-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Kijott az iTunes 9. Vegleg van benne HomeShare
-
tiv83us
veterán
Nem mintha a uj MB-t akarnek, de ha azt akarnek, akkor igen szetb*szna az ideg, mivel a jelenlegi notimban csak egy 80-as vinyo van, mindent a ket db 500GB-s kulso vinyomon tarolok es mindketto FW-s...
Es ezzel gondolom nem vagyok egyedul.Ettol fuggetlenul nekem egeszen tetszik az uj design, be is fizetek egy MBP-re, mar csak ezt a napot vartam
-
tiv83us
veterán
De hova tunt a FireWire a MacBook-bol?
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
/4GB 2.8-as iMac-rol van szo/
ATI Radeon HD 2600 PRO with 256MB eleg a kovetkezokhoz?-Photoshop
-Hazivideo-szerkesztgetes
-Abszolutli no jatek, meg hasonlo "orultsegek", arra ott a 360
-HD filmek, videok lejatszasa, akar online, akar HD lemezrol.Egyaltalan ha upgradelni lenne erdemes az NVIDIA GeForce 8800 GS 512MB-re, akkor miert lenne erdemes? Csak a jatek miatt?
-
tiv83us
veterán
Nos, ugy dontottem, jovoheten vasarolok egy 24"-es iMac-et Kidusnak, mert mar a Mini keves. Tudom, hogy uj mac elso inditaskor megkerdezi, hogy szeretnenk-e az elozo gepunkrol az adatainkat atmenteni. Nos, ehhez milyen kabel szuksegeltetik?
Tudom, hogy ezt is kiirja a gep, hogy milyen kabelt hasznaljak, csak nem akkor szeretnek a boltba rohangaszni a megfelelo /talan Firewire/ kabelert, mikozben izzitjuk a gepet.
Valaki tud valami konkretumot? Vagy eleg egy sima USB? -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Allitolag igen, de sajat tapasztalataim szerint nem.
A C2D 2.0GHz-es 2GB RAM MB-omon Leo van, gyorsabb, szebb, okosabb, kiralysag.
Kidus 1.4GHz G4-esen 512MB RAM, Tiger kiralysag, Leo not really. Igaz az Mac Mini.scoorn: Koszi, ki is basztam az osszes Mac-et itthonrol az ablakon, azota mar Prozacot sem kell szednem, olyan boldog vagyok a Linux-szal a Tesco-s PC-men
-
tiv83us
veterán
Ha valakinek kell, jovohonapban elpasszolom 250USD-ert, ha nem kell senkinek, akkor odaalyandekozom faternak
Chandler: "megfogod" az ablak jobb sarkat es szethuzod az ablakot es kesz. Ha legkozelebb megnyitod a szobanforgo alkalmazast es nem lesz teljesmeretu, akkor a
gombra kattintva a balfelsoben teljesmeretre ugrik.
-
tiv83us
veterán
Sracok,
Mennyi lehet a realis ara egy harom eves G4 1.42GHz-es 512MB RAM-mal rendelkezo szep allapotban levo Mac Mini-nek? Superdrive van benne. Ja es 80GB tarhely.
-
tiv83us
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2781 üzenetére
Tenyleg, az iMac-es cikkedneg igertel folytatast, kivancsian varom
-
tiv83us
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2781 üzenetére
Tudom mekkora a kulonbseg, mostoha apamnak van mindket fajta. Nincs szukseg 24"-esre, csak hobby-internet gep lesz, filmet ugyis a 37"-es LCD TV-n nezunk majd S-Videon vagy HDMI-n keresztul.
De meg megvitatom a masik felemmelps: Meg bele akarok tetetni egy Teras vinyot meg 2GB pluszba, mert a tarhely meg a memcsi nekunk a fontos es ugy a 24"-es mar tulmenne a raszant kereten.
Alex91: Koszi, megnezegetem
-
tiv83us
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2778 üzenetére
Hat akkor nem pocsolok, megrendelem a dragabb 20"-ast. Thx
-
tiv83us
veterán
Sracok, emlekszik valaki, hogy kb utoljara mikor frissitettek az iMac csaladot? Most akarok venni egy 20"-est a nappaliba a masodik kategoriabol, de nem akarok ugy jarni, hogy holnap megrendelem, holnaputan meg ugyanazert az arert mar upgradelt verizot adnak.
Tudom, hogy kiszamithatatlan, csak kivancsi lennek utoljaraa mikor frissitettek, ha valaki emlekezne... -
tiv83us
veterán
Ez a komolyoabb model "-tol" ar
Ez a komolyabb modell a must-have /Ethernet Adapter, Megesafe Adapter/ es egy extra alkatresszel /egy fonnyadt remote a FrontRow-hoz :S /.$3300 -
Tudom, hordozhatosag, meg minden. De ennyibol olyan PowerMac-et veszek, hogy elsirom magam /pozitiv ertelemben/.
-
tiv83us
veterán
Enyiert veszek egy fullos 24"-es iMac-et es inkabb megmaradok a "regi" MB-omnal...
-
tiv83us
veterán
Nekem egy hasonlo MB-m van, csak C2D es 2.0GHz, nameg 2GB RAM, de meg igy is porog a kis szines nyaloka, mikor az iPhoto-ban eloguberalja azt a 3500 fotomat...
Szal' jelszav: RAM, RAM es RAM minden mennnyisegben. En most veszek egy 24"-es iMac-et, es 4GB ala nem adom a memoriat.
-
tiv83us
veterán
No kerem, feltalaltam a spanyolviaszt
Az elozoekben volt szo a TM-rol, hogy ket gepre ralehet-e kotni. Biker-nek igaza volt, nem lehet. NADEVISZONT! Ha a ket gep megvan osztva egymassal, akkor halozaton keresztul a TM automatikusan back-upolja halon keresztul azon gep tartalmat is, amelyre a kulso HDD nincs ra kotve. Nem piskota... -
tiv83us
veterán
Kijott a 10.5.1-es frissites, melegen ajanlott. Az Leom eddig tobbet rakoncatlankodott es fagyott ebben az elmult 3 hetben, /mind a MB-n, mind a Mini-n - sot itt meg tobbet./ mint a Tiger az elmult ket evben. Remeljuk ez az uj frissites fixalja a problemak nagyreszet.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us #2238 üzenetére
Igy nez ki most a Finderem, ugy, hogy mindket gepre sikerult felcsatolni a kulos vinyot.
Az a valued ize, kek halal a kepernyovel meg apamnak a PC-je
-
tiv83us
veterán
"és mindkét gépnek külön TM mappa készült? így egyik gép bele tud lesni a másik adataiba, nem?"
Jaja, latjuk egymas cuccait, amiket ramentettunk, tovabba a TM altal folyamatosan keszulo backup dataval, attol fuggetlenul kinek a datajat menti eppen. Van egy Kidus's Mac MIni mappa, es egy Tiv's MacBook mappa, amikbe ertelemszeruen a ket kulon gep adatait backupolja. Remelem re-loginnal is igy marad, mert ha ez igy mukodik...akkor nagyon nagy orom, bodotta'..
ps: Tokeletesen megy a tarsalgas a gepeink kozt, no problemo. Meg em is elcsodalkoztam rajta, hogy milyen egyszeruen osszejott a dolog.
-
-
tiv83us
veterán
Most en lennek primko, vagy diszbol van egy kulso vinyon 2 firewire kimenet?
Ugyanis vettem egy kulso vinyot, amire rakotottem a ket mac-unket, de vagy az egyik gep latja csak, vagy a masik, a ketto egyutt nem. Hiaba kapcsolom ki oket, inditom ujra a vinyot...stb.
TimeMachine miatt lenne, meg persze amugy is azon tarolni a nagyobb fajlokat. Otletek? -
tiv83us
veterán
Sracok,
Mondjatok nekem egy olyan progit, ami nagyjabol rendbeteszi a 2 eve mindennap kemenyen hasznalatban levo lelassult rendszert a parom Mac Minijen. Vettem neki egy kulso vinyot, arra atpakolta a fel cuccot, de meg mindig nagyon belassult. Valahol olvastam, hogy van ilyesmi, de lusta f@rok vagyok ennyit lapozgatni. Elore is thx
-
tiv83us
veterán
válasz
#30814464 #2164 üzenetére
Mit szeretnel, mi tortenjen hogyha lecsukod?
Vagy kulso monitorra akarod rakni?
Komolyan nem ertem, mert ha ugy csukod ossze, hogy nem lovi le magat stand by-ba akkor csak feleslegesen melegszik, dolgozik, zajong...stb.
Ha kulso monitorra akarod ratenni /amihez kell egy atalakito, mivel nincs rajta VGA kimenet/, akkor csak dugd ra a monitor kabelt, csukd ossze a laptopot es eleszd ujra a billel, vagy az egerrel es elvileg akkorra a monitorra fogja sugarozni a cuccot. /En igy hasznalom/. -
tiv83us
veterán
WWDC2007 - Leopard bemutato;
''11:08AM - ''These are just ten of the over 300 new features in Leopard. You're getting a copy today.'' Well, devs are anyway, not press. ''We've got a basic version that will cost $129, we've got a Premium Version which will cost $129...'' laughter and applause. ''We've got a business version! $129. Ultimate version! We're throwing everything into it, it's $129.'' Can't even hear Steve, too much applause. ''We think everyone's going to buy the ultimate version.''
Teljes anyag: [link] -
tiv83us
veterán
válasz
#35692544 #2120 üzenetére
Letezik, csak nem legalis, es nem stabil. Azon felul elegge kenyes arra, hogy a megfelelo hardverekkel rendelkezz a gepedben.
A Mac azert Mac, mert stabil, gyors, nincs /alig van/ ra virus es rendesen ossze van teve benne a hardver. Ezert kell megfizetni az arat :-/
De ha hasznaltal mar Mac-et huzamosabb ideig, akkor tudod mirol beszelek -
-
tiv83us
veterán
Hidd el, nagyon a szeren van a MB billentyuzete, ne hasonlitsd a regi ''szutyok'' iBook-ehoz.
Faszaul kezreal es minosegileg is 10/10. Minden szempontbol jo lett az uj MB, csak egy uj VGA-t hianyoltam belole, dehat minden nem lehet tokeletes...
En kizarolag a VGA miatt valasztanam a a MBPro-t, mivel peldaul a polycarbonat bevonat a MB-n sokkal bejovosebb mint az aluminium a MBPro-n. /Arrol nem is beszelve, hogy egy jo $1000-es a kulonbseg a ket noti kozott, tax-el mindennel egyutt.../
ui: Az az igazsag, hogy az iPod, szarra biztositva, szuper expresszel...stb. Innen kb ugyanannyiba kerulne, mint ha otthon venned, max kapnal egy ingyen gravirt bele -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Fair enough. Megkerdezhetem, mely programok azok amiket csakis Win alatt tudsz futtatni?
Nem azert ,mert valoszinuleg tudnek ra OS X-es alternativat talalni, csak kivancsisag
ui: Egyebkent ha itt lenne 747 nevu forumtarsunk, o tuti megtalalna ra a megfelelo OS X -es programokat
ui2: Welcome to the Mac community ;)
ui3: Viszont egy dologban nem ertek egyet Veled. Magyarorszagon sajnos ar/ertek aranyban nagyon gaz, ha csak tenyleg nem a nagyon atlag felett elsz. De ebbe mar ne menjunk bele, mert ez mar poltopik -
tiv83us
veterán
''És ugye az megoldható hogy mindkét rendszer fennt legyen és indításkor válasszak hogy melyiket akarom használni?''
Ha jol ertelmezem, te a Bootcamp nevezetu programrol beszelsz, ami a vinyodon ket particiot hoz letre, egyet az OS X-nek, egyet pedig a Windows-nak. Egyebkent igen, teljes erteku Windowst tudsz futtatni a Mac-eden, de egyebkent az OS X is felismeri a te altalad emlitett eszkozoket gond nelkul. Legalabbis nekem eddig nem volt gond nyomtato, eger /bar mar regota csak Mighty Mouse-t hasznalok/ kamera, fenykepezo...stb. Gond nelkul felismerte.
Csak meg egy kerdes; minek a Mac, ha Windows-olni akarsz? -
tiv83us
veterán
Nalam a BitTorrent gond nelkul fut. A tobbi klienst meg nem probaltam, mivel ezzel totalisan elegedett vagyok.
-
tiv83us
veterán
''Viszont azt hallottam, hogy zeneírásra nem az igazi.''
Ezt kitol hallottad? Akinek valami komolyabb koze is van a zeneirashoz, az csakis Mac-et hasznal.
Szal ha zeneirasra meg netre kell, akkor nem is tudom mit keres meg nalad a PC.
Az Ableton meg kifejetten Mac-re lett keszitve /bar foleg a Reason is/.
En jelenleg gyonyoruen futtatom a Mac-emen a Reason 3.0-at es ez meg egy regi 1.42GHz-es G4-es masina.
Azota uton van a 2GHz-es C2D Macbook -
tiv83us
veterán
válasz
- iSO - #2065 üzenetére
Tudsz.
Deluxe: En most rendeltem egyet, 2GB Ram, 120Gb vinyo es termeszetesen Core 2 Duo. Mindennel egyutt $1610. /Ebben van DVI csatlakozo es repulogep fedelzeten hasznalhato akksi tolto+tax/.
Jovohet elejere ide kell ernie
ui: Apple keyboardom es Wireless Mighty Mouse-om mar eddig is volt a mostani Mac-emhez, ugyhogy arra nem kellett aldoznom -
tiv83us
veterán
Nem valaszthato es szerintem a videokari nem is cserelheto, mivel tudomasom szerint integralva van es hat a mac gepek /foleg a laptopok/ nem arrol hiresek, hogy cserelgetunk benne ezt-azt...Memoria bovites, HDD bovites az ok, de a VGA az necces.
Kar erte...De azert ugy dontottem veszek egyet -
tiv83us
veterán
Amcsiban is fajdalmas a $2700, ezert is veszek inkabb siman MacBook-ot, Pro nelkul fele annyiert. Izmos procija lesz neki hamarosan /erzem
/, a kijelzo nem erdekel hogy kicsi, ha viszem valahova akkor jo hogy kicsi, az anyag minoseg egy fokkal lentebb van mint a Pro, a VGA is ratyibb...stb, de $2700 akkor is sok egy jol megpakolt MBP-ert.../Talan jovore befektetek egyre.../.
-
tiv83us
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #2021 üzenetére
A .doc es az .xls formatumokat az OS/X csuklobol kezeli, nincs veluk gond.
Bar en Mac-en is FireFox-ot hasznalok, de amig Safarit hasznaltam, addig sem volt gond, mindegyik honlapot gond nelkul behozta.
Gyonyoruen el lehet boldogulni mindennel Mac-en is, megvan mindenre a megfelelo alkalmazas.
Megvannak a megfelelo Codec-ek es a pc-kel valo halozatba csatlakozas sem egy esztveszejtoen bonyolult muvelet. De a lenyeg, hogy az OS/X-nek az az egyik nagy varazsa, hogy alapbol tud szinte mindent, nem kell sokat pocsolni kiegeszito programokkal.
Ha eleinte meg nem is nagyon vagy tajekozott, hogy mi-hol-merre, addig is ajanlom hogy vegigolvasd ezt a topikot es nezz fel a beszeljukmac.com-ra, ott mindenrol talalsz bovebb infot. [link]
Tovabba nincs mitol felned, mivel miota inteles procikkal jonnek a Mac-ek, bootcamp segitsegevel barmikor gond nelkul feltolhatsz Windows XP-t is a notidra. /Bar en ezt bunnek tekintek, egyedul jatek eseten alkalmazom/.
Sok sikert es jo olvasgatast! -
tiv83us
veterán
Apple-ek megint nem birnak magukkal :O [link]
Mar csak a k*rva meronos MBP-t dobnak piacra :P -
tiv83us
veterán
Itt a wireless Mighty Mouse. [link]
Valakinek van mar? Tapasztalatok? Sokkal nehezebb mint a wired?
Ilyet szandekszok venni majd a MacBookPro-hoz, total wireless-be akarok menni -
tiv83us
veterán
válasz
Deluxe00 #1993 üzenetére
Varom a beszamolot
Egyebkent az az igazsag, hogy kezdek vacillallni a 15'' es 17''-es modellek kozott.../Epp hordozhatosag miatt./ Ha a 17''-es kelloen konnyu es vekony, akkor az lesz. Ugyhogy csekkold ki oket rendesen, mert nem kizart, hogy a te velemenyed lesz a mervado ebben a kerdesben -
tiv83us
veterán
Ez meg a regi G4-es mac minim. Nem tokoltem a garanciaval, tegnap delutan rendeltem egy uj billentyuzetet 28 dollarert az apple.com-rol. Kb szerdara mar itt fog varni package az ajtom elott
ui: MACBOOK ugyben meg varok kicsit, pedig tengap mar majdnem raklikkeltem arra franya order gombra -
tiv83us
veterán
Gaz van gyerekek, a macem billentyuzete total beszart, nemtudom mi lehet. Ha lenyomom a ''caps lock'' billentyut, akkor melle automatikusan leut a kepernyore egy ''a'' betut is / fizikailag az ''a'' gomb nem nyomodik le melle/.
Uagyanez a helyzet a ''`'' gombbal is /leut melle automatikusan egy ''1''-et is. Ez oda-vissza jo, tehat ha ''a'' betut nyomok, akkor mar kapcsolja is a caps lockot.
''Tab''-al szinten ez a helyzet. /Kapok melle egy ''q'' betut is es forditva/.
Mi a turo lehet? :S En allitottam el valamit, vagy a billentyuzetem haldoklik? -
tiv83us
veterán
Mikor rendeled a macbook pro-dat az apple-tol, akkor valaszthato opcio, hogy glossy screen-nel vagy anelkul kered. /Sima macbook-nal asszem nincs valasztasi lehetoseg, nem is tudom milyen kijelzovel szallitjak, de nem is nagyon erdekel
/ Igen, a glossy screen kb annyi, hogy van elotte egy uveg-szeru bevonat, ami a remhirek szerint maszatolodik, tukrozodik es miegymas, viszont szebb es elesebb kepet produkal.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
DaSilva #1965 üzenetére
Igen, gondoltam hogy nem lesz teriszonyos a MacBook Pro 30.000 feet felett sem, ettol fuggetlenul koztudottan csokken a nyomas folyamatosan ahogyan haladunk felfele, es 30.000 feet felett mar az utasterben sem egeszen tengerszintkozeli.
Jo, rajottem, hogy arra gondolnak, mikor a kis oxigenmaszkok lehuppannak a plafonrol, a laptopom meg felmondja a szolgalatot, de abban az esetben valahogy a mac-em izgatna a legkevesbe. -
tiv83us
veterán
válasz
Deluxe00 #1959 üzenetére
''az a tükrözödés normál viszonyok közepette otthon környezetben egyáltalán nem zavaró''
Tulajdonkeppen viszonylag eleg sokat utazok, ugyhogy gyakorta kulonbozo helyeken hasznalom majd a cuccot es ezert felek a tukrozodestol. Egyebkent valoszinuleg en is a glossy mellett fogok donteni.
Most latom csak az apple honlapjan a MBP-rol:
Maximum operating altitude: 10,000 feet
Maximum storage altitude: 15,000 feet
Maximum shipping altitude: 35,000 feet
Ez igaz? Ez eleg hatranyos lenne, ugyanis eleg gyakran repulok es szeretem a netet hasznalni odafent is. Es ha a gepek utazo magassaga altalaban 30-37.000 feet kozott van, ez igy nem egeszseges... -
tiv83us
veterán
Mennyire gaz a glossy screen-es MBP? Halottam rola, hogy elegge tukrozodik, viszont szebb es elesebb kepet produkal /elvileg/.
Jovo honap kornyeken tervezek egy fullos 17''-es MacBook Pro-t venni es ezen megy a dilemma, hogy glossy or not glossy. -
tiv83us
veterán
válasz
badbrother #1631 üzenetére
Azert valaszolok, ha esetleg mas nemtudja es erdekli.
Igen, van autoupdate, felinstallalja magat majd reboot. Nagyjabol mint a windows rendszereken. -
tiv83us
veterán
Miert van az, hogy az iTunes egyszer csak gondol egyet es elkezd ugralni random modon masik szamra? Ha kiuritem a playlistet es ujra hozzaadom a szamokat akkor ez megszunik. Aztan egy ido utan megint kezdi. Kurvara idegesito, hogy a legnagyobb tombolasom kozepette hirtelen atugrik valami lassu genyo zene kozepere...
-
tiv83us
veterán
Hat egek, mint a rozse, de azert thx
Ez a mighty mouse meg most is kicsit szokatlan /egygombosnak hasznalom/. De nemkeresem a kifogasokat, lama vok
Egyebkent van valami jo kis mountolo progi OSX-re? Olyasmire gondolok, mint PC-n az Alcohol 120% vagy a Deamon Tools. Ha unod a kerdeseim, akkor szolj es lelovom magam /vagy nem kerdezek tobbet/.
Balika911:, ahogy Attika80 irta, a baj a vammal van, nem az illegalitassal /amugy azt se ertem, miert lenne illegalis/. Egyebkent attol fugg mit akarsz venni, hiszen itt peldaul egy PowerBook meg lehet vammal is olcsobban jonne ki, mint Magyarorszagon. Foleg ha megnezed, hogy az amerikai Apple honlapon milyen bovitesi lehetosegek vannak alapbol mikor vasarolsz es hogy milyenek a magyaron...
Lehet megeri atgondolni, de nemmindegy, hogy pl Mac Mini-t akarsz vagy esetleg egy PowerBook-ot, vagy egy PowerMac G5-ost. -
tiv83us
veterán
Ehh...hogyan lehet mappakat atnevezni a Finder-ben?
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Oke, tovabbi hulye kerdesek...
/Mondtam total kezdo vok mac teren.../
Letoltottem divx codec-et...Letoltott egy .sit file-t. Ezzel mi az uristent kell csinalni...?? -
tiv83us
veterán
válasz
M@trixfan #1491 üzenetére
Eloszor nagyon szokatlan volt, nem is szerettem. De utana raeroltettem magam es azt kell mondjam nagyon jo! Kicsit furcsa, hogy nincs rajta gomb, de egy par ora utan meglehet szokni es nagyon kezre allo. Az a kis gorgeto gomb a kozepen pedig tenyleg baromira jo, jol hasznalhato.
-
tiv83us
veterán
Nah, ne kovezzen meg senki, de meg most ismerkedem az OS X-el, ezelott 15 evig PC-t hasznaltam...
Szal jonni fog majd a sok-sok hulyebbnel hulyebb kerdes...
Akkor kezdjuk is; hogyan tudok vagolapra tenni szoveget, majd beilleszteni?
Isapeti: koszi a gyors valaszt, nemgondoltam, hogy ennyire logikus -
tiv83us
veterán
Nah, mire megrendeltem en is a minimet, erre kihal a topic?
UP! -
tiv83us
veterán
Mi lenne ha a topic ezentul mar csak mondjuk ''A nagy Mac topic'' lenne? Hal' Istennek a pc vs mac flame leult, ugyhogy szerintem kar is lenne ujra felhozni, foglalkozzunk inkabb csak a temaval...
-
tiv83us
veterán
Remelhetoleg en is hamarosan belepek a mac birtokosok soraba egy PowerBook G4-essel.
Nagyon ra vagyok izgulva, jelenleg folyamatosan csekkolom az applestore oldalt, hogy megkapom e ra a reszletfizetesi lehetoseget, mert akkor mar ma megrendelem.
Kerdes. Zeneszerkesztesre hasznal valaki PowerBookot? /Propellerheads Reason 3.0, Cubase SX...etc/.
En legfokeppen arra hasznalnam, na meg termeszetesen probalnam kihasznalni amire csak lehet.
Ebben a modellben alapbol milyen hangkartya van, es milyen bovitesi lehetosegek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Mac mini (2023 with M2)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest