Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
üdv!
tudom nem elegáns, de mivel értelemezhető hiba üzenet nem volt, kezdtem megelegelni, hogy a raid1 tömb állandóan szétesik debian etch alatt, a kernel kirugja az egyik disk-etazért ráküldtem egy samsung testet mindkét vinyóra, full testen hibátlanok..
köztes megoldásnak az nvidia alaplapi raid lett beállítva, ami bootkor kiír egy "healty" szót, oszt ennyi.. kérdésem: hogyan lehet ilyen szutyok alaplapi raid-et linux alól csekkolni?
win-re van guis app ami kiírja hogy ha sync-el a tükör, vagy hogy "egészséges"-e..persze, tudom, derítsem ki mi baja a kernelnek, tegyek fel másikat, vagy vegyek egy 80E+ HUF-os rendes raid vezérlőt.. ezen kívül más lehetőség?

ha kijön az ubuntu 8.04 akkor még kap egy sanszot az mdadm..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Mobil flották
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest