Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aneda
senior tag
válasz
robi baggio #5453 üzenetére
Nekem meg a D5-be szakadt bele a az injektor lefogó csavar. Igaz a data-ban tévesen 27Nm volt a 13Nm helyett...
A Passat szerintem jó kompromisszum autó, csak a műanyag belsőtől, meg a négyhengeres kerregéstől tartok.
Viszont jóval fiatalabbat kapok mint a V70, olcsóbb szervizelni, és az adó is kevesebb rá. -
aneda
senior tag
válasz
robi baggio #5451 üzenetére
"Sajnos most egy dízelbotrányos Passzáttal szenvedek"
Miért szenvedés?
Kellene fiatalítani, néztem Passat-ot is. -
válasz
robi baggio #5449 üzenetére
nekem is az jön be a legjobban
-
runner 125
nagyúr
válasz
robi baggio #3080 üzenetére
Eztet valahol Vazs megyében csukták össze, nyugatponthu rendszeres olvasója vagyok, de nem rémlik.
-
marsu
veterán
válasz
Kicsit mintha horpadt lenne az eleje, vagy a fényezéssel van valami kis hiba?
Polírozással kijön?
-
gaborbol
őstag
válasz
Nekem a kep alapjan parkolasi serultnek tunik, de lehet hogy csak nincs rendesen lemosva?
Mi lesz a sorsa? -
robi baggio
tag
válasz
robi baggio #3065 üzenetére
Na a kérdés tárgytalan, holnap kiderül a méret, összerakás előtt.Lincos bilincs készlet 40db-os 1500Ft volt.Ebben van minden méret, elég is lesz.Megvettem brigeciolt, féktisztítót, úgyhogy holnap nekiesek.
Ja max 150ezrenként nem árt takarítani,olvastam egy külföldi fórumon.Sok szövődménye lehet, ha a kartergáz szellőztetés nem megfelelő.Holnap csinálok képeket, majd megosztom, hátha vki kedvet kap. -
runner 125
nagyúr
válasz
robi baggio #3055 üzenetére
Indexen már láttam ezt a fotót.
..szerintem 1-2cm-es ültetés jól mutatna már ekkora felni mellett az S40-en is.Pl.:
-
válasz
robi baggio #3061 üzenetére
Kell is, mert majdnem másfél tonna. 1800rpm-től meg már leadja a nyomaték maximumát, olyan mint diesel, vagy villanyautó. Érdekelne vajon ezekben a régebbi volvokba ki gyártotta a motort? Volt-e bennük változó szelepvezérlés?
-
válasz
robi baggio #3059 üzenetére
160 pacis tyúrbós két literes méregzsák 160e kilóméterrel. Ezt még talán el is lehet hinni, mert műszaki vizsgán nagyon szokták dícsérni mikor a kipufogógázt vizsgálják.
-
válasz
robi baggio #3057 üzenetére
Ezekre a felnikre vadászok már egy éve, de sehol nincsen... Gyári BBS felni. Ami az autómon van gyári T4 felni, az meg menne a leendő téligumikra. Legalsó kép pedig az én drágaszágom.
-
válasz
robi baggio #3055 üzenetére
Ez a felni nekem már too máccs
Esetleg ha valakinek S40/V40-re lenne téli gumi garnitúrája eladó, az keressen meg. 195/55R15, esetleg 205/50R16, 205/45R16 jöhet számításba, vagy ezek váltóméretei.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest