- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
A szaktudás ott kezdődik, hogy látod, miről szól a két kód. No mindegy. Több éve adok tanácsokat kezdőtől szakemberig klf. témákban, úgyhogy nyugodtam megsúghatom neked: az általad itt művelt RTFM _nem_ szakmaiság. Kicsit kupálódj még.
Ja, nekem még az XP is kimaradt, nemhogy a Vista. Azóta gyurmákolok klf. Linuxokkal, tudod. Nagyjából annyit vártam volna ide, hogy igen, telepítettem Mandrivát GF kártyával, nem került elő ilyen gond. Az előadott RTFM annyiról árulkodik itt, hogy lövésed sincs a konkrét cuccról, és csak okoskodni akarsz.
No pá. Ha érdekel, hogy miért b@szakodás, amit válaszként szántál, majd írj privátot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest