- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokimester
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az ubuntu 7.10-et de azzal a lendülettel le is szedtem, és vissza akartam rakni a windowst mert nem tudtma megcsinálni a wifit a laptopon linux alatt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez hogy lenne kivitelezhető? Mert azóta próbálkoztam azzal hogy letörlöm a partíciót, és a Gparted progival csináltam ntfs-t a linux partíciójából, de a win telepítő azt írja ki hogy nincsen merevlemez a gépben.:S Megpróbáltam hogy fat32re teszem és látta is az fdisk, de az fdisk /mbr parancs nem csináltsemmit:S És utána sem látja a win telepítő a vinyót.:S Plz help, nagyon fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest