- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.jozsi
aktív tag
A km tuti. Az autót Budapesten használták és nem cseréltek a váltóban olajat. Én megtettem, de úgy látszik már későn. Eddig kaptam egy 400k-s ajánlatot. A szeleptömb közvetlenül a beszállítótól jönne és nem a Volvo-tól. Ott 1 millió Ft-ot mondtak.
A kérdés, hogy megúszom-e csak egy vezérlő-tömb cserével?
-
-
Rivaul
addikt
Köszönöm a tapasztalatot. Egyszer próbáltam a manuál módot de annyira nem esik kézre a fel-le kapcsolgatás a szokásos H-alak helyett hogy csak bénáztam. Azóta hagyom hagy csinálja ő
Elég sokat megyek az az igazság, kb évi 30-40ekm így akkor nem éri meg a váltót nyírnom még jobban a teljesítménnyel.
Remélem is hogy ennyiért a teljes váltó rendben van mert én nem fizetnék ki mostanság ennyit. Bár az injektorok is fel vannak számozva így az is biztos generálozott, a fékek új gyáriak voltak alatta mikor megvettem. Szóval ha minden jól megy akkor valaki gatyáját már leszedte előttem
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Star Trek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó KTM női bicaj!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest