Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De te azt irtad, hogy "[m]ár csak az nem megy, hogy a DHCP-vel kiosztott kliensek az otthoni DHCP/DNS szerver nevét is ismerjék", amibol arra kovetkeztettem, hogy a DHCP szerver nevet nem ismerik, az meg nem szokott percenkent valtozni

Vagy lehet hogy felreertettem vmit, de ha szepen, lassan elmagyarazod, akkor biztos megertem
es talan segiteni is tudok, mert nalam is dnsmasq-val (meg resolvconf-fal) mennek a helyi halozatok es minden normalisan mukodik bennuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi