- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Apple Watch
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
És mi volt a panaszuk kedves Bbmt?Igen nekem is pont az van! Akkor ezek szerint csak nem egyedül vagyok ezzel a bajjal. Bakker pedig igen Bravúros áron igen jól megcsinált billentyűzet és magyar kiosztású! De már ma megy is vissza az Istyleba postán. Igen nekem is sokkal hamarabb lekapcsolt . De lehet mert akad valamiért és eldobta a bt is sokszor . Na ez van így bukó a két postázás oda vissza. Meg amennyire az Istyleba gyorsak a visszautalással vagy 2 hét mire lesz pénz belőle. Most megnéztem a Logitech MX Keys billentyűzetet nem rossz ára 35 és világítós is csak max 1 hétig bírja az aksija sajnos. Ezért lehet marad az eredeti terv az Astro szürke magyar nyelv Istyle a garancia és szavatosság miatt. Mert nem lehet tudni ezeknél , hogy mikor hal meg az aksi bennük és szerintem az egy év sima gari szart se ér ilyen termékeknél. Ezért nem veszem meg 5 ezerrel olcsóbbért más webshopokból vagy 10 el olcsóbban de egy év garival hirdetett magán embertől számla nélkül. Mivel nem is értem mikor azt írják , hogy aktiválástól indul a gari.. ez egy vicc lehet mivel egy bill nem megy fel a netre!
Vettem egy Airpods 2-eset az is azt mondta de tévedett szerencsére meg volt a számla is hozzá ami idei januári Vodás német blokk volt. Így felhívtam az almát és a 3 hónap gari helyett egyből 1 év lett , csak el kellett küldeni emailben a blkokkot nekik. És akkor mondta a srác , hogy sokszor azt veszik figyelembe mikor szerezte be pld a Voda . Ezért fontos a számla sajnos mindig.. És azóta is sokan hirdetnek így pedig nincsen így telonál se laptopnál se nem mindegy mióta vették meg az első ember pld hiába bontatlan de sok terméknél ketyeg a gari..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC / Intel i5 11400 / RX 6600XT 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Msi Z170a Gaming M5 / I7-7700K / 16gb Ddr4 / Be quiet torony hűtő
- Medion Brand pc / I7-6700 / 16gb ram /Gtx 960 / 256gb ssd / 1tb hdd
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vettem egy Airpods 2-eset az is azt mondta de tévedett szerencsére meg volt a számla is hozzá ami idei januári Vodás német blokk volt. Így felhívtam az almát és a 3 hónap gari helyett egyből 1 év lett , csak el kellett küldeni emailben a blkokkot nekik. És akkor mondta a srác , hogy sokszor azt veszik figyelembe mikor szerezte be pld a Voda . Ezért fontos a számla sajnos mindig.. És azóta is sokan hirdetnek így pedig nincsen így telonál se laptopnál se nem mindegy mióta vették meg az első ember pld hiába bontatlan de sok terméknél ketyeg a gari..
TigerCat