- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Jó reggelt!
továbbá valami 200 gombos távirányítód :-) mi ez a rengeteg kód?
Amit használok config fájlt, azt az internetről töltöttem le. Szerintem ez egy "univerzális" kód, amiben minden benne van.
A irányítómhoz (cx88 IR (Leadtek Winfast 2000XP") tartozó config fájl, ami a lirc oldaláról is letölthető, azzal nem tudtam működésre bírni.Első alkalommal tuner típusa alapján konfigoltam a lircet, de úgy nem ment, ezért használom a "Linux input layer (/dev/input/eventX)" megoldást. Ehhez tartozik a 200
gombos távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gombos távirányító.