- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
ngabor2 #2678 üzenetére
fura, fejlődik a cucc, én asszem két éve mondtam le a linuxról, aztán valami miatt ...ja igen, linux programozást felvettem... szal dolgoztam négyes fedora-n, akkor jött ki pont az 5, és mivel nincs dvd íróm, cd meg nem volt itthon, bepróbáltam egy netinstallt, ami a gyakorlatilag nulla tudásommal simán akadás nélkül ment (mondjuk nyolc óráig tartott, merugye dúskálok a sávszélben) ... aztán az install után egyszem oldalon összeszedve megtaláltam minden konfogolási segítséget... semmi szenvedés anyázás akármi nem volt
szal most úgy érzem ha apámnak lenne egy üres gépe, egyenlő eséllyel próbálhatná az XP-t meg a fedorát (vagy ubuntu, suse) telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vicces képek
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Padavan firmware
- Házimozi haladó szinten
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest