Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát ja, jelképes összeg ez, az tény. De vedd figyelembe azt is, hogy ez egy powerpc-s gép, max linuxot tudsz rá hackelni, az utolsó OSX-hez ami támogatja pedig kérdéses hogy vannak e manapság használható appok torrentezésre. Az apple ez után a gép után lépett be az intel világba (lassan 10 éve), szóval irtó kevés modern alkalmazást fogsz hozzá találni. Esetleg az opensource cuccokat le lehet rá fordítani, ha akarsz ilyesmivel pöcsölni...
Szerk.: úgy látom az uTorrentes srácok pl. jó fejek, 2013-ban még adtak ki PPC-re fordított releaset (1.6.5), ez az utolsó
Nekem egyébként ettől még nem kéne, tartok tőle hogy több bosszúságot hozna mint amennyi hasznot. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Felesleges péznkidobás. Nem tudom fejből a PPC-s gépek fogyasztását, de biztos lehetsz benne hogy nem kevés. Vegyél az árából valami kis lóf**z nas-t, vagy rbpi-t, a maradékból meg vegyél sört

Persze ha retro gépezés is a cél egyben, és gombokért adják a minit, akkor hajrá, el lehet vele hülyéskedni biztosan, de a mai célcuccok mellett a használati értéke még torrentezésre is erősen megkérdőjelezhető.
-
Blaise
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem jobban jársz, hogyha ilyen célra veszel egy NAS-t (Synology pl.)
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Sosem volt még Mac gépem, viszont lehet hogy beneveznék egy mac mini-re, torrentezés céljából, tehát semmi dolga nem lenne, csak usb-n rákötött HDD-re töltse le a linuxot, aztán pedig seedelje
(MacMini G4)
Megtud birkózni ezzel a feladattal? Hány watt a fogyasztása? Hangja van? USB-n kezeli a külső rackben lévő HDD-ket? -
Próbálj ki egyet majd előtt ha teheted, én is rá voltam kattanva, de szerencsére kaptam kölcsön egy barátomtól egyet 1-2 hétre. Nem bírtam megszokni, és ő sem. Mivel sokan lepattannak róla hasonló módon, érdemes használtakat nézegetni, szinte tök újakat lehet venni emiatt jobb áron.
-
twine
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm a segítséget,,sikerült is..

Szépen lassan egymáshoz szokunk az OSX-el...
Kicsit ugyan lassabban megy(a külső tényezőim miatt) mint mehetne, de haladunk...tetszik...Chal:
A billzet, nekem köszönöm, megfelelő,,,sőt kimondottan szeretem...nincsenek speciális igényeim, ami miatt szükségét érezném a cserének..(asszony nyifog néha a numerikus blokk hiánya miatt,de havonta egyszer-kétszer ha bankolnia kell, vagy belenyúlni egy két excel táblába, azt kibírja ezen is...
)
de a jótanácsot köszönöm...Perifériából még egy magic touchpadet szeretnék az asztalra,,,majd talán év végén...
Sajnos "mostanság" , ha cca.20rugós tételről van szó, akkor inkább gyermek holmi lesz a dologból, mintsem kockaholmi apunak

-
válasz
blakey
üzenetére
Hát itt is csak előjön hogy mennyire ízlés kérdése a dolog
A varázsegeret először kb. a falhoz vágtam volna, de mivel nem volt időm elmenni venni valami normálisat, vagy 2 hétig rá voltam utalva. Ez után a két hét után viszont olyan érzés volt bármilyen normál egeret használni, mintha boxkesztyűben akarnék hangyát szedni 
A touch funkciója elképesztően jó. Egy időben még arra is hajlandó voltam, hogy minden nap cipeltem be magammal az irodába, de aztán rászántam magam, és vettem egyet oda is (ott külső monitorra kötött Air-el nyomom, és ugye ahhoz gyárilag nincs MM).Precíziós munkára (DTP, CAD) vagy játékra amúgy tényleg nem jó, főleg a jobb/bal klikk megoldása miatt, de böngészni, office-ozni, Lightroomozni, meg terminálozni (én főképp Iterm2-ben tengetem a napjaim) tökéletes.
-
válasz
blakey
üzenetére
A tökély nekem egy BT-s teljes méretű lenne
Amúgy kíváncsi vagyok mikor fognak hozzányúlni a billentyűzetekhez meg a magic mouse-hoz. A fentin kívül igazából nagy bajom nincs velük, de cefet régi fejlesztés mindegyik, nem tudom mit lehet csinálni velük, de lepjenek meg (csak ne negatív irányban) 
-
blakey
titán
Ha hiszed, ha nem, teljes értékű bill. csak az Fn-t kell lenyomni és nyíl le/fel és megy a page up/down, semmi extra munkát nem igényel.
Engem már a vezetékes bill. nem hiányzik, kisebb, kompaktabb a wireless bill.Nekem a monitorban van egy 4 portos usb hub, uh. nekem az sem hiányzik.
A vezetéknélküli azért jó, mert nincs felesleges kábel.
-
válasz
blakey
üzenetére
Én nem bírnám nélküle, az imachez wireless volt, vettem egy usb-st pár hónap múlva, aztán azóta a másodikat szaggatom már (6 év alatt), mindeközben 2db apple BT bill rohad a fikókban bontatlanul
. Lehet hogy el kéne adni őket..
Szeretem benne az usb hubot, meg fejlesztéshez, sysadminkodáshoz el se tudom képzelni hogy shortcutokat nyomkodok a page up/downhoz, meg az end/home/delete -hez. Illetve úgyis az asztalon van, annyira nem kell a wireless arra a 20cm-re.
De aláírom hogy ízlés kérdése, meg mindenkinek mások az igényei.
-
blakey
titán
Hát ízé…, semmi humorérzéked.

Amúgy ha már kijelöltél 100 db fájlt akkor egy mappába áthelyezés (nem másolás) pillanatok műve. cmd+i, megnéz majd cmd+z (vissza minden).
- ez egy mosoly jel.Kijelőlés után jobb klikk és utána alt bill. Show inspector ua. mint a cmd+alt+i.
(#18777) twine
System preferences/Keyboard/Shortcuts/App Shortcuts és ott a Zoom In és Zoom Outnak új parancsot adsz, nálam pl. cmd+ felfelé nyíl(#18780) Chal
Egyáltalán nem jobb a full bill. mikor wireless-re váltottam, azt hittem, hogy nem lesz jó, de megszoktam és mindent megtalálok, nem hiányzik a + bill.(#18784) Blaise
Merevlemezen kívüli forrásról újrahúzhatod, formázhatod a vinyót, "házon belül" sajnos nem tudod megoldani. Egy külső meghajtóra, csinálsz egy rendszerlemezt, pl. pendrive-ra és onnan bootolod a gépet, majd tetszés szerint partíciónálod a vinyót. -
cigam
titán
Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2014
Korlátozott ideig, 1 gépre szóló 6 hónapos licence szerezhető be. -
Blaise
veterán
Jelenleg a gépemen két partició van, egyiken a Mavericks, másikon a Yosemite béta.
Hogyan tudom azt majd megoldani, hogy amikor megjelenik a végleges Yosemite, akkor törlöm mindkét particiót, és csak egyet hozok majd létre szüz telepitéssel?
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Közben megoldódott...
-
RoryBreaker
aktív tag
Miért lehet az, hogy MplayerX -ben megnyitok 1 videót, tök jól működik, de ha rányomok a teljes képernyőre, akkor fehér a kép, csak a zene megy?
Nem mernék rá megesküdni, de mintha azóta csinálná, mióta yosemite beta van fent.
Valami ötlet?
Köszi!
-
Igen, alapból a alt+cmd+"=" lenne a zoom, ha nincs '+' key (numpad).
Próbáld meg esetleg átmapelni itt:
https://www.dropbox.com/s/blp4pvc400bqp09/Screenshot%202014-10-11%2013.33.48.png?dl=0
Egyébként ajánlom a teljes értékű USB Apple keyboard beszerzését, sokkal jobb választás.
-
twine
veterán
Ha nem zavar senkit, folytassuk az alapokat plíz

A következő ami régóta keseríti az életemet, hogy nem tudok chrome alatt weblapot nagyítani, csak rettenetes kínok között,,,a "cmd -" az ugye működik, de utána egérrel kell kapálóznom a fent megjelenő kis b@szon ahoz hogy nagyítani tudjak...cmd + egérgörgő nem működik nálam valamiért (Microsoft wireless mouse)
Szóval a kérdés röviden:
Hogyan lehet almás billzeten Chrome alatt a weblapokat nagyítani? köszönettel
-
twine
veterán
na. akkor elérkeztünk oda, ami számomra a legjobb....egy gombkombi....köszönöm szépen...

Ellenben annyit hozzátennék,(a tudatlanok legnagyob nyugalmával
) hogy amit írt nekem TheMarci
Az pont ugyanezt teszi,több file kijelölése után, nem a mappa méretet mutatja, hanem a kijelölt file-ok méretének összegét...az ablak neve "többszörös eleminfó"...feltéve, hogy ugyanarról beszélünk, mert én veletek ellentétben magyarul használom a rendszert... kijelölésen jobbklikk, feljön a segédmenü, majd option(alt) és "vizsgáló megjelenítése"...A többivel egyetértek...de szerintem felesleges ezen már rugózni...én megkaptam a választom amire vágytam, ahogy blakey mondta több verzióban is...szerintem skippeljünk...túl basic téma ez ahoz, hogy folytassuk...
köszönettel mindenkinek

-
ŐŐ izé, nem egészen értem a dolgot, mert amit írtatok, az nem működik, option (alt) + show inspector is a teljes mappa méretet mutatja amiben állsz. Másolgatni emiatt új folderbe meg aztán a gánynak a csúcsa, akárhány másodpercet is vesz igénybe
Aki szerint nem, az mérje meg így nekem legyen szíves a System mappában mondjuk random 100db file méretét, ha elég bátor hozzá
De ha szerinte ez baromság, mert ilyet úgyse akar az ember soha, akkor tegye csak meg ugyanezt bármilyen futó alkalmazás alatt levő adattal, biztos nagy lesz az öröm. És ez utóbbi azért már egy reális use case.A hivatalos megoldás:
Kijelölöd a file-okat, majd cmd+option+i.
-
-
twine
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Nézd,,én valóban hálás vagyok minden segítségért,,nem szeretnék hálátlannak tünni, de ......
Nekem elég sufnituning megoldásnak tünik egy egyszerű gombkombi helyett....
És egyszerűen hihetetlennek gondolnám, hogy 2014-ben erre nem lenne más megoldás....
Ha ez így lenne, tüntetőleg ,mágján égetném el a MAc-et valamelyik hivatalos almás üzlet előtt....
De tényleg béke,,nehogy ezért most haragra gerjedj

-
twine
veterán
válasz
blakey
üzenetére
óó ne már,,biztos van ennél elegánsabb módszer is...
Vagy én értek valamit félre? Tényleg másolgatnom kell ehez? Biztos nem...az nem lehet...(#18767) TheMarci:
Na igen,,ilyesmire gondoltam,,,de a "show inspector" -nál elakad a mutatvány...ez pontosan mi is?
Ha nyomva tartom az option-t, nem akar előjönni a segédmenü...

Köszönöm a türelmet.
OK megvagyok,,rájöttem, megtaláltam..
Köszönöm a segítséget

-
blakey
titán
-
twine
veterán
Üdv urak,,,
Egy valszeg kőamatőr kérdéssel jönnék ismét

Finderben hogyan tudom meg több file együttes méretét? Win alatt ha több file-t kijelölök a "tulajdonságok" ezek méretének összegét mutatja...finderben az infó viszont kidobja az összes kijelölt file info ablakát
Biztos van erre "képlet",,csak tudatlan vagyok..segítséget kérnék

-
válasz
madgie
üzenetére
Ha úgy érted a rétegezést, hogy egyben van e az LCD-vel, akkor ja, nem rétegzett, sima üveg, csak egy "előlap". Mágnesek tartják, a leszedése után lehet kiszerelni az LCD-t, majd mögüle a többi cuccot.
Hopsz, bocs, szerk.: az egyel régebbi vastagabb unibody imacekre gondoltam, úgy látom a vékonyított új verziónál egyben van a kijelzővel.
-
kenny123
addikt
Na, lehet úgy alakul hogy gari nélküli, utolsó szériás Mini lesz. Tökre kivan pusztulva e teren a hasznaltpiac, talán 4-5dbot lehet találni.
Így gari nélkül ha megérkezik, mik azok a dolgok amiket át kellene csekkolni, ha kapok rá kipróbálási garanciát?Köszi
-
madgie
titán
Ugye az iMac-en "pucér" üveg van, rétegezés nélkül?
-
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Ablaktisztító spriccni, majd papírtörlő, utána még átmegyek rajta mikroszálas kendővel. A kendő előtt figyelek rá, hogy nedves legyen még kicsit.
-
blakey
titán
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Ablaktisztító jó, de a mikroszálas törlőkendő fontos és hasznos.
-
Ragnar95
félisten
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Kijelzőtisztító spray + mikroszálas kendő.
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Ti mivel pucoljátok az imac képernyőt???
Én próbáltam nedves ablakpucoló kendővel......
Kegyetlen koszos lett tőle...
-
cigam
titán
-
Isikamika
tag
Üdv mindenkinek!
Adott macbook 7.1 és random azt csinálja induláskor ,hogy van mikor tudok állítani hangot és van hogy csak újra indítás utan ! Mi lehet a bibi? Válaszokat köszönöm előre is! -
blakey
titán
válasz
kenny123
üzenetére
Itt megnézheted, hogy mi kell hozzá.
Nekem utolsó szériás i7-es minim van, tökéletesen teszi a dolgát, semmi extra, nem melegszik jobban, mint egy iMac, iMac nekem többször állt le túlmelegedés miatt (mind a 3), mini még egyszer sem az elmúlt 8 hónap alatt. Nyúzom rendesen, PS, Illustrator, Indesign, videó vágás stb. Ja igen, egyelőre még nincs benne SSD, csak 10GB RAM.
-
twine
veterán
az utolsó sorra nagy +1....
Bár nem vagyok "nagy almás", de több mint egy éve ugyanezeket a köröket futottam én is....
Sok helyről hallottam hogy várjak, mert már "jönni kell az új mininek"...
Akkor én végig gondoltam és rájöttem ,tökéletes lesz nekem a mostani tudása is...Megvettem,,és boldogan használom több mint egy éve...
MI lett volna ha várok? (egy éve) és még mindig sehol semmi....
-
válasz
kenny123
üzenetére
Nem vagyok a várakozásnak a híve, mert akkor az ember sose vesz semmit, de most mégis azt mondom, hogy lehet hogy érdemes lenne megvárni a következő eventet, mert nagyon közel van. Persze egyáltalán nem biztos hogy lesz új mini.
Amúgy meg ha nagyon rá vagy kattanva, és jó az ár, akkor vedd meg aztán kész

-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Akkor ha minden igaz, beruházok egy utolsó szériás Mini-re, lenne is pár kérdésem.
Jól sejtem, hogy egyszerre egy kisebb ssd, illetve egy merevlemez nem megy bele a házba?Bővítéssel kapcsolatban: merevlemezt bármilyet megeszik, vagy itt is valami spéci márkát lehet csak beszerelni? Valamit rammal kapcsolatban ugyanez a kérdésem.
-
válasz
blakey
üzenetére
Egyébként mikor nem jött össze a rögzítés a "vanila" cuccokkal pár napja, akkor kicsit utánaolvastam, és ez tulképpen egy security feautre az osx-ben, szóval szándékos, hogy az egyes alkalmazások nem férnek hozzá a többi audio streamjeihez, sem a rendszerhangokhoz. Végül is nem rossz ez így, csak hát ilyen esetben tud bosszúságot okozni.
-
negyedes
addikt
Kaptam egy imac 5.1es gepet ide az irodaban updatere. 10.6 van rajta es jo lenne feltornaszni 10.7re, csak nem tudom hogy.
Ha jol sejtem usb kulcsrol kepp bootolni es csak igy lehet megcsinalni.
-
válasz
blakey
üzenetére
A soundflower ingyenes. A beszélgetést pedig nem tudja felvenni, mert a mikrofonban alig vagy egyáltalán ne hallható vissza a hangszórók hangja (próbáltam). Persze lehet trükközni, külső mikrofont úgy beállítani, hogy még épphogy ne gerjedjen (nehéz lesz), meg hasonlók, de ezt nem nevezném megoldásnak.
A kérdés az volt, hogy "belső" program segítségével megoldható-e.
Erre válaszoltam én is. Szerintem ez tisztán "belső" alkalmazással nem lehet megoldani jelenleg, a legegyszerűbb a sounflower telepítése, majd a QT használata.
-
Totheground
addikt
Tölthető a public beta 5.
Szerk: meg a GMC 2.
-
rootkiller
őstag
válasz
czanga
üzenetére
Igazából ebbe olyan mindegy, mert első generációs a sata benne, nem variáltam rajta, más se tette volna érezhetőbben gyorsabbá a gépet.
Majd akkor látok csodát, ha az imacbe is rakok egyet. Úgy terveztem hogy iFixitről veszek dual kitet de tök fölösleges, egy 250-es SSD-n bőven elleszek, ott a 2TB backup.
-
válasz
blakey
üzenetére
A QT marhajó lenne, de pont tegnap akartam én is rögzíteni vele screencastot, hanggal együtt, viszont ezt nem tudja. Pontosabban a hang résznél csak két inputot kezel, mikrofont és line-in-t. Rákeresve a dologra, rengeteg a panasz erre, külső alkalmazás nélkül nem fogod tudni megoldani.
Egyébként a legtöbben ezt ajánlják:
http://rogueamoeba.com/freebies/soundflower/
Létrehoz egy virtuális audio devicet, amit lát a QT is, és megkapja rajta keresztül a rendszerhangokat, valamint az alkalmazások hangjait. Én nem próbáltam még.
-
czanga
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Akkor teljesen jó.

Arról mint mondtam nem hallottam hibát, de tökjó, mert akkor legközelebb ajánljuk majd régebbi White MacBook-okba is. Abba még eddig csak Samsung-ot szereltünk.
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Macbook air és iphone vásárlása előtt állok. A legùjabb Haswell-es és az 5S érdekelne. Hogyan zajlik, mennyire prompt egy garanciális ügyintézés? Nem tetvezek Apple Caret vásárolni.
Mik a tapasztalatok egy "olcsòbb eladòtòl" vásárolva?
Van tapasztalat a Mac Cornerrel?Köszi!
-
Van valami trükk arra, hogy külső program nélkül a skype beszélgetéseket rögzíthessem?
-
czanga
őstag
Persze, el.
Mindet. Nem értem mit idegeskedsz.

@magema
V300 Jó SSD. Valamiért a Vertex 3, Agility 3, Agility 4 szériákkal volt gond Mac-ekben hegyszámra, és ez ugye az összeakadásnak tudható be. Mai indilix vezérlős modellekkel még nincs akkora tapasztalat, hogy ezt ki merjem jelenteni, de Vertex 4-ről még nem hallottunk hibát, sem V300 -ról (az nem indilix persze)
Remélem beválik, és jól szolgál majd!

-
twine
veterán
Köszönöm a segítséget..azt hiszem akkor én erről lecsúsztam..
Milyen számsort?
Regisztráltam az e-mail címem, utánna engedte letölteni a progit...de számsort semmilyen formában nem kaptam...Mondjuk a ficánkoló 18 hónapos fiammal az ölemben csináltam a procedúrát..szóval könnyen lehet hogy átsiklottam valami fölött
De számsorra nem emlékszem sehol

-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
RoryBreaker
üzenetére
Már semmi. köszi.
-
válasz
bandras0226
üzenetére
Működőképes lehet, de szerintem erős driver és egyéb szoftveres támogatást igényel a dolog, nem tudom mennyire lenne életképes mindennapos használatra.
-
-
RoryBreaker
aktív tag
Nem értem ezt a macen telefonálást.
bejön a hívás, de hol tudok indítani???
Bluetooth kapcsolat kell hozzá? Mert nem tudok iphone-al csatlakozni imac-re. Nem is lehet?
-
válasz
bandras0226
üzenetére
És mire kötöd a racket?
-
-
RoryBreaker
aktív tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy miért szakad meg a bluetooth kapcsolatom az imac és az iphone 4s-em közt? Csatlakozik és rögtön szétkapcsol.
-
Felőlem mindenki azt csinál amit akar, de azért ha valaki megkérdezi MA akármilyen topicban, hogy vegyen e Samsung 840 EVO szériás SSD-t, akkor nem az a válasz, hogy óó igen, hogyne, a legjobb választás.... Ennek kapcsán bízok benne kicsit, hogy elolvastad a bugról szóló leírásokat meg a Samsung nyilatkozatait azóta, és te sem gondolod komolyan, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van ezekkel az eszközökkel, oprendszerek és power userek ide vagy oda... Ezzel részemről is lezártam, aki elolvassa a híreket, teszteket, az úgyis tudni fogja hogy mi a helyzet, kár tovább ragozni.
-
czanga
őstag
válasz
megema
üzenetére
Főleg az nVidia álltal szállított SATA vezérlőkkel szerelt gépekben okoz fagyást (2009-10 és lefelé), hibernációs és boot-olási gondokat. Mivel mi viszont tapasztaltuk ezt sok késöbbi szériás Mac-ben is pl: MBP, és iMac intel vezérlőkkel (és nem a 13"-os MBP-kat érintő HDD kábel gond okozta), így inkább személy szerint nem ajánlom.
@Chal
"Mert a tizedük se vesz a gépébe utólag 3rdparty ssd-t?" - Nem éppen erre próbáltam célozni, de mivel elbeszélnénk csak egymás mellett továbbra is, így részemről zárom a témát.
-
twine
veterán
Ha már SSD a téma...
Két rövid kérdésem lenne:
Jól gondolom ,hogy a 840Pro szériát nem érinti a probléma? (más NAND-al szerelt)
De mivel a fent vázolt problémáról sem olvastam eddig, így gondoltam megkérdem,talán gyorsabban kapok választ mint ha "feltúrom" a google-t...Másik, ami számomra fontosabb...:
OSX alatt mivel mérünk SSD sebességet

Köszönettel

-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Itt az aprón egész jó áron vannak mac minik, bolti árhoz képest, és láttam pár helyen hogy a "legutóbbi széria, late 2012".
Tehát azután nem is történt mac mini frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem egyébként ettől még nem kéne, tartok tőle hogy több bosszúságot hozna mint amennyi hasznot.

)

épp ez a bajom :

TigerCat