Hirdetés
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Be is kell konfigolnod azt a wan interfészt, hogy legyen netkapcsolatod a luci csomag telepítéséhez.
Egyébként lehet SSH alól is upgradelni. Én múltkor a sysupgrade parancsal csináltam, igaz rá is faragtam, mert bricked lett a router. Soros portot kéne rá forrasztanom, hogy kiderüljön mi a nyűgje, de nem éri meg. Egy régi DIR-600 B5 -ös volt, amire úgy kellett ráhekkelni a cuccost.
Ha valakit érdekel, ajánlott levélben elküldöm neki ingyen, azzal a feltétellel, hogy ír egy kis esszét a debrickelésétől.
Esetleg vargalex érdekel? -
-
Gabesz87
veterán
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, ez nagyon alap dolog, de ezt az egész folyamatot úgy kell csinálni, hogy a modem nincs a routerbe dugva WAN-on, csak a gép és a router van LAN-on összekötve, ugye? Segítsetek légyszi, hogyan tovább.
-
Gabesz87
veterán
Mivel teljesen rutintalan, kezdő vagyok a témában - ahogy olvashattátok - segítenétek abban, hogy tudom most visszajutni a router menüjébe, hogy flesseljem a lentebb linkelt, ajánlott fw-el? Mert most PUTTY-al SSH-n sem tudok csatlakozni ( ugyanúgy Network Error: Connection refused), és a 192.168.1.1-el sem jön be böngészőből
Na most mégis csatlakozott SSH-n..
-
Gabesz87
veterán
És most akkor hogy jutok vissza a router webes felületére, hogy flesseljem ezzem az általad javasolt fw-el?
Vagy a PUTTY-al SSH-n próbálkozzak akkor, ahogy írtátok? És utána fel tudom tenni az új fw-t? Áh, a vége az lesz, hogy hagyom a fenébe, és inkább veszek egy másik N18U-t AP/switch célra, és nem kell semmit buherálni.
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. WR941ND v3.6-os routerre szeretném felvarázsolni az OpenWRT-t, azzal a céllal, hogy ki tudja szolgálni az IPTV-t. Már ha egyáltalán képes lesz rá. Ill. AP/switch módba állítva az IPTV mellett a médialejátszó is menne róla, és így a hálózati lejátszást oldanám meg. Követve EZT a videót eljutottam odáig, hogy a megfelelő .bin fájllal flesseltem a routert. Most kéne a PUTTY-al telnettel kapcsolódni, de hiába írom be, hogy 192.168.1.1 (23-as port), kiválasztva a telnetet, a megjelenő parancssorban nekem pár másodperc gondolkodás után azt írja, Network Error: Connection refused. Ennek mi az oka, tudnátok segíteni? Sosem telepítettem még OpenWRT-t, és ezt a PUTTY-ot sem használtam még. Valamint nem vagyok Linux guru egyáltalán.
-
jancsi20
csendes tag
Ez igaz?
Most olvasom, hogy az Openwrt helyett már csak a Lede néven jönnek ki új firmwarek az új routerekhez. És kb ugyan az. Elvileg a parancsok nagy része is azonos. ??.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha jól értem, akkor csak ezt a stripped-et kell a webinterfész-en keresztül (luci) betallózni a szoftverfrissítéshez.
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Hogy lehet visszatenni a gyári firmaware-t a legegyszerűbben? (telefonon keresztül kéne elmagyaráznom, ha lehet)
Mert luci-ból nem sikerült (valamit kiírt pirossal, hogy nem jó). Próbáltuk úgy is, hogy a gyári fájl neve az openwrt-s volt.
Egyébként tp-link 841nd-ről van szó. -
krealon
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
"Hogyan lehet OpenWRT alatt olyat csinálni, hogy ha valaki beakar törni hozzám akkor x kisérlet után tiltja IP alapján X időre? És ezt logolni is szeretném."
Ha izmos vas van az OpenWRT alatt, akkor a
fail2banlehet egy megoldas. Itt van leirva, hogy atlagos szappantartos dobozon miert nem fut: https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=25315A router vedelmere vanak eroforras-takarekosabb megoldasok is:
https://wiki.openwrt.org/doc/howto/secure.access -
Melorin
addikt
Hogyan lehet OpenWRT alatt olyat csinálni, hogy ha valaki beakar törni hozzám akkor x kisérlet után tiltja IP alapján X időre? És ezt logolni is szeretném.
-
krealon
veterán
válasz
jancsi20
üzenetére
Az aqua-ban most 16 000-ert hozza lehet jutni egy D-link DIR-860L routerhez, ami OpenWRT-hez egy nagyon jo vas. Kifuto tipus (valoszinuleg tul olcsora arazta be gyarto, bar a gyari szoftverrel egy hulladek az egesz).
Alacsonyabb arszinvonalon en a TL-WR842N v3-at javasolnam, amiben 16 MB flash van.
-
jancsi20
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Most raktam fel az openwrt-t egy TPlink wrt 841 n- re megy is szépen, de sajnos mivel ez 4 Mb flash memóriás, ezért a VPN szerver nem működik. A lényeg, hogy vennék egy jól támogatott router helyette, max 15 000 Ft ig ami tudja ezeket legalább 8 Mb vagy több flash és támogatja az IPV 6 ot is.. Amire bármi rátehető. Lehetőleg újonnan. TP- LINK TL-WR1043ND V4 ezt néztem, de ennek még nincs támogatása. Vagy ajánlanátok típust? Ha érdemes akkor max 20 000 Ft ig is elmennék. De lehetőleg ez alatt legyen.
Előre is köszönöm!

-
btz
addikt
Sajnos ez az emergency webinterface sem elérhető. A reset gombra reagál ugyan, de sem az 192.168.1.1 sem az 192.168.0.1 alatt nem érhető el semmilyen webinterface. Sem ssh, sem telnet.
Szétszedtem. Így néz ki a lapkája.
Egy leírás szerint ide kéne forrasztani tüskéket...
...és akkor ezzel az usb-s kábellel...
... gépre rákötve hyperterminállal el tudnám érni a felületét és talán kideríthető lenne, hol akad el a bootban.Szerintetek még menthető vagy nem éri meg a vesződést?
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Adott egy ősrégi 3com WL-537S típusú router.
Wifi repeater-nek (WDS) szeretném használni. Van is benne ilyen opció, de nem jön össze sehogy sem. (más routerrel már csináltam ilyet, elvileg nem én vagyok a béna) Gondoltam futok egy kört és teszek rá Openwrt-t.
Itt panaszkodik egy emberke hogy ezerrel tekeri a CPU-t az Openwrt, ez biztató, mert létezik hozzá. Most jön a de: én viszont sehol sem találom ehhez a routerhez való Openwrt-t.
Valaki tudna nekem ebben segíteni?Köszönöm szépen előre is!

-
btz
addikt
Letöltöttem wget-el a openwrt-15.05.1-ramips-rt305x-dir-610-a1-squashfs-sysupgrade.bin-t (CC verzió)
Kipróbáltam ezzel a parancsal
[CODE]
sysupgrade -v /tmp/openwrt-15.05.1-ramips-rt305x-dir-610-a1-squashfs-sysupgrade.bin
[/CODE]
Sajnos tégla lett, az előző amiről a képet mutattam az a openwrt-ramips-rt305x-dir-610-a1-squashfs-sysupgrade.bin
Dlink DIR-600 Ver B5 a router de ezek a 610 A1 fw-k mennek rajta, a CC kivételével eddig.
Megpróbálom soros portal vagy Tftp-vel visszahozni az életbe. -
btz
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam. Most akkot terminálból kéne valahogy sysupgrade-t végrehajtani.
Hogyan tudnám ezt megtenni?
Wgettel letőltöm a .bin-t ha az ráfér.
Utána eztsysupgrade -v /tmp/filename-of-downloaded-sysupgrade.bin
Vagy eztmtd -r write /tmp/openwrt-ar71xx-generic-wzr-hp-ag300h-squashfs-sysupgrade.bin firmware
parancsot érdemes használni? -
e90lci
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom.Feltettem egy DGND3800b re a Lede-t.Aztán webes felületen nem tudom elérni csak SSH-n de ott mindent,működik minden.Telepítettem a csomagot is Luci-t is és mégsem mi lehet vele a gond?
Köszi előre is. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy 1043 ND v2 routert használok , suste féle fw-vel. A qos -el van egy kis gondom. Ha újraindul a router a besorolási szabályokat figyelmen kívül hagyja. A beállított le és feltöltési sebesség ok, csak a szabályokkal van gond. Ilyenkor a rendszerindításnál rányomok a qos újraindításra és minden jó. Az automatikus indítás pedig engedélyezve van.
Mi lehet a gond ? Nem vagyok szaki, ezért ha lehet kicsit szájbarágósabb segítséget kérnék.
A tűzfal-nál ezt látom router újraindítás után:
Ilyenkor rányomok az újraindításra és jó lesz.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
HezitÁLok R7000 és EA8500 között.
Gyári firmware mennyire jó rajtuk? DD-WRT/OpenWRT-t érdemes feltolni bármelyikre, ha felmegy?

Amennyiben igen, a gyárit vissza lehet rakni szükség esetén? -
btz
addikt
Egyik routeremen egyszerűen megált a működési idő számlálás a LUCI felület interfész oldalán, de ha rákattintok egy interfész szerkesztés gombjára, akkor ott is megjelenik a működési idő számláló, de ott is 0h 0m 0s-t mutat.
Újraindítás is megvolt. -
footy
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
Elvileg az APN(internet.telekom)-n kivul mast nem kell beallitani.
-
wiggen123
senior tag
Van egy kínai A5-V11 MIFI routerem.
ROOter firmwaret tettem rá, ami openwrt származék. [link]
Felismeri a T-mobilos Huawei E173 modemet.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna e segiteni, hogyan kell beállítani, hogy csatlakozni tudjon?
-
btz
addikt
Ismét IPV6 szívás.
Henet ipv6 tunnel + Openwrt 15.05.1 verzió.
Amíg belső hálózaton van ipv6 irányába folyamatosan forgalom, addig nincs semmi gond. De ha ez abba marad, mert mondjuk épp nem ipv6-on is elérhető Facebookot vagy Youtubeot nézünk vagy nem vagyunk otthon, akkor megfigyeléseim szerint a router(ek) és a belső hálózat gépei az ipv6 címen elérhetetlenné válnak kb 10 perc után külső hálózatról (pl mobilnet ipv6-al persze). Ha ipv4 címen belépek a routerbe és megpingelem mondjuk a Googlet vagy a Bixet, akkor a következő 10 percig újra él a kapcsolat.
Ipv6 esetén a routernek minden interfészén (LAN, WAN stb) külön publikus ipv6 cím van, sajnos egyiken sem érhető el ilyenkor semmi. Online pingelő oldalak TimeOutot dobnak vissza.
Jelenlegi megoldásom, hogy a router cronban megpingeli ping6-al a Google.com-ot 5 percenként. Működik, de elég tré megoldás. -
btz
addikt
válasz
markussandor
üzenetére
A "nagyobb" külső antenna nem biztos, hogy jobb eredmény produkál.
-
krealon
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha a virtualis AP-n nincs forgalom, akkor csak idonkent kuldi ki a beacon csomagot, vagyis csak elhanyagolhato mertekben terheli a radiocsatornat.
A felezodes abbol adodik, ha meg kell ismetelni a wifi-n beerkezett adatot.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Csak ugye a repeater mód felezi a sebességet (mivel csak egy rádió egység van benne), ezért ragadtam le a kliens módnál. De ha jól értem, ha nem csatlakoznak az ap-jára, akkor dróton sem felezi a sebességet (bár azért jelet sugároznia "üresen" még kell, még ha adat nem is "közlekedik" rajta).
-
krealon
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
"csak ott is az a baj, hogy csak a gyárira épülő merlin is hgg van hozzá (és így ott sincs kliens, csak repeater mód)."
Repeater = kliens + access point
Az hogy kulon nem irjak le, nem jelenti, hogy a repeter mod ne lenne hasznalhato kliens modkent.
Ha nem csatlakozol a repaeater virtualis AP-jara, akkor repeater = kliens.Az mas kerdes, hogy a kliens es az AP virtualis csatolo kozott cimforditas (NAT) vagy hidkapcsolat (bridge) van.
-
markussandor
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha lehet inkább külső antennásat vennék.
én is aggódtam a belső antennák miatt, de nem bántam meg, bitang jó a térereje!
legfeljebb annyi hátránya van, hogy nem tehetek rá nagyobb külső antennát, ami az én esetemben nem gond
-
ArthurShelby
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
"Esetleg érdemes lehet megfontolni a D-Link DIR-860L-et LEDE-vel, vagy Padavan-al."
Ha lehet inkább külső antennásat vennék. Meg maradnék a tp-link/asus vonalnál. Bár pont a c7 belső antennájáról hallottam rosszat.
Az ap egy ac87u lenne (túl olcsón jutottam hozzá
), csak ott is az a baj, hogy csak a gyárira épülő merlin is hgg van hozzá (és így ott sincs kliens, csak repeater mód). De akkor a c8/c9-nél is ez a helyzet 
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A C8, C9 BroadCom SoC-al szerelt, így nem várható a (teljes) támogatása. A C7 mindkét verziója támogatott.
Esetleg érdemes lehet megfontolni a D-Link DIR-860L-et LEDE-vel, vagy Padavan-al. -
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Mindegyek archer-nek (c7, c8, c9) (és mindegyik verciónak, v1; v2) van openwrt-s támogatása?
Igazából egy ac-s routert szeretnék venni (használtan, relatíve olcsón), amit aztán kliens módban tudok használni (openwrt-vel, asus-nál tomato-val). Ez küldené tovább kábelen a netet egy ap-nak (az már megvan). -
gyulank
addikt
Van 2 tp-link routerem, az egyiken eredeti fw van, a másikon openwrt. Hogy tudom az openwrt-s router netjét wifin keresztül kiterjeszteni a másik wifijén? Szóval, hogy nincsenek összekötve, de kiterjeszti a wifit? Mikor próbáltam, mindig elment a net az openwrt-s routeren is.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Létezik olyan lehetőség, hogy a routerrel indítsak letöltést, vagy feltöltést egy távoli pc-re, vagy NAS-ra saját pc közbeiktatása nélkül? / nem torrentre gondolok / Esetleg ez Luci alatt, vagy 9092-es felületről megoldható?
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék felcsatolni egy NAS-t egy v2-es openwrt-s routerre. Visszaolvasva annyit sikerült találnom, hogy a kmod -fs- cifs kell hozzá. Fel is raktam a kmod -fs- cifs 3.10.49-1 suste féle csomagot. Azonban nem tudom hol, illetve hogy kell konfigolni. Illetve az lenne a kérdés, hogy érdemes-e routerre usb -be csatolt merevlemez helyett NAS-t használni?
-
kormi0312
senior tag
Sikerült ma tesztelni a rendszert.
TP-Link WDR3600 + D-Link DWM-222 4G/LTE stick + GoldenOrb_2017-07-01 OpenWRT firmware.
Jelerősség: 100%
Ugyan azon a helyen:
laptoppal: 80Mb/s letöltés és 40Mb/s feltöltés
router+stick combo: 40Mb/s letöltés és 30Mb/s feltöltésOpenWRT alatt csak az APN-t írtam be, semmi mást. Minden autómatikusan ment.
Vélemény?

-
krealon
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
"A másik router, ami a neted adja egy FritzBox, annak a saját IP-je szintén 192.168.1.1, de a tp-link-nek a wan portjába dugtam, elivleg így nem ütközik ösze az ip. Vagy ez lenne a gond?"
Ez a gond.
Egy router WAN es LAN oldalan nem lehet ugyanaz az alhalozat.
Ha a FritcBox marad192.168.1.1es WAN-LAN kotod a TL-WR941N-hez, akkor a TP-link LAN IP-je192.168.2.1legyen.Vagy hasznalhatod AP / Switch modban.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. TP-Link tl-wr941nd-re próbálom telepíteni az OpenWRT-t. Gáyri szoftverről feltettem a "openwrt-ar71xx-generic-tl-wr941nd-v3-squashfs-factory.bin"-t. Telneten próbáltam beállítani a wan oldalt, de valamiért nem kapcsolódik össze a másik a fő routerrel. Arról jönne a net dhcp-vel. Beállítottam kézzel ip-t, így a windows azt muatja, hogy van internet, de nem töltődnek be az oldalak. És az openwrt-s tp-link se látja a netet, nem tudok updateleni. Próbáltam tftp-vel feltenni a sysupdate-et mikor áram alá helyetem de az se sikerült. Timeoutal kidob, közben ping-el figyelve egy másik ablakban, hogy mikor ad választ. Mit ilyenkor a teendő, hogy előrébb lépjek?
A másik router, ami a neted adja egy FritzBox, annak a saját IP-je szintén 192.168.1.1, de a tp-link-nek a wan portjába dugtam, elivleg így nem ütközik ösze az ip. Vagy ez lenne a gond? -
btz
addikt
Arra esetleg tudtok mondani valamit, hogy ez a wwan6 nem akarja újra lekérni a címet. Ha valami gond van a fő routerrel, majd az helyreáll, akkor ez a másodlagos router ipv6 tekintetében teljesen leszakad, nem kéri újra, csak ha újraindításra kattintok a wwan6 interfésznél.
Beállítottam, hogy "force" de ezt nem veszi figyelembe. -
btz
addikt
Van egy wwan6 nevű interfészem (repeater relay-d módnál ezzel kap a másodlagos router ipv6 címet), ami dhcpv6 kliens. Ez nem kap címet, ha hamarabb elindul, minthogy a főruteren beállnának a dolgok, pedig a címkérés "force"-ra van állítva " try" helyett, nem is értem, hogy miért nem próbálkozik többször.
Akkor csak annyi kell az rc.localba, hogy sleep 60
exit 0
? -
btz
addikt
Késleltetetett indítás openwrt alatt? Van valakinek ötlete?
A lényeg az lenne, hogy egy esetleges áramszünet esetén mindenféleképpen az elsődleges router induljon el előbb, ez a késleltetés pedig egy másodlagos routerre kéne. -
fabias82
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni OpenWrt- leszedésével kapcsolatban.
Adott egy Wd my net n750, ennek a routernek van egy biztonsági visszatöltője ha nem sikerülne a frissítés. A reset gom hosszan tartva gépnek 192.168.1.50 ip adva és úgy szépen feltöltötte a hozzá való OpenWrt Luci, de időközben meggondolta magát az ismerősöm, és szeretné visszatölteni a gyári firmware-t. Ugyan ebben a visszatöltésben nem sikerül. Puttyal a routert elérhető esetleg valami megoldás lenne ,hogy visszakapja eredeti kinézetét a router?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
Laszlo733
aktív tag
Mentésből újrahúztam a routert, most már jó.
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Ha egy WDR3600 router-hez csatlakoztatok egy 4G LTE USB Modemet (DWM-222), szerintetek mekkora sebességre lesz képes?
Telefonon az LTE hálózat tudja a 100Mbps-ot....
Vajon az USB port ebből mennyit ereszthet át? -
Laszlo733
aktív tag
Megnéztem. A conntrack modul-ok telepítve vannak.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Pár napja külső hálózatból nem érem el a NAS-t. Minden más működik pl. a routeren levő winchester is. Egyszerüen nem tudom mi lehet a probléma, mert semmi módosítás nem történt és látszólag a beállítások is jók. Belső hálózatból működik rendben a ddns névvel, csak kintről nem tudok csatlakozni. Mi lehet a probléma?
-
footy
addikt
Sziasztok!
sikerult mar valakinek a csibvpnhez csatlakozni openwrt routerrel? (klienskent)
en az alabb hibauzeneteket kapom:
Mon Jul 3 08:49:58 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 1
Mon Jul 3 08:49:58 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP WRITE [14] to [AF_INET]185.112.157.197:443: P_C ONTROL_HARD_RESET_CLIENT_V2 kid=0 sid=41d8fb10 dc41ef91 [ ] pid=0 DATA
Mon Jul 3 08:49:58 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP write returned 14
Mon Jul 3 08:49:59 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:00 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:00 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 1
Mon Jul 3 08:50:00 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP WRITE [14] to [AF_INET]185.112.157.197:443: P_C ONTROL_HARD_RESET_CLIENT_V2 kid=0 sid=41d8fb10 dc41ef91 [ ] pid=0 DATA
Mon Jul 3 08:50:00 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP write returned 14
Mon Jul 3 08:50:01 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:03 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:04 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:04 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 1
Mon Jul 3 08:50:04 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP WRITE [14] to [AF_INET]185.112.157.197:443: P_C ONTROL_HARD_RESET_CLIENT_V2 kid=0 sid=41d8fb10 dc41ef91 [ ] pid=0 DATA
Mon Jul 3 08:50:04 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP write returned 14
Mon Jul 3 08:50:05 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:06 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:07 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:09 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:10 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:11 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:12 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:12 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 1
Mon Jul 3 08:50:12 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP WRITE [14] to [AF_INET]185.112.157.197:443: P_C ONTROL_HARD_RESET_CLIENT_V2 kid=0 sid=41d8fb10 dc41ef91 [ ] pid=0 DATA
Mon Jul 3 08:50:12 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: UDP write returned 14
Mon Jul 3 08:50:14 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:15 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:16 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:17 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:18 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:20 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:21 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:22 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:23 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0
Mon Jul 3 08:50:24 2017 daemon.notice openvpn(csibvpn)[11471]: event_wait returned 0 -
ArthurShelby
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Kb sosem használjuk a wi-free-t, egyszerre max 1 eszköz hasznlja. Elvileg egyszerre 3 eszköz lehet a wi-free-n, és nem összesen 3-mat lehet regisztrálni mac cím alapján. Bár ha belegondolok ez a 4. eszköz asszem, amivel föl szeretnék menni wi-free-re.
A csomagok fenn vannak (nem is tudnám egyébként akkor beállítani az mschapv2-t) -
suste
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Dehogyis, az Openwrt is tud mindent....sőt igazából csak ez tud

-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Amúgy ha hagyományos routerként szeretném használni a 841ND-t, akkor vissza kell raknom a gyári firmwaret?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest