- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Slax Linux alatt (Live) hogyan tudom beállítani az inviteles adsl internet kapcsolatomat?
Annyi Live disztrib-et kipróbáltam már, de eddig 1X sikerült csak a netre menni.
Ez a Slax legalább elindult a c2d procimmal, az UHU-Live midig bepánikolt: kernel-pánik, és el se indult.
A Slax most szépen megy az USB kulcsról, de net-et állítani nem tudok...
Ezeket a parancsokat próbáltam eddig:
adsl-setup
adsl-start
adsl-connect
ppoe-setup
ppoe-start
Mindre azt írja, hogy nem ismeri a parancsot, hiába tudom, hogy azt kellene beállítani, hogy pl. eth0, felh.név, jelszó.
Próbáltam az inviteles DNS-t is: 213.163.59.10
Egyáltalán lehetséges a Slax+internet egy USB kulcsról?A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest