Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
Én meg most vadásztam eBayen új Quadot két 23-as Cinemával olyan árban, mintha egy sima 2 GHz-es dual volna két kisebb monitorral. Örülök.

-
M@trixfan
addikt
Megvettem onlie a MissingSync-et! Legalább másfélszer gyorsabban szinkronizál mint az Activesync, ráadásul lehet Bluetooth-on és WLAN-on keresztül is szinkronizálni. Saját tapasztalatok alpján eddig nagyon jól megy. Egy Qtek 2020i-vel használom, szerintem ''safe buy'' kategóriás program.

-
biker
nagyúr
ez nagyon sirály

![[kép] [kép]](http://www.joyoftech.com/joyoftech/joyimages/745.gif)
-
Don Vittorio
őstag
Első versenyző: Dual-2.3 GHz 4 GB rammal.
-
Don Vittorio
őstag
Jóvan, csak időm is legyen rá.
-
faster
nagyúr
Érdekes hír:
Jól értesült hírforrások tudni vélik, hogy az Apple már januárban, a Macworld Expón bemutatja első Intel-alapú konfigurációját. A UBS Investment Research elemzője, Ben Reitzes szerint az Apple első Intel-alapú számítógépe az új Mac mini lesz, amely a Yonah kódnevű mobil processzorra épül majd.
[link] -
Xero
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Nem tán... :p
Üdv -
Grafiqs
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Tán cikket is nyomok belőle.
Mi az hogy tán?
Ez a kötelező házi feladatod, megértetted.

-
Grafiqs
őstag
OS-ből ami szinte tuti, hogy elmegy rajta az a 6.0.4 ez az utolsó.
Amit eddig össze tudtam róla szedni info:
8 vagy 16Mb ram van benne
RJ45-ösöe nincs csak valami trapéz alakú csati amire rá lehet tenni egy Trans10-et és arra megy rá az ethernet kábel vagy tettek bele lan kártyát
Az OS beszerzése problémás lehet, mert csak zip driveja van. Bár lehet csak floppy. De nem adom fel.
Pár napon belül öntenek rám még sok és pontos infót.
-
biker
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
a quad szép jószág.
esküszöm csinálnék neki helye az asztalon, ha arról van szó
-
Don Vittorio
őstag
Na, hamarosan 3 új G5 lesz a kezem alatt. Várhatóan két dual-2.3 és egy Quad. Majd beszámolok. Tán cikket is nyomok belőle.
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Grafi-t már ráállítottam a dologra, de hátha más is tud segíteni. Ha jól emlékszem, egy MAC II-esről van szó, amit lehet meg tudok kaparintani magamnak. Kérdés, hogy milyen OS-t és hogyan lehet rá feltenni, honnan tudom ezt beszerezni? Egyenlőre ennyi, ha már kezemben van, tudok jobbakat is kérdezni majd! Előre is köszike... -
M@trixfan
addikt
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
M@trixfan
addikt
2.0 mellett döntöttünk. Inkább vettünk bele még 2 Gb ramot. Handrás is ezt javasolta. Hihetetlen jók a hozzá kapott programok, igazából még alig telepítettem rá valamit. Kapásból meglátta a PC-m két megosztott winchester-ét a hálózaton.
Na jó, azért egy kis doom 3 befigyel néha, bár többet vártam attól a játéktól.
Widescreen ''hack'' ugyanúgy kellett mint a pc-s verziónál.
Egyébként egyáltalán nem játékra lett véve, csak kíváncsi vagyok.
Lenne két kérdésem mindenkihez mint kezdő Mac felhasználó:
1. Freemail fiókot hogyan tudom működésre bírni 10.4.3 alatt? (valamiért nem megy, pedig megadtam neki mindent.)
2. Valahol kapható itthon a Markspace által készített Missing Sync nevű program?
Köszi.
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére

nem semmi...
oktatóterem is megvan még? -
Don Vittorio
őstag
A dual-866 elment egy grafikushoz, cserébe az ő single-866-áért, én meg két régi gépet bővítettem fel pluszban: egy 533-as Digital Audiót és egy sima 800-as QuickSilvert. Mindkettőbe került SATA-mirror, 1.5 GB memória és 9600Pro. A DA-ból QuickTime Streaming Server lett szoftverfejlesztéshez (200 usert kell kiszolgálnia), a másodikat meg én használom második gépként videóhoz, DVD-hez meg egy kis játékra (Diablo2 + WoW).
Egy Mac már nem elég.
-
biker
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
jéé, a dual800 és dual1.25-ökről kissé felülkerekedtél

hát lelki szemeim előtt lefutott, mit tudhat eme jószág
bár nem 2 forint volt a bővítés gondolom, de megérhette
-
M@trixfan
addikt
Megtörtént! ''Made the switch''

Alig bírtam magammal ezen a héten, most jutottam el oda, hogy fórumozzak egyáltalán.
Apámat teljesen megfogta az a hozzáállás amit tapasztaltunk az üzletben. A srác még kölcsön is adott a saját ramjaiból amíg meg nem jöttek. Pentium III 733 után nagyon jó érzés megint nagyon erős gépet birtokolni.
Kb 2 éve tervezem a gépvásárlást, egyszercsak egyre jobban körvonalazódott, hogy Macintosh lesz belőle. Az utóbbi 2 hónap csiga lassúsággal vánszorgott az újabb bejelentések és Apple események miatt. Azt mondta az eladó, hogy ez lesz itthon az első eladott dualcore Powermac G5.
Egyszerűen jó érzés mac-en akármit is csinálni. Fantasztikusan használható az Os X. Nyuglom van, nincs semmi popup, és persze nagyon gyors. Ismerkedem a rendszerrel, Garageband nagyon bejön, videót úgy tömöríti, hogy öröm nézni.
Nem utolsó sorban Gyönyörű az egész ''setup''.
Bocs ha túl hosszú lett, csak az örömömet szerettem volna megosztani veletek.
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdése, hogy próba céljából, honnét tudnám letölteni a MacOSX x86 verziót?
A gépem AMD AthlonXP 2500+, 512Mb DDR400, 200Gb HDD, Ati Radeon9600 128Mb.
ezen a konfigon egyáltalám menne?
Válaszokat előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Jólvan. Köszi! Karacsonyig meglátjuk hogy jönnek össze az anyagi dolgok...
Ja programozást kihagytam, C++ és Pascal nyelven gondolom ezek is mennek.
Apple sznob leszek dejó
-
biker
nagyúr
nekem egy logitech(labtec verse 704 is jó) USB mic kellene, persze nem 10k-ért

ha lenne valakinek elérése.
láttam usa-ban már 20$-ért is, de olyan helyen, ahol nincs nemzetközi szállítás
-
taltos
senior tag
Nemtudok most linket dobni, de a beszeljukmac-en keresett valaki külsőt, és iJoe ajánlott többet, és az egyik véletlenül belső volt, és ezt megjegyezték neki. Talán a macbolt-on is fent van.
De ha tutira keresel ilyet, akkor van egy másik bolt, ahol szinte csak alkatrészekkel kereskednek (őket szokták ajánlani HDD rack ügyében is), és ott rengeteg belsőt láttam (mármint az árajánlatukban). Igaz, ott 100+ körül volt szinte az összes. -
KMan
őstag
hát van 1-2 komoly alkalmazás, néhányat úgyis ki fogok hagyni:
-MS Office(Word,Excel,Access,Ppoint)
-Quark
-Indesigh
-Illustrator
-Photoshop
-MatLab
-Mathematica
-Dreamweaver
Mondjuk h ezek az izmosabbak.
Ezen kivul amire a PC-t még használtam: (ez már inkább szórakozás)
Nézés-hallgatás-rippelgetés: MP3, DVD, AVI
TV-nézés.
Játszani már évek óta semmivel. -
KMan
őstag
Erősen gondolkozom hogy váltok PowerMacre. A windows egy nagy kalap szar, es ezt most nem azert mondom mert manapsag (illetve mar egy jo ideje ) divat a Microsoftot fikazni, de most mit csinaljak, ha elszallt az otthoni PC-m, es kb 4 honapja nem volt ra idom hogy ujrahuzzam az egeszet, mert ez nalam majdnem egy hetes melo, mig mindent belovok...

Hozzateszem majdnem 2 évet birt igy a rendszer. Amugy a MS tobbi progijaival nincs semmi bajom, pl. Office-t szeretem hasznalni, nalam bevalt.
Szval ha megfeszulunk anyagilag akkor szivesen cserelnek PowerBookra. Tetszik benne a stabil oprendszer, a vedelme(mind hardware, mint software), a mobilitas, + rakothetem TV-re, monitorra, akarkinal vagyok (sajnos mostanaban egyre kevesebbet otthon), barhol hasznalhatom(suli, melohely), szabadsag.
Tapasztalatok? Vagott mar valaki bele ilyenbe elottem? Kockazat?
-
badbrother
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Visszavonom a gurut, a Disabled Extensionban volt a CD/DVD ''meghajtó'', át kellett tenni a nem Disable-be, aztán ment is.
Pedig én múlt pénteken láttam elööször közelrööl Mac-et, azt sem tudtam, hol kell bekapcsolni, tudjátok azt amelyik nem áll másból csak egy gömbölyüü monitorból. Húuu de szuper vagyok
Na eldugulok, nem növelem feleslegesen a hozzászólások számát. -
badbrother
aktív tag
Bocs, hogy chat-szobává változtatom a fórumot
de megvolt a megbeszélés a ''guruval'', próbálkozott vagy fél órát, de képtelen volt a CD-t elérni, szerinte halódik a gép. Nem tudom lehetséges ez? Eddig csak PC-vel vannak ilyan irányú tapasztalataim, ott lehetséges. 
-
badbrother
aktív tag
válasz
isapeti
üzenetére
Pontos szövegre nem emlékszem, valami olyasmi, hogy a nyomtatás nem lehetséges, Unknown Error, ID= -8940,
mod: Minden programból ez az üzenet, sööt, ha lekérdezem a nyomtató állapotát, akkor is. Nem látja a nyomtatókat.
Erre van egy cikk az apple-nál:
Bővebben: link
ez alapján próbáltam megoldani, de nem ment. Persze lehet hogy csak én voltam béna, és nem töröltem valamit amit kellett volna, nem tudom.
Most megyek konzultálok egy remélhetööleg tapasztaltabb Mac guruval
[Szerkesztve] -
isapeti
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Milyen hibaüzenetet kapsz? És milyen programból nyomtanál?
-
badbrother
aktív tag
Igen hálózati. Minden nyomtató az, van vagy 5 belöölük, de a kapcsolat él, legalábbis a net megy, és a szervereket is látom. Maga a nyomtató jó, mert máshonnan lehet rá nyomtatni.
Arra gondoltam, hogy ráinstallálok egy OS-X-et, mivel az adott hibát csak 8/9-es rendszerekre írja a howto. Nagy meló az?
Van valamilyen veszélye? Gondolok itt adatvesztés, és társaira.
Elég sürgetöös a dolog, mivel egy titkárnööé a gép, és öö nem csak a körmét lakkozza
Többek között az én fizetésemet is öö küldi, szóval kell neki egy gép, nyomtatóstul. -
biker
nagyúr
sajnos a printerre nem tudok segíteni, mert osx-em van csak, és nem ismerem a classicot, de ha hálózatos, akor esetleg ne a saját gépeden keress, hanem pl a server gépen apple printing services esetleg apple talk(ha jól sejtem az kellett classichoz) nem lett leállítva???
a nortont meg
egyszer egy norton internet security és egyszer egy systemworks volt a kedves wingyilkos, uninstall, restart, többet win sem volt használható, vagy nem is bootolt.
ennyi, no para
-
Macc
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Leginkabb azt tudod tenni, hogy rakeresel mindenre ami norton v. symantec, es letorled, a ha tigeren keresel akkor ovatosan, mert ugye ott a tartalomra is rakeres, es akkor gondolom lesz ott 1000 file amit nem kell letorolni.
-
badbrother
aktív tag
Már miért ne lehetne leszedni? Kiválasztod, és uninstall.
Tetszik a Mac így elsöö ránézésre, de rögtön két olyan dologgal találkoztam ami nagyon meglepett.
Az elsöö ez a Nortonos dolog, amirööl még a hivatalos readme is azt mondja, hogy nem elég az eredeti CD-n lévöö uninstall, manuálisan is törölni kell file-okat. A második meg ez a mai nyomtató behalás.
Végigcsináltam a talált megoldásban leírt összes dolgot, de még mindig nem lehet nyomtatni róla. Nem vagyok egy Mac mágus, de ez azért sok.
Ezek a dolgok nem teszik igazán User Friendly-vé.
Ha az ilyenek gyakran elööfordulnak, nem teszi zsebre amit töölem kap az Apple Billgécje. (nem emlékszem a nevére
) -
biker
nagyúr
válasz
badbrother
üzenetére
nortont winről se nagyon lehet leszedni, miért lenne a mac más?

sajnos... -
badbrother
aktív tag
Micsinájjak? Ez van rajtuk, eddig mentek, remélem még egy napig kihúzzák a gépek.

A másik problémám nagyobb:
Van egy 9.1-es Mac amin nem megy a nyomtatás egyáltalán. Hálózati kapcsolat OK, nem ott a baj. Elmondás szerint nem változott semmi a gépen, már a hiba után installáltak egy új nyomtatódrivert de csak a leggyakrabban használt nyomtatóét. Szerintem nem is vették észre, hogy egyik nyomtató sem megy.
A hiba unknown, kódja :ID= -8940.
Most állok neki keresgélni, de ha valaki már találkozott vele, segíthet.
Olyat olvastam egy file-ban, hogy kell lennie a System Folder-ben egy Printing Directory( vagy Preferences) foldernek, amiben vannak a nyomtatók installálva.
Na ilyen folder nem volt, csak valahol máshol a gépen, mire gyorsan bemásoltam a S.F.-be. Remélem nem csináltam nagy hibát, a rendszer mindenesetre müüködik, de a nyomtatás továbbra sem.
mod: Találtam egy file-t az Apple oldalán, de kicsit kínai még, ha megoldom a problémát jelentkezem.
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Jajj!!!!! Norton termeket OSX-re neee! Nem egy rendszert vagott az mar gajra!!!
-
badbrother
aktív tag
Megadom neked a föönököm címét, ezt írd meg neki is, ugyanis öö akar cserélni. Biztosan örülni fog, hogy szükségtelenül adott ki egy rakás pénzt.

De nekem attól még le kell szednem a Nortont, és fel kell tennem a Virex-et.
Szerintem most vették észre, hogy van nekik egy számteches emberük, azt gondolják, hogy akkor dolgozzon a pénzéért. Amúgy már több mint egy éve mennek gond nélkül a gépek, nem is akarok nagyon belenyúlkálni a rendszerbe.
Feltettem a biztonsági update-eket aztán kész.
Amúgy találtam egy HowTo-t, kb 40 pontban meséli el, hogyan szedjek le vagy 20 file-t különbözöö helyekrööl a manuális uninstallhoz. Azért ez sziven ütött. Nem új rendszert akarok telepíteni, csak uninstallálni egy programot
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
válasz
badbrother
üzenetére
szerintem meg egyik se kell

legalábbis a 4 mac-re szánt antivírus cég egyetlen virusinfó adatbázisában SEM találtam még mac osx vírus információt, ellenben 152345 win vírust ismernek
-
badbrother
aktív tag
Viszont azt meg tudja nekem mondani valaki, hogyan lehet uninstallálni a Norton Utilities-t Mac OS-X-rööl. Ugyanis a felhasználók ezt kívánják, és helyette Virex-et kell feltenni. De az addig nem hajlandó feltelepülni amíg érzékel más vírusirtót.
Próbáltam már kukába dobni a fájlokat, nem segít. A readme-ben nem találtam utalást az uninstallra, a weben még nem kerestem, mert éppen most keresek
Egyik user srác azt mondta, hogy ezzel öö is szívott valamikor régen, és emlékei szerint egy rakás file-t kellett neki kukázni, de már nem emlékszik. Szóval valami konkrétebbat ha tudna valaki mondani, szívesen fogadnám. -
tiv83us
veterán
válasz
badbrother
üzenetére
Azert valaszolok, ha esetleg mas nemtudja es erdekli.
Igen, van autoupdate, felinstallalja magat majd reboot. Nagyjabol mint a windows rendszereken. -
badbrother
aktív tag
válasz
badbrother
üzenetére
Nem kell már válaszolni, google az én jó barátom!

-
badbrother
aktív tag
Bocs a lámaságért, de van a Mac-ekben olyan update lehetööség, mint a Windows update a Win-es rendszerekben? Gondolok itt az automatikusan letöltöödöö, esetleg installálódó biztonsági javításokra. Vagy mindet nekem kell letöltenem, majd installálnom manuálisan?
-
KMan
őstag
Biztos volt mar szo a PowerBookok Intelre valo attereserol, honnan keresgeljem a hsz-eket kb?
THX -
isapeti
aktív tag
Mindkettő van. DC++ kliens neve ShakesPeer, torrentezésre több is van. Itt keresgélj:
MacUpdate Bővebben: link
VersionTracker Bővebben: link -
dearbear
tag
Mat*:
Linux:
G5ot nem annyira tamogatjak, regebbi gepekre szamtalan distro letezik (pl: Bővebben: link).
Pascal:
FreePascal van eleg? esetleg nezd meg bovebb infoert az itteni link gyujtemenyt (Mac sites szekcio): Bővebben: link
C++ : g++ a GNU forditocsaladbol.
Messenger:
Milyen? Pl Bővebben: link vagy ha specifikusabbat keresel: aolhoz jo az ichat ami alapbol benne van az osxben. A yahoo tamogatja a maces plattformot is Bővebben: link. A microsoft is bar eleg felvallrol kozel sem annyi featurevel mint a windowsos verzioban Bővebben: link.
Java: beepitett 1.4.2, letoltheto 1.5.0 a tigerhez. A Sun nem tamogatja a platformot! De azert az Apple fele JVM eleg jo. -
KMan
őstag
Sziasztok!
Mac-re van Mathematica, MatLab, Linux, Pascal,C++,Messenger,JAVA környezeteket kezeli?
THX. -
Az altalad felsorolt programok kozel sem ingyenesek, ha hasznalni akarod oket akkor vedd meg illetve toltsd le oket a sajat felelossegedre, de ehhez mi nem nyujtunk kooperaciot a forumon. Legyszives keruld ezeket a jovoben. /A hsz-ed azert torlom, hogy elkeruljuk az esetleges ''helyes valaszokat'' a kerdesedre, inkabb csirajaban folytom el/ - tiv
-
badbrother
aktív tag
Ismer valaki olyan programot, ami több gépen fut, és egy szerverként funkcionáló gépre kötött külsöö meghajtóra automatikusan elvégzi az esedékes backup-ot?
Az sem baj ha ingyen van, de fizetöös is jöhet.
Minden gépen OS-X fut. -
törölt tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
igen, pont ilyen progira gondoltam! köszönöm!
-
Don Vittorio
őstag
válasz
üzenetére
Van ilyen, persze. Én a MenuMeters nevű progit használom. Fent a menüben megjelenik akár a proci, akár a vinyók, akár a memória, akár a hálózati kapcsolat terheltsége, kihasználtsága. Cool. Telepítés után a System Preferencesben az Other szekcióban találod meg. Ott állíthatod be, hogy mit jelezzen, és milyen módon.
Bővebben: link -
isapeti
aktív tag
válasz
üzenetére
cookieban tárolja, nekem nincs gondja... ha törlöd a cookiekat, elszállnak (bocs, ha nem mondtam újat
)
A te hsz-eidben nem jeleníti meg az ékezeteket? A built-in hungarian kiosztással elvileg jó... Ha meg seholse okésak, a character encodinggal próbálkozz!
Nekem spec a Safari a legmegfelelöbb, mert nagyon gyors, de jó alternatíva a Firefox, bár jóval lomhább, ill. a Camino, amit ippeg magyarítok
[Szerkesztve] -
törölt tag
srácok, a safari nem jegyzi meg hogy melyik témákhoz szóltam hozzá, mit állítsak be hogy m?ködjön?
szerk: most látom hogy az ékezeteket sem jeleníti meg
(osx)
[Szerkesztve] -
Macc
aktív tag
Na kukucs ide: Bővebben: link
Ajanlom mindenki figyelmebe a FrontRow-t is, es annak a demojat
-
rii
nagyúr
válasz
isapeti
üzenetére
XMS meg: Bővebben: link
XIII kerület Nyugati, Lehet, Jászai tér, derékszügű háromszüg átfogójánál középúton .....
1133 Hegedűs Gy. u. 63.
Tel: 06-1-239-6761
[Szerkesztve] -
isapeti
aktív tag
Ha hazaérek, én is rátolom a pécére a kedvedért

Másik kérdéssel kapcs.: nem vagyok pesti, szal nemigen tudom, helyileg hol vannak Apple boltok, de ilyenekröl hallottam: Apple Corner, XMS, Macbolt... sajna linkeket nemtok most nyomni, mert igencsak szaraxik a net itt melóhelyen
-
dearbear
tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Ez a par szosszenet nem eleg?
Szerintem ezek igencsak regre nyulnak vissza es jopar oldalas osszefoglalot lehet az alapjukon csinalni:
[Szerkesztve] -
Fiuk egy nagy kérdésem lenne a témában,
mac usb-s bill lehtséges hogy müxik egy pc vel ?
erről lenne szó:
Bővebben: link -
SAMYka
senior tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
#1590 nem segít??
Up az én kérdésemnek. -
Mr.Skyline
senior tag
ismét itt vagyok!

a gondom az hogy még mindig nem találtam meg a #1589 hsz. -ben feltett kérdésemre a választ Bővebben: link
továbbra is köszönöm az együttműködéseteket. by Mr.Skyline
[Szerkesztve] -
isapeti
aktív tag
Ja, most jut eszembe, ha esetleg nem tetted volna, nézz körül a BeszéljükMac-en, ott tán lelsz megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MÁV topic
- Starlink
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Widescreen ''hack'' ugyanúgy kellett mint a pc-s verziónál.

TigerCat