- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
FUTURE87 #40762 üzenetére
Miért oltás az hogy valaki megkérdezi, hogy a 40Gb-os játék ugyan olyan e mint 9Gb-os. Ez nem oltás, a neten mind a kettőről van videó. Meg lehet nézni a különbséget. Jó a quest2, de grafikában soha nem veri meg a jó minőségű PCVR játékokat. Ahol a PCVR is minimum poligonszámmal meg textúrával dolgozik, ott lehet hasonló de ott a pc-s sem 4* akkora mint a natív.
-
Uzi74
senior tag
-
kiskuplung
őstag
válasz
FUTURE87 #39737 üzenetére
Most megnéztem újra, HL:Alyx ultra beállítások mellett kábeles Linkkel teljesen jó, motion-to-photon latency max 42.
AriLinkkkel viszont ugyanolyan beállításokkal már az Oculus homeban 66ms-ről indul, és 65-70 közt ugrál Alyx közben.Az Oculus performance tool és az fpsVR szerint minden rendben van a géppel, de mégis akadozik minden. fpsVR szerint 6-8 ms a frametime, és nem esik be, mégis látszik, hogy szaggat a kép.
-
kiskuplung
őstag
válasz
FUTURE87 #39732 üzenetére
Szerintem is jó lesz, de látszik azért a "béta" fázis.. Ha dinamikuson hagyom, akkor annyira kikockásodik a kép, hogy használhatatlan. Ha beállítom 150Mbps-re fixen, akkor szuper jó minden, csak éppen ezt a beállítást mindig elfelejti. Ahogy a desktop appan is kapcsolgatni kell folyamatosan, hogy engedélyezem az Airlinket. Meg mi ez, hogy 24 óránként automatikusan kikapcsolna amúgy is?
Nekem kicsit gépigényesebbnek tűnik (CPU?), legalábbis kábelen nem emlékszem ilyen ugrálásokra Alyxben 1.2-es SS és ultra beállítások mellett. Ha leveszek mindent low-ra, akkor a performance headroom meg 59 körül mászkál, de akkor is vannak beszakadások, van hogy lemegy mínuszba. (i7-7700k + RTX3070)
Szóval nálam garantált a Windows telepítés meg egy normális router, hogy ez jól működjön
A VD is mindig arra panaszkodott, a network latency volt állandóan sárgában nálam.
@barcalaci84 : igazad volt, bármilyen bitrate-tel kapcsolatos tutujgatás tönkreteszi a kapcsolatot.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
FUTURE87 #39061 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem várható el tű éles kép 130k-ért? 👀A legtöbb ember úgy hypeolja, hogy azt hittem tényleg ez a világ legjobb vr headsete. Tudom, hogy középre kell nézni sajna, csak az a középső tiszta rész nálam elég kicsi, így ha egy kicsit is elmozdul a cucc vagy csak a szememet mozgatom már homályos minden.
-
a2d2
addikt
válasz
FUTURE87 #37523 üzenetére
Az 1.7-et SS-re érted? Mert az durva lenne
1070-esem van, utoljára a GearVR-on játszottam vele mert azt még 60Hz-en elbírta.
Most hogy végleges lett a Link gondoltam teszek egy próbát az ASW miatt és teljesen játszhatónak találom 45 FPS-el is. Szóval natív Q2 felbontáson megy és magas játékbeállításon.
Igen, 90FPS-hez lehet kevés lehet a 3070 ha maxon játszanál.Asgard + VD miatt már tavaly óta nézegetem az árakat de meg vannak őrülve teljesen.
Örülök hogy rátaláltam erre a Subnautica + Link megoldásra, mert így simán kihúzom még hónapokig. Pont láttam hogy jön majd sima 3060 12GB-al, szerintem az lesz a nekem való kártya mert a 180e-es 3060Ti is sok nekem VGA-ra.Sőt Chronos-t is éppen hogy csak elkezdtem, az lesz a következő Subnautica után.
Vagy repkedek kicsit még Squadronsban.
Ha tudtok még jó gamepad-es/joyos játékot szóljatok.
Ezeken túl vagyok már GearVR-os időkből: Hellblade, Robinson, Elite (ezt mondjuk csak félbehagyni lehet, végigvinni nem)
-
kazmerr
aktív tag
-
kazmerr
aktív tag
válasz
FUTURE87 #33950 üzenetére
Nekem sem látta direktben a tv-t cimbiéknél. (Sony).
Mi úgy oldottuk meg, hogy kicastoltam az appba, és a teló képét screen mirrorral a tvre toltuk. 576p felbontásban ment csak, kb 1 sec-es késleltetéssel. Alapvetően nem ajánlanám, de workaroundnak vész esetén elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest