Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hát a gépedért nem fogsz 170-et kapni, sajnos én is ezt kell, hogy mondjam.
1. Megéri váltani kérdést felteheted most magadnak, és mi mondhatunk is okosakat,de ezt majd te fogod tudni eldönteni idővel. Én ha mégis megpróbálok rá választ adni neked ezek alapjn, amit irsz, akkor mindenképpen igen.
2. Bill. magyar természetesen. De egyébként is bármilyen USB-s cuccot használhatsz.
többit ugrom, mert már kaptál kimeritő választ.

6. Furának fura, és más teljesen,de nekem pl. annyira kézre esik, hogy ettől nem tudtam elszakadni a hackintosh után, ezért is maradtam a Mac-nél, ezért vettem meg végül az iMac-et. Nekem eszméletlenül bejön az egész op.rendszer, és az összes szoftver, meg ugy "ánblokk" az egész rendszer kezelése. De lttam már olyat aki nem tudta megszokni, és csak kényszerből dolgozik vele évek óta. Majd te eldöntöd ezt is idővel.
7. Őőőő, izé
Mi köze a 2400XT-nek a PS-hez?
OK, hogy van már GPU gyorsitás,de ahhoz még ez is bőven túl van méretezve. De én is meglepődtem menynire túl volt eddig méretezve a konfigom (88GT, 8GB, 4GHz Core2). Tökéletesen elég az én munkámhoz. Persze mondjuk komoly DTP-re már nem való ez a konfig, 300Dpi-s cuccoknál elég hamar elfogyogat az ereje (szerencsére nekem ilyen ritkán adódik, szóval teljesen tolerálható).
Összességében én azt mondom monjuk webes dolgokhoz tökéletesen elég grafikai munkára is. (Más kérdés, hogy a kijelző teljesen alkalmatlan erre
)8. Stabil, én nagyon szeretem, nem tapasztaltam a 2 hét alatt semmi rendelleneset, még Kernel Panic-ot sem lttam. Való igaz, hogy hackintoshon több ilyesmi gubancom volt,de még ott is csak pár havonta elvétve. Bár nekem ilyen gondom a win-el sem volt olyan kiugróan sok.
9. RAMot én hirtelen bőviteném, nem egy tétel ez már a mai árak mellett.
10. Nemtom' ezt hol olvstad de nem is értem

Próbáltam rövid lenni, persze ez nem sikerült,de én összességében, mint friss tulaj egyelőre nagyon elégedett vagyok, szerelem nem első,de sokadik látásra még mindig

Majd egyszer talán firkálok valamit erről a Logout-on is, mert vannak még dolgok a fejemben a váltással kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi köze a 2400XT-nek a PS-hez?
)
TigerCat