- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok kérdésem lenne.
A jövőhéten egy NUC-ra költözök át és az ubuntu alapú rendszert kicsit mellőzném és Manjaro linuxra, vagy Biglinuxra váltanék. Mindkettőből csináltam live rendszert és a NAS-t szerettem volna elérni. Mivel még az SMB1-et használ, meg amit google kiadott rá nem értem el a NAS-t. Valaki tudna ebben segíteni hogy tudnám elérni? Legalább live alatt.
Amit megnéztem. - > [link]
Ez valahogy nem jött be. Kiírta, hogy a legújabb van fent és nem értem el. Valakinek ötlet?
Még egy lenne.
A sztereó jelet fel kellene cserélnem, hogy a bal a jobb, a jobb meg a bal oldal legyen.
Pop OS alatt a fájlt átírtam működik. Ezen a rendszereken hogy tudnám megoldani?
A nyomtató hogy kell telepíteni, arra majd jövőhéten visszatérek, mert egyelőre ez a két dolog lenne a fontos, hogy nálam jól működjön a rendszer.
Aki tud segíteni annak köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest