Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. TP-Link tl-wr941nd-re próbálom telepíteni az OpenWRT-t. Gáyri szoftverről feltettem a "openwrt-ar71xx-generic-tl-wr941nd-v3-squashfs-factory.bin"-t. Telneten próbáltam beállítani a wan oldalt, de valamiért nem kapcsolódik össze a másik a fő routerrel. Arról jönne a net dhcp-vel. Beállítottam kézzel ip-t, így a windows azt muatja, hogy van internet, de nem töltődnek be az oldalak. És az openwrt-s tp-link se látja a netet, nem tudok updateleni. Próbáltam tftp-vel feltenni a sysupdate-et mikor áram alá helyetem de az se sikerült. Timeoutal kidob, közben ping-el figyelve egy másik ablakban, hogy mikor ad választ. Mit ilyenkor a teendő, hogy előrébb lépjek?
A másik router, ami a neted adja egy FritzBox, annak a saját IP-je szintén 192.168.1.1, de a tp-link-nek a wan portjába dugtam, elivleg így nem ütközik ösze az ip. Vagy ez lenne a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex