- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
-
bali777
aktív tag
válasz
Viper26 #39844 üzenetére
Örülhetsz, hogy a pc-s appban egyből ott volt az airlink
Questen is be kell kapcsolni az Experimentalban. Ahogy írtuk a hétvégén, ha nem jelenik meg a questben az airlink, vagy megoldod adb-vel, vagy reseteled az experimental részt
"Streamer app sem kell így?"
Hát majd meglátod, hogy kell-e neked vagy jó-e az airlink -
Sati1984
tag
válasz
Viper26 #39820 üzenetére
Annyi, hogy a VD-hez én nem szoktam elindítani az Oculus appot egyáltalán, csak a streamer appot.
Kérdezted fentebb, hogy a kijelölt játéktérben tudsz-e ülve játszani. Egyrészt igen, a megrajzolt területedre akár betehetsz széket is és ülhetsz, de ha szét akarod választani a "mozgós" és az "ülős" teret, akkor elvileg van rá lehetőség, hogy definiálj egy ülő játékteret is. Majd valamelyik kolléga kijavít, ha nem jól mondom, mert én magam ülve kb. kétszer használtam, akkor is a normál játéktéren belülre görgettem egy irodai széket és úígy
-
barcalaci84
őstag
válasz
Viper26 #39818 üzenetére
Kedvedre setalgathatsz az egész lakásban :) ha elhagyod a rajzolt játékteret akkor bekapcsolnak a passthrough(kamerák)
Ha Leulsz az ülő jatekteredre akkor rakerdez h akarsz e váltani ülő módba... Ha visszasetalsz a rajzolt a akkor még válhatsz roomscalebe...Első beuzemelesnel kéri majd hogy rakd toltore és vélhetőleg firmware - t frissít... Jó eséllyel megkapod a v28 frissitest és be tudod kapcsolni az airlink - et...
Így a VD - re nem is feltétlenül van szükséged a wireless Pcvr - hozSzerk : a pc appnak a C-n kell lenni, de A játékokat oda telepíted ahova akarod (a pc appban állítható)
-
gabortoth74
csendes tag
válasz
Viper26 #20005 üzenetére
Gyermekbetegségei ellenére (a legtöbb szoftveres, ami javítva lesz) meg vagyok én is elégedve a Rift S-emmel. Nekem volt CV1-em is és van összehasonlítási alapom. Nagyon szép a kép. Főleg 1-3 méterre. Ha magad elé teszel egy virtuális monitort, szinte mintha az igazi előtt ülnél (nekem). Filmnézésre is tökéletes. Lehetne nagyobb felbontása az igaz, de szebb a kép mint a CV1-en. Egyszerűbb a setup. Már nincs a 2 IR kamera, már minden a HMD-ben van, aminek kis hiányossága hogy egyik kezeddel be tudod takarni lassú mozdulatnál a másik controllert és akadhat.. De ez nagyon ritka. Emellett nálam, és még másnál is jelentkezik egy pici villanás néha (ilyen statikus zaj), de csak a mp tört részére. Ez a Facebook által ismert hiba, és javítva lesz. Engem már nem zavar. Viszont amióta újraraktam a firmware-t mintha nem tapasztalnám. De ez nagyon keveset ront nálam az élményen. Kicsit világosabb a kép is, nincsenek annyira tiszta feketék, de csak mivel látod oldalt a fekete keretet, ha ahhoz viszonyítod, akkor tűnik fel. Összességében jó a kép és tényleg a feketével sincs baj. A beépített hangszórókról már nincs ilyen jó véleményem, de a funkcióját betölti. Nem rossz. Viszont bármikor rádughatod jack-el a saját fülesed. Nekem pont rossz élményem van a CV1 fülesével. Szóval a régi Rift meg tervezési hibás, mert a fejpántban egy szalagkábel fut, ami a le-felvételtől kikophat és elhallgathat a jobb oldali fejhallgató.. Azt pont azért adtam vissza. Tetszik a Rift S kialakítása is, könnyebb a fejre húzni, más fejére állítani. Jó a súlypontja. Ezen kívül nekem, mintha pontosabb is lenne az S fejkövetése. kevésbe okoz rosszullétet. Nem voltam beteg tőle, de most még azt a kis minimálisat sem nagyon érzem. Tetszik a Passthrough is, hogy át tudsz váltani szoba nézetbe. Sőt, ha elhagyod a biztonságos zónát, akkor automatikusan is átkapcsol. Nagyon tetszik, amikor odanyúlok a controllerekért az asztalhoz és amivel az kívül esik a zónán, átkapcsol. Így látom hol a 2 touch
A controllerek picit tényleg mintha gyengébb anyagból lennének mint a CV1-nél, de nekem tökéletesen működik. Szóval összegezve meg vagyok elégedve az enyémmel. Aztán reméhetőleg jönnek sorban rá a frissítések. Ki kell hogy forrja magát.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Viper26 #20005 üzenetére
Oculusból már csak Rift S-t tudsz venni, ha PC-s élményt akarsz. Ha se telefon se PC nem játszik, akkor a Quest.
A Rift S-sel kompromisszumokat kell kötnöd, de ha nincs még VR headseted akkor így is biztosan élvezni fogod.
Ha kompromisszummentes megoldást keresel akkor Valve Index de az egyelőre még nem kapható (inkább augusztus-szeptember környékén) az alá viszont combosabb vas kell, mint a Rift S alá (profilodban szereplő gép talán még épp eldöcögteti).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest