- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
negyedes #20964 üzenetére
"amugy most hirtelen atneztem az arakat, egy plextor iro annyi mint az apple drive vagy picit olcsobb a normalis boltokban, a dzsunga pc boltokbol mar joval olcsobban van."
nem viccből kerül annyiba. Igen, mikor errefelé 5-6e Ft volt egy dzsunkadrive, akkor egy jó plextor olyan 16e Ft volt, a superdrive meg 19e
Meg kell venni, főleg ha ipari mennyiséget tolsz rajta át -
Blaise
veterán
-
daniel909
addikt
válasz
negyedes #20846 üzenetére
vlc magától letölti a feliratot? nekem ez nagyon hiányzik az mxből.
a bsplayerben is ezt szerettem. nem kellett túrni a netet a feliratért.színhűségen kívül miben jobb szerintetek az Apple Cinema display? vagy az egy tipikus túlárazott apple cucc?
csak kíváncsi lennék, mert dizájnra nem rossz. meg full hd egyenlőre elég is lenne. csak mondjuk 60Kért elég tisztességes monitorok vannak már, ez meg 120k használtan. -
Ragnar95
félisten
válasz
negyedes #17671 üzenetére
Mac Prot és MBA-t. Viszont mivel idén nem jött új generációs Intel proci, így Mac oldalon esélytelen volt bármilyen érdemleges fejlesztés is...
Én még mindig állítom, hogy szoftveres szinten az utóbbi évek legkomolyabb konferenciája (volt) ez az idei, zseniális, ami alkottak a Yosemite-vel és az iOS8-al együtt, mivel ezeket nem külön-külön kell már nézni, hanem ökoszisztémaként. A hardverek meg jöhetnek később is, de én nem várok idén semmilyen forradalmi termékvonalat... -
bmwk1200s
őstag
válasz
negyedes #14912 üzenetére
Max 2000 euro all rendelkezesre, es az apple.at oldalrol probaljuk osszerakni a gepet.
A gond a naggyal, hogy az araba nem fer bele minden.
Tehat vagy 16GB ram, vagy FusionDrive.
Elvileg a kisebbikbe veleferne mindketto, csak kerdes besegit e az iris a renderbe, vagy sem. -
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
negyedes #13086 üzenetére
Nekem is ezt csinálta régebben a hotmailemmel, de náalm tök random kérte újra a jelszót, volt, hogy naponta, de volt, hogy hetekig jó volt, illetve volt, hogy egymás után 3-4x be kellett írnom, mert el se fogadta elsőre....Mostmár kb 1 hónapja nem csinálta ezt szerencsére, pedig nem csináltam vele semmit, szóval magától javult meg egyelőre.
-
-
rjg
őstag
válasz
negyedes #13055 üzenetére
Ha jól értelmezem azt, amit írni szerettél volna,
akkor arra vagy kíváncsi, hogyan tudsz váltani egy adott alkalmazás több kinyitott ablaka között.
- négy ujjal lefelé "suhintasz" a touchpad-on és kiválasztod a neked tesztőt
- alt + cmd + í billentyűkombinációval váltasz az alkalmazás (pl Firefox) nyitott ablakai között -
Xero
nagyúr
válasz
negyedes #12846 üzenetére
Tudtommal dinamikusan próbálja állítani a sebesség/zaj viszonyát és a meredek váltások során kattan. Ezt lehet kiküszöbölni, ha beállítjuk egy értékre manuálisan (én simán belöktem max-ra).
Először anno azt hittem, hogy ugyan az lehet mint a Hitachi winyóknál volt. Ott szabálytalan időközönként a túlnyomást engedte el a winyó, és puffogott.Szóval pontosan nem tudni mi okozza. Problémát nem jelent, csak "esztétikai" probléma.
-
Xero
nagyúr
válasz
negyedes #12844 üzenetére
A WD black-ek és az OS X hajlamosak együtt kiadni egy kattanó hangot bizonyos időközönként (MBP 3,1 és WD black páros egészen bizonyosan). Ezt a hang és teljesítmény management segítségével lehet korrigálni. Lehet, hogy ez időközben megszűnt, de nálam még mindig ott van az indító script a MBP-n, ami login során elvégi a szükséges módosításokat hdapm-el.
Egy próbát megér a hdapm.
-
TommyNagz
senior tag
-
hoodoo86
tag
válasz
negyedes #12836 üzenetére
Megveszed, letoltod, elinditod, telepites elso fazisaban legyalulod a regi rendszert disk utilityvel, felteszed az uj oprendszert. Kesobb is csak internet kell a telepiteshez. De ha nagyon kell fizikai dolog, akkor a megvett es letoltott filebol lehet usb/dvd telepitot kesziteni
-
M@trixfan
addikt
válasz
negyedes #12480 üzenetére
Telepítőről érdemes bootolni és Disk Utilityvel végignézetni a belső HDD-t. Nálam is volt egy érezhető belassulás amit egy ilyen ellenőrzés hozott rendbe. Bár azt is tudni kell, hogy külön HDD-n volt a Home Folder és volt egy sikertelen Bootcamp létrehozási kísérlet egyszer. OS X alől is jelezte a hibát a Disk Utility, de telepítőről indítva tudta kijavítani. Utána felgyorsult a rendszer.
Ha belemegy 8 GB ram, akkor most kellene beletenni amíg még ilyen olcsó a DDR3 és egy SSD is mehete bele. Ha jól értelmezem ez egy C2D procis gép, nem lassúak azok. Nyilván a Core i architektúra alapjaiban erősebb, de a legtöbb feladatra elsődlegesen is megfelelnek a C2D-k. Én frissítenék 10.8-ra is, szerintem a 10.7 memória kezelése nem volt a legjobb.
-
hoodoo86
tag
válasz
negyedes #12423 üzenetére
Drag and drop esetén a jó mappába kell húzni, telepítő programnál pedig ha van opció, hogy minden user számára elérhető legyen, akkor ki kell pipálni.
Parallels: http://kb.parallels.com/9303
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest