- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én meg ezért szeretek a fórumban kérdezni, mert lehet, hogy egy más gondolkodással, engem is másfelé kényszerítenek, és magamtól rájövök. Ezt hívom közös gondolkodásnak.
Hetente frissítem a gépet, és nem emlékszem, hogy mikor kezdte el. Eleinte ritkán volt, és nem is volt feltűnő. Tegnap, miután fél óra ki be kapcsolgatás után (gép, wifi router) nagy nehezen életre kelt, akkor kezdtem a bootparameterrel variálni. Azóta elfogadható, de engem nem nyugtat meg.
Egyenlőre jegelj .....
Hopp most kezdte dobálni megint.Wifi disconnet-connect sem oldotta meg.
systemctl restart NetworkManager is csak 1 percig volt jó.
journalctl -u NetworkManager -f (Kivágtam belőle pár sort)cc 20:10 körül állt vissza. Szóval 15 percig szórakozott. Most megint stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest