Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Hosszas gondolkozás után mégiscsak az iMac G5 csucsmodell mellett döntöttem!
Amiben ugye ez van:2.0 ghz G5 processzor(ez eléggé komolyan befolyásolt)
512MB 400 mhz ram(valoszinüleg ehelyett 1 GB ram)
250 GB -ATA 7200 rpm merevlemez
Ati Radeon 9600 Pro 8x AGP 128 mb DDR
Superdrive
20,1 inch TFT
Mac OS X version 10.4 Tiger
Apple keyboard, egér...
Ennek sokkal nagyobb a teljesitménye, amit föleg 4 összetevö befolyásol powerbook g4 csucs-al szemben!Amellett csak az szól ahogy kinéz, mondjuk az nagyon
Bár ez is sztem szuper!
Rremélem jol döntöttem
16 éves vok ráérek még a laptoppal
-
Deluxe00
senior tag
Miben különbözik alapvetöen a G4 a G5-töl?Mert tegyük fel mondjuk késö összel jelenik meg G5ös Powerbook de nekem összel már lehetne nem szeretnék ebböl ''bajt''.Mert olvasgattam külföldi review-okat és azt mondják h bizony a G5 azért jobb mint a G4

-
Deluxe00
senior tag
Apple Powerbook (1.67 GHz G4) 1m 36s
Gateway 7426GX (AMD Athlon 3700+) 1m 39s
IBM ThinkPad T43 (1.86GHz Alviso Pentium M) 1m 45s (Fateromnak T42 van Dothan magos 1.86-nál asszem egyel kisebb nem tom pontosan mennyi de lassabb és QRVA gyors, szal ez csak jot jelenthet
Ez azért elég durva
Most már biztos h amennyiben lesz rá lehetöség Powerbook G4 17 inch lesz!
G5ös Powerbook mikor jön ki??? Mert azért az ciki lenne ha esetleg ilyen lenne, egy héttel rá kijönne G5ös változat
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Mondjuk a legjobb az egy powerbook 1.67-es lenne 17-es tft-vel ezt 650.000-ért tok ausztriában!
iBook g4 1.42 csak egy kiindulo pont ez még változhat ezért kérdezösködök ennyit
Attol is függ h mennyi ft keretet tudok kicsikarni itthon, ugyanis már irtam 16 vok és nem én keresem a kenyeret
könnyen lehet h iBook-rol átlépek Powerbook-ra de ez ugyiscsak összel lesz aktuális addig nincs szükségem rá! -
Deluxe00
senior tag
Azért Érdekes h az uj iBook G4 1.42 ghz Superdrive-al megegyezö áron lehe venni iMac 1.8 Ghz G5-öt 17-es Lcd-vel...csakhát az nem hordozható
Pedig abban 400 mhzes ram van meg 128 mbos 9600 van meg 160 gb 7200-es SATA Merev
Ti melyiket vennétek? mer iBook nekem azért kellene mert rámjött h nekem notebook kell
De amugy..? -
rii
nagyúr
MAC-es DVD-t hogy lehet leolvasni PC-vel?
A TRANSMAC becsődölt -
Macc
aktív tag
FW haz ajanlott a vinyohoz, az nem fogja ugy a rendszert hasznalatkor mint az USB, es meg gyorsabb is.
Ha mar bebootolt rendszerre akarsz installalni, akkor install cd berak, install gomb megnyom, ekkor restartol 1et, telepit 1et, ujra restartol, es tied a rendszer (15-25 perc, az installalt cuccok mennyisegetol fuggoen) -
biker
nagyúr
válasz
Deluxe00
üzenetére
előre fel van telepítve, és a usernév megadásnál félbe van szakítva
kb 5kérdés után tied a gép.
telepíteni nekem a minire a tigert 3perc volt mire mivel első installom volt, hogy milyen printer drivert dobáljak ki, mert sose kell majd nekem itthonra pl xerox meg brother driver
meg a fölös timbuktui és szuahéli nyelvek kidobálása, majd 19perc alatt feltelepült kérdések nélkül.
a 25. percben már rég cseteltem, meg emaileztem 1000L -
MoP_FX 57
őstag
Na de most nekem is lenne egy kérdésem, ugyebár van nekem egy SATA vinyóm, ezt hogy lehetne hozzákötni egy Minihez? Valami USB-s Mobil rack-en keresztül? Ha igen az ilyen mennyit kóstál és mennyire gyors?
Mod.:Láttátok, hogy már a legkisebb Mini is 512 MB memóval rendelkezik. Klassz.
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
válasz
Deluxe00
üzenetére
Ha boltban megveszed akkor ott biztosan felrakják neked szóval e miatt igazából nem aggódnék. Én még nem telepítettem OS X-et de már láttam, ha jártas vagy az XP telepítésben akkor ez is menni fog. Egyébként felületesen:
Bekapcskor nyomva tartod a c-t ilyenkor autómatikuson cd-ről fog bootolni utána licensz elfogadása, cél meghajtó kijelölése/formázása aztán install. Asszem kb ennyi. -
Deluxe00
senior tag
Ja és még az a kérdésem lenne h OS-el feltelepitve adják a masinát vagy nekem kell felrakni?Amugy még ha fel is van téve, adodik a kérdés h miben különbzöik ennek a telepitése a Win Xp-töl!
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Sztem ha kiadok erre a cuccra 340.000 ft-ot akkor nem az egér fog földhöz vágni

Vagyis remélem
Azon gondolkodtam vmelyik nap h mivel iPodom van megnézegettem az iTunes Music Store-ját és ugye nem lehet itthnrol elérni, de ha az iTunes feltételékor osztrákként teszem fel a progit akkor müködne?
-
Grafiqs
őstag
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Egen az airport az a vezeték nélküli kapcsolatokhoz jó. Itt találsz bővebb infót: Bővebben: link
Hanyagoljuk a warez jellegű témát! köszi
MOD: Külső egeret feltétlen érdemes venni hozzá. De MAC-est. Nagyon-nagyon pontos és megbízható egér. Bár tény egy kicsit drága. -
MoP_FX 57
őstag
válasz
Deluxe00
üzenetére
Ez ugyebár egy 2.1-es hangfal amit simán rálehet kötni az IBook-ra ugyanis van analóg kimenete.
Airport az nem valami olyasmi amivel lehet vezetéknélküli hálózatot csinálni?
Kicsit utánanéztam, van pár DC kliens de nem teljesen egyértelmű, hogy rendesen működnek-e, viszont torrent van dögivel. Ha jól tudom.
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Dc++ végülis nem is fontos annyira, ami kell szám azt fel tom rá rakni majd....viszont eszembe jutott még vmi, Lehet e rá kötni mondjuk Logitech z-2300 hangfalat, vagy bármi külsö jo pc-s hangfalat.Azt tom h az airport-al lehet olyat csinálni h erösitön keresztül nyomom a dolgokat nagyhangfalon, de azért jo ha van egy olyan amihez köthetö...na szal értitek

-
Deluxe00
senior tag
Sziasztok tapasztalt Mac-esek!
Eddig win-t használtam mindig (16 éves vok tehát nem is volt igényem másra
És most tegnap nézegettem apple.com-ot és kinéztem magamnak egy iBook 1.42 ghz Superdrivot, ami most jelent meg...Na most én hihetetlenül vágyom arra h Mac OS-t használjak, de a kérdésem az lenne hogy ilyen programok minthogy MSN Messenger, vagy Winamp, DC++, meg ilyesmi programok futnak-e??
Játékok nem jelentenek gondot, mert én néztem iBook user review-okat és még a régebbi 1.2-es meg 256 MB-s iBook-okon is jol mentek, ebben meg ugye 1.42 ghz van 512 MB és radeon 9550...csak azok a felhasználo progik érdekelnének
Köszi szépen! Ha esetleg van olyan progi amit nem lehet használni és fontos lenne azt plz tegyétek bele a válaszba! -
fogtunder
nagyúr
msi mega. szerintem. a mini 80 gigás winyója egy kicsit kevés tárhelynek, meg az 5.1 hiánya. a kiegészítők meg megint csak drágák. de majd ha tényleg ott járok (remélem nem sokára, összevetem a két alternatívát). és annyira az i-tunes-zal sem vagyok kiegyezve, bár macen biztos jobb az is.
a ghost meg egy olyan dolog, hogy nekem műkszik, mert nem telepítgetek hetente, naponta különböző progikat, hanem van egy fix lista, ami mindig fent, azon kívül meg csak gamék mennek föl, az meg amúgy is másik partición van, mentések megvannak, ha kell újra rakom, aztán kész. ha meg mégis van valami új, ami kéne még hozzá, akkor átírom a cd-rwt. -
''kulonben jobban jart volna mindn mac hivo ha az apple amd-s processzor valaszt. pl valamelyik uj 64bites, ketmagosat.''
Mert akkor soha nem lenne x86-os Mac?
Az IBM-mel is voltak olyan problemaik, hogy nem mindig tudtak eleg processzort szallitani, az AMD-vel (azon belul is kulonosen az X2-vel - abbol egy-egy darabot beszerezni sem teljesen trivialis, nemhogy tomegevel) meg plane lenne ilyen gond. -
biker
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Race-Face
üzenetére
na igen, de ettől függetlenül még mindig nem lesz meg rá egyben a pénzem. pillanatnyilag a költözéssel együtt tervezem egy második gép összeállítását, de az megint pc lesz, msi mega alapokon, mert alapvetően dvd-lejátszónak, hifinek, meg film és mp3 tárolónak kell nagyszobába a tv-re kötve, amire egy mini nem igazán alakalmas. mac-et majd akkor veszek, ha egyszer egyben meglesz rá a pénzem. úgysem nagyon használok photoshopot, meg nem is nagyon vágok filmet, meg ilyenek, úgyhogy nem érné meg. ha pedig nem akarok játszani, akkor inkább a linuxot töltöm be, a nyugtató tényleg drága
. sőt, már ablakz alatt is inkább open source dolgokat használok, mert egyszerűen jobban működnek. ja, és az ablakok telepítés kiköszöbölésére van egy nagyon jó megoldás: norton ghost. egyszer kell felrakni egy működő rendszert, után bármikor visszanyered. persze ettől még nem lesz jobb a helyzet, csak az állandó telepítéseket úszod meg... -
MoP_FX 57
őstag
válasz
Race-Face
üzenetére
Tényleg ,hogy megy ez Apple -éknél? Ugyebár volt asszem annak idején a 10.2 ami asszem Jaguár névre hallgatott aztán Panther és most a Tiger. Amikor kijön egy újabb akkor milyen lehetőségek vannak ha valaki a frissebbet akarja a gépén tudni? Megveszi boltban vagy van valami frissítős dolog is?
-
Race-Face
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Hosszú távon nekem épp a mac volt olcsó.
2002-ben vettem egy powermac G4 MDD-t dolgozós gépnek. Ehhez azóta annyit nyúltam, hogy kapott pluszban 1 giga ramot.
Arra már nem emlékszem, hogy azóta a pc-met hányszor upgrade-eltem, most eljutottam egy athlon64-ig, no, ez már érezhetően gyorsabb, mint a mac. Illetve nem mindenben, pl. photoshop gyorsabb, de a rendszer sokkal rugalmasabban használható mac-en. Pl. másolás alatt nem lassul be a gép. Rákattintok a safari ikonjára, és már be is töltődött. Közben háttérben meg megy a másolás, vagy a photoshop, vagy mostanában iMovie meg iDvd...
Aztán tavaly hirtelen felindulásból otthonra is vettem egy használt G4-est, ez csak 867 MHz-es, de még ez is elég jó. Most fogom ezt becserélni egy ugyanolyan MDD-ra, mint a munkahelyi.
Szóval ha összeszámolom, hogy az elmúlt 3 évben melyik gépre költöttem többet, a mac még olcsóbbra jön ki. Igaz, végeredményben már a pc-m a gyorsabb, de ez az első 1-2 évben még messze nem így volt. És akkor még lehetne arról beszélni, hogy ez idő alatt hányszor telepítettem ablakokat, és hányszor osx-et. A nyugtató is sokba kerül ám...
Én nem bántam meg, hogy mac-et vettem. Mióta otthon is van, sokszor az asszony is inkább ahhoz ül le netezni. Jobban tetszik neki. Imádja például, hogy sleep üzemmódban a power gomb ''pulzál'', tényleg mintha szuszogna...
Nőknél ez is szempont 
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Race-Face
üzenetére
nekem drága, mert kb. 4 év alatt költöm el gépre azt a pénzt, amibe egy superdrive-os mini kerülne, meg olyan lámának érezném magam, ha crt monitoron kéne néznem a képét, úgyhogy még az is pénz. egyébként nekem a powerbook-ok a szívem csücskei, azok meg tényleg. pedig de jó is lenne egy 15''-os. kár, hogy többe kerül, mint a kocsim...
mod: szvsz pc-re kár a legális oprendszerért pénzt kiadni, mert amiért fizetnék, az ingyenes. a picipuha meg lesheti, hogy mikor fog tőlem egy forintot is látni az ablakz után.
[Szerkesztve] -
Race-Face
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Drága a mac?
Rakj össze nettó 110-ből egy barebone pc-t legális óperenciás rendszerrel, aztán mérd össze a sebességét a minivel.
A PowerMac most más tészta, hogy a single procis gépet kivették, az nettó 300 körül volt. Most a legkisebb PM nettó 420 körül van, dual procis. És nem igazán egy ''mezei'' P4 ellenfele. Dual Xeonokkal, Opteronokkal szokták összemérni a sebességét. Azok meg nem hiszem, hogy sokkal olcsóbbak a mac-nél. Főleg, ha nem garázsban összerakott gépet számolsz, hanem ''brand''-et. -
fogtunder
nagyúr
megszorongatni akkor tudja, ha nem lesz olyan mocskos drága, mint most. azt meg szerintem várhatjuk. én sem véletlenül gyűröm még a pc-t. bár lassan kezdek linuxosodni. az egy olcsóbb alternatíva a normálisan működő számítógépre (mondjuk annyival komplikáltabb is, de hát a tanulás nem kerül több száz ezer forintba).
-
rii
nagyúr
Ugye a Apple/Macintosh Intel alapokon meg tudja szorongatni a Microsoft-ot?
-
-
biker
nagyúr
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
látom nem értetted meg.
a gép ugyanannyiba kerül itt is, ott is, a diffi az áfa-ban van.
de mondok mást, hogy megértsd.
mac mini: 499$ = 104.790 + fa (9% tudtommal)
apple uk, fr, de, a, ch mindenhol 449? = 114.495 + áfa (19% ha jól tudom)
apple hu : 111.120 + áfa (25%)
jééé, olcsóbb mint bárhol az EU-ban
remélem végre belátod, mennyire drága itthon a mac?
powermac netto 639.200 itthon
EU ára: 631.125 + áfa
usa: 629.000 + áfa
eur: 255
usd: 210 számolással
és ha nem hiszed, akkor itt az apróbetűs usa infó:
Subtotal Please note that your subtotal does not include sales tax or rebates. $2,999.00
ha te 630e forintnál 10ezerért vergődsz usa szállítással, ami DHL-el alig 100k-ba ki is jön, lévén 27kg a gép, és egy esetleges garizással vergődsz 1-2 hónapod, legyen.
köszönöm, befogom magamtól, éljen a matek. -
MoP_FX 57
őstag
válasz
fogtunder
üzenetére
Ezzel egyetértek, főleg kitérve a ''User experience''-re. Ha valaki ránéz 10.4-es Tigrisre az láthatja ,hogy nagyon rámentek a kinézetre (10.3 ''Panther'' is ilyen szép) és arra ,hogy minden legyen magátólértetődő,ergonómikus és felhasználóbarát. Pont ebben a rendszerben debütált a Dashboard nevezetű ami egy gombnyomásra előugrik a asztalra és mindenféle kis program fut rajta. Asszem időjárás,valutaváltó, világóra etc. Engem így is ,hogy nincsen ilyen gépem, örömmel tölt el ,hogy tényleg össze tudtak rakni egy ennyire jó oprendszert.Wáá ilyenkor de szeretnék egy minit.

-
fogtunder
nagyúr
szvsz egy idióta, aki az os/x-en kívül mást akar rakni a mac-jére. igaz, hogy a mac lassan pc lesz, de túl sokban eddig sem különböztek, csak a macnél kisebb volt a modularitás, ibm proci volt benne és kb. ennyi. meg a design és ezzel együtt az ár.
a pc-vel sem az a baj, hogy pc, hanem, hogy ha az ember neadjisten játszani is akar, akkor mindenképpen a windowsnál köt ki. ami szintén jóval gyorsabb lenne, ha hagyná az embernek megválogatni, hogy mit is szeretne a sok ''hasznos'' szolgáltatás közül telepíteni, meg magának fordítaná a kernelt, a hardwer függvényében. csak hát ehhez nyíét forráskód kéne. az os/x-nek nem az az alapvető előnye szerintem a windows-zal szemben, hogy sokkal többet tud, hanem, hogy amit tud, azt üzembiztosan csinálja, meg van benne egy-két apróság, ami jelentősen növeli a user experience-t, mert jobs-ék bevallottan arra mennek. mondjuk gates-ék is...
#1240: szívemből szóltál...
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Ez így jó csak ettől még nem olcsóbb itthon, pláne ,hogy kint sokkal magasabbak a fietések is. Valszeg náluk egy fél millás kiadás gépre nem is olyan nagy szám mint nálunk sőt biztos. Na mindegy ez nem von le semmit egy Mac-ből csak tudatni akartam ,hogy nálunk nagyon drága. Ezért én inkább Amerikából rendelném meg.
Köszönöm szépen, leülök magamtól... -
MoP_FX 57
őstag
Ezt én is aláírom, tényleg nagyon meg van csinálva mint külsőleg mint belsőleg. De azt kell mondanom, hogy ehhez már dukál egy >20''-os Apple Cinema Display is meg wireless billenyűzet és egér kombó.
Egyébként nem tudom, hogy én vettem-e észre de nagyon el vagyunk szállva az árakkal. Csak egy összehasonlítás végett. A legnagyobb Powermac Dual 2,7 GHz egyébként alap felszereltséggel nálunk 809 125 Ft. Amerikában ugyanez természetesen átszámítva forintba 629 790 Ft ezzel szerintem túlzok is egy kicsit. (210-zel szoroztam mert most annyiért lehet venni a dolcsit) Egyik se olcsó de azért ott van ~180 000 Ft difi.
-
rii
nagyúr
Nem a divat miatt írom, de egy G5 méltó dísze lehet eg szépen berendezett szobának, mígPC-ből bámyilyen házat azonnal dugnék az asztal alá .. talán ez sem utolsó szempont.
-
MoP_FX 57
őstag
Ez jól hangzik.
Bár én nem szoktam anyázni, és ez csak azért van mert kb 1 hónapja rendkívül flottul megy a gépem de azért csábít a Mac is. Szerencsére itt van a Mom Park ahol van egy bolt ahol ki van rakva három Mac: IBook,IMac és egy Mini meg egy IPod is de az nem érdekel mert olyanom van.
Amikor ott van dolgom akkor szívesen beülök oda egy kicsit és tetszik. -
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
intel 2.8 800 HT ről váltottam, és nem bántam meg.
MSN van, csak ne a szar MSN-t töltsd le, hanem az adium-ot, ami egyszerre kezel msn, icq, jabber, aol, mindenszart, skype van, dc van, torrent van (ezeket nem használom, csak tudom)
játékok: max payne és nascar 2002 amit eddig játszok, az király rajta.
a nagyobbik 1.42-es amúgy sebességre nem sokban marad el egy 2.8-as géptől, főleg ha pl azt vesszük, egy 3000-es amd alig 1.8-2GHz-en megy, pontosan te jobban tudod, de nem sokban különbözik.
pl photosop fürgépp, disk művelet a minin lassabb, 4200-as noti hdd miatt, de nem vészes.
most épp DVD tömörítés megy a háttérben, most fúj rendesen a venti
játékokat nem sokat teszteltem még, de ami van macre, és belefér a recommendedbe, az jó lesz mind.
állítólag a WOW is jól fut minin... nem próbáltam, mesélik. -
kovasz
senior tag
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
nem. akkor mast irtam volna.
csak azert kerdezem, mert a mac most mar lassan pc, csak lesz benne egy chip hogy ne menjen ra a winxp vagy barmi mas a mac cuccain kivul.
a fejlesztok mar kaptak az pc alapu mac-bol es aradoznak hogy milyen gyors a regihez kepest. pedig csak egy kozepszintu intel proci van benne.
a hwsw-n van egy rovidebb cikk a temarol. -
Alex91
félisten
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
A PC-dhez kepest ez joval gyengebb gep!
MSN es jatek inkabb gaz. A tobbire elmegy.
Tan az audio kimenet bemenet is. (Csak akkor ugye nincs kimenet
.)
BT headset, esetleg USB-s headset/miki. De nekem errol nincs tapasztalatom.
Ami jo benne, az a merete es az elegge csendes mukodese. -
MoP_FX 57
őstag
Szia Biker!
Látom, hogy neked Mac minid van méghozzá 1 giga RAM-mal és a nagyobbik procival. Az lenne a kérdésem, hogy Te ugye PC-ről váltottál át Mac-re és neked mi a személyes véleményed róla így XP után? (ha előtte XP-d volt) Én a következőkre szoktam használni a PC-met: Netezés,zene hallgatás/videónézés,MSN,Skype,DC++ (fontos),néha játék azt tudom, hogy van pár játék Mac-re is. Ezekre gondolom kompromisszummal is de van valami alternatíva.
Előre is köszi a választ.
Ui.: Ugye a Minin nincs mikrofon bemenet?
[Szerkesztve] -
Race-Face
tag
#1213?
mac-guruk? -
Race-Face
tag
Sziasztok
Nem akarok kérdésemnek külön topicot nyitni, van abból elég...
Egy macet segítenétek beárazni? Vevő van már rá, csak nem tudom, mennyit kérjek érte.
Szóval egy G4 Quicksilver 867 MHz-es gépről van szó, 512 MB sdram, 40 GB vincsi, superdrive, Geforce2 MX 64 MB vga, apple pro bill + promouse egér. -
rii
nagyúr
Két kérdést szeretnék feltenni: hátha történt valami változás....
[1.] Mikor fognak Intel processzorokkal kijönni a MAC-ek?
[2.] Lesz OS X PC-re? -
Macc
aktív tag
1201-1203 vajon mi lehetett??
-
biker
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
én pedig írtam mailt...
elveszett? -
eddie303
őstag
A szerencse az, hogy már van egy rakás játék, és játszani azért van mivel. Na jó, nem üti el magát, de van.
A többi tényleg problémás lenne, hiába mondják, hogy crossover office, meg hasonlók... Személy szerint nem használok se MS Office-t se Macromedia cuccot, vagyishát OpenOffice-t azt használok, de nem azon múlik az életem
Az 1.9xx már elég jól sikerült szerintem, persze mindig is lesznek problémák. Majd ha M$ bácsi tényleg xml-esíteni fogja a dokumentumformátumait, akkor esetleg lehet, hogy minden menni fog, de szerintem még korántsem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MÁV topic
- Starlink
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár ez is sztem szuper!

Az-az egy meg kéne az IPodomnak.

De viccet félretéve, oké.
Nekem tetszik, de ha neked szükséged van sok funkció gombra akkor rádugsz valami Logitech 9 gombos csodát és megy.

!)
TigerCat