- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Satás író? Hmmm....a'mmeg mennyiért volt? Most tettem fel a 7.04-et a gépemre de tesztelni csak jövő hét közepétől tudom. Azt viszont már tudom, hogy ez volt első Ubuntu telepítő amivel nem kellett trüköznöm. Dapper és Edgy telepítő egyaránt fagyott és nem kis nehézségek árán küzdöttem fel. Fiesty viszont gond nélkül indult és szépen fel is ment. Addig mindenesetre nem túrom le a másik rendszert amíg ezt nem ítélem használhatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest