- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok valahogy el lehet érni, hogy ssd kiszerelés (m.2) nélkül úgy felrakni egy ubuntut hogy ne legyen dual boot és ne rakja a windows 11 bootjára (nem tudom hogy van linuxul) magát az ubuntu? Biosban nem tudom már tiltani az m.2-őt, kiszedni nem szeretném (macera mert a lap hátulján van) és nem is szeretnék dual boot-ot mert alapértelmezetten a 11 kellene hogy bejöjjön. Kérdezem, mert eddig hiába adtam meg neki, hogy mi legyen a rendszerindító ő a windowst választotta és utána macera volt szétszedni őket.
Azért kell így mert csak egy vésztartalék rendszert telepítenék amit csak akkor akarok elérni, amikor kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest