-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Jó reggelt!
továbbá valami 200 gombos távirányítód :-) mi ez a rengeteg kód?
Amit használok config fájlt, azt az internetről töltöttem le. Szerintem ez egy "univerzális" kód, amiben minden benne van.
A irányítómhoz (cx88 IR (Leadtek Winfast 2000XP") tartozó config fájl, ami a lirc oldaláról is letölthető, azzal nem tudtam működésre bírni.Első alkalommal tuner típusa alapján konfigoltam a lircet, de úgy nem ment, ezért használom a "Linux input layer (/dev/input/eventX)" megoldást. Ehhez tartozik a 200
gombos távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest