- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Multibit #12265 üzenetére
Általában ezek mekkora sebességgel tudják az USB 3.0-ás vinyó tartalmát a hálózaton másolni? Elég drága készülékek ahogy látom, de biztos megéri persze.
(#12266) vargalex:
Megnéztem amit linkeltél és szimpatikus is, de azt olvasom róla hogy a wifi része nagyon gyenge jelerőt produkál és folyton megszakad. Igaz ez? Vagy azóta javítva lett? -
vargalex
Topikgazda
válasz
Multibit #12265 üzenetére
Na meg a jóval olcsóbb D-Link DIR-860L is...
-
suste
veterán
válasz
Multibit #12132 üzenetére
pedig eléggé úgy tűnik
(#12120) korcsillio
Vam egy Tp-link wr841n routetem.Wifi sebesség gondjaim vannak .....
(#12125) Multibit válasza korcsillio (#12120) üzenetére
Mit vársz egy 100 Mbps portokkal szerelt routertől? Az általad mért wifi sebesség korrekt.
Ez így teljes félrevezetés sajnos.
-
suste
veterán
válasz
Multibit #12128 üzenetére
halkan jegyzem meg, hogy a gigabites routertől nem lesz jobb a wifije (igaz hogy a 1043 tud 450Mbit/s-es kapcsolatot, csak éppen kliens is kéne hozzá)
a 841-gyel is mennie kéne 80-130Mbit/s között, ha megfelelő körülmények között megfelelő kliens kapcsolódik hozzá....
persze a 250Mbites net kábeles kihasználásához mindenképpen kell a gigabites port -
_Smooth
senior tag
válasz
Multibit #11343 üzenetére
Valóban nem...
Basszus, azért csak ne haljon már le 1,5év után. Apáméknak otthagytam egy Linksys WRT54G-t... a mai napig remekül üzemel, pedig már vagy 10-12éve vettem.
Nem kell nekem semmi flanc, csak működjön stabilan legalább ennyi ideig.
Nem vagyok képben a cfw-k nyújtotta lehetőségekkel, csak abban reménykedtem, h kevésbé vannak telebarmolva felesleges dolgokkal, jobban kihasználják a hardver adottságait és talán még hadba foghatom egy kis időre. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Multibit #10923 üzenetére
A ticket-ben csak annyi van, hogy senki nem tartja karban. Tehát nem lehetetlen, de Kaloz-nak gondolom egyéb dolga is van elég, úgyhogy semmiképpen ne mondd neki, hogy én javasoltam, hogy fordulj hozzá.
Nálam is megy tulajdonképpen minden eszközön a wifi WRT3200ACM-en, de a sebességgel nem vagyok elégedett. Mobil eszközökön a Speedtest.net kb. 15 Mbps-t tud 2,4 GHz-en, igaz iperf3-al jóval többet mérek notebookról.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Multibit #10916 üzenetére
Megkéred Kaloz-t, hogy fordítson cups-ot, vagy buildelsz magadnak. Gyári firmware alatt megy IOS-ről a nyomtatás?
Egyébként WRT1200AC-n milyen OpenWrt alatt a wifi? WRT3200ACM-en LEDE alatt nem az igazi, főleg a 2,4 GHz. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem igazán jobb, mint DIR-860L-en...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Multibit #10517 üzenetére
Szia!
Az iperf-nél a -r kapcsolóval kétirányú tesztet végeztél. Próbáld meg nélküle.
Hogy házon belül tudj NAT sebességet mérni, kapcsolj a WAN oldalra egy PC-t statikus IP-vel. Ezen futtasd az iperf-et szerver módban. Ekkor a routeren a WAN interface-on statikus IP-t kell beállítani azonos tartományból, mint a szerver gép. Természetesen ez a tartomány más legyen, mint a LAN.
Ha van egy másik gigabites (LAN-on tudja a gigabitet) routered, akkor jóval egyszerűbb a helyzet. A szerver PC-t és a mérendő router WAN lábát is ennek a gigabites eszköznek a LAN oldalára kötöd. Így minden mehet DHCP-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest