- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
Egyszer majd a szereldmagadot megpróbálom én is egy olajcserénél, természetesen nem egyedül, mert talán 2 ember jobban figyel a dolgokra. A belváros közepén azért nem fogom szétbontani az autót
már az is haladás volt, amikor kihúztam a fekete díszléceket a parkoló autók között, meg is állt egy srác, mert mondta, hogy a volvo fórumban látott ilyet. és kérdezte mivel csinálom.
-
haxxika
senior tag
Többször megállapodtunk, hogy mennyibe fog kerülni a szerelési költség, előzetesen elvittem felméretni is. A végén egy másfélszeres árat állapított meg nekem, mert "összekeverte a munkalapot", amelyet nem voltam hajlandó megtéríteni. Amíg nála volt az autó többször érdeklődtem, hogy minden a megbeszéltek szerint halad-e, készüljek-e többel, felmerült-e még valami, de azt mondta minden okés. A végén kiderült, hogy még több mindent cserélt, mert szerinte szar volt, és ezért lett nagyobb az összeg. Nyár elején történt, nyár végén még beszéltünk emiatt egy emelkedett hangnemben, de azóta nem keresett/kerestem, és nem is szeretném. Utánaszámolva az áraknak ugyanannyiban jövök ki a korábbi szerelőnél, mint nála. Emiatt nem szeretném újra a kezeibe adni, és más agyon hirdetett volvo szerelőnek se, mert picit megingott bennük a bizalmam így...
-
haxxika
senior tag
De, róla van szó.
BigBlackDog
Mekkora lenne az a táv amire éves szinten veszed?
Ezekbe már szerelnek DPF-et, a sok városozástól ez eltömődhet, és hibát írnak miatta. Sokan nem járatják meg rendesen az autót 2-3 hetente nagyobb távval pályán, emiatt vannak a problémák.
Automata váltó szintén problémás lehet, ha nem cserélnek benne olajat. Szomszédomnak váltásnál szórakozik (2005 D5 S60 automata), ő se cseréltetett benne olajat (legalábbis a Duna autónál neki nem csinálták, mert mindig oda hordta), úgyhogy ki fog nézni egy váltófelújítás neki. -
FeRRaR1
őstag
7 év alatt a gáz 50% átlagosan elszökik. Ettől még működik a rendszer de a hatásfoka csökken. Nekem is működött az XC-n mind a két klíma, mégis feltöltettem hogy ellenőrizzem a kenőanyagok meglétét, azóta jégcsapokat varázsol a szellőzőre. Szóval működött 11 évesen, hideget csinált, de mégis jobb lett, pedig brutál nagy klíma kör van az XC-n, főleg a két klímáson. Volvók jól bírják, fordot, peugeotot láttam már 4-5-6 évesen teljesen kiürült rendszerrel, mesélt róla a klímás is hogy ott rendszeres.
Ez sokban függ a klíma használati szokásoktól, én minden héten járatom mindkét gépen, soha nem is volt gondom, aki viszont néha nem használja akár hónapokig, ott kenés hiányában kiszáradhatnak a gumik, tömítések és elkezd szép lassan szökni a gáz. Elég összetett a dolog, de mindenképpen szökik, csak függ a rendszer méretétől, használati szokásoktól, autó típusától...
Én arra is figyelek mindig hogy alacsony motor fordulatnál kapcsolom ki/be így sokkal kisebb terhelést kap a kompresszor, leállítás előtt 4-5 perccel már kikapcsolom hogy át tudjon szellőzni és száradni amennyiben nedvesség csapódott le a rendszerben. Nekem így bevált a dolog, soha nem volt büdös vagy nem működő klímám.
Peti78
Próbáld meg manuálisan, hogy az AUTO alatt mind a három irányba menjen, 3-as venti fokozattal, és belső keringetéssel kezdve, így nem terheli le annyira a klíma rendszert, és ha beállt a kellemes hőmérséklet amit szeretnél utána átteheted külsőre. Nekem nem vállt be ha bármit is automatán hagytam.
Tartom hogy egy kenőanyag/gáz töltés és nyomás teszt megoldaná a dolgot.
-
AMDFan
addikt
Különösebben engem sem zavar, amikor kiírja, hogy töltsek rá (ilyenkor min-max között van félúton), akkor 1-200km-en belül töltök rá picit és kész. Csak az 1,6os Avensis után volt fura. Bár most, hogy 18 éves, és jellemzően 1-15km közötti távokat fut, már az is megeszik egy fél litert 10 ezer alatt.
Ja és még Peti78-nak annyit üzennék, hogy ha jól tudom, akkor az övében még nem fog visszajelezni a board computer alacsony olajszint miatt, ezért érdemes az elején sűrűbben nézegetni a nívópálcát (hidegen, sík talajon), nehogy akkor vegye észre, hogy fogyóban az olaj amikor már alacsony lesz az olajnyomás.
-
Rivaul
addikt
Gyakorlatilag ugyan az mint az enyém akkor. 16k4f motor. Csak az enyém kicsit újabb. 45 1.6. Nagyon szeretem de nem igazán tudok két autót fenntartani. Így pedig értelemszerűen a Volvo marad. Ha nem nőttük volna ki az öt ülést akkor le sem cserélem. Persze nem egy kategória a két autó de nekem untig elég volt a Rover is.
-
haxxika
senior tag
Nekem egyetlen egy kupak hiányzik, mert egyet valahol elhagytam, és pont ilyen típusú kéne
De egyébként ahogy nézem van fent AliExpressen, illetve ebayen is van, viszont ott legalább 2x ennyibe kerülnek...
-
FeRRaR1
őstag
Nagyon le akarod egyszerűsíteni a dolgot, pedig ezer fajta akksi van, ahogy autó is, még be jön az elhasználódottság mértéke, akksi kora is, generátor mennyivel tölt, feszültség szabályzó tökéletesen működik e... hogy csak a fontosabbakat említsem. Külső hőmérséklet, mennyire szulfátosak az ólom lapok, és hogyan kezelte le az elektronika...
Mindegy, nem offolok tovább.
-
FeRRaR1
őstag
Ez autó függő is, nem csak akksi. Nekem 3-4 hét után is pöccre indult az S80 még a csepptöltő vásárlása előtt, pedig nincs napi használatban. Viszont van olyan ismerősöm, akinek a mazda 3 már egy hét után nem indul, van egy Porsche 991 996-os ismerős, neki szintén hiába új az akksi, ugyan úgy Bosch S5 mint nekem, 2-3 hét alatt lenullázza, csepp töltő nélkül esélye sem lenne. Úgy látszik a Volvók ebből a szempontból is ki vannak találva.
-
robi baggio
tag
Azért nem ennyire egyszerű, mert ha a szívó, vagy a kipuf szelepek pont úgy vannak nyitva, akkor bizony kerül olaj a szívósorba, illetve a kipufogóba is, ami nem igazán tesz jót a katalizátornak.A rendszer szárt, ez igaz, viszont a szelepeknél nem.Mindenképpen minimálisan meg kell bontani a szívó, illetve a kipuf oldalt.
-
robi baggio
tag
-
robi baggio
tag
Kis V40-eske
Milyen motoros?Igen, én is kerestem bbs-t, meg gyári 16-ost, csak hirtelen a 17-es Brock felnik adódtak nagyon jó áron.
Szombaton ismét belemerülök a motortérbe, fényt kell derítenem, h van e PCV (kartergáz szelep) a kocsimban, mert a kartergáz áramlással gondjaim vannak.Motor állapota jó, kompresszió rendben, 254000 van benne.De ha már ott vagyok, beszerelek egy kartergáz lecsapatót is, csupa Festo-s cuccból.Ártani nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest