- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Valaki segítsen megfejteni annak az okát, hogy a proftpd szerverre passzív módban csatlakozva mi a fenéért kell x időt (20-30 másodperc) várni arra, hogy kapjak egy LIST-et?
Aktív módban minden tuti, gyors, száguld, ahogy kell. Passzívban viszont olyan, mintha várna valamire, mintha nem találna nyitott portokat a kapcsolathoz. Átnyálaztam a google-t, állítólag lehet tűzfal (iptables esetemben) vagy proftpd konfigurációs hiba, de engedélyezve vannak a passzív portok, valamint a tűzfalon is át vannak engedve. UseReverseDns és IdentLookups kikapcsolva a proftpd konfigban.
Tehát tudok csatlakozni passzív módban is, de időbe telik, viszont utána már gyors, mint a villám. Mindez Total Commander alól. Bár lehet, hogy az az idő amíg várakozik egy sima timeout és utána azért lép be, mert átvált aktív módba. Szóval nem tudom mit nézzek még meg. Tűzfalat ezerszer ellenőriztem, több passzív portot is megadtam már, de csak nem haladok semerre. Nem égető probléma, de zavar és szeretnék rájönni az okára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest