- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
A Rar-verzió csak azért érdekes, mert a 3.x-ig egyszerű CBC-s eljárással titkosított a Rar, meg a WinRar is, és a 4.x-től álltak át AES-re. Ha tényleg 3.80-assal csináltad, akkor mákod van, könnyen törhetőnek kéne lennie, a megfelelő célszoftverrel másodpercek. És azért írom így általánosságban, mert bár csináltam ilyet, hogy 3.x-es .rar archivumról oldottam le a jelszót, de évekkel ezelőtt volt, és akkor Windowst használtam, és arra kiadott célszoftverrel törtem, talán valami Rar Password Cracker vagy már nem is tudom mi volt a neve, pár mp. alatt simán nyitotta az archívumot. Linuxon nem tudom melyik natív tool jó erre.
Az AES256-os zip törése elég reménytelen viszont. Persze, meg lehet próbálni, de mivel csak brute-force lehet, az elég sokáig fog tartani, kivéve ha 12345 vagy password vagy ilyesmi blődség a jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest