- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Kipróbáltam őket, nem igazán lettem okosabb. Az mdadm-et úgy kellett telepítenem csomagkezelőből, ami sikerült is, de vagy béna vagyok a konfigurálásához (ez a valószínűbb) vagy nem tudom, mert az általad írt parancsokat megadva, nem igazán kapok hasznos információkat. a /proc/mdstat mondhatni üres, a másik parancsra pedig azt mondja, hogy az md0 nem aktív.
Kicsit összekavarodtam...elvileg nem a raid chip biosának kellene rendszertől függetlenül a háttérben végeznie a tükrözést? Vagy mivel ez fakeraid (még mindig nem tudom biztosan az-e) ezért rendszerszinten is van tennivaló, hogy minden úgy működjön, ahogy én szeretném?
Bocsi, ha sok egyszerű és alap kérdést teszek fel, megmondom őszintén ilyet még sosem csináltam előtte és raid-el sem volt dolgom linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Call of Duty: Warzone
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest