- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Visszatértem, kipróbáltam a Gentoot, de azóta már töröltem is
Nem tetszett az install partíciós része (az általam látottak közül ezen a téren még mindig az opensuse10.1 az etalon) majd a hosssszúúúúú telepítés, de ami mégjobban zavart: az eddig általam próbált disztrókkal ellentétben nem is akart dualbootról hallani és elkeverte az MBR-em a mocsok; valamint ezt se szereti a notim, mert gentoo utáni következő bekapcsoláskor fél-1 perccel tovább tart a bootolás, mint különben. Ja és evvel sem kapcsolt be/ki gyorsabban, mint a többi disztróbal
Úgyhogy kénytelen voltam az eddig legjobban működő ubuntuhoz visszatérni, és inkább azt fogom alakítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Kés topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest