Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laszlo733
üzenetére
Mássz fel az OpenWrt-re ssh-n, és a mappán belül adj jogokat a fie-okra. Meg nézd meg, hogy a törrentnek hogyan lehet megmondani, hogy mivel hozza létre a file-okat.
Vagy még egyszerűbb : Adj jogot a mappára úgy, hogy a rekurzív beálltás be van pipálva. Akkor a benne levő file-okra is megadja. -
-
-
-
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Lehetséges, hogy a telefonon futó ftp kliens alkalmazzásban azért nem jelenik meg az általam létrehozott torrent mappa és annak tartalma, mert a Samba-ban tiltva van? Vannak könyvtárak amelyek láthatók, vannak melyek nem.Hogyan tudnám a torrnet mappát és annak tartalmát elérhetővé tenni a kliensben?
-
-
lócitrom
őstag
ha router mögé van kötve egy másik router, akkor utóbbit hogy lehet terminálon keresztül beállítani úgy, hogy csak átengedje a netet és csókolom? előbbi elvégzi a PPPoE-t, utóbbi meg csak hozzáférési pont kellene, hogy legyen. nem ismerem jól a változókat és az értékeket, ezért fogalmam sincs még, hogy hogy lehetséges. hivatalos leírást nem értem, szóval azt ne mutogassátok...
-
-
válasz
abcde22
üzenetére
első körben meg kellene nézni, hogy a mac címet jó formátumban küldi-e a kliens.
a radius szerver gyakran XXXXXXXXXXXX formátumban várja, nem kettőspontozva.második körben ha be tudsz lépni a radiust futtató szerverre, akkor leállíthatod a futó radiust, majd kézzel debug módban elindítva mindent meg lehet tudni róla.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Az mnt könyvtárban létrehoztam egy torrent és azon belül egy incomplette könyvtárat. Mobilról ftp-n keresztül tudok csatlakozni a routerhez, de valamiért az mnt-n létrehozott fenti könyvtárakat nem látja. Az is érdekes, hogy az mnt könyvtárban a transmission könyvtárat látja, de az általam létrehozott torrent és az alapból ott lévő lost+found könyvtár sem látszódik. Hálózati megosztásokban a TPLinkSMB - /mnt/torrent és a Share - /share szerepel. Vendég hozzáférés bepipálva, maszk mindkét esetben 0777. Mit kellhet még beállítani, hogy mobilon látszódjon a torrent könyvtár tartalma?
-
abcde22
tag
válasz
vargalex
üzenetére
A freeradius log-ja az így néz ki. Nem értem miért nem jó, biztos, hogy jó jelszót írtam be. A certificate-t nem tudom hol kel megnézni, azt szerintem a zentyal állította be automatikusan.
Sat Apr 29 15:08:38 2017 : Auth: Login incorrect (mschap: External script says Logon failure (0xc000006d)): [admin] (from client 192.168.1.2/32 port 0 via TLS tunnel)
Sat Apr 29 15:08:38 2017 : Auth: Login incorrect: [admin] (from client 192.168.1.2/32 port 1 cli 00-43-22-55-14-2B) -
-
abcde22
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, felvettem. A syslogban ezek a sorok ismétlődnek, ahogy a telefonommal próbálok csatlakozni:
Sat Apr 29 14:06:06 2017 daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.11: authenticated
Sat Apr 29 14:06:06 2017 daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.11: associated (aid 1)
Sat Apr 29 14:06:07 2017 daemon.warn hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.1X: could not extract EAP-Message from RADIUS message
Sat Apr 29 14:06:07 2017 daemon.warn hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.1X: authentication failed - EAP type: 0 (unknown)
Sat Apr 29 14:06:07 2017 daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.1X: Supplicant used different EAP type: 1 (Identity)
Sat Apr 29 14:06:12 2017 daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.11: deauthenticated due to local deauth request
Sat Apr 29 14:06:27 2017 daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.11: authenticated
Sat Apr 29 14:06:27 2017 daemon.info hostapd: wlan0: STA 00:43:22:55:14:2b IEEE 802.11: associated (aid 1) -
abcde22
tag
Sziasztok!
Openwrt routeren beállítottam egy wifi interface-t, hogy radius szerverről hitelesítse a klienseket, de nem működik. A radius szerver a helyi hálózatban van, zentyal alatt. Tudnátok segíteni, vajon mi lehet a baja?
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Ezt még muszáj megkérdeznem a qos kapcsolatban.

A gondom az volt, hogy ha a torrent letöltött, nem tudtam akadozás nélkül megnézni egy fullhd videót mondjuk. Ugye van egy default szabály hogy a 1024-65535 portokon lévő forgalmat a "Bulk"-ba sorolja. Nálam ez nem akart működni. ( 61808 porton megy nálam a torrent. ) Van még egy default szabály ami előrébb van és így néz ki:
config default
option target 'Express'
option proto 'udp'
option pktsize '-500'Ha ezt a kettőt megcserélem, és az elsőnek említettet ( 1024-65535...) teszem előrébb, akkor működik a dolog.
Mit jelent pontosan ez a másik default szabály ??
Így néz ki a teljes fájl. A két kiemelt szabályt kell megcserélni hogy jó legyen.config interface 'wan'
option classgroup 'Default'
option enabled '1'
option overhead '1'
option download '30000'
option upload '5000'config classify
option target 'Priority'
option ports '22,53'
option comment 'ssh, dns'config classify
option target 'Normal'
option proto 'tcp'
option ports '20,21,25,80,110,443,993,995'
option comment 'ftp, smtp, http(s), imap'config classify
option target 'Express'
option ports '5190'
option comment 'AOL, iChat, ICQ'config default
option target 'Express'
option proto 'udp'
option pktsize '-500'config reclassify
option target 'Priority'
option proto 'icmp'config default
option target 'Bulk'
option portrange '1024-65535'config classgroup 'Default'
option classes 'Priority Express Normal Bulk'
option default 'Normal'config class 'Priority'
option packetsize '400'
option avgrate '10'
option priority '20'config class 'Priority_down'
option packetsize '1000'
option avgrate '10'config class 'Express'
option packetsize '1000'
option avgrate '50'
option priority '10'config class 'Normal'
option packetsize '1500'
option packetdelay '100'
option avgrate '10'
option priority '5'config class 'Normal_down'
option avgrate '20'config class 'Bulk'
option avgrate '1'
option packetdelay '200' -
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Utólag lehet állítani a vendég wifi sebességét? Köszönöm
-
jbauer05
tag
válasz
jbauer05
üzenetére
Sikerült megcsinálni, bár még mindig nem tudom, hogy mi volt a hiba.
A leírás alapján elkészített repeater_bridge interface-ben, bepipáltam a wan-t a relay between networks pontnál, és az megoldotta. A lan portra csatlakozott gépek már a fő routertől kapják az ip-t, és a routert(841n) is eltudom érni más gépeken. -
-
válasz
vargalex
üzenetére
Hm, ez érdekes.
Megnézem, mit csinál reboot után -> jó marad.
Viszont ha a system configban írtam át, akkor UTC maradt (most ott is ugyanaz van mint a TZ-ben, mert ugye úgy is kellett volna mennie).Amúgy semmi extra, custom 15.05 image, de csak plusz csomagokat tettem bele, semmi mókolás.
A TZ symlink, az igaz.
-
stopperos
senior tag
válasz
jbauer05
üzenetére
Ha nem kell a wifi jelét tovább osztani, és nem zavar, hogy a LAN oldalon rákötött gépek más hálózaton lesznek, akkor elég csak kliens módban csatlakozni, azt pedig hozzárendelni a tűzfal wan szabályaihoz. Amikor létrehozod a kapcsolatot, ezt fel fogja ajánlani. Több dolgod nem lesz (nem kell a dhcp-t kikapcsolni, nem kell statikus ip-t állítani.)
Szerk: A fő router-en semmit nem kell állítani. Mert számára egy wifi kliens lesz, akinek ad ip-t és nat-olja a forgalmát.
-
jbauer05
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Visszaolvasva látom, hogy másnak is ez a problémája.
Csak annyiban nem követtem a leírást, hogy 192.168.2.0 ip cím helyett maradtam 1.0-ás címnél, mert a fő router az a 0.1-es cím tartományban van. Valamit a fő routeren is be kell állítani ? De ha hazaértem a munkából akkor még egyszer nekifutok. -
-
jbauer05
tag
Üdv!
Egy tplink 841n v11-re raktam lede-t(17.01.1). Wifi kliensmódot állítottam be rajta,( ami ugye azt jelenti, ha jól tudom, hogy a wifit jelét továbbosztja lanon). Két napig jól működött, de utána random időközönként előfordul, hogy fél óránként kell újra indítani, mert korlátozott lesz. Mivel statikus ip-vel megy csak, ezért beraktam a fő routerben(1043nd gyári szoft) reserved adress-be azt a két gépet ami használja a routeren keresztül. Ezenkívül valami mást is kell csinálni, hogy ne menjen el az internet ?
-
vargalex
Topikgazda
Valami nálad nem kerek! A /etc/TZ-nek egy symlink-nek kell lennie a /tmp/TZ-re:
root@DIR-860L:~# ls -la /etc/TZ
lrwxrwxrwx 1 root root 7 Apr 3 12:29 /etc/TZ -> /tmp/TZamit a /etc/init.d/system script állít be a config-ban szereplőre:
system_config() {
local cfg="$1"
local hostname conloglevel buffersize timezone zonename
validate_system_section "${1}" || {
echo "validation failed"
return 1
}
echo "$hostname" > /proc/sys/kernel/hostname
[ -z "$conloglevel" -a -z "$buffersize" ] || dmesg ${conloglevel:+-n $conloglevel} ${buffersize:+-s $buffersize}
echo "$timezone" > /tmp/TZ
[ -n "$zonename" ] && [ -f "/usr/share/zoneinfo/$zonename" ] && \
ln -sf "/usr/share/zoneinfo/$zonename" /tmp/localtime && rm -f /tmp/TZ
# apply timezone to kernel
date -k
}Ebből látszik, hogy akkor törli a /tmp/TZ-t, ha a zoneinfo telepítve van és a zonename is be van állítva a system config-ban.
-
válasz
vargalex
üzenetére
Na megvan!
A/etc/TZ-ben tárolja az időzónát.
Egy sor legyen a file-ban. CET-hez ez :CET-1CEST,M3.5.0,M10.5.0/3
Forrás itt -
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Transmission web telepítésénél az alábbi hibaüzenetet kapok:Installing transmission-web (2.84-4-suste) to root...
Downloading http://susteopenwrt.ipdns.hu/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/transmission-web_2.84-4-suste_ar71xx.ipk.
Configuring transmission-web.
//usr/lib/opkg/info/transmission-web.postinst: line 4: default_postinst: not found
Collected errors:
* pkg_run_script: package "transmission-web" postinst script returned status 127.
* opkg_configure: transmission-web.postinst returned 127. Ezzel mit lehet kezdeni? Köszönöm -
Gre@T
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia,
UPC Technicolor TC7200U a HGW. Hiába rakom DMZ-be a HGW-t és használok fix WAN ip-t a tplinken, amire a HGW-vel forwardolok, akkor sem kapom meg a WAN IP-t, csak a HGW által osztott DHCP IP-t.
LAN-LAn kapcsolat működik csak akkor buktam egy LAN portot és az IP6-ot. A LAN-WAN-t eddig még nem sikerült összehoznom.
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Pedig ennek így mennie kell. Az ntp egyébként nem kezel zónákat, mindig UTC-re szinkronizál...
Restart volt? -
A system default ntpd-nek hogy lehet megmondani időzónát?
Csak annyi kéne, hogy normálisan szinkronizéljen, de UTC-re teszi ezt, ami nem teljesen megfelelő...
Ezt már betettem a /etc/config/system -be : CET-1CEST,M3.5.0,M10.5.0/3 , ahogy a wiki írja, de semmi. -
mezis
félisten
válasz
üzenetére
Az IPv6-nak mostanában kezdődött a teszt üzeme. Ha részt akarsz venni eben a tesztprogramban, akkor hajrá!
Az IPv6-nak csak akkor van értelme egy LAN-on, ha azon nagyon sok eszköz van, vagy a routeren kívülről kell elérni valamelyik eszközt. De akkor is csak azon az eszközön és a routeren. Egyébként meg reménykedhetsz abban, hogy az IPv6 tűzfal biztonsággal működik és nem elérhetőek a lokális eszközeid az internetről.
-
törölt tag
Nem értem a kérdést. Vagy kompletten kikapcsolom az IPv6-ot, amit nem szeretnék, vagy minden eszköz a szolgáltató által az ipv6 on keresztül hirdetett DNS-t használja. Ezt sem szeretném.
Nyilván az ipv6 kikapcsolása megkerüli az eredeti problémát, de nem megoldás.
Persze letilthatnám csak a wifi-ről az ipv6-ot, de összesen 1 pc csatlakozik vezetékkel a routerbe.. ez sem lenne jó megoldás.
De nem hiszem el, hogy mindenki elégedett a szolgáltató DNS szerverével, tuti van megoldás csak én nem tudok valamit jól beállítani.
Szóval adott a kérdés: hogyan kellene csinálni, mert én elakadtam
-
vASalo
tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Szia,
Ennek az okára sikerült rájönnöd?
Torrent és másolás közben nálam is előfordul a miniDLNA leállása mióta LEDEt használok.
[432951.286125]
[432951.286125] do_page_fault(): sending SIGSEGV to minidlna for invalid write access to 7774e4cc
[432951.295035] epc = 0040ea21 in minidlna[400000+29000]
[432951.300248] ra = 00410821 in minidlna[400000+29000]
[432951.305435]Memória elvileg van bőven, legalábbis a memória nagy része cache és buffer és a swap is tejesen üres.
. total used free shared buffers cached
Mem: 125640 83792 41848 1604 4948 43388
-/+ buffers/cache: 35456 90184
Swap: 131068 1068 130000Pár hete váltottam BBről, ott soha nem fordult elő hasonló.

-
törölt tag
segítséget szeretnék kérni:
a szolgáltatói DNS szerver helyett szeretnék beállítani másikat, úgy hogy a wifin keresztül csatlakozó telefonok is azt használják.
Az ipv4-el nincs is gond, de az ipv6 nem megy.
Ha az interfaces/LAN/DHCPserver/ipv6 fülön beállítom az "Announced DNS servers" helyre a google dns szerverét, akkor az nslookup ugyan azon a címen próbálja a dns feloldást, de time outol.
Ha az openwrt-ben itt nem állítok semmit, akkor a szolgáltatói DNS szervert használja a gép.
Ha ebben a felállásban az nslookup-ot arra kérem, próbálja a google dns szerverét használni, akkor persze minden rendben megy...Mit rontok el? Hol kellene ezt állítanom?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Pedro0000
üzenetére
Szia!
Leginkább qos, vagy wshaper ajánlott.
-
Pedro0000
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Tplink1043-as routeren ,v1.1.7 , hogyan tudnám a sávszélességet lekorlátozni a vendeg Wifi-nek?
-
Laszlo733
aktív tag
Szaisztok! A kliens oldali telepített transmission most már elindul, azonban a webes gui nem. A pendrive-ot úgy formáztam, ahogy a plussz webes oldalon írva van / 192.168.1.1:9092 / A transmission-daemon, transmission-web, luci-app-transmission telepítve vannak. Mi lehet a baj? Távolról szeretném a transmissiont elérni. Köszönöm
-
the_one
tag
válasz
the_one
üzenetére
Ha valaki ilyen hibára futna, leírom hogyan sikerült a router-en visszaállítani a gyári firmware-t!
A TFTP-s megoldás sehogy sem akart működni, ezért egy fapados web szervert aktiváltam a routerre kötött számítógépem, amelynek a fő mappájába bemásoltam a strippelt gyári firmware file-t tplink.bin néven. Ezután telneten keresztül a wget paranccsal már a routerre tudtam másolni a file-t, majd az mtd paranccsal a frissítést is sikeresen le tudtam futtatni!
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Pár napja azt írtam hogy végre működik a qos. Akkor elkiabáltam a dolgot, és rá kellet jönnöm hogy nem jó valamiért.
Az elmúlt napokban, rengeteget próbáltam megoldani, de nem sikerült.
Nagyon sokszor újra telepítettem a fw-t, de mindig ugyan ott kötök ki.
Csináltam 3 videót, ha van egy kis időtök és megnéznétek, hátha észreveszitek,hogy mit csinálok rosszul.
Az egyik a beállítás folyamata, a másik a tesztem, plusz van egy, amit gargoyle alatt csináltam, ott számomra tökéletes.
De bosszant, hogy BB alatt miért nem jó.
Ha a hozzáértők megnéznék, annak örülnék. -
Hello,
Van valami értelmes módja annak, hogy az openwrt-s router file-t küldjön csatolva e-mailben? Sssmtp-t sikerült csak működésre bírnom, de az csatolást nem hajlandó. Uuencode meg 15.xx-re nincs, vagy nem találok...
-
Laszlo733
aktív tag
Ok, köszönöm észrevettem
Felcsatolt pendrive-ot hogyan tudok a programok telepítésére használni? Köszönöm -
ace05
senior tag
Segítséget kérnék, mert elakadtam. Egy tplink 841n v11 routerból szeretnék repeatert csinálni. A roueteren LuCI lede-17.01 branch (git-17.100.70571-29fabe2) megy.
Az otthoni háló úgy néz ki, hogy van egy tplink 1043nd v2.1 gyári fw-el, ami osztja a netet. Egy másik helyiségben meg van egy tp link 901nd ap, ami wds repeaterként működik, a vezeték nélküli hálózatot osztja tovább + kábelen is.
Egy harmadik helyiségbe szeretném beállítani 841n-et, mert ugyan elér oda a 901nd jele, de van ott egy eszköz aminek kellene internet, de oda csak kábelen keresztül mehet. Kábelt meg nem szeretnék lerakni, mert nem tudnám hol elvezetni.Ez alapján csinálom a 841 beállítását, azzal a különbséggel, hogy a router ip címét, nem állítottam 192.168.2.1 -re, hanem 1.1-en hagytam. A fő router és az ap 0.1-es ip tartományban vannak. Mindent telepítettem, beállítottam ahogy ott le van írva, de nem megy. Elvileg a főroutertől kellene ip-t kapnom, de 841 oszt 1.1-es címet, pedig kikapcsoltam a dhcp-t ahogy le volt írva. Mit rontottam el ? Be kellene állítanom valamit a fő routeren is ?
-
the_one
tag
válasz
géeles
üzenetére
Igen, a gépem 192.168.1.2-es fix IP címre van állítva. Az a baj, hogy a router csak ebben a "failsafe" módban kommunikál. Sajnos eddig nem tudtam megoldani, hogy a firmware file valahogy a routerre kerüljön. Próbáltam más (Nem az alap WinXP-s) TFTP programmal, de azok egyből azt jelzik, hogy nem fut a TFTP szerver szolgáltatás.
-
Laszlo733
aktív tag
Az normális, hogy Suste OpenWrt esetében a szabad hely a programok telepítése fülön 68kb? Lehet, hogy ezért nem működik a transmission és fagy le a rendszer, ha guest wifit is létre akarok hozni. Semmi extrát nem tettem fel ami, így telepakolta volna. Alapból mennyinek kellene rendelkezésre állnia?
-
KillR911
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az Open Wrt-t egy TP-Link TL-WR1043ND v3 -r, de nem tudok csatlakozni a routerre. Pingelés megy.
Valami Ötlet??? Próbáltam kikapcsolni a virusírtót + a tűzfalat, de semmi.
-
Gre@T
tag
Sziasztok,
A múltkoriban frissítettem 15.05.1 (1043nd V2.1) a DYNDNS frissítés script változott, azt meg is oldottam. Sajnos a port forwarding egyik port esetében sem működik. Olvastam egy fórumban, hogy a source portot ki kell kapcsolni majd egy power on/off és már működin is fog. Hát sajnos nem megy..
A mostani beállítás:
config redirect
option target 'DNAT'
option src 'wan'
option dest 'lan'
option proto 'tcp udp'
option dest_ip '10.0.0.3'
option dest_port '9091'
option name 'NAS_Trasnmission_webadm'Valakinek van hasonló tapasztalata?
Köszi,
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Mi lehet a baj? A http://192.168.1.1:9091/transmission/web/ indítása után az alábbi hibaüzenet fogad:
404: Not Found
Couldn't find Transmission's web interface files!
Users: to tell Transmission where to look, set the TRANSMISSION_WEB_HOME environment variable to the folder where the web interface's index.html is located.
Package Builders: to set a custom default at compile time, #define PACKAGE_DATA_DIR in libtransmission/platform.c or tweak tr_getClutchDir () by hand.
A másik problémám, hogy vendég wifi létrehozása után lefagy a rendszer és azt resetelni kell.
-
the_one
tag
Ebben nem vagyok biztos. Az itt leírtakból úgy hámoztam ki, hogy a .bin kiterjesztés a lényeg.
-
the_one
tag
Sikerült egy TP-Link WR740N V.4.24-es routert "fél-téglásítanom".

Nem volt még a firmware frissítve és egy ideje furcsán működött a gyári szoftverrel. Egyes eszközöket nem engedett fel wifin, (WPA2 PSK/AES) volt beállítva. 3-as ethernet portja nem érzékelte a rádugott eszközt, és a 3-as port ledje folyamatosan világított)
Gargoyle 1.8.1-es rendszerre frissítettem, ami látszólag hibamentesen lezajlott. Frissítés után a router a ledek alapján elindul, de a web felülete nem érhető el, ping-re sem válaszol. DHCP-vel nagy sokára ad címet a rádugott gépnek.Először a TP-link "rejtett" TFTP szerveres unbrick (reset gomb benyomva tart, router bekapcsol) módszerével próbálkoztam, sikertelenül. Aztán észrevettem, hogy a LOCK led helyett, a system led kezdett el gyorsabban villogni. Ebben az állapotban telneten elérhető, és a pingre is válaszol! :-)
Itt a firstboot-al próbálkoztam, de nem hozott eredményt.

Aztán egy "stripped" gyári firmware-t recovery.bin-re átnevezve a winxp-s tftp-vel megpróbáltam feltölteni.
tftp -i 192.168.1.1 PUT recovery.bin
Néhány másodperc után, "időpúllépés történt" hibaüzenetet ad.
Jelenleg itt elakadtam! :-( Menthető még ez a router valamilyen módon?
-
Pedro0000
csendes tag
Szasztok
ez alapján probáltam megcsinálni a vendég wifimet, de valami nem sikerült mert nincs internetkapcsolatom. tudna valaki segíteni?https://wiki.openwrt.org/doc/recipes/guest-wlan-webinterface
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pont ezért nem értettem, hogy előtte miért nem állította be, amikor átírtam a konfigot

Felcsatolt pendrive-ot hogyan tudok a programok telepítésére használni? Köszönöm