- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen ismerem ezeket, bár lehet, hogy nem eléggé.
A better gmail fent van, de a pár beépített skin között csak ronda és még rondább van.
Lehet letölteni valahonnan újakat, esetleg szerkeszteni? Erre még rá is keresek...Az ADBlock plus nálam csak flash-es reklámoknál műxik. A GMail-en belül meg csak a keretet tudja blokkolni, és akkor az egész gmail eltűnik...
Itt is van valami csalafinta megoldás, amire én láma nem jöttem rá?Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Indul a toborzás a Tesla chipgyárába
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt is van valami csalafinta megoldás, amire én láma nem jöttem rá?