- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz
N0rthF4c3 #11437 üzenetére
Ehhez hasonlót már én is írtam korábban!
"2007-es s40 jobb első keréktől jön egy kis zörgő hang. Idestova 5 éve megvan a jelenség. Szakszervíz szerint, most kérdeztem meg, valami a kerékagyben vagy tengelyben van ami kilazult, megpróbhatják visszaragasztani, igen nem írtam el, ha nem segít féltengely csere.
Csak indulásnál hallani kis sebesség enyhe emelkedő előre hátra sakkozásnál, síma uton, ha beállok valahová." -
r.levente75
addikt
Szeretnék segítséget kérni.
2007-es S40 volvo alvázszámot szeretném lefotózni.
Merre kutakodjak? -
r.levente75
addikt
válasz
rayoliviero #10848 üzenetére
Szvsz egy márkaszervíz pontos infót tud mondani róla, érdemes őket felhívni!
-
r.levente75
addikt
válasz
rongyi #10714 üzenetére
2007-es S40. Típushibának nem mondanám, de kétszer cseréltek rajta csomagtartó kábelköteget, ára 30k/db.
Egy spéci üléshuzattal rendeltük anno, nem az alappal, nem is a bőrrel, a kettő között volt. Egy helyen a vezető ülésen megrepedt 65k van az autóban. Ezeket leszámítva semmi a kötelezőkön kívül. -
r.levente75
addikt
Ki milyen motorolajat használna egy 2007-es 1.6 benzines Volvoba?
Eddig Castrol Magnatec 5w-40 ment bele. -
r.levente75
addikt
Pécsett tud valaki ajánlani megbízható szerelőt?
11 év után most nem biztos, hogy szakszervìzbe vinném kötelezőre.
Előny ha volvora van specializálva a szerelő. -
r.levente75
addikt
válasz
Veriakilis #10503 üzenetére
Nekem 2007-es van, ugyanaz a gyári csavar alura és acélra.
-
r.levente75
addikt
Sziasztok.
195/65 r15 téligumiból van ajánlott márka?
S40-re menne 2007 évjárat.
Most goodyear ug7 volt fennt azt cserélném.
Kiszemeltek: hankook, continental vagy maradna a goodyear.
Nem tudom... -
r.levente75
addikt
válasz
BigBlackDog #9609 üzenetére
Egy telefont megér a dolog.
-
r.levente75
addikt
válasz
BigBlackDog #9606 üzenetére
5 hónapja lejárt a műszakija de azt írja, hogy napi használatban van az autó. Azt hogyan...?
-
r.levente75
addikt
2007-es s40
Van egy tetőtartóm gyári volvos. Ha jól tudom ezt is a thule gyártja csak volvo felirattal.
Szeretnék rá venni egy thule touring 200-as tetőboxot.
A kérdésem hogy a gyári tetősínben van egy kicsi ív tehát nem vízszintes. Fel lehet e tenni erre egy thule boxot úgy hogy benne van ez az ív a boxok alja pedig teljesen egyenes.
Két két karmos tekerő tartja a rögzítést a boxon de ha a tetősínben van egy enyhe ív akkor az fel fog e feküdni? Megfogja e a négy karmantyú? Középen neki fog érni véleményem szeint a széleken valamelyest eláll majd de elég lesz e a karmantyú hossza?
Mivel mindkettő svéd goldolnám hogy jó lehet így szettbe. -
r.levente75
addikt
Néztem ma egy fogyasztást.
S40 2007
Négy fő tele cuccok csomagtartóba, klíma, táv 1000km autópálya átlag 135-140km/h.
7.5l -
r.levente75
addikt
Jaj csak nem öltem meg a topikot
Felszereltem a tetőtartót és a két bringatartót.
Nagyon baba... -
r.levente75
addikt
Megbettem s40-re a tetőtartót és két bringatartót. Hétvégén összerakom de így elsőre kíváncsi leszek a tetőtartó csatlakozására a kasznihoz. Mintha a fém dukkóra csak úgy rá kellene rakni a tartót és nincs közte semmi gumis anyag. Fém a fémmel fog érintkezni remélem a dukkó nem sérül meg.
-
r.levente75
addikt
válasz
BigBlackDog #9335 üzenetére
Ez a szám szerintem áll. S40-nél 10 év vagy 160k km.
-
r.levente75
addikt
Na bummm. Csomagtartó kábelköteg csere... már másodszor a 10 év alatt. Lehet hogy típushiba lenne?
-
r.levente75
addikt
A vezérműszíj cserének és a szelepfedél levételnek van egymáshoz köze?
Olyan értelemben hogy vezérlés cserénél a szelepfedelet meg kell e bontani? -
r.levente75
addikt
Volvo S40 2007-es autóra hol lehet venni tetősínt ami fogadni tudja a kerékpártartót vagy tetőboxot?
Használt is érdekelne, sehol sem találok. -
r.levente75
addikt
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
-
r.levente75
addikt
-
r.levente75
addikt
2007-es s40 jobb első keréktől jön egy kis zörgő hang. Idestova 5 éve megvan a jelenség. Szakszervíz szerint, most kérdeztem meg, valami a kerékagyben vagy tengelyben van ami kilazult, megpróbhatják visszaragasztani, igen nem írtam el, ha nem segít féltengely csere.
Csak indulásnál hallani kis sebesség enyhe emelkedő előre hátra sakkozásnál, síma uton, ha beállok valahová. -
r.levente75
addikt
válasz
BigBlackDog #8531 üzenetére
Boschra egy szavazat.
-
r.levente75
addikt
Az autóm is megkapta az előrehozott karácsonyi ajándékát. Új vezérműszíj, stb.
-
r.levente75
addikt
Megvettem ma az ablaktörlő lapátokat, párban. Bosch, jó kis cucc.
-
r.levente75
addikt
2007-es Volvo s40 1.6 benzinesben ablaktörlő még eredeti. Lehet benne csak gumit cserélni? Mármint azt amit ki lehet onnan húzni ha jól láttam.
-
r.levente75
addikt
válasz
FeRRaR1 #7900 üzenetére
Nagyon köszönöm. Még annyit kérdeznék, hogy ezzel a folyadék valamelyikével kezelem az üveget, mindent megcsinálok, öblítés stb, akkor nem fog e nagyon tapadni az ablaktörlő gummi az üvegen? Vagy az a jó? Mert amikor még új volt az autó, akkor emlékeim szerint úgy törölt mint a vaj és hangja sem volt.
-
r.levente75
addikt
Ha már tisztítás a téma. Tíz év után fogok most először ablaktörlő gumikat cserélni, mert úgy érzem nem úgy töröl mint annó. Ki is keményedtek valszeg. De a szélvédőt mivel tisztítjátok meg, mert úgy érzem ott is van némi probléma, törléskor olyan foltos, mintha vízkő lenne, de ugye feltehetően nem az mivel az eső lágyvíz.
-
r.levente75
addikt
Én azt is Hallottam hogy leállítás előtt mindent le kell kapcsolni mert hatással van az akkura hosszú távon.
Hiába van leállítva és az indítókulcs kiszedve. -
r.levente75
addikt
válasz
Atomgeszi #7341 üzenetére
Fel van adva a lecke, hogy mi tévő legyek. Vagy kicsengetem, vagy keresek valakit, valamennyivel olcsóbb lesz, de nem ismerem azt a valakit. Eddig mindig szakszervízes volt a szervízem, ha most egy ilyen volumenű munkánál belenyúl egy kontár, akkor lehet, hogy hosszú távon többet veszítek vele. Úgyhogy nem tudom....
-
r.levente75
addikt
Megérkeztek az árajánlatok a volvo s40-es benzines szekérre. 2007-es évjátat.
Olajszűrő 4753-
Levegőszűrő 10179-
Pollenszűrő (aktívszenes) 18380-
Gyertyakészlet 11179-
Motorolaj 4L Castrol Magnatec 17680-A szerviz munkadíja: 22800-
Összesen: 84971-
10 % kedvezménnyel 76473-Mivel az autó novemberben lesz 10 éves, legkésőbb akkor esedékes lesz a vezérlés és a külső hajtószíjak cseréje, ennek árai:
Vezérműszíj készlet 47127-
Főtengely csavar: 2937-
Külsőszíj 14545-
Külsőszíj 14545-
Vízpumpa 47940-
Fagyálló 8200-
A cserék munkadíja 45600-Összesen: 180894-
10% kedvezménnyel: 162805-Mondjuk nem vagyok autószerelő, de hogy vízpumpát közel 50k-ért miért kell cserélni? Megelőzés céljából? Akkor mindent ki lehetne, vagy lehet rosszul gondolom.
-
r.levente75
addikt
-
r.levente75
addikt
Sziasztok
Egy volvo s40-es benzines autón, mikor kell vezérműszíjat cserélni? X Kilóméterenként, vagy Y időnként?
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest