-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_ #31054 üzenetére
Lentebb látható előzmény után, teszteltem pár dolgot. Volt:
AP mozgatás/csere hálózaton belül (2 AP van telepítve) - hiba továbbra is jelentkezett
Más hálózatra csatlakozás. - Nem volt hiba
Beállítások csesztetése - hiba megmaradtEgy dolog maradt még, amire MasterMark kolléga hívta fel a figyelmemet, mégpedig a ARCH-on beül a kapcsolati beállítás törése.
Kitöröltem a csatlakozás beállításokat (KDE), majd újra létrehoztam (networkmanager). Azóta minden rendben ment egészen a mai napig. 1 óra után (cc 6-7x hálózatvesztés), kitöröltem ismét a beállítást. Azóta megint jó,
Mi a **kömtől száll el a beállítás és mi lehet a ludas egy egyszerű config fileban?
Van ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest