Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Valaki segítsen megfejteni annak az okát, hogy a proftpd szerverre passzív módban csatlakozva mi a fenéért kell x időt (20-30 másodperc) várni arra, hogy kapjak egy LIST-et?
Aktív módban minden tuti, gyors, száguld, ahogy kell. Passzívban viszont olyan, mintha várna valamire, mintha nem találna nyitott portokat a kapcsolathoz. Átnyálaztam a google-t, állítólag lehet tűzfal (iptables esetemben) vagy proftpd konfigurációs hiba, de engedélyezve vannak a passzív portok, valamint a tűzfalon is át vannak engedve. UseReverseDns és IdentLookups kikapcsolva a proftpd konfigban.
Tehát tudok csatlakozni passzív módban is, de időbe telik, viszont utána már gyors, mint a villám. Mindez Total Commander alól. Bár lehet, hogy az az idő amíg várakozik egy sima timeout és utána azért lép be, mert átvált aktív módba. Szóval nem tudom mit nézzek még meg. Tűzfalat ezerszer ellenőriztem, több passzív portot is megadtam már, de csak nem haladok semerre. Nem égető probléma, de zavar és szeretnék rájönni az okára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- BestBuy ruhás topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest