- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Srácok kérdésem lenne.
A jövőhéten egy NUC-ra költözök át és az ubuntu alapú rendszert kicsit mellőzném és Manjaro linuxra, vagy Biglinuxra váltanék. Mindkettőből csináltam live rendszert és a NAS-t szerettem volna elérni. Mivel még az SMB1-et használ, meg amit google kiadott rá nem értem el a NAS-t. Valaki tudna ebben segíteni hogy tudnám elérni? Legalább live alatt.
Amit megnéztem. - > [link]
Ez valahogy nem jött be. Kiírta, hogy a legújabb van fent és nem értem el. Valakinek ötlet?
Még egy lenne.
A sztereó jelet fel kellene cserélnem, hogy a bal a jobb, a jobb meg a bal oldal legyen.
Pop OS alatt a fájlt átírtam működik. Ezen a rendszereken hogy tudnám megoldani?
A nyomtató hogy kell telepíteni, arra majd jövőhéten visszatérek, mert egyelőre ez a két dolog lenne a fontos, hogy nálam jól működjön a rendszer.
Aki tud segíteni annak köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Formula-1
- Sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest