisherman's Tale 1. részét EGY €-ért vettem ^^
Tudom nem kis összeg a negyedmillió körüli összeg, de aki kicsit is szereti a VR-t, vagy érdekli, annak bűn kihagyni.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Viktoár #57794 üzenetére
A Q3 képminősége, kevésbé bulky érzete, AR-je miatt a Q2-öt el kell felejteni. 100k-nál is többet ér az, hogy a szemed nem csinálja ki. Nekem a Q2 bárhogy is volt befinomhangolva a szemem nagyon kifárasztotta. Egyszer toltam 3-4 órát Alyx-et gyak. szünet nélkül, kb. 1 hétig pihentettem utána a szemem. Q3? Mintha mi sem történt volna.
Tényleg ne nézd az árát. Nyelj egy nagyot, vedd meg és minden játék és élmény sokkal jobb lesz benne.
Nem tudom másnal a Q2 sweetspot mekkora volt... nálam talán 20-25% körül, ami szerintem elég jónak mondható, de a Q3-nál ez más dimenzió. Bárhová nézek rendesen látok. Priceless.
De indulóban kötelező hozzá valamilyen battery strap. Mert itt 1 óra játék és 100%-ról le is mész 40%-ra simán.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
kiskuplung
őstag
válasz Viktoár #57794 üzenetére
Azt nem írtad, hogy mi baja van a kontrollernek.
Ha csak driftel, stb, azon egy spéci (tehát NEM A SIMA!) WD40 segíthet.
Gondolom, ha ennyire azért nem érdekel a VR, hogy még azt se tudod, hogy megjelent a Quest3, akkor ne verd magad felesleges költségekbe.
-
-
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #37952 üzenetére
Egy speci chip van a vegeben amit senki mas nem hasznalt es a gyarto se gyart mar. Elmeletileg az Indigogo-s mokusnak lesz mert azt allitja szallit neki kis mennyisegben a Spectra7 de en ezt majd akkor hiszem el ha elkezdi szallitani a kabeleket es nem az lesz hogy "nem jott ossze a dolog, bocs, de azert koszi a penzt".
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
savoo
addikt
válasz Viktoár #37899 üzenetére
Az a VGA karcsú lesz szerintem. Legalábbis nekem egy sapphire 5600 XT-vel sem sikerült még élvezhetően futtatni semmit még LINK-el sem... Proci RAM ugyan ez. Alyxot és Asgard Wrathot próbáltam, de mindegyikben minden LOW-on még 72HZ-en is, 1.0 Render Resolution mellett is durván beesett a béka segge alá az FPS, sokszor érthetetlen helyen is.
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #34002 üzenetére
Ugy nez ki minden alapon van igy per pillanat:
Preferred game rendering resolutio = 1.0
Ez a Quest-nel 1216x1344 igy itt inkabb 1.5-re raknam ami 1824x2016 (mar ha birja a geped).Encoding Resolution Base = 0.75
Ez a felso felbontasol kiindulva 1824x1008, itt allitanam be a fix 2880x1600-at.A Foveated Rendering nem tudom hogy mukodik a programban es mit jelentenek a szamok, a Video Codec viszont Pascal-al maradjon h264 ahogy mar irtam. Ha a nagy felbontas miatt kohog a gep akkor probald meg a 60Hz-et is felteve hogy nem latod vagy zavar azz esetleges villogas.
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #33994 üzenetére
Egy Pascal kartyaval en maradnak a 2880 felbontasnal es H.264 codec-nel. A bitrate meg attol fugg hogy birja a halozatot, probalgasd mikor kezd felkuszni a kesleltetes es allitsd olyanra hogy meg megfelelo legyen az is es a kepminoseg is. Gondolom az FFR minimum ugy mukodik ahoyg regen de lehet javult azota.
-
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #29969 üzenetére
Szerintem távolítsd el az egészet és csak simán szedd le ezt a zip-et (van már 11-es is) és bontsd ki egy tetszőleges könyvtárba (nálam pl ALVR Quest): [link]
Az nem vezet semmi jóra ha a régi ALVR-el kevered ezt a Questes forkot.
Én is a 10-est használom még és nincs akadás.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Geradossz
aktív tag
válasz Viktoár #29972 üzenetére
Már nem azért, de pl a google térképen is tudsz mászkálni és 360 fokba körbenézni mindenhol. Gondoltam van erre is technológia, hogy több pontban szétnézz. videón belül. Így értettem a mászkálást, ez valóban kicsit rosszul lett megfogalmazva. Viszont nem kötekedni kell én se irkálok fórumokra ha valaki butaságot kérdez. Nem értek hozzá ezért kérdezem. De nem fogom odaírni egy VGA-s kérdésre, hogy hülye vagy hogy vinné már a xy videókártya az alyot. szerinted egy ilyen gyenge videókártya vinné? Semmi értelme ennek. Segítséget kértem nem kioktatást, aki tud válaszolni a vr video/kép készítés témekörében az tegye meg, aki meg nem az nem.
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28996 üzenetére
Ebay-ről vettem még anno az Xbox One S vezérlőkhöz egy Intel wifi + BT kártyát (enyém még 8260-as, azóta vannak újabbak is) meg egy PCI-E adaptert hozzá. Gyakorlatilag ezek vannak a laptopokban is, de így kapsz két jó kis antennát mellé, ezeket le is lehet cserélni más típusokra. A BT kivezetésre pl [ilyent] kötöttem, az előszobából is tökéletes a vétele a játékvezérlőknek
Na erre az Intel kütyüre van rákötve minden (fejhallgató, játékvezérlők) és tök jól kezeli őket.
De akár BT hangszóróhoz is jó lehet. A lényeg hogy jó ha van egy ilyen a gépben
Na utánanéztem, a 9xxx-es széria már bluetooth 5-ös, azt kell már venni.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28947 üzenetére
Áh az enyém más ősrégi, most nézem hogy ez még BT 3.0-s, már rég kifutott: [link]
Viszont ettől függetlenül is alig van hangelcsúszás. Főleg ALVR-hez képest.
Mindenesetre a márkát ajánlani tudom mert megbízható volt nekem mindig és árához képest elég szépen is szólt.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28931 üzenetére
Mindenképp jobban jársz. Nekem egy Havit bt fejhallgatóm van, kb 5-10e Ft közötti kategória és teljesen rendben van.
Most akarom lecserélni egy komolyabbra de nem a VR hanem zenehallgatás miatt.
A hangminőség is sokkal jobb lesz, a hang sem fog elcsúszni. Utóbbi pesze nem minden eszköznél áll fent, annak érdemes utánajárni. Ha nem kell jack csatlakozás akkor én az új sennheiser 350-est venném. Az bt5 és tudja az új szabványokat, kb 30e Ft.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28854 üzenetére
Én most toltam fél órát, hibátlan volt a hang. Direkt visszakapcsoltam előtte hogy ALVR streamelje.
Viszon eredetileg Chronos-t akartam tolni de az meg azt dobta hogy failed entitlement check.
Utoljára ilyent még a Lucky's Tale-ben láttam még GearVRalatt.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28610 üzenetére
Akkor mindegy, amelyik szimpatikusabb, szerintem inkább H264-re állítsd.
Az RTX kártyák kaptak egy kicsit jobb HEVC encodingot amivel 10%-al alacsonyabb bitráta mellett megegyező a képminőség. Szóval egy RTX kártyával elegendő lehet akár egy 60-65Mbps-os H265-ös beállítás is mondjuk a 70 helyett.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #28610 üzenetére
H.264-al alacsonyabb a kesleltetes, foleg Pascal-al. Azt hiszem Turing-nal mar szinte mindegy. Neztem egyebkent a Link-et tegnap es ott az encoding resz 3-4ms kozott ugralt ha jol emleksze, vagy 2-3ms, de inkabb az elobbi. A Pascal olyan 5-6ms.
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28592 üzenetére
Foveation strength-et told kicsibb feljebb. Nálam 2,5. Azzal lejjebb fog menni 60-70 közé.
Esetleg próbáld ki milyen a H264. De ha RTX kártyád van akkor hagyd inkább 265-ön.Én meg suerintem beruházok ma a virtual desktopra a sliced encoding miatt.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #28361 üzenetére
Abbol a generaciobol (Polaris vs Pascal) es a rakovetkezobol (Vega vs Pascal) a Pascal a jobb VR-ban, az AMD a Navi-val zarkozott fel, ott mar Navi a Turing megfelelojenek a sebesseget hozza. Tehat ha az olcsosag a lenyeg akkot meg mindig a hasznalt Pascal a jobb. Procibol jo lehet az R5 1600AF is ami egy 1600-askent arult 2600-as joval olcsobban, ott is sporolhatsz valamit. Grafikabol ha talasz olcso hasznalt 1070-et akkor az lenne az igazi, de nem neztem mennyiert mennek most, de ha mas nincs akkor a 1060 is jo lesz.
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #28359 üzenetére
Uhhh, ide azert egy tokosebb grafikus kartya fog kelleni mert maskepp nemigen fog menni a dolog. AMD-bol csak a legujabb 5700-as sorozatnak lenne ertelme igazan az encoder es a VR teljesitmeny miatt igy marad az NV, ott van azert eleg Pascal alapu 1060/1070 a hasznalt piacon.
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #28351 üzenetére
Egy hibája van az ALVR-nek: ha hangot is streamelsz akkor az csúszik párszáz ms-ot!!!
Én ezért úgy használom hogy bekapcsolom a BT fülest és arra nyomom ki a PC hangját. Így tökéletes és a hangminőség is jobb mint a Quest beépítettje.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #28339 üzenetére
A VD-nek ket elonye van
- egyszerubb beloni, profin nez ki, tobb PC-n futhat es konnyen lehet valtogatni koztuk az app-ban.
- Tudja az Oculus jatekokat si streamelni nem csak a SteamVR-tMinosegre nincs difi mert ugyanazt meg tudod csinalni mindkettovel es ugyanazt az encodert hasznalja. Problema lehet mindkettovel es itt sajnos nincs olyan hogy tutira meg lehet mondani melyik lesz a jo. Az ALVR-nal kezileg megadhatod a birate-et pl, a VD-nel pedig Low, Medium, High, Insane van, de az utolso ketto ugyis boven jo.
Oszinten szolva en megvettem a VD-t mert a fejleszto (one man show egyebkent) boven megerdemli
-
Raymond
félisten
-
senior tag
válasz Viktoár #26900 üzenetére
Miért ? Lehet neked az! Én csak megosztottam egy általam mért eredményt, hogy mire lehet hasonló vassal számítani. Mivel ez egy VR topik, azt gondolom, hogy ez hasznos infó lehet sok ember számára. Nem vagyok Vér István, ha erre gondolsz, elég régóta nem osztottam meg hasonlót, de igazából nekem tökmindegy, azt gondolsz, amit akarsz erről, ez a te dolgod.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
-
a2d2
addikt
válasz Viktoár #26662 üzenetére
Még csiszolnak rajta:
Despite now being available on SideQuest, the game is still not fully released. Initially scheduled for a December 2019 release, Pavlov Shack was delayed to early 2020 due to “core party/friend support” problems on Android which couldn’t be fixed in time. So while the current build of the game can now be easily installed via SideQuest, this is still not the final release.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Viktoár #26623 üzenetére
tudom, es ennek architekturalis okai vannak.
a direktben deli hidon logo USBnek rendben kell lennie, amig le tud adni feszt (ez specifikacio fuggo, Intel es AMD szokta tartani) es amig nincs osszekapuzva (jellemzoen nincsen).
ha a chip nem tud eleg portot (pl X79 csak ket USB3.0at tudott nativan), akkor szoktak a gyartok extra vezerlot hasznalni, tipikusan ugy, mint amikor kell ket halozati kartya. a Gigabyte akkoriban Fresco chipet hasznalt, ez az Intecken levo vezerlo egyel korabbi verzioja volt es teljesen jol ment USB3.0kent. az Asus hasonlo koru lapjai nem mentek, mert az AsMedia chip nem mukodott.
MSI pl X370nel "VR Ready" ket USB3.0 kimenetet is szokott matricazni, a gyakorlatban ez ket USB3.0 kimenetet jelent ami egy Fresco chipen log.
bonusz: az Inateck negy USB3.0 kimenet egy Fresco chipen, es konkretan forumok alapjan harom szenzorral az eredeti Riftet mar nem szereti USB3.0 modban. van egy masik vezerlo is, ami konkretan negy vezerlo egy pciE4.0 x3 kartyan, az birja, viszont az meg 80 eur.
egyebkent nalam itthon a harom szenzorral ment a matek, hogy mi menjen a deli hid USB3.1-3.2 portjarol, mi menjen a deli hid ket USB3.0 hidjarol, mi menjen az alaplapi Fresco vezerlo ketUSB3.0portjarol es mi menjen az Innatek negy USB3.0 portjarol. ez egy lenyegesen jobb megoldas egyebkent, mint anno X79en amikor volt osszesen 8 USB3.0 portom harom vezerlon.
egyebkent a vicc az, hogy ket eve iszonyatosan dragak voltak az 5mes aktiv USB3.0 hosszabbitok, szoval 2.0 modban jarattam a szenzorokat, viszont harom USB vezerlo fele eldobalva nekem sose volt bajom trackinggel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Viktoár #26619 üzenetére
az alaplapi portnak specen belul kene lennie.
baj akkor szokott lenni, amikor esz nelkul MUX kapuzzak az alaplapi portokat, ertsd a CPU ket portjan log 8 USB kimenet, de itt biztos nem ez a helyzet. masik baj akkor van, amikor a kiegeszito port nem tud USB3.0at, pl az Asus hasznalt egy idoben olyan kiegeszito chipeket amik nem tudtak az usb3.0at.
gambler: csereld egyelore a kabelt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kiskuplung
őstag
válasz Viktoár #26140 üzenetére
Úgy van, ahogy írod: játéka válogatja, hogy csak teleport, vagy csak smooth locomotion (folyamatos mozgás) támogatott, vagy lehet köztük váltogatni.
Ha nagyon nem bírod, de szeretnél FPS-t játszani, akkor én ajánlom a Robo recall-t és az Arktika.1-et, mindkettőben csak teleportálás van, és nagyon-nagyon jók (bár az Arktika.1 kicsit horrorosabb, a Robo recall viszont gyerekkompatibilis (12+) ).
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Viktoár #26134 üzenetére
Én a comfort opciókat (vignette meg hasonló hülyeségek) ki szoktam kapcsolni, én attól vagyok rosszul mikor mozgás közben a szélét elmossa a képnek...
Na meg attól, ha nincs meg a 90 fps, illetve a 45 fps-es ASW-t is utálom. Ha stabil az fps kb kifáradásig tolok bármit, Fallout 4-ben már volt, hogy 2.5 órát mászkáltam mire elfáradtam az ácsorgásban. Azt kellene ülő pozícióra belőni akkor mehetne a maraton.Half-life-ot egyébként PC-re hogy a fenébe lehetne megcsinálni? Questre kb könnyebb de amiket én találtam kb minden halott link volt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
barcalaci84
őstag
válasz Viktoár #26134 üzenetére
túl fiatal vr ügyileg
ki kell növeszteni a vr lábakat
én már kb 2 éve szimeztem minden probléma nélkül , de amikor először próbáltam a az ilyen locomtionös mászkálást akkor azért elkezdtem émelyegni...
abbahagytam , majd másnap egy kicsit hosszabban próbáltam , harmadnap még hosszabban ... és negyednapra már több órát is bírtam...
az agyad azt hiszi h mérgezés áldozata vagy ezért kezdődik az émelygés
pár nap alatt megtanulja az agyad h ez nem mérgezés , hanem ezt te szereted csinálni és utána zöld utad van -
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #26111 üzenetére
A gond a hosszu kabelekkel az hogy vastagok es nehezek. Azon kivul olyan ami USB3.0 certifikalt ott mar a 3m is ritka amit emberi aron kapsz, a legtobb amit talalsz 1m (90cm) vagy 2m (180cm) lesz. Aktiv erositovel jo lehet ha hosszabitod akkor is, de ez plusz lutri es koltseg/ido/munka ha nem menne. Akkor mar inkabb megvarom a hivatalos kabelt, az 5m es tuti mukodik ha az US port birja.
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #26108 üzenetére
3 ampnyi kakao kell neki hogy hasznalat kozben tolteni is tudja, szeritem ezen hasal el a legtobb problemas bekotes ahol nem mukodik. Az asztali gepemen ahol a CV1 es a harom szenzor mar log a tobbi porton plusz par bizsu ott nem megy az ures elolapi USB3-rol, de a 2080-on talalhato USB-C-rol megy ezzel [link]
Az Aero 15X v8-as laposon ahol ma este lottem be siman mukodik ugyanazzal a 10EUR kabellel amivel az asztalinal nem mukodott [link] de persze ott nincs a 3 darab USB3.0 A-s porton semmi csak a Logitech eger dongle.
-
Hunner
senior tag
válasz Viktoár #25640 üzenetére
És afölött is könnyen elsiklunk, hogy a Quest önmagában grafikailag nem váltja meg a világot egy 2 generációval ezelőtti SoC-al. Azért megy ennyire, mert van hozzá Link. Mi kell a Link-hez? Egy legalább 300 ezer forintos PC.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #24954 üzenetére
Szerintem egy Ryzen 5 + RX580 parost vagy most veszel ev vegeig ezeken az arakon amik vannak mert igy kozel egy ev alatt lassan ezek is elfogynak vagy valami mas utan kell nezned majd ha csak tavasszal esedekes a dolog. Ha lenne meg sok RX580 raktaron peldaul akkor nem jonnenek az 5500-as kartyakkal peldaul. De Polaris-t mar egyebkent se vennek. Vagy a kis Navi vagy ha az tul draga akkor legalabb az 1660S-t.
[ Szerkesztve ]
-
abydos
aktív tag
válasz Viktoár #24714 üzenetére
Jobban a szemére van igazítva, meg ha megunja (mert megfogja), akkor legalább van egy Switche és még tanult is valamit a VR-ról, hogyan működik.
Vagy akár cardboard, még az is jobb ötlet, ha ő rakja össze és van is rá neki tartalom.[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #24114 üzenetére
Belovod a telon az Oculus app-ot, ha mar van fiok akkor bejelentkezel, ha nincs akkor csinalsz egyet. Itt nyomni fogja hogy FB-vel jelentkezz be, de ez nem kotelezo, csinalhatsz attol fuggetlenul is barmilyen email cimmel. Aztan elinditod a HMD-t csatlakoztatod BT-n a teloval/appal es csinalod amit a kepernyon es a HMD-ben latsz. Gondolom update-elni is fogja magat, ilyenkor hagyd menni, majd szol az app ha vegzett. Aztan mar a HMD-ben koveted az utasitasokat. Csinalj a beuzemeltates elott helyet a szobaban, ugy egyszerubb lesz mert azonnal lehet jatszani a setup utan
-
abydos
aktív tag
válasz Viktoár #23482 üzenetére
Tudod az a baj, hogy a leleményesség legapróbb jelét nem mutattad a kérdésed feltevésekor. Még annyit se tettél meg, hogy elolvasd a topic Gyakran Ismételt Kérdések rovatát, ahol le van írva, milyen gépet javasolnak "általánosságban".
Az emberek dolgoznak ezeken a leírásokon, szinte biztos, hogy megtalálod benne azt, amit keresel, hát legalább akkor ennyi fáradozást tegyél meg, hogy átfutod.
Nem azt mondom, hogy nem szabad kérdést feltenni, de én a leírás készítőjével szemben ezt egy hatalmas tiszteletlenségnek tartom, hogy egyszer sem olvasod át.VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
abydos
aktív tag
válasz Viktoár #23439 üzenetére
Mit akarsz játszani vele? Beat Sabert? Mert akkor Rasberry Pi...
Minden egyes Steames VR játék alatt, abszolút és megmásíthatatlan kivétel nélkül ott van a minimális rendszerkövetelmény...VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #22940 üzenetére
Eleg sok mainstream figyelmet kap most, sok hir volt olyan oldalakon is amik azert nem merulnek bele a VR-ba es a tech oldalakon is sok a pozitiv cikk/video (lasd Linus itt feletted linkelve) lehet meg jobban fellendul a kereslet. Szerintem jo ev vege lesz ez ami az eladasokat illeti.
Ha nem a vilag veget jelenti az a max 50EUR ami akcio lesz (mar ha lesz) akkor varhatsz meg egy-ket hetet az Amazon-ra vagy megrendeled a Caseking-tol [link] Szallitanak Mo-ra (9-14EUR ha jol emlekszek) es volt itt mar a topicban (vagy valamelyik GPU-s ttopic-ban?) aki garit is intezett veluk, nem volt problema. Vagy ha a hatar kozeleben laksz akkor valamelyik AT MM/Saturn ahol biztos talasz, de oszinten szolva en manapsag inkabb online veszek dolgokat, a gari alltalaban egyszerubb mint valami "nem akarok en itt dolgozni" beallitasu emberkevel diskuralni egy nagyuzletben.
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #22746 üzenetére
A Quest meg csak most majusban jott ki, ez meg marad igy ahogy van egy darabig Nem igazan figyeltem ra de most hogy kerded azert epp visszagondoltam hogy a HMD-vel nemigen voltak jepentesek problemakrol a megjelenes ota. Minden csak arrol szolt hogy kenyelmesebb legyen es hosszabb a jatekido igy headstrap es plusz akku mod-okrol szoltak a hozzaszolasok. A kontroller az ami torik vagy romlik. A legelejen voltak jelentesek hogy nem OK valamelyik gomb vagy zorog benne valami, de ez mar talan a masodik honapban leult.
Na meg a kontrollereknel van egy rakat user error is mert az emberek beleverik, falba, ajtoba, asztalba, TV-be stb. a jatek heveben
Ha biztosra kell karacsonyra akkor itt ugyanaz a helyzet mint PS vagy XB vetelnel - kibontani, beuzemeltetni, updatelni es kiprobalni minel hamarabb.
-
Raymond
félisten
válasz Viktoár #22427 üzenetére
Nem eri meg a nagyobb. Most mar van kint tobb, de a megjeleneskor elerheto kb. 50 jatek/app messze nem toltotte meg a 64GB--n talalhato ures helyet. Eleve aranylag keves 1GB+ helyet igenylo jatek van, a legtobb ez alatt van.
Szerk:
Itt egy lista a megjeleneskor elerheto jatek/app meretekrol [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest