- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
dabadab #5484 üzenetére
Én is az XFS -rõl olvastam, hogy nem volt probléma vele, de lehet inkább aról van szó relatív kevés helyen használják és még nem állt elõ bonyolult szituáció ahól hiba történt volna.
Az adat titkosítás nézegetem akár EXT3 EXT2 fájlrendszeren létre lehet hozni titkosított fájlrendszert (több eszközre is kimenthetõ a kulcs, ha az egyik elveszik pl.) ez a LUKS féle algoritmus 2.6 os kerneltõl támogatott (épp mérhetõ teljesítmény csökkenéssel operál). Lényegesebb, akár felfogható egy online check eljárásnak is, (igaz csak adategyezésre alkalmas és persze elötte az integritást ellenõrzni kell) azaz elfogadható biztonságban tudhatjuk adatainkat egyszerre mindkét szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest