- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én meg ezért szeretek a fórumban kérdezni, mert lehet, hogy egy más gondolkodással, engem is másfelé kényszerítenek, és magamtól rájövök. Ezt hívom közös gondolkodásnak.
Hetente frissítem a gépet, és nem emlékszem, hogy mikor kezdte el. Eleinte ritkán volt, és nem is volt feltűnő. Tegnap, miután fél óra ki be kapcsolgatás után (gép, wifi router) nagy nehezen életre kelt, akkor kezdtem a bootparameterrel variálni. Azóta elfogadható, de engem nem nyugtat meg.
Egyenlőre jegelj .....
Hopp most kezdte dobálni megint.Wifi disconnet-connect sem oldotta meg.
systemctl restart NetworkManager is csak 1 percig volt jó.
journalctl -u NetworkManager -f (Kivágtam belőle pár sort)cc 20:10 körül állt vissza. Szóval 15 percig szórakozott. Most megint stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Opel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest