- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokimester
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5003 üzenetére
Na megoldódott, a BIOSban kellett átállítani a ACHI controllert. Az volt a gond, hogy a laptophoz adott windowsban benne van az sp2 és a szükséges IAA driver is, viszont amivel én próbálkoztam az csak sima sp2 volt...
Windows Pista meg elkezdett felkúszni, de megfagyott mindig a telepítő. Na de az a lényeg hogy mostmár müxik.
kösz a helpet!
-
Csokimester
csendes tag
válasz
ngabor2 #4995 üzenetére
Használtam a keresőt. Találtam leírásokat, hogy valószínűleg az mbr-t kéne kinullázni vagy mit csinálni. Letöltöttem a Gparted nevű progit, ntfsre partícionáltam a korábban ext3 és swap partíciót, de a win így sem látta telepítőben. Átraktam fat32-re, hogy az fdisk is lássa. Csináltam bootfloopyról bootcd-t, azzal bootoltam, beírtam hogy fdisk /mbr, semmi sem történt. De már legalább láttam a vinyót. Aztán visszaraktam az Ubuntut, és majd megpróbálom hátha mellé felmegy a windows. Egyébként meg lehet hogy megsértettem a netikettet, viszont elnézést kértem érte. A való életben is így működik, nem?
És azért nem windowsos topicba írtam, mert mint már említettem, eddig nem volt ilyen gond sosem, és most Ubuntu telepítés után jött elő ez a probléma, ezért gondoltam rá hogy lehet hogy annak telepítése közben esetleg a partícinálással rontottam el valamit, illetve valami mást, nem értek hozzá, ezért bátorkodtam olyan fórumban írni ahol értenek a Linuxhoz.
-
Csokimester
csendes tag
Azért írtam be 3 topicba is, mert néha elég lassan érkeznek a válaszok, és most nekem sűrgös a dolog, szal biztosra akartam menni, elnézést kérek érte. Amúgy azért gondolom hogy nem a windows és driver a ludas mert eddig csont nélkül telepítettem már vagy 3szor a windowst erre a gépre és mindig ugyanígy. Na de majd még próbálkozom a dologgal...
-
Csokimester
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az ubuntu 7.10-et de azzal a lendülettel le is szedtem, és vissza akartam rakni a windowst mert nem tudtma megcsinálni a wifit a laptopon linux alatt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez hogy lenne kivitelezhető? Mert azóta próbálkoztam azzal hogy letörlöm a partíciót, és a Gparted progival csináltam ntfs-t a linux partíciójából, de a win telepítő azt írja ki hogy nincsen merevlemez a gépben.:S Megpróbáltam hogy fat32re teszem és látta is az fdisk, de az fdisk /mbr parancs nem csináltsemmit:S És utána sem látja a win telepítő a vinyót.:S Plz help, nagyon fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest