- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok kérdésem lenne.
A jövőhéten egy NUC-ra költözök át és az ubuntu alapú rendszert kicsit mellőzném és Manjaro linuxra, vagy Biglinuxra váltanék. Mindkettőből csináltam live rendszert és a NAS-t szerettem volna elérni. Mivel még az SMB1-et használ, meg amit google kiadott rá nem értem el a NAS-t. Valaki tudna ebben segíteni hogy tudnám elérni? Legalább live alatt.
Amit megnéztem. - > [link]
Ez valahogy nem jött be. Kiírta, hogy a legújabb van fent és nem értem el. Valakinek ötlet?
Még egy lenne.
A sztereó jelet fel kellene cserélnem, hogy a bal a jobb, a jobb meg a bal oldal legyen.
Pop OS alatt a fájlt átírtam működik. Ezen a rendszereken hogy tudnám megoldani?
A nyomtató hogy kell telepíteni, arra majd jövőhéten visszatérek, mert egyelőre ez a két dolog lenne a fontos, hogy nálam jól működjön a rendszer.
Aki tud segíteni annak köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Sorozatok
- Gitáros topic
- Robogó, kismotor
- Küszöbön az androidos PC-k
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő